12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 15 din 35
Pagina 15 din 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Actorii? Ăleeeu, adică vedeam episoadele în direct, dar nu ştiam, parcă se apucaseră de filmat din 8 august! Mă rog, ne facem că-i credem.DENISA a scris:[color=blue]Bun venit pe aleea noastră!!!
Da , mâine seară nu va fi ep 25 din ASK ve CEZA , actorii au vacanţă din cauza sărbătorii de Ramadan. Motzi , Lexia aveţi MP cu traducerea cu litere slave...
Daaaa, Denisa, yupiiiiiiiiiiiiii, mulţam fain, am primit MP-ul de la tine.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Bun venit pe aleea noastră!!!
Da , mâine seară nu va fi ep 25 din ASK ve CEZA , actorii au vacanţă din cauza sărbătorii de Ramadan.
Motzi , Lexia aveţi MP cu traducerea cu litere slave .
Bună ziua drăguţelor
Mulţumesc Denisa
am recepţionat mesajul, aştept şi ce urmează uite aşa stau eye
Servus Motzişor, dacă asta funcţionează URRAAA!!
Ceva-ceva tot funcţionează!lexia a scris:Bună ziua drăguţelor... Mulţumesc Denisa... am recepţionat mesajul, aştept şi ce urmează uite aşa stau eyeDENISA a scris:[b]
Xalqa va crede că am devenit genii peste noapte!
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Ceva-ceva tot funcţionează!lexia a scris:Bună ziua drăguţelor... Mulţumesc Denisa... am recepţionat mesajul, aştept şi ce urmează uite aşa stau eyeDENISA a scris:[b]
Xalqa va crede că am devenit genii peste noapte! m
ori de ras
Geniiiii????
Motule la 7-8 lipseşte fonfăiala lui Ahmet cel mai mult şi în rest dacă am completării de la ele suntem geniiii!!!
Dar aici cred că sunt cam primele 45/50 minute astea ce le-am primit acum.
Mdaaaap, citit, verifcat, fetele nu traduc tot ca noi, deci tot nu putem finaliza fără xalqa, sunt lăsate 3-4 replici în minus, offff
Motzişor- vip
Motzişor a scris:Mdaaaap, citit, verifcat, fetele nu traduc tot ca noi, deci tot nu putem finaliza fără xalqa, sunt lăsate 3-4 replici în minus, offff
Da mi-am dat seama ex. la povestea din partea 8 pe care i-o spune Săvăşel mândrei dar în momentele cheie căte un cuvânt lipsă ajută enorm.
buna dragelor...
ce mai faceti? lexia,Motzule..ma bucur enorm ca se rezova problema cu traducerea....si ca aveti si voi viata mai usoara...
si noi evident vom avea Fulgerica cu subtitrare!
dragelor..rodica e in index....a venit din concediu..sa ii facem o primire cum se cuvine!
:drunken: :drunken: :drunken:
ce mai faceti? lexia,Motzule..ma bucur enorm ca se rezova problema cu traducerea....si ca aveti si voi viata mai usoara...
si noi evident vom avea Fulgerica cu subtitrare!
dragelor..rodica e in index....a venit din concediu..sa ii facem o primire cum se cuvine!
:drunken: :drunken: :drunken:
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Lun 06 Sept 2010, 6:53 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara prieteni dragi iata ca am aparut , nu am avut timp sa citesc ce a-ti scris dar cred ca de bine si ca nu a-ti atentat la Murat ca eu l-am lasat pe maini bune. In Iulia am incredere cu voi nu prea ca a-ti asteptat sa plec si a-ti inbceput sa vreti sa vina Muri la voi
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 67
BINE AI REVENIT RODICA! NE-A FOST F.F.F. DOR DE TINE! MIE CEL MAI TARE!rodica a scris:Buna seara prieteni dragi iata ca am aparut , nu am avut timp sa citesc ce a-ti scris dar cred ca de bine si ca nu a-ti atentat la Murat ca eu l-am lasat pe maini bune. In Iulia am incredere cu voi nu prea ca a-ti asteptat sa plec si a-ti inbceput sa vreti sa vina Muri la voi
SA NU CREZI NIK DIN CE VOR SPUNE FETELE..EU AM FOST CUMINTE!
iulia80- vip
Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte
rodica- vip
Bună seara !!!
PTR tine RODICA
PTR tine RODICA
vai de mine..am zis eu ca ma cocoseste rodica..rodica a scris:Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte
acum nu are decat denisa sa imparta cu mine cocoseala pe care mi=o va da rodica!
...eu
-denisa!
denisa..esti geniala!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 07 Sept 2010, 4:10 pm, editata de 2 ori
iulia80- vip
rodica a scris:Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte
BINE AI VENIT RODICAAAAAA!!!!
Acum că eşti cu forţe prospete ia de verifică matale cum cine ce şi la cine a atentat şi vezi după aceea cum e cu încrederea.
Rodica iart-o pe Iulia , ea a vrut doar să fie drăguţă cu mine dar nu prea i-au ieşit setările GPS-ului , nu ştiu care dintre cei doi ( MURI sau IULIA ) au confundat punctele cardinale .
Bună Lexia !! te rog nu-i da idei Rodicăi, vrei să facă inspecţia tehnică lui Muri sau Iuliei ???
Bună Lexia !! te rog nu-i da idei Rodicăi, vrei să facă inspecţia tehnică lui Muri sau Iuliei ???
bre..i-a auzi matale..eu te mult dar daca dai cu para ma supar mama pe matale!lexia a scris:
Acum că eşti cu forţe prospete ia de verifică matale cum cine ce şi la cine a atentat şi vezi după aceea cum e cu încrederea.
denisa..i-am zis rodicai..dar nu ma crede..asa ca acum facem jumi juma cafteala!
-eu
-tu!
iulia80- vip
Vad ca avem noi memb ri Adelaida si Rafaela ma bucur pentru curajul de a scrie si aparea pe portal
Multi ani Giuliei cu intarziere dar asta este care are adresa ei uratii si din partea mea toate cele bune si cele mai sincere ganduri si multi
Multi ani Giuliei cu intarziere dar asta este care are adresa ei uratii si din partea mea toate cele bune si cele mai sincere ganduri si multi
rodica- vip
DENISA a scris:Rodica iart-o pe Iulia , ea a vrut doar să fie drăguţă cu mine dar nu prea i-au ieşit setările GPS-ului , nu ştiu care dintre cei doi ( MURI sau IULIA ) au confundat punctele cardinale .
Cred ca tu esti capul rautatilor tu ai instigat-o pe Iulia ca ea e mica si fara nici o vina e fata buna cu inima sensibila si cedeaza usor presiunilor
rodica- vip
dacă-i vorba de să mă duc să mă costumez corespunzător .iulia80 a scris:
denisa..i-am zis rodicai..dar nu ma crede..asa ca acum facem jumi juma cafteala!
-eu
-tu!
++DENISA a scris:Rodica iart-o pe Iulia , ea a vrut doar să fie drăguţă cu mine dar nu prea i-au ieşit setările GPS-ului , nu ştiu care dintre cei doi ( MURI sau IULIA ) au confundat punctele cardinale .
Iulia tu ai vrut să îl pastrezi pentru tine şi Rodica e clar dar fiind influenţată de Nord-Sud în loc să pui linkurile clipurilor ai umblat la setarea GPS-ului
lexia a scris:rodica a scris:Ba ia asculta nu stiu cat de cuminte ai fost ca ai vrut sa-l trimiti pe Muri la Denisa asa ca lasa linguseala Acum ma gandesc ce pedeapsa sa-ti dau ca nu ai fost cuminte
Buna Lexia Ce mai faci ai dreptate am forte proaspete dar pentru ca sunt intgr-o pasa buna nu vreau sa citesc sa ma enervez ca sunt convinsa ca atat timp cat am lipsit voi a-ti complotat toate sa il furati pe Muri Stiu eu bine care sunt gandurile voastre nu ma pacaliti voi
rodica- vip
rodica..ca eu imi impart vina jumi-juma cu denisa!ca recunosc ca am gresit!rodica a scris:
Cred ca tu esti capul rautatilor tu ai instigat-o pe Iulia ca ea e mica si fara nici o vina e fata buna cu inima sensibila si cedeaza usor presiunilor
acum draga lexia..dupa ce ai dat cu pira....acum o dregi..ca am gresit setarile laGPS!
iulia80- vip
rodica a scris:
Ea l-a cedat de bunăvoie şi nesilită de nimeni . eu sunt
ar trebuie să-i fii recunoscătoare lui Motzi , între timp la perfecţionat pe Fulgerică , a participat băiatul la cursuri de bebisiter .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 06 Sept 2010, 7:18 pm, editata de 1 ori
bre..eu incasez de la rodica..si tu o faci pe ingerasul...DENISA a scris:rodica a scris:
Ea l-a cedat de bunăvoie şi nesilită de nimeni . eu sunt
ei lasa ca schimb eu foaia!
iulia80- vip
Costum c ostum dar vezi ca eu sunt si am forte proaspete ca sun odihnitaDENISA a scris:
dacă-i vorba de să mă duc să mă costumez corespunzător .http://www.totcedoresti.ro/echipamente_de_protectie_paintball_echipament_comp-anunt-1a6622.jpg
rodica- vip
Atunci stai niţel că-mi etalez acum talentele
Pagina 15 din 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum