Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți

Pagina 11 din 35 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35  Urmatorul

In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de windy_day Sam 04 Sept 2010, 12:59 am

iulia80 a scris:windy...imi plac melodiile lor tare de tot....!
https://www.youtube.com/watch?v=OSVi6WMKZZ4&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=V5MUN6K1QD4&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=mtAnDuFNLV0&feature=related
ma bucur ca iti plac si tie..macar nu am impresia ca sunt o ciudata in ceea ce priveste muzica..ast ca sa nu zic de filme..unde e alta poveste o stii!
kiss kiss kiss

Adevarul e ca au avut si anii '80 reusite in materie de muzica...Iar partea cu ciudat sau nu e aiurea. Eu la 17 ani ascultam Frank Sinatra si imi placea, chestie pe care nici macar prietenii mei nu o intelegeau (ca Madonna era mai cool). De aia spun mereu ... tine de gusturi.

Noapte buna Denisa.
PS Poate nu mai dau episodul saptamana viitoare, ca vad ca e audienta jos de tot in perioada asta.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Sam 04 Sept 2010, 1:01 am

noapte buna draga denisa..somnik usor si vise cat mai placute!
kiss kiss kiss

windy ma retrag si eu gratios...
va doresc somn usor si vise cat mai placute..cu cine vreti voi!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 04 Sept 2010, 1:08 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 04 Sept 2010, 1:08 am

iulia80 a scris:noapte buna draga denisa..somnik usor si vise cat mai placute!
kiss kiss kiss
Iulia, in materie de filme, nu esti ciudata fiindca ecranizarile alea au cateva calitati greu de ignorat: script f.f.f. bun, costume si imagine impecabile si, de foarte multe ori, actori de mare clasa - chiar daca nu se bucura de faima vedetelor facute de Hollywood, dar aici este pacatul europenilor care nu stiu sa-si promoveze (si chiar sa isi plateasca) la fel de bine ca americanii regizorii si actorii de valoare.
Trag si eu cortina ca mai am putin si adorm langa computer la cat de greu se misca (de la 7-8 minute in sus ca sa trimit un mesaj) o fi intepenit si el de frig Smile

Sa ai o noapte buna si week-end cu soare si ce iti mai doresti tu!

Ultima editare efectuata de catre windy_day in Sam 04 Sept 2010, 1:12 am, editata de 1 ori
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 04 Sept 2010, 1:11 am

windy_day a scris:
iulia80 a scris:noapte buna draga denisa..somnik usor si vise cat mai placute!
kiss kiss kiss
Iulia, in materie de filme, nu esti ciudata fiindca ecranizarile alea au cateva calitati greu de ignorat: script f.f.f. bun, costume si imagine impecabile si, de foarte multe ori, actori de mare clasa - chiar daca nu se bucura de faima vedetelor facute de Hollywood, dar aici este pacatul europenilor care nu stiu sa-si promoveze (si chiar sa isi plateasca) la fel de bine ca americanii regizorii si actorii de valoare.
eu stiu..de asta imi si plac mult de tot...
acum mai am si eu scapari...NCSI,CSI,GREY's ANATOMY,DR.HOUSE(astea de profil)
gata ma duc la nani..
somnik usor si vise placute...
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 04 Sept 2010, 1:14 am

iulia80 a scris:[
eu stiu..de asta imi si plac mult de tot...
acum mai am si eu scapari...NCSI,CSI,GREY's ANATOMY,DR.HOUSE(astea de profil)
gata ma duc la nani..
somnik usor si vise placute...

La CSI, CSI-NY si Dr, House bifez si eu Smile
Noapte buna

Fiindca nu stiu daca mai reusesc sa intru azi, va las cafea si 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 33656 pentru frigurosi!
Sa aveti o zi asa cum va doriti!

PS Un scurt comentariu legat de ep. 24 AvC. M-a dat gata felul in care aranjeaza Iasomica masa, cu chestia aia albastra la mijloc. Cu cata "pricepere" o aseaza intr-o parte nici nu acopera bine marginea mesei dar cu ce a ramas pe partea cealalta cred ca putea sa faca si un presulet! Si iar face orez muuuult, muuult!
Mi-au "placut" si lanturile alea de vroia sa le puna la gat, "finute" numai bune sa tina galeata de la fantana!
Bine ca a renuntat! De fapt cred ca atunci cand a vrut sa le puna la gat i-a strigat Bostanel ingrozit "NUUUUU" atat de tare ca a facut-o sa se razgandeasca!! Expresia fetei ei : "in fine, hai nu mai fi atat de disperat ca renunt"!
Si concluzia episodului este ca femeia asta are bine "implantata" in creierasul ei ideea ca barbatul trebuie indopat bine de tot si ca o cratita de orez face minuni cand vine vorba de sentimente! Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Sam 04 Sept 2010, 10:07 am

buna dimineata dragelor..
buna dimineata windy....sper sa ai parte azi de o vreme nitel mai calduroasa..ca sa te bucuri totusi de vacanta ta...
in rest va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
PS: si mie mi-a picat fata cand am vazut ce bijuterii fine vroia draga de ea sa isi puna la gat..parca era lanturile de la motocicleta
Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Sam 04 Sept 2010, 10:57 pm, editata de 2 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 04 Sept 2010, 2:53 pm

Bună drăgălaşelor !!!!

Windy cred că la o aşa cantitate de orez avea pregătuită şi o cană măcar de ceai de cruşin .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Sam 04 Sept 2010, 3:56 pm

DENISA a scris: Bună drăgălaşelor !!!!

Windy cred că la o aşa cantitate de orez avea pregătuită şi o cană măcar de ceai de cruşin .

Buna Denisa!
Mai m-am uitat cand am facut subtitrarea da' nu am vazut nicio cana pe acolo. In schimb mi s-a facut rau cand am vazut-o pe Iaso gatind cu pletele in vant, doar cu o bentita pusa asa de fantezie, asta fiindca mi-am adus aminte instantaneu de problemele pe care le are Nurgula cu podoaba capilara! BLEAAAAAHHHHH Smile
Sunt sigura ca si Bostanel si-a amintit de asta (LOL) si a decis ca e mai bine ca Savas sa ii spuna Iasomicai de casatoria cu Cici, asa scapa ieftin (o scatoalca, doua si ceva tipete nici nu se mai pun), ca daca apuca sa se puna pe mancat Fulgerica intra la terapie intensiva, e ... si altele erau cheltuielile ajungea sa plateasca TMC-ul spor de risc, de conditii vatamatoare si toxicitate la un loc. Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 04 Sept 2010, 3:58 pm

dacă îi scapă o " mânuţă fină " avem şanse să vedem pe Muri îm ghips .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 04 Sept 2010, 5:47 pm

Să fac OREZ nu mă prea pricep aşa că vă ofer ceva dulce ..pentru voi...

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 225_poza12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 142_6_94

Dizi TV Programı-Gönülçelen 04.09.2010

Spoiler:

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Sam 04 Sept 2010, 9:34 pm

Bună seara Densa, săru'mâna, bine că ai pus să fie din plin, m-am sucit, m-am învârtit, am tot lucrat, şi am tot ronţăit!
Dar văd că a mai rămas şi pentru fete. Ser că benchetuiesc pe cinste acuma!
Sufăr pentru că încă n-am corectura de la Xalqa, da' deh... mai aşteptăm.
Eu vă doresc tuturor noapte bună!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Dum 05 Sept 2010, 8:10 am

Bună dimineaţa dragelor!!!
Mulţumim de bănătăţi Denisa, am mai lăsat şi pentru voi să vă începeţi ziua cu ceva dulce.
Motzi te rog să nu suferi că se rezolvă, am înţeles de pe port că nu avem ep nou Marţi, deci până săptămâna viitoare îl rezolvăm. Din ultimul ep nu mi-a plăcut schimbarea de atitudine a lui Cicek care în scurt timp a revenit la atitudinea de prin ep 5, adică, dacă are vreo şansă la Savaş? când la Nazan i-a spus că ea are mândrie ..bla.bla...
Am pregătit pentru voi cafea cafea cafea cafea . Să aveţi o Duminică frumoasă!

Ultima editare efectuata de catre lexia in Dum 05 Sept 2010, 4:13 pm, editata de 1 ori
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 05 Sept 2010, 9:22 am

Buna dimineata
Lexia, multumesc pentru cafea. Las si eu 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 33656 si 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 30127 ca sa fie ziua frumoasa pentru toata lumea.
Lexia ai dreptate. Nici mie nu imi place schimbarea de atitudine a Floricelei, chestia este ca atunci cand vine vorba de dragoste multe femei uita de mandrie si tot spera in mai mult sau mai bine dpdv sentimental, sau si una si alta si pierd ani sperand asa prosteste!
Insa, daca scenaristii astia gandesc insa cat de cat isi vor aminti ca la sfarsitul sezonului trecut ne-au aratat-o pe Cicek in postura de tanara inteligenta, voluntara dar si cu din ce in ce mai multa demnitate. Cum, din cate am vazut, Cicek nu a suferit o lobotomie (si sper ca nici scenaristii) ar trebui ca mai devreme sau mai tarziu (sper ca mai devreme) personajul sa isi "revina", sa isi "resusciteze" memoria si sa realizeze ca a primit suficiente semnale privitor la viitorul "casniciei" ei si ca, si cu Yaso si fara Yaso in peisaj, sansele ca sentimentele lui Savas pentru ea sa se schimbe sunt egale cu zero. Dar cine ne garanteaza ca scenaristii au toti neuronii in functiune si ca MEMORIA lor functioneaza??? Smile
Sa aveti o zi buna!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 05 Sept 2010, 9:40 am

buna dimineata dragelor....
sper ca sunteti bine...ca s-a mai incalzit nitel vremea...
buna windy...buna lexia!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Dum 05 Sept 2010, 11:26 am

windy_day a scris:Buna dimineata
Lexia, multumesc pentru cafea. Las si eu 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 33656 si 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 30127 ca sa fie ziua frumoasa pentru toata lumea.
Lexia ai dreptate. Nici mie nu imi place schimbarea de atitudine a Floricelei, chestia este ca atunci cand vine vorba de dragoste multe femei uita de mandrie si tot spera in mai mult sau mai bine dpdv sentimental, sau si una si alta si pierd ani sperand asa prosteste!
Insa, daca scenaristii astia gandesc insa cat de cat isi vor aminti ca la sfarsitul sezonului trecut ne-au aratat-o pe Cicek in postura de tanara inteligenta, voluntara dar si cu din ce in ce mai multa demnitate. Cum, din cate am vazut, Cicek nu a suferit o lobotomie (si sper ca nici scenaristii) ar trebui ca mai devreme sau mai tarziu (sper ca mai devreme) personajul sa isi "revina", sa isi "resusciteze" memoria si sa realizeze ca a primit suficiente semnale privitor la viitorul "casniciei" ei si ca, si cu Yaso si fara Yaso in peisaj, sansele ca sentimentele lui Savas pentru ea sa se schimbe sunt egale cu zero. Dar cine ne garanteaza ca scenaristii au toti neuronii in functiune si ca MEMORIA lor functioneaza??? Smile
Sa aveti o zi buna!
Nu uita ca aceeasi scenaristi au dat cu mucii-n fasole si cu BBG -ul,....Sezonul 3 l-au facut varza...I-au transformat TOTAL si pe She, si pe Onur... Evil or Very Mad
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 05 Sept 2010, 12:51 pm

Bună dimineaţa fetelor!
Sărut mânuţuţele pentru cafele şi felicitări pentru vervă! Lexia, daaa, am văzut şi eu pe Port că avem relaş. Mă întreb dacă nu cumva din cauză că începe adevăratul Bairam, sărăbtoarea finală de trei zile cu care se termină postul Ramadanului, şi Kudret Aga decât să aibă audienţă slabă, mai bine se abţine. Oricum, cine mai ştie motivul? Dar să sperăm că noi terminăm cât mai repede, bine că e Murat liber să mai ajute pe-aici pe la treabă.
Windy, Iulia + Iulia, n-avem traducerea şi nici eu n-am priceput o iotă din şuşotelile Harpiei, dar dacă i-a zis lu' Floarea ceva în sensul că acum Savaş a declarat povestea încheiată încă mai rămâne ceva logică pentru reacţia aceea. Dacă Savaş a scos buruiana din inimă (Doamne, plin de lăptuci în filmul ăsta) atunci Floarea lui Ahmet a rezolvat-o cu demnul refuz de a-l visa chiar dacă el la alta visa tra-la la-la la-la-lalla-la.
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty doresc sa invat cum se face subtitrare

Mesaj Scris de adelaida Dum 05 Sept 2010, 1:11 pm

va rog frumos daca puteti sa imi spuneti si mie cum se face subtitrarea unui ep din serial vreau sa invat ca sa pot ajuta si eu la serialul ask ve ceza .sunt o mare fana a actorulul Murat Yildirim
adelaida
adelaida
membru
membru

Data de inscriere : 04/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Dum 05 Sept 2010, 1:49 pm

adelaida a scris:va rog frumos daca puteti sa imi spuneti si mie cum se face subtitrarea unui ep din serial vreau sa invat ca sa pot ajuta si eu la serialul ask ve ceza .sunt o mare fana a actorulul Murat Yildirim

Bună Adelaida, nu trebuie deschis topic nou. Există deja topic cu probleme subtitrare.kiss kiss kiss kiss
Acasă--alte subiecte discuţie-- https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106.htm
have a nice day
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Dum 05 Sept 2010, 2:29 pm

Păi nu pare să-i fi spus mare lucru 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 885862 , dar din istorie Ciceaka ştie că s-au mai supărat s-au mai împăcat cei doi. O să vedem noi când traducem Smile Smile Smile Smile Smile

S-a făcut aproape ora 9 şi voi nimic, pe unde umblaţi?
Văd că de la amiază sunt singură pe aici, ba nu ia uite

lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de adelaida Dum 05 Sept 2010, 3:34 pm

Fetelor sunteti fenomenale, de mai bine de 4 ore stau si citesc comentariile voastre.Dar va rog frumos , fiti dragute si nu va mai luati de iubitul meu Muratel.Cred ca este minunat ceea ce faceti voi ,probabil ca este si foarte greu si necesita si foarte mult timp,dar numai citind mesajele voastre si va invidiez (asta in sensul bun al cuvintulul) ,sunteti un grup de fete care va distrati impreuna ,ati devenit bune prietene,si munciti impreuna pentru a realiza ceva ce nimeni nu a mai reusit.Imi doresc foarte mult sa invat si eu sa fac subtitrare si daca ar fi posibil sa ma alatur voua.Imi cer scuze ca am indraznit sa scriu acest mesaj ,cum se spune pe la noi :(sa intru ca musca-n lapte).Va sarut dulce Adelaida Kifer.
adelaida
adelaida
membru
membru

Data de inscriere : 04/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 05 Sept 2010, 9:28 pm

buna seara natiune...
draga lexia..eu am fost prin zona..am intrat..am verificat..am mai pus ceva pe subforumul dedicat serialului asi...
am fost la un gratar..numai bine cand am terminat de papat a venit si furtuna..asa ca imi fac digestia..
noutati dragelor?...in afara ca nu avem episod!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 11 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Dum 05 Sept 2010, 10:15 pm

Sara bună domniţe frumoase!
Mă fluturam eu pe YouTube căutând filme turceşti, în ideea că mai dau de filme artistice deosebite, că... ar trebui să mai fie...
Surpriza-surprizelor a fost că am dat de un film (trailer doar) în care Nurgul chiar seamănă a actriţă sensibilă.
Ştiu că-s doar câteva fotograme, dar ia vedeţi şi voi că merită! Arată deosebit de interesant!
În plus, mai sunt simpatii de-ale noastre pe-acolo.

kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 05 Sept 2010, 10:28 pm

Bună seara !! cucuietelor

Spuneţi repede la care dintre voi a fost Muri în vizită astăzi ....
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 05 Sept 2010, 10:31 pm

adelaida a scris:Fetelor sunteti fenomenale, de mai bine de 4 ore stau si citesc comentariile voastre.Dar va rog frumos , fiti dragute si nu va mai luati de iubitul meu Muratel.Cred ca este minunat ceea ce faceti voi ,probabil ca este si foarte greu si necesita si foarte mult timp,dar numai citind mesajele voastre si va invidiez (asta in sensul bun al cuvintulul) ,sunteti un grup de fete care va distrati impreuna ,ati devenit bune prietene,si munciti impreuna pentru a realiza ceva ce nimeni nu a mai reusit.Imi doresc foarte mult sa invat si eu sa fac subtitrare si daca ar fi posibil sa ma alatur voua.Imi cer scuze ca am indraznit sa scriu acest mesaj ,cum se spune pe la noi :(sa intru ca musca-n lapte).Va sarut dulce Adelaida Kifer.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 05 Sept 2010, 10:32 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 35 Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum