12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 27 din 35
Pagina 27 din 35 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[quote="iulia80"][quote="lexia"]
Da chiar aşa Rodica astăseară iar l-a lăsat pe mâinile tale şi văd că nici nu îl trădezi ţie
Vai ce îmi place semnătura mea.
iulia80 a scris:dana...intra la cum se posteaza pe forum ca acolo a descris dea cu poze exact cum se posteaza..
la cansel nu ma bag..ce nu imi ajunge cocoseala de la rodica..vrei si de la dea una?
ce m-am abonat la cocoseala! numai eu?
Da chiar aşa Rodica astăseară iar l-a lăsat pe mâinile tale şi văd că nici nu îl trădezi ţie
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mai..ti-au murit laudatori..stai cumintica...tu il admiri cand esti in privat..acum noi suntem cu admiratul! indragostit indragostit indragostit
lexia...am pus lacatul pe fulgerica...si ma retrag..a aparut pe net..amica mea din franta si am ceva de parle cu ea!
va doresc noapte buna celoc care ies somnik usor si vise cat mai placute....
eu revin mai tarziu..sa verific lacatul!
lexia...am pus lacatul pe fulgerica...si ma retrag..a aparut pe net..amica mea din franta si am ceva de parle cu ea!
va doresc noapte buna celoc care ies somnik usor si vise cat mai placute....
eu revin mai tarziu..sa verific lacatul!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
dana sandulescu a scris:multumesc Iulia ..am incercat dar nu merge si nu stiu de ce
:nh8:
deasupra unde se scrie textul se gasesc mai multe patratele pe una dintre ele daca ne ducem cu mouse pe ea apare scris GAZDUIESTE O IMAGINE dam clik pe ea apare Upload your image, dam browse o alegem din calc nostru apoi dam HOST IT...se deschide din nou o alta pagina si alegem likul de acolo linkul 2 dam copy apoi paste unde scriem textul...apoi dam trimite
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna lexia!lexia a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna lexia!lexia a scris:
Bună Dea
Vă spun noapte bună Iulia ai grijă verifică lacătul să nu ne scape cumva Pa!
multumesc fetelor ,acum ma retrag la
,
mine am o zi mai grea ,stiti ma gindesc sa il pazesc eu pe ca voi ati obosit
eu va spun noapte buna si vise placute
,
mine am o zi mai grea ,stiti ma gindesc sa il pazesc eu pe ca voi ati obosit
eu va spun noapte buna si vise placute
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
dana sunt aici prin zona..nu am plecat....
asa ca raman de paza la Fulgerica!
asa ca raman de paza la Fulgerica!
iulia80- vip
scumpa mea Iulia tu esti mult mai mica si sti ca cei mici trebuie sa doarma mai mult ca sa creasca si ei mari ,deci mergi tu la somn eye si lasa ca stau eu de paza :gfd<:
si acum chear ca ma retrag
si acum chear ca ma retrag
noapte buna draga dana...
eu mai stau nitel...astept dusmanul care pandeste sa ni-l rapeasca pe fulgerica!
somnik usor si vise cat mai placute
dragelor..gata inchid pravalia....am pus lacat pe fulgerica....de-acum ne citim maine dimineata!
va doresc somn usor si vise cat mai placute!
eu mai stau nitel...astept dusmanul care pandeste sa ni-l rapeasca pe fulgerica!
somnik usor si vise cat mai placute
dragelor..gata inchid pravalia....am pus lacat pe fulgerica....de-acum ne citim maine dimineata!
va doresc somn usor si vise cat mai placute!
iulia80- vip
buna dimineata dragelor...
vad ca nu a atentat nimeni la Fulgerica....deci pot sa stau linistita...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
vad ca nu a atentat nimeni la Fulgerica....deci pot sa stau linistita...
va doresc sa aveti o zi cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Motzişor a scris:Servus, Dea, servus Iulia, vă pup şi eu şi fug la somn!
Încă o dată, la mulţi ani tuturor sărbătoritelor, sărbătoriţilor!
Motzisor ...AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106-80.htm#55013
Buna dimi fetelor!!!!!
Admin_dea05- Admin
Buna dimineataaaaa!!!!
Iulia bravo esti buna de paznic, cum ai spus ca stai tu de paza vad ca nimeni nu a mai indraznit nici macar sa intre
Va las cate o cafea cafea si va urez o zi buna. Ne scriem mai tarziu Pa
Iulia bravo esti buna de paznic, cum ai spus ca stai tu de paza vad ca nimeni nu a mai indraznit nici macar sa intre
lexia a scris:Buna dimineataaaaa!!!!
buna dimineata lexia...buna dea draga..sper ca ai rezolvat problemuta cu subtitrarea!
draga sunt rea..plus am imprumutat de la denisa noua ei achizitie!
rodica..buna dimineata ! unde ai fost?..m-ai lasat aici de paza! vezi ce am imprumutat de la denisa!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 09 Sept 2010, 1:13 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Buna dimineata am intrat sa va salut pe toate cele prezente ca nu prea am timp am citit ce a-ti scris si am constatat ca nu sunteti cuminti de loc ca nu v-ati bagat mintile in cap atentati la Murat. sun unele persoane nou venite care nu cvor sa stea la rand si i9n curand voi lua masuri ca acum sunt si nu pot sa ma gandesc la strategie si ce pedepse sa dau celor care nu sunt linistite si viseaza la ce este al meu si al Iuliei Pana pe seara va spun
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
Bună fetelor, Dea, am sărit, uite, pentru început verifică toate setările să fie ca la mine!Admin_dea05 a scris:... Motzisor ...AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!! https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106-80.htm#55013
...
http://a.imageshack.us/img685/2041/subtitrare02setare.jpg
Întreabă-mă ce mai e neclar. Mă duc şi lipesc poza şi la topicul cu subtitrarea
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Joi 09 Sept 2010, 2:52 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
te-am mai intrebat cevaMotzişor a scris:Bună fetelor, Dea, am sărit, uite, pentru început verifică toate setările să fie ca la mine!Admin_dea05 a scris:... Motzisor ...AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!! https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/alte-subiecte-de-discutie-f8/probleme-cu-subtitrarea-t106-80.htm#55013
...
http://a.imageshack.us/img651/9097/subtitrare01setare.jpg
Întreabă-mă ce mai e neclar. Mă duc şi lipesc poza şi la topicul cu subtitrarea
Admin_dea05- Admin
Buna fetelor va sarut pe toate am sosit de citeva minute si m-am oprit direct la calculator sa vad ce mai faceti, ca mi se facuse dor de voi .Ma simt atit de bine alaturi de voi ca uneori uit ca eu de fapt nu fac parte din gasca voastra .Admir foarte mult entuziazmul vostru felul in care comunicati si cum toate sunteti admiratoare ale lui Fulgerica
cupidon
Betty spune-mi te rog ca sa intri pe Rapidshare trebuie sa ai cont ,te intreb fiinca eu nu reusesc sa intru .
daca ma puteti ajuta si pe mine
cupidon
Betty spune-mi te rog ca sa intri pe Rapidshare trebuie sa ai cont ,te intreb fiinca eu nu reusesc sa intru .
daca ma puteti ajuta si pe mine
Bună ziua !!!!!
Dana noi nu ţinem cont dacă suntem mai vechi sau mai noi în gaşcă, toate formăm o familie cu drepturi egale chiar dacă fiecare vrem supremaţia în cazul lui Fulgerică.
Windy văd că nu a mai dat nici un semn ..
Rodica sperăm să nu apelezi la astfel de pedepse astea sunt bune doar ptr B.
Dana noi nu ţinem cont dacă suntem mai vechi sau mai noi în gaşcă, toate formăm o familie cu drepturi egale chiar dacă fiecare vrem supremaţia în cazul lui Fulgerică.
Windy văd că nu a mai dat nici un semn ..
Rodica sperăm să nu apelezi la astfel de pedepse astea sunt bune doar ptr B.
Dana, nu trebuie să ai cont, trebuie doar să ştii link-ul şi să respecţi paşii de bază care sunt la fel pe toate reţelele de stocare de acest gen, doar aspectul grafic al paginii diferă.dana sandulescu a scris:Buna fetelor va sarut pe toate... Betty spune-mi te rog ca sa intri pe Rapidshare trebuie sa ai cont ,te intreb fiinca eu nu reusesc sa intru daca ma puteti ajuta si pe mine
Fetelor, vă rog ajutaţi-o pe Dana care aveţi timp, eu sunt cu casa în spate acum!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Dai CLICK pe adresa apoi ţi se va deschide această imagine
click FREE USER apoi aştepţi parcă 129 de sec şi dai DOWNLOAD salvezi în ce fişier vrei din PC-ul tău.
Buna doamnelor vad ca in lipsa mea s-au petrecut lucruri ... Denisa cred ca vrei pisica infuriat se va tine cont de ordine nu sunt de acord daca mai complotezi ai sa o asa ca vorba Iuliei SEZI GHINISOR Oricum Iulia a fost fata buna si cat am lipsit eu l-a indrumat catre tine dar daca GPS nu a functionat bine ....
Acum m-am intors si sunt pregatita pentru lupte Oricum in seara aceasta am la dispozitie cam 1 ora apoi trebuie sa fac pasi Fii atenta am schimbat strategia
Acum m-am intors si sunt pregatita pentru lupte Oricum in seara aceasta am la dispozitie cam 1 ora apoi trebuie sa fac pasi Fii atenta am schimbat strategia
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
multumesc Denisa esti o dulce acum am reusit nu stiam ca trebuie sa astepti 128 de secunde si din aceasta cauza nu reuseam .Spune-mi te rog acolo sunt mai multe seriale fiecare cu link-ul lui sau este un link general pentru toate serialele mori de
Dea nu am reusit sa te intreb ,daca mai gasesc pe undeva fr traduse din noul sezon din Inima furata
Ultima editare efectuata de catre dana sandulescu in Joi 09 Sept 2010, 6:56 pm, editata de 1 ori
Dana, fiecare parte a unui serial are o altă adresă, tu va trebui să descarci fiecare parte .
Rodica aş " şade mai ghinişor " dacă Muratel ar fi prin apropiere.
Rodica aş " şade mai ghinişor " dacă Muratel ar fi prin apropiere.
Pagina 27 din 35 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum