12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 17 din 35
Pagina 17 din 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Motzişor a scris:Bună seara fetelor, bună seara Rodica!
Rodica dragă, să fie clar, nimeni n-a fost cuminte, toată lumea a profitat din plin! Treci la recuperări!
Iulia, poate că traducerea bulgăroaicelor pe ici pe colo ajută, dar în niciun caz nu ne rezolvă
Lexia, eu la fragmentul 3 chiar nimic n-am putut adăuga, aşa că m-au lăsat nervii să verific mai departe. :2a:
nu ajuta bularoaicele..deloc..deci sa inteleg ca traducerea lor e dupa cum suna..? sinu dupa cum se vorbeste
poate ca totusi se va rezolva draga Motzule...ca ati muncit atata si ar fi oacat sa se opresca aici muunca voastra!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Rodica dragă, să fie clar, nimeni n-a fost cuminte, toată lumea a profitat din plin! Treci la recuperări!
Iulia, poate că traducerea bulgăroaicelor pe ici pe colo ajută, dar în niciun caz nu ne rezolvă
Lexia, eu la fragmentul 3 chiar nimic n-am putut adăuga, aşa că m-au lăsat nervii să verific mai departe. :2a:
Buna Motzule , stiu ca nu au fost cuminti cat am lipsit dar am timp sa recuperez ca de... am mai multa experienta stau la panda si apoi Asa ca lasa lumea sa se simta bine si sa viseze ca eu stiu ce am de facut
Multumesc pentru traduceri sper ca de maine sa pot urmari tot ce ai tradus si nu am reusit sa vad.
Ep.24 nu am reusit pt ca nu se deschide pe calc meu pe adresa pusa de voi dar gasesc eu pana la urma ca am inceput sa invat sa ma descurca (acum ma dau mare si grasa)
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
rodica a scris:
Ep.24 nu am reusit pt ca nu se deschide pe calc meu pe adresa pusa de voi dar gasesc eu pana la urma ca am inceput sa invat sa ma descurca (acum ma dau mare si grasa)
http://dizifrm.com/izle/ask-ve-ceza-24-bolum-kaliteli
Vezi Motzi ce bune am fost că nu mai trebuie adăugat nimic.
Deci suntem peste ele dar chiar vom deveni genii!
Dacă vrei mai verific eu poate mai îmi trezeşte traducerea lor imaginaţia
uite denisa..pt tine.ce-am revazut acum..cand ii trimiteam link-urile rodicai1
iulia80- vip
Iulia stai aşa că sunt pierdută pe un forum arab ...
Va urez o sera buna in continuare si ne mai auzim acum timpul meu expira Pupici si multumiri
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
ne bucuram ca ai revenit draga rodica....eu cel mai tare!rodica a scris:Va urez o sera buna in continuare si ne mai auzim acum timpul meu expira Pupici si multumiri
uite aici o dedicatie pt tine!
https://www.youtube.com/watch?v=al02K198fKs&feature=sub
seara placuta si tie..si noapte buna!
iulia80- vip
rodica a scris:Va urez o sera buna in continuare si ne mai auzim acum timpul meu expira Pupici si multumiri
O seară bună şi ţie, Rodica
14 SALI EYLÜL
20.00 Yerli Dizi ASK VE CEZA / Yeni BÖLÜM (25.BÖLÜM)
20.00 Yerli Dizi ASK VE CEZA / Yeni BÖLÜM (25.BÖLÜM)
According to ATV's Official website, there will be a rerun of last episode apparently, 'coz they wrote "Sali- 20:00 - Tekrar"
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/09/07/ask_ve_ceza?target=fragman
I think it's because it's the last week of Ramadan, and people are busy with Eid preparations,..and that might affect the ratings,..so they chose maybe to just promote the new episode for next week and have a rerun this week of bolum 24...
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/09/07/ask_ve_ceza?target=fragman
I think it's because it's the last week of Ramadan, and people are busy with Eid preparations,..and that might affect the ratings,..so they chose maybe to just promote the new episode for next week and have a rerun this week of bolum 24...
Denisa sa inteleg ca miine seara avem episod Si poza facuta de tine este super Esti de milioane Va doresc noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
nu , mâine va fi ep 24 în reluare. după 13 sept scot serialul lui BErguzar , văd că reintră Ezel .
cum aadika dupa 13 scot serialul lui berg? revine ..ia si el o pauza azi?DENISA a scris:nu , mâine va fi ep 24 în reluare. după 13 sept scot serialul lui BErguzar , văd că reintră Ezel .
iulia80- vip
iulia80 a scris:
cum aadika dupa 13 scot serialul lui berg? revine ..ia si el o pauza azi?
aşa se pare , or fi obosit
ce aţi fi spus de o astfel de distribuţie ????
Ah!!..fetelor sunteti formidabile,va iubesc pur si simplu,dar va rog pina la Fulgerica...ca nu ma las chiar de sunt venita ultima,si nu va faceti griji ca stiu de gluma.De fapt tocmai asta ma atras la voi faptul ca stiti sa va distrati .va sarut dulce
rafaela- membru
Data de inscriere : 04/09/2010
bun venit !! dar te rugăm respectă rândul......
mai iar face pe=a seful...!DENISA a scris:bun venit !! dar te rugăm respectă rândul......
multam de link-urile de la filmul lui berg...
ei si vrabia malai visa...nu? ..legat de distributie...cand a face plopul ....nu cred ca prea curand vor mai juca impreuna..
buna seara rafaela..bine ai venit la noi in ograda..suntem cam galagioase..nitel cam razboinice.dar ne intelegem noi!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 07 Sept 2010, 4:17 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:
mai iar face pe=a seful...!
multam de link-urile de la filmul lui berg...
ei si vrabia malai visa...nu?
visez cu ochii deschişi , poate mă dau cu capul de ceva să vezi ce rapid mă trezesc la realitate .
draga mea Denisa ,ai dreptate respect rindul, dar voi ati lipsit o perioada asa ca doar Betty mai este inaintea mea si ea vad ca nu zice nimic,deci dupa cum spuneam este rindul meu
rafaela- membru
rafaela a scris:
Ah!!..fetelor sunteti formidabile,va iubesc pur si simplu,dar va rog pina la Fulgerica...ca nu ma las chiar de sunt venita ultima,si nu va faceti griji ca stiu de gluma.De fapt tocmai asta ma atras la voi faptul ca stiti sa va distrati .va sarut dulce
Ah, Rafaela ai de luptat aici ba cu Denisa care scoate armamentul din dotare, ba cu Iulia şi Rodica care îşi unesc forţele şi cine ştie cine mai aşteaptă la cotitură. aşa că eye
rafaela a scris:draga mea Denisa ,ai dreptate respect rindul, dar voi ati lipsit o perioada asa ca doar Betty mai este inaintea mea si ea vad ca nu zice nimic,deci dupa cum spuneam este rindul meu
rafaela draga..motzul are prioritate ca il descoase...nu te uita ca nu zice ea nik..dar ea il vede cel mai mult..asa ca ea nu intra in competitie...stai sa parat demiruta..sa vezi acolo vointa!
numai windy nu se implica ca ei nu ii plac negrutii!
iulia80- vip
.rafaela a scris:draga mea Denisa ,ai dreptate respect rindul, dar voi ati lipsit o perioada asa ca doar Betty mai este inaintea mea si ea vad ca nu zice nimic,deci dupa cum spuneam este rindul meu
noi atacăm prin învăluire .
draga Lexia nu iti fa griji ca pentru ,,sufletul meu,, Fulgerica sunt in stare sa ma lupt cu toata lumea
rafaela- membru
fetelor eu vă pupăcesc , mă duc să-mi refac forţele, lupta începe să se înteţească şi trebuie să fiu mai iute în mişcări .
Pagina 17 din 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum