12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 14 din 35
Pagina 14 din 35 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
am lăsat mesaj fetei măcar să ni-l transcrie cu litere ruseşti .
v-am trimis linkul
v-am trimis linkul
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:am lăsat mesaj fetei măcar să ni-l transcrie cu litere ruseşti .
Mulţumim Denisa, Motzi zice că şi aşa funcţioneză, Motzule avem de lucru în noaăptea asta????
Nu, Lexia, nu avem, voi v-aţi făcut toată treaba, sau te referi la munca pe traducerea bulgăroaicelor? Atunci lasă-mi mie primele 60 de minute că le-am completat deja şi eu şi vezi ce poţi tu face în plus pe ultimele 30 de minute.lexia a scris:DENISA a scris:am lăsat mesaj fetei măcar să ni-l transcrie cu litere ruseşti .
Mulţumim Denisa, Motzi zice că şi aşa funcţioneză, Motzule avem de lucru în noaptea asta????
Denisaaaa, link-uuuul!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Nu, Lexia, nu avem, voi v-aţi făcut toată treaba, sau te referi la munca pe traducerea bulgăroaicelor? Atunci lasă-mi mie primele 60 de minute că le-am completat deja şi eu şi vezi ce poţi tu face în plus pe ultimele 30 de minute.
Denisaaaa, link-uuuul!
OK fac completari la ultimele 30 minute ai linkul la mesaje
Motzi care link ?? ţi-am trimis 2 linkuri prin MP. Lexia la tine a ajuns ??
DENISA a scris:Motzi care link ?? ţi-am trimis 2 linkuri prin MP. Lexia la tine a ajuns ??
DAAA!!!
replici din ep 24
Savaş:Ömer'in babasi kim? Yasemin
Yasemin: Nerden ögrendin?
Savaş:Ne önemli var? (bagirir)
Yasemin: Doğum tarihine baktın mı?
Savaş doğum tarihine bakar Ömerin sonra geçmiş canlanır gözünde...
Yasemin : Ömerin babası sensin Savaş!!
Savaş:Ömer'in babasi kim? Yasemin
Yasemin: Nerden ögrendin?
Savaş:Ne önemli var? (bagirir)
Yasemin: Doğum tarihine baktın mı?
Savaş doğum tarihine bakar Ömerin sonra geçmiş canlanır gözünde...
Yasemin : Ömerin babası sensin Savaş!!
Of.fetelor va iubesc mult de tot dar sa stiti ca pe Murat il iubesc mult mai malt,dar cred ca si voi il iubiti din moment ce traduceti serialul.
fernanda- membru
Data de inscriere : 04/09/2010
Fernanda şi noi îl apreciem pe Murat .
Gerçek Adı:Erkan Bektaş
Doğum Yeri: Ankara
Doğum Tarihi: 11 Mart 1972
Eğitim Durumu: Lisans
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Çalıştığı tiyatrolar arasında Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Tiyatro Tempo, Oyun Atölyesi, Stüdyo Oyuncuları, Tiyatro Oyunevi, Tiyatro Seyirlik gibi tiyatrolar vardır. Ayrıca dizi filmlerde oynamış, seslendirme yönetmenliği ve sanatçılığı yapmıştır.
Rol aldığı bazı oyunlar
Azizname
Döne Döne
Kesme Şeker
Son Gülen İyi Gülermiş
Filmografisi
Aşk ve Ceza-2010 Ahmed Moran'ın Oğlu
Kül ve Ateş-2009 Cemal
Başka Semtin Çocukları-2008 Haydar
Bir Varmış Bir Yokmuş -2008 Sabri
Kara Yılan 2
Fay Grim
Esir Kalpler
Nizam
Ihlamurlar Altında
Acı Kin
Büyük Umutlar
Bedel
Gerçek Adı:Erkan Bektaş
Doğum Yeri: Ankara
Doğum Tarihi: 11 Mart 1972
Eğitim Durumu: Lisans
Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Çalıştığı tiyatrolar arasında Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş Tiyatrosu, Tiyatro Tempo, Oyun Atölyesi, Stüdyo Oyuncuları, Tiyatro Oyunevi, Tiyatro Seyirlik gibi tiyatrolar vardır. Ayrıca dizi filmlerde oynamış, seslendirme yönetmenliği ve sanatçılığı yapmıştır.
Rol aldığı bazı oyunlar
Azizname
Döne Döne
Kesme Şeker
Son Gülen İyi Gülermiş
Filmografisi
Aşk ve Ceza-2010 Ahmed Moran'ın Oğlu
Kül ve Ateş-2009 Cemal
Başka Semtin Çocukları-2008 Haydar
Bir Varmış Bir Yokmuş -2008 Sabri
Kara Yılan 2
Fay Grim
Esir Kalpler
Nizam
Ihlamurlar Altında
Acı Kin
Büyük Umutlar
Bedel
Fetelor mi-am luat pernuţa şi am plecat la culcare ...
Denisa textul cu litere latine nu funcţionează, te rog ţine legătura cu ele
Noapte bună
Noapte bună
Noapte bună, Denisa, mai clicuiesc acum la bulgăroaice. se pare că au 3 traducători: KB, Ali şi Asha.lexia a scris:Denisa textul cu litere latine nu funcţionează, te rog ţine legătura cu ele
Lexia, Fernanda, Iulia, noapte bună tuturor, tre' să fug şi eu la somn, că dimineaţa sunt cu program de lucru.
Motzişor- vip
Hey, bună dimineaţa frumoaselor!
Încerc să dau tonul şi vă poftesc la cafea cafea cafea cafea cafea
Denisa, aseară cu Lexia am tot clicuit şi ne-am lămurit amândouă: textul bulgăroaicelor dacă nu e scris regulamentar cu caractere chirilice nu ne foloseşte la nimic, Google nu traduce decât texte corect redactate. Eu crezusem că atunci când ai adus tu textul aici, prin copiere s-a deranjat, dar mă înşelasem. Prin urmare, am găsit traducerile la ele pe forum, mulţumim frumos! Lexia te rugase deja să vorbeşti tu cu ele pentru asta şi adaug şi eu rugăminţi fierbinţi , ne pot trimite fetele textul subtitrării unde apare totul scris corect? Facem un festin în cinstea lor!
După care reinventăm triunghiul de aur pe varianta: Bulgaria-România-Arabia astfel încât Fulger n-are cum să scape, va fi complet înconjurat!
Încerc să dau tonul şi vă poftesc la cafea cafea cafea cafea cafea
Denisa, aseară cu Lexia am tot clicuit şi ne-am lămurit amândouă: textul bulgăroaicelor dacă nu e scris regulamentar cu caractere chirilice nu ne foloseşte la nimic, Google nu traduce decât texte corect redactate. Eu crezusem că atunci când ai adus tu textul aici, prin copiere s-a deranjat, dar mă înşelasem. Prin urmare, am găsit traducerile la ele pe forum, mulţumim frumos! Lexia te rugase deja să vorbeşti tu cu ele pentru asta şi adaug şi eu rugăminţi fierbinţi , ne pot trimite fetele textul subtitrării unde apare totul scris corect? Facem un festin în cinstea lor!
După care reinventăm triunghiul de aur pe varianta: Bulgaria-România-Arabia astfel încât Fulger n-are cum să scape, va fi complet înconjurat!
Motzişor- vip
Buna dimineata.
Pun cafea, cafea, cafea, cafea si . Doamneee, ce de ati mai scris zilele astea!
Motzi am vazut ca ai dat peste "The Edge of Heaven". Si eu scriam prin primavara despre Nurgula in filmul asta, pe care il descoperisem cautand cate ceva despre filmul turcesc de a luat premiul la Cannes, parca. Cand am vazut-o acolo mi-am explicat si de ce are cota pe care o are dar am fost si mai nedumerita in ce priveste prestatia din AvC. Fie Bostanel nu stie sa o indrume, ce sa ii ceara (nu este imposibil), fie ceea ce s-a scris a propos de fizicul ei a demobilizat-o (cu toate ca nu pare tipul de persoana care sa puna prea mare pret pe parerea altora de data asta parerile in cauza fiind ale unor critici cred ca au cantarit destul de greu).
Inteleg ca pentru traducere se prefigureaza o echipa multinationala??? Multa bafta. Eu ma ofer in continuare la subtitare ca alfabetul slav il stiu si eu dar numai atat a mai ramas din ce s-au chinuit altii sa ma invete (la randul lor "instruiti" de nevoie, pe vremea cand programele bulgaresti erau la moda) .
Sa aveti o zi buna, cu mult soare si o saptamana asa cum va doriti!
PS Motzi transmite-i te rog multa sanatate lui Xalqa.
Motzi, nu inteleg, la mine spoiler-ul pus de Denisa apare cu text cu litere chirilice! La voi nu apare asa??? (si pe forumul lor tot chirilice imi apar???!!!???) Sa nu imi spuneti ca am un computer care gandeste bulgareste
Pun cafea, cafea, cafea, cafea si . Doamneee, ce de ati mai scris zilele astea!
Motzi am vazut ca ai dat peste "The Edge of Heaven". Si eu scriam prin primavara despre Nurgula in filmul asta, pe care il descoperisem cautand cate ceva despre filmul turcesc de a luat premiul la Cannes, parca. Cand am vazut-o acolo mi-am explicat si de ce are cota pe care o are dar am fost si mai nedumerita in ce priveste prestatia din AvC. Fie Bostanel nu stie sa o indrume, ce sa ii ceara (nu este imposibil), fie ceea ce s-a scris a propos de fizicul ei a demobilizat-o (cu toate ca nu pare tipul de persoana care sa puna prea mare pret pe parerea altora de data asta parerile in cauza fiind ale unor critici cred ca au cantarit destul de greu).
Inteleg ca pentru traducere se prefigureaza o echipa multinationala??? Multa bafta. Eu ma ofer in continuare la subtitare ca alfabetul slav il stiu si eu dar numai atat a mai ramas din ce s-au chinuit altii sa ma invete (la randul lor "instruiti" de nevoie, pe vremea cand programele bulgaresti erau la moda) .
Sa aveti o zi buna, cu mult soare si o saptamana asa cum va doriti!
PS Motzi transmite-i te rog multa sanatate lui Xalqa.
Motzi, nu inteleg, la mine spoiler-ul pus de Denisa apare cu text cu litere chirilice! La voi nu apare asa??? (si pe forumul lor tot chirilice imi apar???!!!???) Sa nu imi spuneti ca am un computer care gandeste bulgareste
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Lun 06 Sept 2010, 11:10 am, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna dimineata dragelor..
windy sunt prin zona..umblu la haine...
multa sanatate lui Xalqa....si bafta fetelor cu traducerea...
!
!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dimineat adragelor..
!
Buna Iulia,
Bine ca nu umbli dupa haine , ca au astia prin magazine niste lucruri de te ia cu fiori, fie arata de parca toata lumea o duce numai intr-o discoteca, fie zici ca sunt din materiale reciclate iar de preturi nici nu mai discut.
Spor la treaba!
windy_day- vip
din pacate va trebui sa umblu si dupa haine...si la ce am vazut prin magazine..ma refer aici si la capitolul incaltaminte ma doar ecapul!..cum naiba sa te incalci cu chestiile alea care deformeaza piciorul atat de tare..doar pe principiul ca se poarta!windy_day a scris:Buna Iulia,
Bine ca nu umbli dupa haine , ca au astia prin magazine niste lucruri de te ia cu fiori, fie arata de parca toata lumea o duce numai intr-o discoteca, fie zici ca sunt din materiale reciclate iar de preturi nici nu mai discut.
Spor la treaba!
windy..mi-am starnit rinita mea..si e o placere sa stau la calc si sa sterg monotirul!
asa ca retrag gratios..
vorbim mai tarziu...din pacate nu va zic ....pt ca sunt cam generoasa cu stranutul acum!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună drăgălaşelor !!!!!!!!!!!!
- Spoiler:
Elbiseni nereden aldın?
06.09.2010
Hayranları 'Aşk ve Ceza'nın web sitesinde Nurgül Yeşilçay'ı soru yağmuruna tuttu! "Geçen bölümdeki sarı kıyafeti nereden aldın?"
Günaydın
http://www.medyatava.net/haber.asp?id=69988
Nurgül Yeşilçay: Özcan Deniz’in iş ahlakı yok
Özcan Deniz’in “Ya Sonra” filminde oynaması için Nurgül Yeşilçay’a teklif götürdüğünü, Nurgül’ün 750 bin lira istediğini, Özcan’ın da buna çok bozulduğunu yazmıştım...
Cumartesi akşamı Nurgül Yeşilçay aradı. Nejat İşler’le birlikte oynadığı “Çınar Ağacı” filminin setinden henüz çıkmıştı, belli ki Özcan’a çok kızgındı... “İşin aslını benden dinle” diyerek başladı anlatmaya:
Aylarca ısrar etti
Özcan Deniz’e onunla birlikte oynamayacağımı başından beri söyledim. “Asmalı Konak dönemi geçti gitti, bırak orada kalsın. O günleri yeniden yaratma çabasına girmeyelim” dedim. Filmin hikayesini ve önerdiği karakteri de beğenmedim, buna rağmen aylarca oynamam konusunda ısrar etti.
600 bin lira istedim
Ben de “İnanmadığım bir projede oynayacaksam para için yaparım” dedim ve 600 bin lira istedim. Bu rakamı veremeyeceğini biliyordum, kabul etmesin ve iş yatsın diye söyledim. Çünkü benim için sinema çok önemli. Oynayacaksam, yönetmen filmlerinde oynamayı tercih ederim. Bugüne kadar da hep öyle yaptım.
Yönetmen değil şarkıcı
Beni ikna etmek için filmi Ali Taner Baltacı’nın yöneteceğini söyledi. “Senaryo Murat Gürvardar’ın” dedi. Meğer kendi yazıp kendi yönetecekmiş, sonradan öğrendim... Özcan yönetmen değil ki, şarkıcı. Nasıl film çekecek? Ben onun yöneteceğini bilsem, görüşmezdim bile kendisiyle.
Daha sonra “Türkiye’de kendimi teslim edecek yönetmen bulamıyorum” diyerek açıkladı durumu. Bu yüzden kendi yönetecekmiş.
Her yerde adımı kullandı
Projeyi kabul etmememe rağmen, sponsorlarla görüşüp benim oynayacağımı söyledi. Bir inşaat firmasından 3 milyona yakın para istemiş. “Bütçe neden bu kadar yüksek” diye sorulunca da, “Nurgül oynamak için 1 milyon lira ve bir daire istiyor” yanıtını vermiş. Oynamayacağım bir filmde adımı kullanarak iş yapmaya kalktı...
İş ahlakı sıfır
Bunların hepsini daha sonra söz konusu firmalardan öğrendim. Özcan Deniz iş ahlakı sıfır olan biri...
Bunu bir kez daha gördüm. Bundan sonra Özcan’la hayatım boyunca yan yana gelmem, bir projede yer almam.
06.09.2010 09:07:00
Buna Denisa,
Acum am inteles despre ce vorbeau Motzi si Lexia legat de traducerea facuta de bulgaroaice si scrierea cu litere chirilice . Se pare ca nu vrea calculatorul sa vada spoiler-ul unde ai pus traducerea decat acolo unde este facuta cu chirilice. Pe laptop se deschide un text lung, lung amestecat si cu grafie latina dar astalalt se opreste dupa primul fragment si ala este tot cu scriere slava (am zis eu ca are ceva esenta de bulgar )
Denisa, Nurgula langa tipul ara arata de-a dreptul urata, nu fiindca este tunsa scurt ci fiindca pare de 50 de ani. In schimb, sezonul asta din AvC l-a inceput, dupa parerea mea, cu o imbunatatire considerabila a aspectului fizic (ptiu, ptiu sa nu o deochi) si cu ceva mai mult efort depus la capitolul interpretare. Poate pana la capat chiar o sa ne dovedeasca de ce are cota pe care o are, nu?!?.
Iulia, sanatate multa, multa!
Acum am inteles despre ce vorbeau Motzi si Lexia legat de traducerea facuta de bulgaroaice si scrierea cu litere chirilice . Se pare ca nu vrea calculatorul sa vada spoiler-ul unde ai pus traducerea decat acolo unde este facuta cu chirilice. Pe laptop se deschide un text lung, lung amestecat si cu grafie latina dar astalalt se opreste dupa primul fragment si ala este tot cu scriere slava (am zis eu ca are ceva esenta de bulgar )
Denisa, Nurgula langa tipul ara arata de-a dreptul urata, nu fiindca este tunsa scurt ci fiindca pare de 50 de ani. In schimb, sezonul asta din AvC l-a inceput, dupa parerea mea, cu o imbunatatire considerabila a aspectului fizic (ptiu, ptiu sa nu o deochi) si cu ceva mai mult efort depus la capitolul interpretare. Poate pana la capat chiar o sa ne dovedeasca de ce are cota pe care o are, nu?!?.
Iulia, sanatate multa, multa!
windy_day- vip
Bună Windy !!!!
am rugat să-mi traducă în bulgară cu litere slave dacă în engleză e mai greu poate ne lipim aşa .
au avut un start bun atât Nurgul cât şi Murat, Murat chiar pare mai matur în jocul actoricesc dar tot cum a jucat în ASi îmi place mai mult , acolo s-au ajutat foarte mult unul pe altul, am senzaţia că în prezenţa lui Nurgul uneori e încordat, cred că e tensiunea cam mare din cauza rating-ului, în ASi se ştia că stau foarte bine la rating şi că au succes şi dacă e un episod mai lacrimogen şi dacă sunt mai multe secvenţe cu ei doi (Demir -Asi).
am rugat să-mi traducă în bulgară cu litere slave dacă în engleză e mai greu poate ne lipim aşa .
au avut un start bun atât Nurgul cât şi Murat, Murat chiar pare mai matur în jocul actoricesc dar tot cum a jucat în ASi îmi place mai mult , acolo s-au ajutat foarte mult unul pe altul, am senzaţia că în prezenţa lui Nurgul uneori e încordat, cred că e tensiunea cam mare din cauza rating-ului, în ASi se ştia că stau foarte bine la rating şi că au succes şi dacă e un episod mai lacrimogen şi dacă sunt mai multe secvenţe cu ei doi (Demir -Asi).
salut fetelor,ce se intimpla?miine nu va fi ep 25?am tot citit mesajele voastre ,dar nu reusesc sa imi dau seama,imi puteti spune si mie daca stiti ceva?va multumesc
adelaida- membru
Bun venit pe aleea noastră!!!
Da , mâine seară nu va fi ep 25 din ASK ve CEZA , actorii au vacanţă din cauza sărbătorii de Ramadan.
Motzi , Lexia aveţi MP cu traducerea cu litere slave .
Da , mâine seară nu va fi ep 25 din ASK ve CEZA , actorii au vacanţă din cauza sărbătorii de Ramadan.
Motzi , Lexia aveţi MP cu traducerea cu litere slave .
multumesc mult Denisa,ce rau imi pare ca nu difuzeaza serialul miine ,imi este asa de dor de ,,Fulgerica,, asa cum il alintati voi,.acum trebuie sa mai astept inca o saptamina ca sa pot sa imi vad marea mea dragoste.
adelaida- membru
Buna fetelor ce mai faceti?dupa cum se vede azi nu prea aveti chef de glume?Il lasati pe Fulgerica sa se odihneasca?Credeti ca azi veti incarca ceva din ep?multumesc
rafaela- membru
Pagina 14 din 35 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum