12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 30 din 35
Pagina 30 din 35 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Servus, Lexia! Daaa, e pe întrecute: cine minte mai mult şi mai prosteşte!lexia a scris:... ei acum află şi Memet deci avantaj la sinceritate o să aibă Savaş, Yasmin mă gândesc că încă nu zice nimic că fostul iubiii, e mâna dreaptă a lui Savaş uaaauu.
Şmotruuuu:
PS. Uitasem: Mehmet, bietu'... cum dă de o femeie mai acătări, cum e Savaş cu 1000 de paşi în faţa lui
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
buna motzule....mai ai de facut curatenie?Motzişor a scris:
Servus, Lexia! Daaa, e pe întrecute: cine minte mai mult şi mai prosteşte!
Şmotruuuu:
PS. Uitasem: Mehmet, bietu'... cum dă de o femeie mai acătări, cum e Savaş cu 1000 de paşi în faţa lui
te putem ajuta cu ceva..
tansmite plutonului ca multumim mult pt promo!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Da, Iulia, servus, transmitem! Ajutor, zisăşi? Hai săfacem schimb de locuinţăiulia80 a scris:
buna motzule....mai ai de facut curatenie?
te putem ajuta cu ceva..
tansmite plutonului ca multumim mult pt promo!
Mai sunt fo' 2000 de cărţi de plimbat
Motzişor- vip
Motzule..dar ai bibleoteca publica la tine casa?Motzişor a scris:
Da, Iulia, servus, transmitem! Ajutor, zisăşi? Hai săfacem schimb de locuinţă
Mai sunt fo' 2000 de cărţi de plimbat
schimb de locuinta...sa vedem una la bloc unde stau ai mei..cu vecini la pachet..sau una casa veche cu tavane ca la muzeu -a prietenului meu?sa vezi aici curatenie!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 10 Sept 2010, 3:26 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Bună drăgălaşelor !!!!!!!!!!
http://www.televizyondizisi.com/index.php/14-eylul-sali-gunu-kim-1-olacak/
multam fain..dar ai vreo idee ce scrie acolo..l-am vazut si pe amicul din Un NOu Destin! au astia o problema mai cu mustatile gen maturi!DENISA a scris:Bună drăgălaşelor !!!!!!!!!!
iulia80- vip
nu am idee , Erkan arăta mai binişor chiar dacă părea mai trecut în " Un nou destin " decât cum arată acum cu mustaţă.
un răspuns a lui Burcin dintr-un interviu :
" Very briefly she is asked if she is jealous of Murat's close scenes on TV. She says they usually don't watch each others' series because they are either out or working. She doesn't make a special effort to watch it when she knows there is such a scene either. They will do whatever the screenplay requires. Nurgül is her friend, there are 30 people there. Otherwise there would be divorce in the marriage of every actor couple with a new series. This is no different than a hand shaking scene. She says it all depends on how you look at it. If you examine these too much it might bother. Itİs not because she doesn't love Murat but she won't be jealous of something on screen. If there is something off screen she would question that.
She says what she loves most in him is him having a conscience. "
https://www.youtube.com/watch?v=xVZMxsyxLOU#
Sahnur: What was the name of that girl Savas was in love with.
çiçek: Yasemin.
sahnur: well she apparently had a baby.. she tricked savas
yasemin: savas. It feels like you will suddenly give a disastrous news all the time.
sahnur: It is the perfect time for you to give savaþ a baby..
yasemin: well if you will not be talking at all at home. I will rethink this marriage thing again.
Mehmet: what relation is Çiçek to the Baldar's?
Dila: she is Savas's wife.
savaþ: I had to keep this a secret from you (to Yasemin) Just like you had to keep Ömer a secret.
yasemin: your mom!
savaþ: My mom wants a grandchild from Çiçek
çiçek: welcome savaþ
sahnur: You are a leader my son forget about Yasemin.
savas: do not search for the enemy outside this house. you are more than an enemy to us than Ahmet moran.
un răspuns a lui Burcin dintr-un interviu :
" Very briefly she is asked if she is jealous of Murat's close scenes on TV. She says they usually don't watch each others' series because they are either out or working. She doesn't make a special effort to watch it when she knows there is such a scene either. They will do whatever the screenplay requires. Nurgül is her friend, there are 30 people there. Otherwise there would be divorce in the marriage of every actor couple with a new series. This is no different than a hand shaking scene. She says it all depends on how you look at it. If you examine these too much it might bother. Itİs not because she doesn't love Murat but she won't be jealous of something on screen. If there is something off screen she would question that.
She says what she loves most in him is him having a conscience. "
https://www.youtube.com/watch?v=xVZMxsyxLOU#
Sahnur: What was the name of that girl Savas was in love with.
çiçek: Yasemin.
sahnur: well she apparently had a baby.. she tricked savas
yasemin: savas. It feels like you will suddenly give a disastrous news all the time.
sahnur: It is the perfect time for you to give savaþ a baby..
yasemin: well if you will not be talking at all at home. I will rethink this marriage thing again.
Mehmet: what relation is Çiçek to the Baldar's?
Dila: she is Savas's wife.
savaþ: I had to keep this a secret from you (to Yasemin) Just like you had to keep Ömer a secret.
yasemin: your mom!
savaþ: My mom wants a grandchild from Çiçek
çiçek: welcome savaþ
sahnur: You are a leader my son forget about Yasemin.
savas: do not search for the enemy outside this house. you are more than an enemy to us than Ahmet moran.
da..mi-a scurtcircuitat neuronul interviul..dar niste bobo nu mai ai?
iulia80- vip
iulia80 a scris:da..mi-a scurtcircuitat neuronul interviul..dar niste bobo nu mai ai?
ptr tine ??? da , mai ales dacă eliberezi locul pe listă
Da, restul de 2000 de cărţi l-eam târât deja... glumesc, dar sunt multe şi grele, habar n-am câte...iulia80 a scris:Motzule..dar ai bibleoteca publica la tine casa?
schimb de locuinta...sa vedem una la bloc unde stau ai mei..cu vecini la pachet..sau una casa veche cu tavane ca la muzeu -a prietenului meu?sa vezi aici curatenie!
Iau casa, las tavanele şi mă refugiez sub boscheţii din curte, să nu mai văd pereţi, scânduri şi etc...
Ei, servus, Denisa!
Motzişor- vip
indicii ptr ep 25
Savaş află de alianţa dintre Eşref şi Şahnur , Ömer face primii paşi, Sevgi şi Yasemin pregătesc deschiderea unei noi agenţii. Findan o învinovăţeşte pe Şahnur de boala lui Pala, Moran află de la ştiri de eliberarea din închisoare a lui Yavuz şi nu se bucură deloc .
În cele din urmă Yavuz este eliberat din închisoare .
Savaş află de alianţa dintre Eşref şi Şahnur , Ömer face primii paşi, Sevgi şi Yasemin pregătesc deschiderea unei noi agenţii. Findan o învinovăţeşte pe Şahnur de boala lui Pala, Moran află de la ştiri de eliberarea din închisoare a lui Yavuz şi nu se bucură deloc .
În cele din urmă Yavuz este eliberat din închisoare .
denisa.draga locul nu se elibereaza... dar daca tot ai pus bobo..le iau.!
Motzule... nu are boscheti in curte prietenul meu..are 3 mate si un dihor!
iulia80- vip
iulia80 a scris:denisa.draga locul nu se elibereaza... dar daca tot ai pus bobo..le iau.!
de ce?? te-ai lipit cu SuperGlue ? Eu mă lipesc acum cu PICĂTURA , să văd cine mă mai mişcă ???
Atunci rămân la şmotruiulia80 a scris:denisa.draga locul nu se elibereaza... dar daca tot ai pus bobo..le iau.!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:
Atunci rămân la şmotru
vezi ca tot mai bine e la tine acasa! sa vezi dihorul ce frumos miroase... e o scumpete de animal..dar imi muta nasul!
draga denisa..e lipici special..de spital!
iulia80- vip
ce faceti fetelor ,va certati pe Fulgerica lasati ca ajunge pentru toate
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Dana suntem cam multe care îi vrem privirea
Denisa eu il vreau tot nu ma multumesc doar cu ochii
Deea ce mai faci?Esti tot suparata pe mine ?Observ ca nu mai spui nimic sau tu lucrezi pe doua
fronturi
Deea ce mai faci?Esti tot suparata pe mine ?Observ ca nu mai spui nimic sau tu lucrezi pe doua
fronturi
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
denisa..sunt cam ocupata cu galusca..revin dupa ce termin de vazut cartea junglei..ca azi am vazut si 101 dalmatieni..plus o bucata de black beauty!
iulia80- vip
Şi eu lucrez la ceva Iulia .
Dana Şi eu l-aş vrea tot dar după cum văd eu rămân doar cu vrutul.
Dana Şi eu l-aş vrea tot dar după cum văd eu rămân doar cu vrutul.
Gloxinia2010 a scris:Motzişor a scris:Ep.1
http://www.megaupload.com/?d=UZDQ32IR
http://www.megaupload.com/?d=VJKAV65J
Ep.2
http://www.megaupload.com/?d=OIAV5KEK
http://www.megaupload.com/?d=P8Z6G175
A fost o incantare sa revad cateva episoade descarcate de pe Megaupload.
Imagine f. buna si titrare la fel. Multumesc pentru aceasta bucurie!
IDILKO a scris:Multumesc,
Am reusit sa il descarc si acum ma pregatesc sa il vizionez.
Va multumesc pentru ca sunteti o echipa fantastica si ,in ciuda tuturor dificultatilor continuati cu traducerea serialului.
javascript:emoticonp('')
serviţi preparate arăbeşti
Pagina 30 din 35 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 30 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum