12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 12 din 35
Pagina 12 din 35 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna seara draga plimbareat-o..DENISA a scris:Bună seara !! cucuietelor
Spuneţi repede la care dintre voi a fost Muri în vizită astăzi ....
ei .a fost mai la deal de tine...prin vizita Fulgerica...!
a trecut pe la tine...dar nu i-ai raspuns la usa!..asa ca..
acum dupa nitica gluma..esti bine denisa? cum a fost azi la tine? la iasi a fost frumos..acum spre seara a venit ploaia!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Bună Iulia !!! eu intru la bănuieli , nu ştiu cum se face dar Fulgerică mă vizitează taman când eu nu sunt acasă ... ceva nu sună bine .
La mine astăzi a fost foarte cald şi am zis să profită de soare şi am ieşit la un grătar de aceea astăzi nu am spus prezent , doar ce am ajuns acasă şi mi-am făcut un duş.
La mine astăzi a fost foarte cald şi am zis să profită de soare şi am ieşit la un grătar de aceea astăzi nu am spus prezent , doar ce am ajuns acasă şi mi-am făcut un duş.
ma bucur ca ai avut o zi placuta..la gratar am fost si noi..dar ce ploaie urata a venit la sfarsit cand eram cu burtile pline!DENISA a scris:Bună Iulia !!! eu intru la bănuieli , nu ştiu cum se face dar Fulgerică mă vizitează taman când eu nu sunt acasă ... ceva nu sună bine .
acuma cu vizitele lui Fulgerica...daca ai sta draga mai mult pe acasa..ai gati mai mult..si te-ai imbracat cat mai nasol...stim noi ca cine...sunt sigura ca te-ar gasit Fulgerica....
acum treburile acestea nu se aplica in cazul meu si al Rodicai...pe noi ne gaseste oricum si oricand!
cupidon cupidon cupidon
iulia80- vip
da 'ce voi ştiţi să gătiţi OREZ ????
vă daţi seama câte ceaiuri laxative trebuie să bea Muri ?? acasă ( orez sau ardei umpluţi cu OREZ ) la filmări OREZ cred că de aceea e cam crispat la apariţiile din presă el are dureri abdominale .
vă daţi seama câte ceaiuri laxative trebuie să bea Muri ?? acasă ( orez sau ardei umpluţi cu OREZ ) la filmări OREZ cred că de aceea e cam crispat la apariţiile din presă el are dureri abdominale .
mai..dar tu ai o problema cu orezul..lasa omul in pace..ca daca are o problema cu constipatie..gasesc eu vreun remediu...nu crezi?DENISA a scris:da 'ce voi ştiţi să gătiţi OREZ ????
iulia80- vip
ceva cu care să îl ţii prin baie vreo 2 -3 săptămâni să se deshidrateze ??
Fetelor, fac şi eu parte din galeria ,,cu burta plină", dar azi n-am tras chef în natură, deşi pe-aici ziua a fost superbă. Pe Murat cred că l-au speriat pălincile noastre, nu i-am zărit ochii. În schimb uite-o pe Densia cu noutăţi, mulţumim frumos, Denisa!
Adelaida e foarte drăguţă, noi cu plăcere o supunem la caznele subtitrării, dar asta ar fi valabil dacă ar apărea din nou textele turco-anglo-româneze Offf, da' vreo doi-trei vorbitori de turcă nu apar?
Acum am primit un mesaj impresionant de prietenos de la Heba, Heba Sayed, fata din Egipt care traduce în arabă ,,Aşk ve Ceza".
DA! Traducerea în arabă se face după traducerea şi subtitrarea noastră!!!
Xalqa nu va rezista singur la corectură. E student, e activ, imediat se va termina şi vacanţa lui.
Mai am un pic şi îi scriu lui Murat că suntem în pană de ajutoare turceşti.
Adelaida e foarte drăguţă, noi cu plăcere o supunem la caznele subtitrării, dar asta ar fi valabil dacă ar apărea din nou textele turco-anglo-româneze Offf, da' vreo doi-trei vorbitori de turcă nu apar?
Acum am primit un mesaj impresionant de prietenos de la Heba, Heba Sayed, fata din Egipt care traduce în arabă ,,Aşk ve Ceza".
DA! Traducerea în arabă se face după traducerea şi subtitrarea noastră!!!
Xalqa nu va rezista singur la corectură. E student, e activ, imediat se va termina şi vacanţa lui.
Mai am un pic şi îi scriu lui Murat că suntem în pană de ajutoare turceşti.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
draga eu il tratez de orice.....DENISA a scris:ceva cu care să îl ţii prin baie vreo 2 -3 săptămâni să se deshidrateze ??
Motzule....sper ca problema sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine pt noi toti!..dar daca am inteles eu bine..totusi exosta fete araboaice care treduc direct in araba serialele..sau se aplica numai in cazul inimi furate..unde sunt mai active fetele?
traducatori din turca-araba-romana..nu gasim?
Motzule ..cand ii scrii lui murat sa ii trimiti si videoclipul cu potaia rodicai...acela cu...de m-as face iar flacau..n-as duce-o asa de rau..ca nevasta ca a mea,n-are nimenea!
poate ii ajunge .la inima!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Dum 05 Sept 2010, 11:11 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
offf MOtzi am încercat să corup vreo 2 -3 turcoaice dar ele nu se lasă, greu găsim traducătoare.
Fetelor am revăzut azi noapte vreo 2-3 ep din ASI ( doar şcenele cu ASI-ASYA - DEMIR ), nu aveam somn când am ajuns acasă, priviri şi trăiri ca în acel serial eu nu am văzut nici în AvC nici în G. prestaţia lor actoricească e net superioară faţă de cea din serialel actuale .
Iulia sunt arăboaice ce cunosc limba turcă au o bunică sau bunic de origine turcă.
Iulia chiar că e cam greu să mai aibă cineva nevastă precum a lui .
Fetelor am revăzut azi noapte vreo 2-3 ep din ASI ( doar şcenele cu ASI-ASYA - DEMIR ), nu aveam somn când am ajuns acasă, priviri şi trăiri ca în acel serial eu nu am văzut nici în AvC nici în G. prestaţia lor actoricească e net superioară faţă de cea din serialel actuale .
Iulia sunt arăboaice ce cunosc limba turcă au o bunică sau bunic de origine turcă.
DENISA a scris: .Iulia sunt arăboaice ce cunosc limba turcă au o bunică sau bunic de origine turcă.
si daca sunt araboiace care totusi fac munca aceasta..denisa..nu pot fi rugate sa le ajute si pe fetele noastre?tu cunosti persoane care sa stie araba? si care sa fie dispuse sa ajute fetele noasptre..stiu ca e multa munca...daca cu turca nu dam rezultate-desi felicitari Lexiei si Motzului-sa incercam si pe varianta aceasta! sa nu se supere fetele pe mine?
lasa draga nevasta...
iulia80- vip
am apelat Iulia şi la ele şi la bulgăroaice dar momentan nimic .
sper ca totusi sa fie mai bine...pt ca tot ce a muncit plutonul la primul sezon sa nu se termine in .....DENISA a scris:am apelat Iulia şi la ele şi la bulgăroaice dar momentan nimic .
iulia80- vip
poate răuşim să le convingem să ne ajute .
Iulia dacă tot te-a vizitat l-ai instruit şi tu niţel ???
Iulia dacă tot te-a vizitat l-ai instruit şi tu niţel ???
draga..eu m-am saturat sa il instruiesc..imi bat gura de pomana..daca tu nu ai usa deschisa...nu stai acasa....degeaba ii zic omului sa vina la tine..a fost odata de 2 ori de 3 ori..o fi zis omul ca de fapt tu nu ai nevoie de el...si s-a reorientat..ai vazut s-a dus la Motz..ca ea sta mai mult pe acasa....
dar mai incerc odata..asa inainte de a veni rodica din vacanta
ceva dorinte inainte ai?
dar mai incerc odata..asa inainte de a veni rodica din vacanta
ceva dorinte inainte ai?
iulia80- vip
nu , mă mulţumesc să-l văd tête-à-tête , sunt curioasă să-i văd LIVE privirile .
vai de mine..sa nu te auda rodica..ca se lasa cu cel de-al treilea razboi mondial....plus al 4-lea....!DENISA a scris:nu , mă mulţumesc să-l văd tête-à-tête , sunt curioasă să-i văd LIVE privirile .
ei..te descurci tu cand a ajunge la tine..ca esti mare ,esti vaccinata..si ai grija sa il trimiti mai la deal dupa intalnire!
iulia80- vip
O!! bine aţi revenit. Referitor la tradus arăboaicele traduc după subtitrarea noastră. În schimb am văzut că bulgăroaicele sunt f. active. Deja au subtitrat filmul tubei-Inim... ep 19 care a fost Vineri. Poate apare şi 24 Ask, trebuie urmărit
Propritara canalului vad ca are dom în Irlanda. Uite aici este
https://www.youtube.com/user/Gonulcelen1000 şi are multe traduse
Propritara canalului vad ca are dom în Irlanda. Uite aici este
https://www.youtube.com/user/Gonulcelen1000 şi are multe traduse
Ultima editare efectuata de catre lexia in Dum 05 Sept 2010, 11:59 pm, editata de 1 ori
Salut Lexia, Iulia, amu-s de vorbă cu Xalqa, e răcit bocnă. Offff.
Da, ,,Inima..." are traducerea în engleză" de-asta apare uşor şi rapid şi în arabă.
Da, ,,Inima..." are traducerea în engleză" de-asta apare uşor şi rapid şi în arabă.
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Lun 06 Sept 2010, 12:00 am, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
da , dar nu uita că eu am artileria pregătită de atac până apare Rodica ies invingătoare " CEA MAI TARE DIN PARCARE "
bună Lexia !! am auzit că au tradus şi le-am rugat să-mi facă traducere în engleză a textului dar tipa mi-a spus că vor face o subtitrare în engleză.
bună Lexia !! am auzit că au tradus şi le-am rugat să-mi facă traducere în engleză a textului dar tipa mi-a spus că vor face o subtitrare în engleză.
Motzişor a scris:Salut Lexia, Iulia, amu-s de vorbă cu Xalqa, e răcit bocnă. Offff.
Da, ,,Inima..." are traducerea în engleză" de-asta apare uşro şi rapid şi ăn arabă.
Salut Motzule bulgăroaicele sunt f. active spuneam că deja e subtitrat întreg ep 19 Inima si postat, rapid lucrat
DENISA a scris:da , dar nu uita că eu am artileria pregătită de atac până apare Rodica ies invingătoare " CEA MAI TARE DIN PARCARE "
Bulgăroaicele fac si engl si bulgară?? Si in bulgara daca am avea textul scris ar merge usor cu Google am incercat
uite ce mi-a răspuns
the 24 bolum has been translated in Bulgarian yesterday but not like subtitles - ony in text.
We hope that we wil have 24 bolum with subtitles soon
the 24 bolum has been translated in Bulgarian yesterday but not like subtitles - ony in text.
Fetelor sunteti minunate.Citindu-va mesajele postate pe acest forum imi dau seama ca intre voi sa legat o frumoasa prietenie.Va multumesc mult de tot pentru tot ceea ce faceti.Sper din tot sufletul sa puteti sa continuati acest minunat serial.Cu toata dragostea si respectul meu Fernanda
fernanda- membru
Data de inscriere : 04/09/2010
DENISA a scris:uite ce mi-a răspuns
Only textul ziceam ar fi excelent
e serialul pe 7 septembrie
Pagina 12 din 35 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 23 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum