12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 29 din 35
Pagina 29 din 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dana , mai întâi fotografiile ce le ai în PC trebuiesc încarcate la alegere pe un site de UPLOAD POZE
http://www.yukleresim.com/
http://imageshack.us/
http://www.yukleresim.com/
http://imageshack.us/
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Unde e Murat sunt şi euiulia80 a scris:
dar dana unde a disparut?
si lexia?
iulia80 a scris:
mai..stii ceva..eu m-am indoit destul de la cocoseala rodicai..n-ai decat mai primeste si tu!
dar dana unde a disparut?
si lexia?
ptr a îţi îndrepta coloana culcă-te pe ceva drept şi tare .
lexia a scris:
Unde e Murat sunt şi eu
Şi unde este Murat ??
incerc draga lexia..sa ma gandesc daca e de bine sau rau!
mai denisa..tu ai ramas cu sechele de cand a gresit drumul!
denisa..te mananca salele,nu?
eu am iesit dragelor....va doresc seara placuta...somnik usor si vise placute!
eu am iesit dragelor....va doresc seara placuta...somnik usor si vise placute!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Lexia de ce spui ca ai incredere fiinca sunt mai maricica eh... nu se stie niciodata da sa sti ca nu ma las ma lupt cu voi pina la final
cocos cocos
cocos cocos
Ultima editare efectuata de catre dana sandulescu in Joi 09 Sept 2010, 10:54 pm, editata de 1 ori
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
iulia80 a scris:
Iulia e posibil să am ceva sechele din naştere sau de când se difuza ASI. Te pupăcesc ( în mod special dacă cedezi locul la Muratelu')
DENISA a scris:lexia a scris:
Unde e Murat sunt şi eu
Şi unde este Murat ??
Păi ce crezi ca spun ca să daţi năvală???
Noapte bună Iulia.
fetelor toate am ramas cu sechele de cind a venit Fulgerica cel putin eu nu ma mai recunosc
mai denisa...tu vrei sa folosesca rodica noua ta achizitie chiar pe tine?
dragelor....eu pun lacatul ..stim noi pe ce..si iau eu cheia cu mine..ca sa fiu sigura!
dragelor....eu pun lacatul ..stim noi pe ce..si iau eu cheia cu mine..ca sa fiu sigura!
iulia80- vip
iulia80 a scris:.eu pun lacatul ..stim noi pe ce..si iau eu cheia cu mine..ca sa fiu sigura!
ai grijă să nu înghiţi cheia
da ce se intimpla cu Betty ca azi nu am prea auzit-o
de fapt pe multe azi le trecem absente
dana sandulescu a scris:da ce se intimpla cu Betty ca azi nu am prea auzit-o
le tăiem după lista de aşteptare de la poarta lui Fulgerică.
dana sandulescu a scris:fetelor toate am ramas cu sechele de cind a venit Fulgerica cel putin eu nu ma mai recunosc
Aşa e Dana nici eu,
Fetelor eu vă spun noapte bună şi să visaţi frumos. Pa!
razi tu razi..Harap alb!DENISA a scris:
ai grijă să nu înghiţi cheia
lasa ca ai sa ceri cheia..si ghici ce raspuns ai sa primesti?
noapte buna draga lexia....somnik usor cu vise cat mai mumoase..ghici cu cine?
iulia80- vip
noapte buna Lexia si Iulia
vedeti fetelor ce v-am spus eu aseara :2a: cele mai mici dintre noi la culcare si lasati -ma pe mine singura :bom: :bom: :bom:
5.jpg
vedeti fetelor ce v-am spus eu aseara :2a: cele mai mici dintre noi la culcare si lasati -ma pe mine singura :bom: :bom: :bom:
5.jpg
Betty zugrăveşte, cară, împinge, numa' pereţii nu i-am mutat! Somnik pufos tuturor!dana sandulescu a scris:da ce se intimpla cu Betty ca azi nu am prea auzit-o ...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Daaa, când să-mi iau adio de la film Lăcrămioara şi Xalqa au mai dat un zvânc:
Aşk ve Ceza promo nr. 2: episodul 25 - subtitrat româneşte
Aşk ve Ceza promo nr. 2: episodul 25 - subtitrat româneşte
Motzişor- vip
Buna dimineata tuturor sa aveti o zi buna ca linistita nu pentru ca aseara v-ati facut de cap si planuri pentru Murqat al meu De fapt eu nu vreau de la el decat privirea restul pentru voi. Dar ma gandesc si la "botic" pentru Iulia ca este prietena mea unite la bine si la rau. Denisa nu prea esti cuminte visezi si iar visezi ce este cu tine.
Eu voi lipsi pana duminica seara ,. nu va faceti planuri si nu complotati pe la spatele meu profitind de faptul ca nu sunt prezenta ca eu am ochi si urechi peste tot
Eu voi lipsi pana duminica seara ,. nu va faceti planuri si nu complotati pe la spatele meu profitind de faptul ca nu sunt prezenta ca eu am ochi si urechi peste tot
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
buna dimineata rodica...mai rodica dar ma lesi aici singura..impotriva dusmanului!rodica a scris:Buna dimineata tuturor sa aveti o zi buna ca linistita nu pentru ca aseara v-ati facut de cap si planuri pentru Murqat al meu De fapt eu nu vreau de la el decat privirea restul pentru voi. Dar ma gandesc si la "botic" pentru Iulia ca este prietena mea unite la bine si la rau. Denisa nu prea esti cuminte visezi si iar visezi ce este cu tine.
iti doresc sa ai un weekend cat mai placut..daca se poate fara ploi si fara frig!
fetelor..voua va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Buna dimineata.
Iulia, superb clipul.
Sa aveti o zi frumoasa, chiar daca vremea este cam mohorata, si sa va bucurati de un week-end asa cum va doriti!
Iulia, superb clipul.
Sa aveti o zi frumoasa, chiar daca vremea este cam mohorata, si sa va bucurati de un week-end asa cum va doriti!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna ziua, fetelor , am intrat sa vad ce mai faceti :gfd<: si sa va salut din pacate trebuie sa plec din nou , dar in 2-3 ore revin cu forte noi.Va doresc o zi minunata
Deaga mea Betty si bucuria de a fi pe facebook tot datorita fetelor o am dar pentru asta data viitoare cind vor mai veni pe acasa vom avea o discutie foarte serioasa .De aceasta data s-au cam intrecut cu gluma si asta ma deranjeaza foarte mult.Te rog daca mai tirziu ai citeva minute libere sa ma cauti pe adresa cealalalta fiinca vreau sa vorbim putin.Eu :nh8: nu stiu :nh8: cind esti libera si deaceea nu indraznesc sa te caut
Deaga mea Betty si bucuria de a fi pe facebook tot datorita fetelor o am dar pentru asta data viitoare cind vor mai veni pe acasa vom avea o discutie foarte serioasa .De aceasta data s-au cam intrecut cu gluma si asta ma deranjeaza foarte mult.Te rog daca mai tirziu ai citeva minute libere sa ma cauti pe adresa cealalalta fiinca vreau sa vorbim putin.Eu :nh8: nu stiu :nh8: cind esti libera si deaceea nu indraznesc sa te caut
Păi, deschide-ţi mess-ul Dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dana sandulescu a scris:
Deaga mea Betty ...sa ma cauti pe adresa cealalalta fiinca vreau sa vorbim putin.Eu :nh8: nu stiu :nh8: cind esti libera si deaceea nu indraznesc sa te caut...
Nici n-ai observat că sunt noutăţi!
https://www.youtube.com/watch?v=qv3ouNZfVK8
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Nici n-ai observat că sunt noutăţi!
https://www.youtube.com/watch?v=qv3ouNZfVK8
Bună ziua fetelor, Servus Motzişor vai ce surprizăăăăăă mulţumim, ei acum află şi Memet deci avantaj la sinceritate o să aibă Savaş, Yasmin mă gândesc că încă nu zice nimic că fostul iubiii, e mâna dreaptă a lui Savaş uaaauu.
Pagina 29 din 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum