12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 23 din 35
Pagina 23 din 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Fetelor ce spune Betty sa va intreb referitor la ep 24
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pai fetele au inceput sa traduca ceva din ep 24..ca s-a apucat lexia de turca plus motzul plus xalqa ..primele 2 parti sunt traduse si subtitrate...dana sandulescu a scris:
Fetelor ce spune Betty sa va intreb referitor la ep 24
https://www.youtube.com/watch?v=30iXJzCtQd0
https://www.youtube.com/watch?v=VtyYil9YvXE
aici sunt primele 2 parti...sunt probleme cu traducerea din turca..gasisera ele o varianta prin bulgaroiace dar nu e completa nici la ele traducerea!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 08 Sept 2010, 12:47 am, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Denisa te rog mai ex o data faza cu semnatura ca nu reusesc
ca ma doare capul de cind tot incerc si degeaba
ca ma doare capul de cind tot incerc si degeaba
Uite aceştia sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi ptr a îţi pune semnătură
1. Click PROFIL
2. Click PREFERINŢE
Profil =>Preferinţe =>Adaugă întotdeauna semnatura la mesaje : Bifezi Da
3.Click SEMNĂTURĂ
Se va deschide această fereastră
1. Click PROFIL
2. Click PREFERINŢE
Profil =>Preferinţe =>Adaugă întotdeauna semnatura la mesaje : Bifezi Da
3.Click SEMNĂTURĂ
Se va deschide această fereastră
Pentru ca azi este mare sarbatoare.....le doresc tuturor celor care poarta numele Sf.Marii
LA MULTI ANI,MULTA SANATATE,BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA!
iulia80- vip
Denisa care adresa de fotografie trebuie pusa acolo la imagine si mie nu mi se deschide pagina ca a ta din imagine
crede-ma ca inebunesc de oftica ca nu reusesc :nh8:
dana sandulescu a scris:
Denisa care adresa de fotografie trebuie pusa acolo la imagine si mie nu mi se deschide pagina ca a ta din imagine
crede-ma ca inebunesc de oftica ca nu reusesc :nh8:
iubita acolo trebuie să pui adresa imaginii pe care tu o alegi ca semnătură, tu vrei adresa semnaturii mele ??
pentru toate fetele de pe acest forum
va sarut dulce pe toate si pe
Bine si cum sa fac sa imi fac adresa semnaturi mele??
:nh8:
dana sandulescu a scris:Bine si cum sa fac sa imi fac adresa semnaturi mele??
uite ţi-o dau eu
http://www.textgifs.com/onlinegifs/gifs/MURATUBA_black_jh18.gif
http://www.textgifs.com/onlinegifs/gifs/TheBest_black_jh18.gif
multumesc mult de tot draga Denisa iti ramin datoare cu o cafea si cu un
si cu
si cu
[center]
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 08 Sept 2010, 2:19 am, editata de 1 ori
cred ca pe ziua de azi imi ajunge cite am invatat eu va spun noapte buna si ne auzim dimineata la
noapte buna iubitul meu
adorm cu tine in gind
noapte buna iubitul meu
adorm cu tine in gind
Felicitari draga DENISA ,crede-ma ca mai dat gata cu acest frumos mesaj nici nu mai pot dormi da de unde iei draga mea acele minunate imagini
Buna dimi!!!!..gata am revenit si eu in sf. acasa ... ..a fost ep aseara?
La multi ani!!!!Sanatate, fericire tuturor celor care poarta numele de Sf. Maria ...
La multi ani!!!!Sanatate, fericire tuturor celor care poarta numele de Sf. Maria ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
asi demir a scris:
adelaida a scris:Fetelor sunteti fenomenale, de mai bine de 4 ore stau si citesc comentariile voastre.Dar va rog frumos , fiti dragute si nu va mai luati de iubitul meu Muratel.Cred ca este minunat ceea ce faceti voi ,probabil ca este si foarte greu si necesita si foarte mult timp,dar numai citind mesajele voastre si va invidiez (asta in sensul bun al cuvintulul) ,sunteti un grup de fete care va distrati impreuna ,ati devenit bune prietene,si munciti impreuna pentru a realiza ceva ce nimeni nu a mai reusit.Imi doresc foarte mult sa invat si eu sa fac subtitrare si daca ar fi posibil sa ma alatur voua.Imi cer scuze ca am indraznit sa scriu acest mesaj ,cum se spune pe la noi :(sa intru ca musca-n lapte).Va sarut dulce Adelaida Kifer.
Bine ati venit printre noi!!!!!!!!!!!!!! ..daca am omis pe cineva imi cer scuze.... ..pana voi reintra din nou la normal imi ia timp ...nici nu stiu pe unde sa intru mai intai
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 08 Sept 2010, 8:36 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Dana sandulescu...adelina...rafaela...fernanda....ioana1b...fernanda89......
Chiar nu te inteleg de ce ti-ai deschis atatea conturi?????? Hotarastete pe care ramai???asta doar ca sa votezi serialul inteleg ca-ti place filmul si actorul dar consider ca nu trebuia sa-ti deschizi atatea conturi numai pt votare...daca asa am proceda toate atunci unde am ajunge?????
Chiar nu te inteleg de ce ti-ai deschis atatea conturi?????? Hotarastete pe care ramai???asta doar ca sa votezi serialul inteleg ca-ti place filmul si actorul dar consider ca nu trebuia sa-ti deschizi atatea conturi numai pt votare...daca asa am proceda toate atunci unde am ajunge?????
Admin_dea05- Admin
BUNA DIMINEATA!
Repede pun si eu cateva vorbe, pana nu imi zice iar asta (adica NET-ul) ca sunt libera (WOW ce imi place mesajul asta)!
Pentru toate si toti cei care isi sarbatoresc azi onomastica "La multi ani"! Tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca si sa va fie viata plina de de bucurii si de zile frumoase!
Repede pun si eu cateva vorbe, pana nu imi zice iar asta (adica NET-ul) ca sunt libera (WOW ce imi place mesajul asta)!
Pentru toate si toti cei care isi sarbatoresc azi onomastica "La multi ani"! Tot ceea ce va doriti sa vi se implineasca si sa va fie viata plina de de bucurii si de zile frumoase!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna dimineata dragelor...
buna windy draga! esti bine? cum e vremea?..pt ca urarea mea s-a pierdut... a ramas in urma cu cateva pagini ,revin cu ea..
Pentru ca azi este mare sarbatoare.....le doresc tuturor celor care poarta numele Sf.Marii
buna windy draga! esti bine? cum e vremea?..pt ca urarea mea s-a pierdut... a ramas in urma cu cateva pagini ,revin cu ea..
iulia80- vip
bună dimineaţa !!
WINDY mă bucur că ai răuşit să intri, am vorbit cu DEA nici ea nu ştie care ar fi problema , poate e din cauza netului.
WINDY mă bucur că ai răuşit să intri, am vorbit cu DEA nici ea nu ştie care ar fi problema , poate e din cauza netului.
buna dimineata draga Denisa.... ..nu ne-am vazut de mult..! cupidonDENISA a scris:bună dimineaţa !!
cum e vremea la tine..in iasi e frig si ploua..si beah....!
iulia80- vip
da , chiar de câteva ore bune .
e cam răcoare , dar astăzi fiind sărbătoare nu prea am chef de hârţoage deşi ele stau răsfirate pe tot biroul .
e cam răcoare , dar astăzi fiind sărbătoare nu prea am chef de hârţoage deşi ele stau răsfirate pe tot biroul .
iară e Nurgul prin presă.
- Spoiler:
Ben böyle bir aile görmedim
Nurgül Yeşilçay’ın hakkında yaptığı açıklamalara Özcan Deniz yanıt verdi;
Nurgül’ün halen yürüyen, çekimleri devam eden bir iş hakkında konuşması çok terbiyesizce. Bunlar karı-koca hesap bilmiyor. 750 bin lira değil, 750 bin dolar istediler benden.
Cem Özer sponsorluk görüşmesi yaptığım firmaya gidip, “Özcan sizi dolandırıyor. Ben bu paraya size iki film yapayım, seneye de Nurgül’le bir dizi çekeyim” diye teklif götürdü. Şimdi kalkmışlar bana iş ahlakından bahsediyorlar.
Nurgül’ün Asmalı Konak’ta, Cem Özer’in Neredesin Firuze’de oynamasının nedeni benim. Ben geçmişte onlara omuz vermişken bugün onlar kalkıp demediklerini bırakmıyorlar. Bu kadar nankör bir aile olduklarını bilmezdim.
Kelebek
Pagina 23 din 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum