12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 10 din 35
Pagina 10 din 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cum cine..eu si rodica!DENISA a scris:Bună Windy !!! eu am riscat şi l-am lăsat pe mâna Iuliei după-amiază dar ea l-a lăsat de capul lui se pare , vedem noi repercursiunile scăpării lui din mână zilele următoare , mai vedem cine îl revendică
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Iulia, a pentru Fulgerica personal nu e problema poate sa stea turcul si singurel .
Denisa, cam slabuta faza cu vigilenta si paza (dar din cand in cand nu e bai). Lasa, ca la cat de ratacit e (nu ai vazut ca nici cu GPS-ul nu s-a descurcat pana aici la 2 pasi de Balcani) se invarte de ameteste si concurenta.
Rodica stie ca esti prima pe lista la revendicarea lui Fulgerica??? Na, daca lasa lupul paznic la oi
Denisa, cam slabuta faza cu vigilenta si paza (dar din cand in cand nu e bai). Lasa, ca la cat de ratacit e (nu ai vazut ca nici cu GPS-ul nu s-a descurcat pana aici la 2 pasi de Balcani) se invarte de ameteste si concurenta.
iulia80 a scris:[
cum cine..eu si rodica!
Rodica stie ca esti prima pe lista la revendicarea lui Fulgerica??? Na, daca lasa lupul paznic la oi
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Sam 04 Sept 2010, 12:03 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
da , dar cât l-ai lăsat nesupravegheat crezi că ei a dormit în front ???? fetele crezi că l-au lăsat singur ????
cine m-a pus să dau liber lunetistului ??? am căutat-o , o să o găsesc zilele următoare ... off.. iar antrenamente iară lupte ...
cine m-a pus să dau liber lunetistului ??? am căutat-o , o să o găsesc zilele următoare ... off.. iar antrenamente iară lupte ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 04 Sept 2010, 12:07 am, editata de 1 ori
am lasat semne....sa vad daca se umbla la el...DENISA a scris:da , dar cât l-ai lăsat nesupravegheat crezi că ei a dormit în front ???? fetele crezi că l-au lăsat singur ????
a incercat cineva..dar sigiliul era la locului...plus cheia de la lacat e la mine!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
am lasat semne....sa vad daca se umbla la el...
a incercat cineva..dar sigiliul era la locului...plus cheia de la lacat e la mine!
vezi să nu aibă cineva dublură...
DENISA a scris:iulia80 a scris:
am lasat semne....sa vad daca se umbla la el...
vezi să nu aibă cineva dublură...
eu si rodica..atat! si din surse sigure rodica nu da cheia la nimeni!
iulia80- vip
Fetelooor, nu ştiu cum l-aţi priponit, dar tot a mai ajuns şi la un curs de baby-sitter
Iyi geceler!
Iyi geceler!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
EEEEE... poftim Iulia ,, ce fel de laţ i-ai pus frate dacă a ajuns la cursul lui Motzi ?? cred că Motzi i-a fost şi profesoară deci în pierdere noi ....
lasa draga..ca la Motz..are voie..! are dezlegare!DENISA a scris:EEEEE... poftim Iulia ,, ce fel de laţ i-ai pus frate dacă a ajuns la cursul lui Motzi ?? cred că Motzi i-a fost şi profesoară deci în pierdere noi ....
iulia80- vip
Iulia uite ce-ţi ofer ca premiu că ai atârnat vigilenţa în pom .
Windy ce faci cercetezi pe unde a hoinărit Murat cât a fost lăsat fără lesă????
- Spoiler:
Windy ce faci cercetezi pe unde a hoinărit Murat cât a fost lăsat fără lesă????
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 04 Sept 2010, 12:22 am, editata de 1 ori
bre..poate iti trimit videoclipul in care canta !DENISA a scris:Iulia uite ce-ţi ofer ca premiu că ai atârnat vigilenţa în pom .
- Spoiler:
sau vrei sa pun o vorba buna la colegul de aparatament?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
bre..poate iti trimit videoclipul in care canta !
sau vrei sa pun o vorba buna la colegul de aparatament?
vrei să-mi poluezi sonorul să nu aud mişcările din frontul de luptă???
nu draga...noi (eu si rodica) venim cu planurile gata facute..si dam numai asaltul final....
dar de data asta te iertam....ai ramas si tu nervoasa pe cansel=murat ca s-a purtat urat cu tuba!
si eu si rodica..suntem....
https://www.youtube.com/watch?v=AYCsfjkkv9o
dar de data asta te iertam....ai ramas si tu nervoasa pe cansel=murat ca s-a purtat urat cu tuba!
si eu si rodica..suntem....
https://www.youtube.com/watch?v=AYCsfjkkv9o
iulia80- vip
pe el nu mă inervez că nu intră în calculele mele , şi apoi dacă mă nervozez îmi apar riduri şi nu vreau să ies precum B. în urma vizitei la estetician .
draga se rezolva..am colegi la chirurgie plastica.! o vorba sa imi zici si se rezolva!DENISA a scris:pe el nu mă inervez că nu intră în calculele mele , şi apoi dacă mă nervozez îmi apar riduri şi nu vreau să ies precum B. în urma vizitei la estetician .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
draga se rezolva..am colegi la chirurgie plastica.! o vorba sa imi zici si se rezolva!
vrei să mă ajuţi să ies precum B. ???? vai dar ce drăguţă eşti .....
eu vreau sa fii cat mai frumoasa vrei tu! nu precum ! ca doar noi teDENISA a scris:iulia80 a scris:
draga se rezolva..am colegi la chirurgie plastica.! o vorba sa imi zici si se rezolva!
vrei să mă ajuţi să ies precum B. ???? vai dar ce drăguţă eşti .....
asa ca nu umblam noi cu ganduri ascunse!
iulia80- vip
Denisa, nu cercetez nimic ca nu ma lasa NET-ul ! Şăd ginişor si astept sa isi revie modem-ul ca daca il grabesc mi-e ca ma lasa de tot.
A mai fetelor, da' a umblat Fulgerica ceva vreme in voie! Si vedeti ca nu a fost setat GPS-ul ca lumea! Pai bine Iulia, Denisa il asteapta pe Fulgerica de vreo 3 saptamani si el ajunge la Motzi??? Motzi ai grija ca e cam nepriceput, ai vazut cum a lasat bietul copil cu salele goale! Si acum e frig, mai raceste pruncul ala!
A mai fetelor, da' a umblat Fulgerica ceva vreme in voie! Si vedeti ca nu a fost setat GPS-ul ca lumea! Pai bine Iulia, Denisa il asteapta pe Fulgerica de vreo 3 saptamani si el ajunge la Motzi??? Motzi ai grija ca e cam nepriceput, ai vazut cum a lasat bietul copil cu salele goale! Si acum e frig, mai raceste pruncul ala!
windy_day- vip
pai draga windy..eu i-am pus in coordonate sa ajunga la denisa...dar daca ea a fost asa de plimbareata...stii si tu...nu prea a stat ea pe acasa...cum sa mai dee saracul de ea! s-o fi reorientat saracul unde stia sigur ca e cineva acasa!windy_day a scris:Denisa, nu cercetez nimic ca nu ma lasa NET-ul ! Şăd ginişor si astept sa isi revie modem-ul ca daca il grabesc mi-e ca ma lasa de tot.
da uite ca sa o impac pe denisa..am cautat ceva de corazon!
https://www.youtube.com/watch?v=tkcgoVKrcFs
PS: imi place f tare aceasta formatie..si din pacate nu prea ii aud melodiile ..nici pe europa fm nici pe magic fm!
iulia80- vip
Iulia cred că ai confundat N cu S de a ajuns el la Motzi la curs , acum să vedem cât de instruit iese de la curs , sper că Motzi i-a spus să nu cumva să se atingă de c.urcă ptr un urmaş că asta înseamnă zoofilie .
Mulţam Iulia ptr melodie
Mulţam Iulia ptr melodie
mai dar rea mai esti! ai umblat in weekend..ai fost la petreceri..zi-mi si mie cand sa te gaseasca omul acasa!DENISA a scris:Iulia cred că ai confundat N cu S de a ajuns el la Motzi la curs , acum să vedem cât de instruit iese de la curs , sper că Motzi i-a spus să nu cumva să se atingă de c.urcă ptr un urmaş că asta înseamnă zoofilie .
iar treaba cu zoofilia! e tare!
dar Motzi are suflet bun si se gandeste intai la binele nostru..pe urma al lui Fulgerica..! nu-i asa Motzule?
iulia80- vip
iulia80 a scris:
pai draga windy..eu i-am pus in coordonate sa ajunga la denisa...dar daca ea a fost asa de plimbareata...stii si tu...nu prea a stat ea pe acasa...cum sa mai dee saracul de ea! s-o fi reorientat saracul unde stia sigur ca e cineva acasa!
da uite ca sa o impac pe denisa..am cautat ceva de corazon!
https://www.youtube.com/watch?v=tkcgoVKrcFs
PS: imi place f tare aceasta formatie..si din pacate nu prea ii aud melodiile ..nici pe europa fm nici pe magic fm!
Norocul lui ca nu mai avea Motzi de mutat mobila! Ca nu scapa el doar cu pazitul copilului
Iulia, nu imi vine sa cred!!!! Ii ascultam pe vremea cand eram copil tembel iar ei erau in super moda (la noi vreau sa spun, mai erau unii Deacon Blue parca pe care ii tot dadeau pe fm-urile vremii). Erau rezerva mea pentru zile proaste, cand nu aveam chef de muzica mai complicat!!! S-au destramat de f. multa vreme si probabil nu multa lume de la noi a apucat sa afle de existenta lor
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Sam 04 Sept 2010, 12:50 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Windy acum poate să ajute la mutat mobila , acum se vede că e mai lucrat niţel la sală, era cam anemic anul trecut .
windy...imi plac melodiile lor tare de tot....!
https://www.youtube.com/watch?v=OSVi6WMKZZ4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=V5MUN6K1QD4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=mtAnDuFNLV0&feature=related
ma bucur ca iti plac si tie..macar nu am impresia ca sunt o ciudata in ceea ce priveste muzica..ast ca sa nu zic de filme..unde e alta poveste o stii!
https://www.youtube.com/watch?v=OSVi6WMKZZ4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=V5MUN6K1QD4&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=mtAnDuFNLV0&feature=related
ma bucur ca iti plac si tie..macar nu am impresia ca sunt o ciudata in ceea ce priveste muzica..ast ca sa nu zic de filme..unde e alta poveste o stii!
iulia80- vip
astăzi ar fi trebuit să apară fotografii din ep 25 dar văd că nu a apărut nimic , nici măcar sumarul :nh8:
fetelor eu trag cortină gândindu-mă pe unde a hoinărit Muratel astăzi , vă pupăcesc , ne auzim astăzi dar peste câteva ore ....
fetelor eu trag cortină gândindu-mă pe unde a hoinărit Muratel astăzi , vă pupăcesc , ne auzim astăzi dar peste câteva ore ....
Pagina 10 din 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum