12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 9 din 35
Pagina 9 din 35 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Aoleu, Denisa, ce ochi de vultur ai! Eu n-am observat datele! Mulţumim frumos pentru tortuleţ daaaa, este pentru toată lumea!
Iulia, clipul e foarte frumos, mulţumim! Şi mai revin!
Iulia, clipul e foarte frumos, mulţumim! Şi mai revin!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cu ceva timp în urmă se găsea în YB şi un clip ASI cu această melodie ....
denisa...draga....multumim de cafeau cu gust de
draguta..pe lista erau mai multe persoane pe care le-a dat la verificat!
ca parca nu parea totusi un certificat de nastere,nu?
draguta..pe lista erau mai multe persoane pe care le-a dat la verificat!
ca parca nu parea totusi un certificat de nastere,nu?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
poate aşa arată la ei certificatul de naştere forma mai detaliată, la ASYA vă amintiţi că semăna cu un BI, cred că bunicuţa nu a luat la purificat tot familionul potenţialei nurori .
Bu adam aþýk!
Bu adam aþýk!
- Spoiler:
- (Haberin baþlýðýna bak allasen... )
“Ýnsanýn olduðu toprak, aþka yabancý olmaz” diyen Murat Yýldýrým, aðalýk sisteminde aþkýn her zaman varolduðunu, eþine olan aþkýný ve nasýl evlenme teklif ettiðini Elle’e anlattý
Yýldýz Teknik Üniversitesi’nden mühendislik mezunusun. Aktörlüðe nasýl geçiþ yaptýn?
Üniversitedeyken oyunculuk aklýmda yoktu, müzikle ilgileniyordum. En büyük hayalim, büyük bir konserde bateri çalmaktý; ama olmadý. Bir gün okulun bahçesine güzel bir kýz geldi, oyunlarý olduðunu, gelip gelemeyeceðimizi sordu. Ýyi bir tiyatro izleyicisi deðildim o zamanlar. Arkadaþým kýzdan hoþlanmýþtý ve onun zoruyla gittik. Can Yücel’in ‘Bahar Noktasý’ oyunuydu, çok güldüðümü hatýrlýyorum. Aktörlerden Volkan Sümbül’den çok etkilenmiþtim, Jerry Lewis gibiydi sahnede. Onun yerinde olmayý çok istemiþtim, sonraki yýl aralarýna katýldým zaten.
Biraz kader yani?
Kadere inanýyorum. Üniversiteye geliþim, Ýstanbul’a geliþim aslýnda oyunculuða attýðým ilk adýmdý. Üniversite tercihlerini yaparken son dakikada yazmýþtým Yýldýz Teknik’i. Ýki tane týp fakültesinin arasýna sýkýþtýrmýþtým. Eðer bir soru daha yapsaydým veya yapamasaydým baþka bir ilde týp okuyacaktým.
Aradan sýyrýlmak için neler planlýyorsun?
“Kýyas yapmak haramdýr” derdi babam. Kimseyle yarýþ içerisine sokmadým kendimi. Ailem ve kendim için bir þeyler yapmak istedim. Diziden sonra bir yýl ara vermek istiyorum. Asýl yapmak istediðim þeye, sinemaya zaman ayýrmak istiyorum.
Hollywood’dan kiminle ayný filmde rol almak isterdin?
Benimle oynamak istemeleri lazým ama önce. Javier Bardem’e ilk teklifi götürebiliriz. Kabul etmezse Sean Penn, olmadý Johnny Depp ya da Robert Downey Jr. Artýk o da kabul etmezse tek oynarým!
Kendini izliyor musun?
Kendimi izlemek çok hoþuma giden bir þey deðil. Çok eleþtiriyorum kendimi. Bundan sonra da alýþamam herhalde.
Kadýnlarýn sana hayran olmasýnda; rollerinin korumacý, aþktan korkmayan, cesur ve zengin olmasýnýn etkisi var mý?
Kadýnlara sormanýz gerek. Bana göre erkeði karizmatik yapan, önce adam gibi adam olmasý; sonra zekasý ve güveni.
Modern aðalarýn yaþam tarzýný çok güzel canlandýrýyorsun. Aslen nerelisin?
Babam ve annem Mardin doðumlular. Çocukken ayrýlmýþlar oralardan. Ben de fýrsat buldukça gidiyorum.
Bir aðanýn sorumluluklarýný da, gücünü de çok iyi gösteriyorsun. Ama aðalarýn da aþýk olabileceðini vurguluyorsun. Zayýf noktalarýnýn altýný çiziyorsun. Sence aðalar gerçekten de aþýk olur mu?
Evet. Çok büyük aþklar var o topraklarda. Ýnsanýn olduðu toprak, aþka yabancý olmaz.
Burçin’le nasýl tanýþtýn?
Onu ilk kez Fýrtýna dizisinin okuma provalarýnda gördüm. Sonra sette, bir oyun oynarken fark ettim aþýk olduðumu. Sadece gözlerinin içine bakarak oynamýþým.
Nasýl evlenme teklif ettin?
Kavga ettiðimiz esnada ettim. “Benden ne istiyorsun?” dediði bir anda “Seninle evlenmek istiyorum!” demiþtim. Tartýþma da böylece uzamamýþtý. Evlilik, romantizmin ötesinde bir mantýk gerektiriyor.
Çoluk çocuk isimleri düþünmeye baþladýnýz mý?
Birkaç yýl içinde çocuk yapmak istiyoruz. Henüz bir isim düþünmedik, sadece birkaç kez benim aðzýmdan Ali ve Zeynep adý çýktý.
Baskýn bir karakterin var gibi. Dediðim dedik misin?
Doðru olduðuna inandýðým bir þeye ikna etmeye çalýþýrken çok yakaladým kendimi. En çok da kendimi.
3 SORU CEVAP
Zayýf noktalarýn neler?
Ailem, dostlarým ve vicdaným.
Hayvan besliyor musun?
Evet. Bir köpeðimiz var. Adý Sushi.
Eleþtirdiðin üç þey?
Kendim, hoþgörüsüzlük ve saygýsýzlýk.
ce zice ? ce zice? ce zice?
iulia80- vip
eu cred că e un interviu mai vechi preluat după vreo agenţie , încă nu am trdaucerea.
aha..
denisa..sa inteleg ca in sondajul de mai sus..serialul lui Berg sta mai bine in sondaje ca AVC?
mai vroiam sa zic ceva si s-a pierdut informatia...
gata..draguta dar tu nu treb sa pleci acasa?cat mai stai la serviciu?
denisa..sa inteleg ca in sondajul de mai sus..serialul lui Berg sta mai bine in sondaje ca AVC?
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha..
sunt ajunsă acasă.
sondajul am înţeles că se referă la cupluri din seriale , ce să-i faci Nurgul îl trage în jos pe Murat dar bine că nu are " atâta putere " încât să-l pună la podea .
Doamne fereste!
uite denisa..ceva dragut pt tine..stiu ca l-am mai postat..dar aveam de ales intre videoclipul asta si cel al rodicai..
dar nu vreau cand se intoarce rodica sa fiu cocosata!
https://www.youtube.com/watch?v=eHUPWzUSdSk&feature=related
uite denisa..ceva dragut pt tine..stiu ca l-am mai postat..dar aveam de ales intre videoclipul asta si cel al rodicai..
dar nu vreau cand se intoarce rodica sa fiu cocosata!
https://www.youtube.com/watch?v=eHUPWzUSdSk&feature=related
iulia80- vip
scuze de intarziere draguta..am fost prin vizita la subofrumul cu alte filme si seriale preferate..unde am postat link-urile de la un film de prin anii 90 Fantoma din Monte Carlo-o ecranizare dupa Barbara Cartland!..cam siropos filmul dar am cate o slabiciune din cand in cand pt filmele de genul!DENISA a scris:Mulţam de dedicaţie ...
iulia80- vip
multam fain denisa...cred ca am colectat si eu mici suveniruri din vizetele mele!
stii tu de care! ca mi se tot blocheaza Mozilla!
stii tu de care! ca mi se tot blocheaza Mozilla!
iulia80- vip
deci nu numai eu sunt STRANGĂTOARE şi NOROCOASĂ.
ei cum numai tu..stai sa vezi ce coada se face la mine!DENISA a scris:deci nu numai eu sunt STRANGĂTOARE şi NOROCOASĂ.
..
am lipici la belele!
iulia80- vip
Iulia ce spui nu ar fi un cuplu ideal ???
DE ACCORD!
le mai lipsesc cornitele ! potrivire mai buna ca savas cu filoftea!
ce de-a poze cu Fulgerica ai facut denisa! multumim mult!
le mai lipsesc cornitele ! potrivire mai buna ca savas cu filoftea!
ce de-a poze cu Fulgerica ai facut denisa! multumim mult!
iulia80- vip
Iulia eu ies , dar revin mai târziu .. te pupăcesc , supraveghează-l pe Muri , nu-l lăsa de capul lui.
seara placuta draga Denisa..DENISA a scris:Iulia eu ies , dar revin mai târziu .. te pupăcesc , supraveghează-l pe Muri , nu-l lăsa de capul lui.
iulia80- vip
Iulia sper că ai fost cu ochii pe Murat, un fir de păr să nu aibă deranjat de la locul lui şi să nu fi admis prezenţa feminină în preajma lui ( gen B. sau Nurgul , deşi cea din urmă a lucrat ceva la spectul exterior în această vacanţă )
draga denisa..
acum am intrat si eu in casa...
ce-am pierdut? l-a atacat careva pe Fulgerica?
te-ai uitat la inima furata?
iulia80- vip
iulia80 a scris:draga denisa..
m-am uitat , a fost un ep cam lacrimogen, Murat se ţine tare şi o face pe Hasret să lăcrimeze , biata fata licitează ptr pianul lui ptr a il oferi iar el refuză cadoul .
Buna seara!
Adica l-ati lasat pe Fulgerica singur peste zi??? Iulia, daca afla Rodica ... ai incurcat-o!
Lasa ca l-a pazit Nurgula, ca B este ocupata sa fie VIPa in EZEL.
Denisa, WOW! Adevarul ca si Tuba (ca si Fulgerica) plange frumos asa ca dau si regizorii astia bataie. Ca la capitolul durere, plans si suferinta nu prea pot miza pe Murat Hocea, a incercat si el de 2-3 ori sezonul trecut si ... in fine nu mai comentez
Adica l-ati lasat pe Fulgerica singur peste zi??? Iulia, daca afla Rodica ... ai incurcat-o!
DENISA a scris:
m-am uitat , a fost un ep cam lacrimogen, Murat se ţine tare şi o face pe Hasret să lăcrimeze , biata fata licitează ptr pianul lui ptr a il oferi iar el refuză cadoul .
Denisa, WOW! Adevarul ca si Tuba (ca si Fulgerica) plange frumos asa ca dau si regizorii astia bataie. Ca la capitolul durere, plans si suferinta nu prea pot miza pe Murat Hocea, a incercat si el de 2-3 ori sezonul trecut si ... in fine nu mai comentez
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 03 Sept 2010, 11:57 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Buna seara!
buna draga windy...
am si eu un Fulgerica..pe care il ignor de ceva vreme..si am iesit cu el sa isi cumpere blugi!
dar Fulgerica de aici nu a ramas nepazit!
iulia80- vip
Bună Windy !!! eu am riscat şi l-am lăsat pe mâna Iuliei după-amiază dar ea l-a lăsat de capul lui se pare , vedem noi repercursiunile scăpării lui din mână zilele următoare , mai vedem cine îl revendică
Pagina 9 din 35 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum