Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți

Pagina 15 din 35 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Urmatorul

In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Lun 06 Sept 2010, 5:08 pm

DENISA a scris:[color=blue]Bun venit pe aleea noastră!!!
Da , mâine seară nu va fi ep 25 din ASK ve CEZA , actorii au vacanţă din cauza sărbătorii de Ramadan. Motzi , Lexia aveţi MP cu traducerea cu litere slave...
Actorii? Ăleeeu, adică vedeam episoadele în direct, dar nu ştiam, parcă se apucaseră de filmat din 8 august! Mă rog, ne facem că-i credem.
Daaaa, Denisa, yupiiiiiiiiiiiiii, mulţam fain, am primit MP-ul de la tine. kiss kiss kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de lexia Lun 06 Sept 2010, 5:11 pm

DENISA a scris:Bun venit pe aleea noastră!!!

Da , mâine seară nu va fi ep 25 din ASK ve CEZA , actorii au vacanţă din cauza sărbătorii de Ramadan.

Motzi , Lexia aveţi MP cu traducerea cu litere slave .

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Bc79ccfe5749777d18fac3511d91217d

Bună ziua drăguţelor
Mulţumesc Denisa kiss kiss kiss

am recepţionat mesajul, aştept şi ce urmează uite aşa stau eye

Servus Motzişor, dacă asta funcţionează URRAAA!!
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 06 Sept 2010, 5:14 pm

lexia a scris:
DENISA a scris:[b]
Bună ziua drăguţelor... Mulţumesc Denisa... am recepţionat mesajul, aştept şi ce urmează uite aşa stau eye
Ceva-ceva tot funcţionează!
Xalqa va crede că am devenit genii peste noapte! Smile Smile Smile
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 06 Sept 2010, 5:24 pm

Motzişor a scris:
lexia a scris:
DENISA a scris:[b]
Bună ziua drăguţelor... Mulţumesc Denisa... am recepţionat mesajul, aştept şi ce urmează uite aşa stau eye
Ceva-ceva tot funcţionează!
Xalqa va crede că am devenit genii peste noapte! Smile m
ori de ras Smile

Geniiiii???? Smile Smile Smile Smile Smile
Motule la 7-8 lipseşte fonfăiala lui Ahmet cel mai mult şi în rest dacă am completării de la ele suntem geniiii!!! Smile Smile Smile Smile

Dar aici cred că sunt cam primele 45/50 minute astea ce le-am primit acum.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Lun 06 Sept 2010, 5:58 pm

Mdaaaap, citit, verifcat, fetele nu traduc tot ca noi, deci tot nu putem finaliza fără xalqa, sunt lăsate 3-4 replici în minus, offff Crying or Very sad
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 06 Sept 2010, 6:38 pm

Motzişor a scris:Mdaaaap, citit, verifcat, fetele nu traduc tot ca noi, deci tot nu putem finaliza fără xalqa, sunt lăsate 3-4 replici în minus, offff Crying or Very sad

Da mi-am dat seama ex. la povestea din partea 8 pe care i-o spune Săvăşel mândrei dar în momentele cheie căte un cuvânt lipsă ajută enorm.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 06 Sept 2010, 6:52 pm

buna dragelor...
ce mai faceti? lexia,Motzule..ma bucur enorm ca se rezova problema cu traducerea....si ca aveti si voi viata mai usoara...
si noi evident vom avea Fulgerica cu subtitrare!
dragelor..rodica e in index....a venit din concediu..sa ii facem o primire cum se cuvine!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 92073 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 92073 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 92073 :drunken: :drunken: :drunken: 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 165638
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 06 Sept 2010, 6:53 pm, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 06 Sept 2010, 6:52 pm

Buna seara prieteni dragi iata ca am aparut , nu am avut timp sa citesc ce a-ti scris dar cred ca de bine si ca nu a-ti atentat la Murat ca eu l-am lasat pe maini bune. In Iulia am incredere cu voi nu prea ca a-ti asteptat sa plec si a-ti inbceput sa vreti sa vina Muri la voi Smile
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 06 Sept 2010, 6:55 pm

rodica a scris:Buna seara prieteni dragi iata ca am aparut , nu am avut timp sa citesc ce a-ti scris dar cred ca de bine si ca nu a-ti atentat la Murat ca eu l-am lasat pe maini bune. In Iulia am incredere cu voi nu prea ca a-ti asteptat sa plec si a-ti inbceput sa vreti sa vina Muri la voi Smile
BINE AI REVENIT RODICA! NE-A FOST F.F.F. DOR DE TINE! MIE CEL MAI TARE!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155520
SA NU CREZI NIK DIN CE VOR SPUNE FETELE..EU AM FOST CUMINTE!
Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 06 Sept 2010, 7:00 pm

Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 06 Sept 2010, 7:02 pm

Bună seara !!!

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 B12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 N12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 R12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 V12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 N12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 T12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 R12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 O12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 D12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 C12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 A

PTR tine RODICA

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 06 Sept 2010, 7:03 pm

rodica a scris:Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte Smile
vai de mine..am zis eu ca ma cocoseste rodica..
acum nu are decat denisa sa imparta cu mine cocoseala pe care mi=o va da rodica!
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...eu
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad -denisa!

denisa..esti geniala! Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 07 Sept 2010, 4:10 pm, editata de 2 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 06 Sept 2010, 7:05 pm

rodica a scris:Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte Smile

BINE AI VENIT RODICAAAAAA!!!! floare floare floare floare floare
Acum că eşti cu forţe prospete ia de verifică matale cum cine ce şi la cine a atentat şi vezi după aceea cum e cu încrederea.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 06 Sept 2010, 7:06 pm

Rodica 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 364233m86nczq6cw iart-o pe Iulia , ea a vrut doar să fie drăguţă cu mine dar nu prea i-au ieşit setările GPS-ului , nu ştiu care dintre cei doi ( MURI sau IULIA ) au confundat punctele cardinale .

Bună Lexia !! te rog nu-i da idei Rodicăi, vrei să facă inspecţia tehnică lui Muri sau Iuliei ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 06 Sept 2010, 7:08 pm

lexia a scris:

Acum că eşti cu forţe prospete ia de verifică matale cum cine ce şi la cine a atentat şi vezi după aceea cum e cu încrederea.
bre..i-a auzi matale..eu te I love you mult dar daca dai cu para ma supar mama pe matale! affraid
denisa..i-am zis rodicai..dar nu ma crede..asa ca acum facem jumi juma cafteala!
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad -eu
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad -tu!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 06 Sept 2010, 7:09 pm

Vad ca avem noi memb ri Adelaida si Rafaela ma bucur pentru curajul de a scrie si aparea pe portal

Multi ani Giuliei cu intarziere dar asta este care are adresa ei uratii si din partea mea toate cele bune si cele mai sincere ganduri si multi 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 06 Sept 2010, 7:11 pm

DENISA a scris:Rodica 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 364233m86nczq6cw iart-o pe Iulia , ea a vrut doar să fie drăguţă cu mine dar nu prea i-au ieşit setările GPS-ului , nu ştiu care dintre cei doi ( MURI sau IULIA ) au confundat punctele cardinale .

Bună Lexia !! te rog nu-i da idei Rodicăi, vrei să facă inspecţia tehnică lui Muri sau Iuliei ???

Cred ca tu esti capul rautatilor tu ai instigat-o pe Iulia ca ea e mica si fara nici o vina e fata buna cu inima sensibila si cedeaza usor presiunilor
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 06 Sept 2010, 7:12 pm

iulia80 a scris:
denisa..i-am zis rodicai..dar nu ma crede..asa ca acum facem jumi juma cafteala!
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad -eu
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad -tu!
dacă-i vorba de Evil or Very Mad slap să mă duc să mă costumez corespunzător .12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Echipamente_de_protectie_paintball_echipament_comp-anunt-1a6622
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Lun 06 Sept 2010, 7:12 pm

DENISA a scris:Rodica 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 364233m86nczq6cw iart-o pe Iulia , ea a vrut doar să fie drăguţă cu mine dar nu prea i-au ieşit setările GPS-ului , nu ştiu care dintre cei doi ( MURI sau IULIA ) au confundat punctele cardinale .

++

Iulia tu ai vrut să îl pastrezi pentru tine şi Rodica e clar dar fiind influenţată de Nord-Sud în loc să pui linkurile clipurilor ai umblat la setarea GPS-ului
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 06 Sept 2010, 7:14 pm

lexia a scris:

Buna Lexia Ce mai faci ai dreptate am forte proaspete dar pentru ca sunt intgr-o pasa buna nu vreau sa citesc sa ma enervez ca sunt convinsa ca atat timp cat am lipsit voi a-ti complotat toate sa il furati pe Muri Stiu eu bine care sunt gandurile voastre nu ma pacaliti voi Smile 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 600626
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 06 Sept 2010, 7:14 pm

rodica a scris:

Cred ca tu esti capul rautatilor tu ai instigat-o pe Iulia ca ea e mica si fara nici o vina e fata buna cu inima sensibila si cedeaza usor presiunilor
rodica..ca eu imi impart vina jumi-juma cu denisa!ca recunosc ca am gresit!
Evil or Very Mad slap Evil or Very Mad
sad sad sad
acum draga lexia..dupa ce ai dat cu pira....acum o dregi..ca am gresit setarile laGPS! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 06 Sept 2010, 7:14 pm

rodica a scris:

Ea l-a cedat de bunăvoie şi nesilită de nimeni . eu sunt 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1288194v2dofp5flm

ar trebuie să-i fii recunoscătoare lui Motzi , între timp la perfecţionat pe Fulgerică , a participat băiatul la cursuri de bebisiter .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 06 Sept 2010, 7:18 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 06 Sept 2010, 7:16 pm

DENISA a scris:
rodica a scris:

Ea l-a cedat de bunăvoie şi nesilită de nimeni . eu sunt 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 1288194v2dofp5flm
bre..eu incasez Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad de la rodica..si tu o faci pe ingerasul...
ei lasa ca schimb eu foaia! 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Lun 06 Sept 2010, 7:17 pm

DENISA a scris:
dacă-i vorba de Evil or Very Mad slap să mă duc să mă costumez corespunzător .http://www.totcedoresti.ro/echipamente_de_protectie_paintball_echipament_comp-anunt-1a6622.jpg
Costum c ostum dar vezi ca eu sunt 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 si am forte proaspete ca sun odihnita
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 06 Sept 2010, 7:22 pm

Atunci stai niţel că-mi etalez acum talentele

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 7fcf7f42c0e59414060375003fed234712.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 0fff32e599c90be0da0b5e4e21dd6b8e12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 88555bd0c500fbbe35c444820b92989c12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 32007b31bc2db674d208a34f31a37bec12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 5ad3fad94b6c60215f1b4924ca39835f
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 35 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum