12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 26 din 35
Pagina 26 din 35 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Good evening!kh69 a scris:buna seara ...
good evening girls..i wish you are all have a good & nice time
DENISA a scris: DEA , dar te rugăm serveşte că doar nu om' lua doar noi proporţii iar tu să rămâi zveltă, că îi iei ochii lui Muratel .
Aha!!Joci strategic.Ne corupi cu bunataturi sa luam proportii Acum am inteles de ce ne aduci atatea dulciuri si mancaruri sofisticate.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 08 Sept 2010, 7:56 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
good evening dear kh69..i hope you are ok....!kh69 a scris:buna seara ...
good evening girls..i wish you are all have a good & nice time
denisa draga....asa mai pune pune si pe altii sa pape..ca noi ne-am ghiftuit destul azi!
buna dea...ce mai faci?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
أهْلا وَ سَهْلا! Kh69
please serve of our culinary preparations virtually .
please serve of our culinary preparations virtually .
Iulia , ele ne lasă să ne îndopăm doar noi două crezând că astfel vom fi eliminate din cursă dar să le anunţăm că începând de mâine la prima oră suntem la sală plus că ne-am achiziţionat şi aparate de modelare corporală , vom ieşi ca trase prin inel ( acum depinde şi de diametrul inelului .)
DENISA a scris: أهْلا وَ سَهْلا! Kh69
please serve of our culinary preparations virtually .http://lh4.ggpht.com/_hQO1O3FRGlM/TCc3mXVvVfI/AAAAAAAAFnw/UGCw6jWjmns/IMG_3756__thumb%5B1%5D.jpg?imgmax=800
do you wont from me to give you how to make arabic food????? is that what you mean or some thing els
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
aha si vrabia malai viseaza...DENISA a scris:Iulia , ele ne lasă să ne îndopăm doar noi două crezând că astfel vom fi eliminate din cursă dar să le anunţăm că începând de mâine la prima oră suntem la sală plus că ne-am achiziţionat şi aparate de modelare corporală , vom ieşi ca trase prin inel ( acum depinde şi de diametrul inelului .)
dar eu fac ce zici tu..daca mergi si tu la sala..ma urnesc si eu!
dragelor..ma retrag nitel..miezul de nuca nu se curata singur..mama lui de miez..vorbim mai tarziu!
distractie placuta denisa...
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 08 Sept 2010, 8:12 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
kh69 a scris:
do you wont from me to give you how to make arabic food????? is that what you mean or some thing els
I do not know the cooking, I am a real disaster in the kitchen.
eu fac binisor.tocmai stateam la rand la calculator si cand sa intru si eu dupa fata a aparut sotul..asa ca revin dupa ora 21:30 ii dau prioritate apoi raman singurica si-mi fac de capiulia80 a scris:
buna dea...ce mai faci?
Admin_dea05- Admin
Rezumatul ep 25
Yasemin află că Savaş este căsătorit .Savaş ia dificila decizie de a îi spune lui Yasemin că este căsătorit cu Çiçek..Sănătatea lui Pala se îmbunătăţeşte din zi în zi, Şahnur îi spune lui Çiçek că Yasemin nu există .Relaţia dintre Savaş şi Yasemin încheindu-se Şahnur consideră că această perioadă va fi în favoarea lui Çiçek.
Ce efect va avea mărturisirea lui Savaş , Yasemin va continua relaţia deşi Savaş e căsătorit ? Poate Savaş să o convingă pe Yasemin?
Nazan va înţelege ce fel de omul este Bora ? Çiçek crezând cuvintele lui Şahnur îşi va mărturisi dragostea ta?
Yasemin află că Savaş este căsătorit .Savaş ia dificila decizie de a îi spune lui Yasemin că este căsătorit cu Çiçek..Sănătatea lui Pala se îmbunătăţeşte din zi în zi, Şahnur îi spune lui Çiçek că Yasemin nu există .Relaţia dintre Savaş şi Yasemin încheindu-se Şahnur consideră că această perioadă va fi în favoarea lui Çiçek.
Ce efect va avea mărturisirea lui Savaş , Yasemin va continua relaţia deşi Savaş e căsătorit ? Poate Savaş să o convingă pe Yasemin?
Nazan va înţelege ce fel de omul este Bora ? Çiçek crezând cuvintele lui Şahnur îşi va mărturisi dragostea ta?
DENISA a scris:
I do not know the cooking, I am a real disaster in the kitchen.
if there is no need to you can be out of cooks job but if you are a mam and have a kids you must be in and even if you make mant of errors and you need to keep trying and you will be a chef dont say disaster . every one have ability for emprovement .
kh69- membru senior
Fetelor eu mă retrag , merg la petrecere la o Măriucă (Maria ). Distractie plăcută în continuare ..
I will withdraw, go to a party at Mariuca (Maria)..
مَعَ السلامَ! إلى اللِقاء! Kh69
Atenţie mi-am achiziţionat o jucărie nouă
I will withdraw, go to a party at Mariuca (Maria)..
مَعَ السلامَ! إلى اللِقاء! Kh69
Atenţie mi-am achiziţionat o jucărie nouă
denisa have fun in your party
i will withdraw too every one ..see you later
i will withdraw too every one ..see you later
kh69- membru senior
Imi pare tare rau ,daca tu Dea crezi despre mine asta .De fapt m-as bucura sa fiu asa de priceputa la calculator dar din pacate ...nu sunt.. eu abia ma descurc cu contul meu ,dupa cum am mai spus intr-adevar mai am un cont pe ,,asi impotriva destinului,,si de pe el nu am putut sa intru pe acest forum,..dar acel cont nu il folosesc,,nu am scris nici o data de pe el,si acum citeva zile a trebuit sa imi fac acest cont ca sa pot sa intru pe acest forum,dar eu imi folosesc numele meu adevarat ,nici o data nu am folosit alt nume ,si daca te uiti bine eu nici macar nu am votat la acel concurs sau ce esta nici macar nu am stiut de el pina azi cind mi-ai spus tu ,referitor la acele conturi am avut o discutie mai serioasa cu fiica mea si a zis ca are voie sa scrie pe ce forum doreste si sa foloseasca ce nume doreste si ea si prietenela ei si ca poate sa foloseasca mai multe persoane un calculator, si ca nu vede cu ce va deranjat ca au scris si ele acolo citeva pareri de bine si v -au multumit pentru serial.Dar acum stai linistita ca cel putin 2 saptamini nu mai vine acasa ,deci nu va mai scrie ,cel putin nu de la leptopul meu si nici de la acest calculator,poate sa va scrie de pe ale lor de la Sibiu,dar nu de aici.Si trebuie sa mai sti ca noi pe aici ,ne folosim mai multe familii de un internet ,asta ca sa platim mai putin la factura,dar nu este vina lor ca am cercetat ,fetele sunt vinovate .
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
buna seara....ce fac fetele..vad ca denisa si lexia si-au luat avantul!
imi place de mor ultima achizitie a denisei... ..dar nu pe salele mele!
Motzule!
dana stai linistita dea..nu s-a suparat pe tine....
imi place de mor ultima achizitie a denisei... ..dar nu pe salele mele!
Motzule!
dana stai linistita dea..nu s-a suparat pe tine....
iulia80- vip
Dana, nu are nimeni nicio vină, nici fetele nici altcineva.dana sandulescu a scris: Imi pare tare rau ,daca tu Dea crezi despre mine asta .De fapt m-as bucura sa fiu asa de priceputa la calculator dar din pacate ...nu sunt.. ... dar nu este vina lor ca am cercetat ,fetele sunt vinovate .
Dea şi Denisa ca administratori trebuie să se asigure că totul e în ordine şi mai întreabă pentru că aşa e bine. Pe un alt forum a fost o situaţie extrem de neplăcută, una dintre fete şi-a dat 3 identităţi, n-ar fi fost nicio problemă, dar s-a folosit de una dintre ele ca să jignească o altă colegă de forum. Fetele şi-au dat seama că cineva lucrează în fals şi respectiva a fost demascată. N-a mai îndrăznit să intre pe acel forum. Aceea a fost o treabă urâtă de tot, dar dacă noi mai primim câte o verificare de la administrator pentru mine e doar semn că-şi face serios datoria. Nu-ţi fă probleme, bravo pentru Dea că se asigură ca totul să fie bine. Te pup!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
buna! Da poate folosi ce nume doreste ea.Eu doar nu stiam de ce sunt mai multe persoane de la acelasi calculator atat.Nu te supara pe mine eu te cred si ma bucur ca ai inceput sa scrii pe forumul nostru.Asta poti vedea si in primul mesaj cand ti-am urat bun venit la noi pe forum. ...nu fi suparata am avut nevoie doar de o explicatie din partea ta pe care mi-ai dat-o .dana sandulescu a scris: Imi pare tare rau ,daca tu Dea crezi despre mine asta .De fapt m-as bucura sa fiu asa de priceputa la calculator dar din pacate ...nu sunt.. eu abia ma descurc cu contul meu ,dupa cum am mai spus intr-adevar mai am un cont pe ,,asi impotriva destinului,,si de pe el nu am putut sa intru pe acest forum,..dar acel cont nu il folosesc,,nu am scris nici o data de pe el,si acum citeva zile a trebuit sa imi fac acest cont ca sa pot sa intru pe acest forum,dar eu imi folosesc numele meu adevarat ,nici o data nu am folosit alt nume ,si daca te uiti bine eu nici macar nu am votat la acel concurs sau ce esta nici macar nu am stiut de el pina azi cind mi-ai spus tu ,referitor la acele conturi am avut o discutie mai serioasa cu fiica mea si a zis ca are voie sa scrie pe ce forum doreste si sa foloseasca ce nume doreste si ea si prietenela ei si ca poate sa foloseasca mai multe persoane un calculator, si ca nu vede cu ce va deranjat ca au scris si ele acolo citeva pareri de bine si v -au multumit pentru serial.Dar acum stai linistita ca cel putin 2 saptamini nu mai vine acasa ,deci nu va mai scrie ,cel putin nu de la leptopul meu si nici de la acest calculator,poate sa va scrie de pe ale lor de la Sibiu,dar nu de aici.Si trebuie sa mai sti ca noi pe aici ,ne folosim mai multe familii de un internet ,asta ca sa platim mai putin la factura,dar nu este vina lor ca am cercetat ,fetele sunt vinovate .
Admin_dea05- Admin
Servus, Dea, servus Iulia, vă pup şi eu şi fug la somn!
Încă o dată, la mulţi ani tuturor sărbătoritelor, sărbătoriţilor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Noapte buna!Motzişor a scris:Servus, Dea, servus Iulia, vă pup şi eu şi fug la somn!
Admin_dea05- Admin
ei mama ei de scoala motzule..cum te baga ea in pat asa devreme!
somnik usor si vise cat mai placute..
mersi pt Aznavour...e unul din preferatii mei!
iulia80- vip
va rog frumos care imi spuneti si mie cum sa pun o poza in acest chenat unde se scrie mesajul ,o poza ce o am in calculator
:nh8:
iulia80 a scris:ei mama ei de scoala motzule..cum te baga ea in pat asa devreme!
Hai că mi-am mai băgat nasul pe aici să vad dacă totul e în ordine dacă sunteţi cuminţi şi văd că totul e oK şi ca recompensă mai visaţi puţin ia uite la cine
https://www.youtube.com/watch?v=DgS7TiZ8vzc
dana...intra la cum se posteaza pe forum ca acolo a descris dea cu poze exact cum se posteaza..
ma scuzati ca am disparut ca magarul in ceata..dar a fost o cadere de tensiune pe retea..si acum calc meu nu mai merge..si a treb sa apelez la jucaria mobila..pe care chiar nu imi face placere sa o folosesc!
a reintrat lexia..
mai lexia dar tuiti faci de cap si cu semnatura de be pica dantura din gura si cu asa melodie...mai vrei sa ma fata la locul ei?
ma scuzati ca am disparut ca magarul in ceata..dar a fost o cadere de tensiune pe retea..si acum calc meu nu mai merge..si a treb sa apelez la jucaria mobila..pe care chiar nu imi face placere sa o folosesc!
a reintrat lexia..
mai lexia dar tuiti faci de cap si cu semnatura de be pica dantura din gura si cu asa melodie...mai vrei sa ma fata la locul ei?
iulia80- vip
multumesc Iulia ..am incercat dar nu merge si nu stiu de ce
iulia80 a scris:dana...intra la cum se posteaza pe forum ca acolo a descris dea cu poze exact cum se posteaza..
a reintrat lexia..
Încălzirea înainte de culcare sau ce îl vrei pe el băiat frumos şi asta dar.. off, off fulgerică ce ne faci tu.
la cansel nu ma bag..ce nu imi ajunge cocoseala de la rodica..vrei si de la dea una?lexia a scris:iulia80 a scris:dana...intra la cum se posteaza pe forum ca acolo a descris dea cu poze exact cum se posteaza..
a reintrat lexia..
Încălzirea înainte de culcare sau ce îl vrei pe el băiat frumos şi asta dar.. off, off fulgerică ce ne faci tu.
ce m-am abonat la cocoseala! numai eu?
iulia80- vip
Pagina 26 din 35 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum