12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 31 din 35
Pagina 31 din 35 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ei, mersi, dragă Denisa, iar la masă companionul arab e... Murat?DENISA a scris:serviţi preparate arăbeşti
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs330.ash2/60996_145876775448824_100000795067701_202843_3979789_n.jpg
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
denisa..niste dulciuri arabesti parca ar merge acum..m-a terminat nepotl meu..sunt la stadiul de tarat!
buna seara windy draga..ce mai faci? cum e in vacanta?
buna seara windy draga..ce mai faci? cum e in vacanta?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara. Primiti si chiulangii???
Nu vreau dulciuri, nu il vreau nici pe Fulgerica fiindca tot negrut mi se pare. Insa nu ma pot abtine sa nu ma "desfasor" inca o data asupra "minunilor" pe care le-a debitat B. Interviul ei m-a dat gata. Dincolo de nemarginita uluiala care m-a cuprins in fata "inteligentei" de care femeia asta da dovada iar si iar, nu pot sa spun decat ca inainte sa ii fi iesit pe gura gogomania aia privitoare la constiinta lui Fulgerica ar fi trebuit sa isi lipeasca buzisoarele cu superglue. Ce pot sa inteleg dintr-o astfel de declaratie ca ce il mai tine pe Fulgerica legat de ea este constiinta??? Si ce ea se foloseste din plin de asta? Parca si el spunea in interviul lui ca este vulnerabil cand vine vorba de familie, prieteni si constiinta.
Concluzia este una destul de trista: a cazut piedestalul "frantuzoaicei", s-a dus si iubirea aia oarba, chioara cum o fi fost, da' madamme, fata strangatoare, nu lasa asa usor din mana un "bun" care ii apartine si daca "lipiciul" s-a cam dus, nu e nimic aseaza lucrurile asa cum ii convine ei apeland la adezivul de rezerva: constiinta.
Nasol, pana acum m-am abtinut sa dau cu barda, dar fraza asta a ei cam "miroase" a santaj sentimenta, chestie destul de josnica, dupa umila mea parere. In fine, uite asa daca o lasa Fulgerica in fata microfoanelor, reportofoanelor, blitz-uri, camere si alte alea, incetul cu incetul da geniala asta tot!
Iulia, buna. E bine in vacanta, oricum muuuuult mai bine decat la serviciu. Chiar daca vremea este destul de capricioasa (si mai ales rece) cred ca am umblat cat pentru toti anii din urma. Una peste alta, incerc sa imi fac rezerve la capitolul odihna (ca de colindat am colindat mai mult stand in masina, asa ca nu a fost mare consum de energie). Oricum, daca tot am carat toata aparatura dupa mine, iar in seara asta Net-ul merge acceptabil, am intrat sa va salut.
Sa aveti o seara frumoasa si un week-end cum va doriti!
Nu vreau dulciuri, nu il vreau nici pe Fulgerica fiindca tot negrut mi se pare. Insa nu ma pot abtine sa nu ma "desfasor" inca o data asupra "minunilor" pe care le-a debitat B. Interviul ei m-a dat gata. Dincolo de nemarginita uluiala care m-a cuprins in fata "inteligentei" de care femeia asta da dovada iar si iar, nu pot sa spun decat ca inainte sa ii fi iesit pe gura gogomania aia privitoare la constiinta lui Fulgerica ar fi trebuit sa isi lipeasca buzisoarele cu superglue. Ce pot sa inteleg dintr-o astfel de declaratie ca ce il mai tine pe Fulgerica legat de ea este constiinta??? Si ce ea se foloseste din plin de asta? Parca si el spunea in interviul lui ca este vulnerabil cand vine vorba de familie, prieteni si constiinta.
Concluzia este una destul de trista: a cazut piedestalul "frantuzoaicei", s-a dus si iubirea aia oarba, chioara cum o fi fost, da' madamme, fata strangatoare, nu lasa asa usor din mana un "bun" care ii apartine si daca "lipiciul" s-a cam dus, nu e nimic aseaza lucrurile asa cum ii convine ei apeland la adezivul de rezerva: constiinta.
Nasol, pana acum m-am abtinut sa dau cu barda, dar fraza asta a ei cam "miroase" a santaj sentimenta, chestie destul de josnica, dupa umila mea parere. In fine, uite asa daca o lasa Fulgerica in fata microfoanelor, reportofoanelor, blitz-uri, camere si alte alea, incetul cu incetul da geniala asta tot!
Iulia, buna. E bine in vacanta, oricum muuuuult mai bine decat la serviciu. Chiar daca vremea este destul de capricioasa (si mai ales rece) cred ca am umblat cat pentru toti anii din urma. Una peste alta, incerc sa imi fac rezerve la capitolul odihna (ca de colindat am colindat mai mult stand in masina, asa ca nu a fost mare consum de energie). Oricum, daca tot am carat toata aparatura dupa mine, iar in seara asta Net-ul merge acceptabil, am intrat sa va salut.
Sa aveti o seara frumoasa si un week-end cum va doriti!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
multumim mult draga windy..sa stii ca ne e dor de tine!
iulia80- vip
Primim, primim, că doar ca azi mâine le vom îngroşa rândul... of, adio timp liber... şi mi-e groază că traducerea noastră ajunge pe butuci. Văd că Arzu s-a îndurat şi a tradus promo-ul. Oare?... Oare nu se reface cât de cât şi echipa lor? :2a:windy_day a scris:Buna seara. Primiti si chiulangii???...
Motzişor- vip
mai Motzule..poate ca acum la sarbatoare..poate se mai schimba parerile cine stie? tinem pumnii Motzule!...tot cu smotru draga?Motzişor a scris:Primim, primim, că doar ca azi mâine le vom îngroşa rândul... of, adio timp liber... şi mi-e groază că traducerea noastră ajunge pe butuci. Văd că Arzu s-a îndurat şi a tradus promo-ul. Oare?... Oare nu se reface cât de cât şi echipa lor? :2a:windy_day a scris:Buna seara. Primiti si chiulangii???...
iulia80- vip
daaa, şi mâine am consfătuiri, ce idee şi pe şefu' nostru De luni tre' să mă fac om serios...iulia80 a scris:mai Motzule..poate ca acum la sarbatoare..poate se mai schimba parerile cine stie? tinem pumnii Motzule!...tot cu smotru draga?Motzişor a scris:...Văd că Arzu s-a îndurat şi a tradus promo-ul. Oare?... Oare nu se reface cât de cât şi echipa lor? :2a:
Motzişor- vip
dar apropo..cand incepe scoala Motzule? cum e la scoala acum?Motzişor a scris:
daaa, şi mâine am consfătuiri, ce idee şi pe şefu' nostru De luni tre' să mă fac om serios...
iulia80- vip
Păi nu zisei? LUNI Iar la şcoală e bine, eu am cam tot atâta chef cât are şi Donald.iulia80 a scris:
dar apropo..cand incepe scoala Motzule? cum e la scoala acum?
Motzişor- vip
fetelor stiti in aceasta seara se difuzeaza inima furata?
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
saptamana aceasta nu se difuzeaza! saptamana viitoare!dana sandulescu a scris:fetelor stiti in aceasta seara se difuzeaza inima furata?
mai Motzule..si ce clase ai anul acesta? iti vor manca ficatii?
iulia80- vip
Bună seara !!!!!!!!!
Poate vă era dor ...
Poate vă era dor ...
Iuia ce spui de nişte baclavale
Windy ea repetă precum un papagal, reporterul o întreabă cum de a ajuns să lucreze cu echipa din Ezel , ea începe să turie cât de încântată este ea de personaj şi de şcenariu, o întreabă de secvenţele mai siropoase ale lui Murat cu Tuba ( în mod special) ea turuia cât e ea de prietenă cu Nurgul , mai şi mai şi minte că nu se uită la secvenţe, ea când se difusează şi mai vede şi audienţele îşi roade buricele degetelor că unghii nu mai are .
Windy ea repetă precum un papagal, reporterul o întreabă cum de a ajuns să lucreze cu echipa din Ezel , ea începe să turie cât de încântată este ea de personaj şi de şcenariu, o întreabă de secvenţele mai siropoase ale lui Murat cu Tuba ( în mod special) ea turuia cât e ea de prietenă cu Nurgul , mai şi mai şi minte că nu se uită la secvenţe, ea când se difusează şi mai vede şi audienţele îşi roade buricele degetelor că unghii nu mai are .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Sept 2010, 10:44 pm, editata de 1 ori
buna seara draguta..gata plimbarica? dar treaba?
videoclipul tocmai ce l-am vazut...cum sa nu ne fie draga dor! mie de 2 ori..si pt rodica!
indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit
vai denisa m-ai lovit in punctul moale...stii de cand imi curg .....dupa baclava..si prietenul meu nu imi da voie..zice ca ma ingras..sunt in stare sa mananc o cutie de baclava..fara sa am mustrari de constiinta..imi plac de mor dulciurile arabesti..
era in Bucuresti un restaurant arabesc...Sahara parca acum cativa ani..si stiu ca m-am oprit ca sa imi cumpar dulciuri arabesti!
ei acum ce mi=ai facut..nu sunt pofticioasa..dar cand e vorba de baclava..cam nasol..ca poftesc la ea de ceva vreme!
videoclipul tocmai ce l-am vazut...cum sa nu ne fie draga dor! mie de 2 ori..si pt rodica!
indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit indragostit
vai denisa m-ai lovit in punctul moale...stii de cand imi curg .....dupa baclava..si prietenul meu nu imi da voie..zice ca ma ingras..sunt in stare sa mananc o cutie de baclava..fara sa am mustrari de constiinta..imi plac de mor dulciurile arabesti..
era in Bucuresti un restaurant arabesc...Sahara parca acum cativa ani..si stiu ca m-am oprit ca sa imi cumpar dulciuri arabesti!
ei acum ce mi=ai facut..nu sunt pofticioasa..dar cand e vorba de baclava..cam nasol..ca poftesc la ea de ceva vreme!
iulia80- vip
Şi mie îmi plac baclavalele dar sunt foarte dulci şi mai mult de 2 -3 ( tip sărmăluţă ) nu pot mânca .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 10 Sept 2010, 10:54 pm, editata de 1 ori
Aaah, Denisa, mulţumiri de clip şi dulciuri!DENISA a scris:Şi mie îmi plac baclavalele dar sunt foarte dulci şi mai mult de 2 -3 ( tip sărmăluţă ) nu pot mânca .http://1.bp.blogspot.com/_C5oA-ye2FuA/SvxYVP6K5SI/AAAAAAAAAik/YK7pbg1J9wU/s200/Tava+cu+baclavale.jpg
Iulia, în privinţa lui Murat mai există bună înţelegere, dar la baclavale şi eu poftesc tot cu tava şi rezist la competiţie, amaaan!
Fetelor, mă mai învârt un pic şi fug la scăldat, vă doresc o seară frumoasă şi vise superbe!
Motzişor- vip
Motzi să nu fie apa adâncă
seara buna motzule..hai ca sterpelesc eu o tava de baclavale si le facem pe din doua?
mai ai ce ai cu ....mie mi-a scurtcircuitat neuronul interviul..asa ca ma abtin de la comentarii!
mai ai ce ai cu ....mie mi-a scurtcircuitat neuronul interviul..asa ca ma abtin de la comentarii!
iulia80- vip
e dusă rău , doar ea poate fi capabilă să dea astfel de răspunsuri , oare ne crede atât de fraieri să-i credem perlele ei ??
.
.
Las' să fieee... şi mai ales fierbinteDENISA a scris:Motzi să nu fie apa adâncă
Vă ţuc dulce pe obrăjori şi somn uşooohhhrrrrrrrr
Motzişor- vip
somnik usor motzule..sterpelesc eu tava..si iti trimit la noapte baclavale ! nu zic cu cine ca sa nu fiu cocosata pe urma!
iulia80- vip
Iulia vezi să nu trimiţi doar ambalajul baclavalelor. Somn uşor Motzi !!
mai..auzi..oi fi poftind eu de vreo 2 luni la baclavale..dar chiar ambalajul gol nu..poate ii mai las 1-2 acolo de samanta!DENISA a scris:Iulia vezi să nu trimiţi doar ambalajul baclavalelor. Somn uşor Motzi !!
pe mine m-a luat cheful de petrecere!
https://www.youtube.com/watch?v=uShjbCt74S0&feature=related
iulia80- vip
dacă-i party atunci party să fie
deni..exact asta o asculta si eu acuma..
dar mai era una cu habibi care a fost si in clona denisa..o stii? aia mi-a placut tare de tot!
dar mai era una cu habibi care a fost si in clona denisa..o stii? aia mi-a placut tare de tot!
iulia80- vip
Pagina 31 din 35 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 31 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum