Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți

Pagina 24 din 35 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35  Urmatorul

In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 10:38 am

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 S12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 R12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 V12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 T12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 V12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 R12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 O12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 G
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 020439543-big12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 019736640-big12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 019890673-big
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulia80 Mier 08 Sept 2010, 10:40 am

vai de mine..eu nu refuz asa ceva...e..
Smile Smile Smile multam fain denisa...
a intrat si windy din nou..12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793
denisa eu nu inteleg de ce tot apare si numele lui ozcan langa al ei( filoftea).? stupid

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 08 Sept 2010, 10:42 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 10:42 am

Nu refuza că nu mai sunt vremuri de refuzat 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Mickey-mouse-happy-birthday

CADOURI PTR SĂRBĂTORITE

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Df9ecce5d0001bcb7fbed01ab3bd0a3312.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 2368806H

s-o fi îndrăgostit OZCAN de ea , de tot apar prin presă, din câte ştiu eu ei au jucat împreună.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 08 Sept 2010, 10:47 am

asta parca stiam si eu...dar au jucat mai de multisor..si ei acum tot apar impreuna si in presa si la tv..ai vazut ca au fost emisiuni unde era si ea si ozcan,....
vai de mine..ma termina rinita asta..sterg monitorul in continuu! Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 10:48 am

iulia80 a scris:asta parca stiam si eu...dar au jucat mai de multisor..si ei acum tot apar impreuna si in presa si la tv..ai vazut ca au fost emisiuni unde era si ea si ozcan,....

cred că mai au lucruri de lămurit de apar mereu prin ziare

Iulia eu ies dar vezi cum îl tratezi pe Fulgerică, revin iară.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 08 Sept 2010, 11:01 am

Buna dimineata.
Denisa cu siguranta a fost vorba de conexiune!
Pe aici vremea se anunta bunicica, este ceva soare, temperatura mai ridicata decat zilele precedente (e drept ca atui eram la munte) asa ca pana la urma s-ar putea ca ziua asta sa fie placuta (sau oricum, sper) si dpdv meteo.
Spor la treaba (celor care sunteti la serviciu). "La multi ani!" din nou sarbatoritelor/sarbatoritilor.
Sa aveti o zi buna!
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 11:04 am

de unde atâta spor ???? cu atâtea sărbătorite numai chef de hârţoage nu am .

FETELOR ASTĂZI ESTE ŞI ZIUA LUI
MELANIAD ( fetele care au scris pe PORT când se difuza ASI sigur îşi amintesc clipurile ei )

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 1763_masa-festiva3

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 L12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 M12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 U12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 L12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 T12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 N12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Empty12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 M12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 E12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 L12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 N12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 I12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 08 Sept 2010, 1:55 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 08 Sept 2010, 11:04 am

buna..windy..ma bucur ca ai totusi vreme frumoasa..la noi ploua si e frig...
denisa...ies si eu ca rinita mea isi face de cap si stranut de ceva vreme si imi sterg nasul..deci nu sunt o companie placuta pt Fulgerica...ii pun lacatul pe stim noi ce.. Smile Smile Smile ..si ne retragem..cheia ramane la mine.!
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 08 Sept 2010, 11:14 am, editata de 1 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana sandulescu Mier 08 Sept 2010, 11:11 am

Buna drega Dea sa sti ca nu sunt toata conturile mele si acum sa iti explic;ioana1b este fiica mea care a fost pe acasa cu doua colege de facultate,este foarte adevarat ca ele nu folosesc numele lor adevarat,dar asta nu cred ca este o problema eu personal nu scriu decit pe contul meu si anume dana sandulescu Eu sunt o femeie mai in virsta si nu as putea sa fac asta ,dar fiica mea Mihaela ca acesta este numele el adevarat,a spus ca de defapt toti cei ce au cont nu folosesc numele adevarat,deci celelalte conturi nu imi apartin unul este al fiicei mele si ale celor doua colege Tania si Diana.Intr-adevar eu mai am un cont dar nu il folosesc deoarece este pe forumul cu Asi -impotriva destinului iar eu vroiam sa scriu pe acest forum si nu ma lasa sa intru cu acel cont.Deci te rog sa nu ma acuzi ca eu nu sunt vinovata,acum cred ca nu este o problema faptul ca de la leptopul meu mai scrie si fiica mea, care apropo are 23 de ani si prietenele ei atunci cind vine pe acasa ca ea face facultatea la Sibiu iar eu locuiesc la Dragasani.
sad
Crying or Very sad
dana sandulescu
dana sandulescu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 11:18 am

dana sandulescu a scris:Buna drega Dea sa sti ca nu sunt toata conturile mele si acum sa iti explic;ioana1b este fiica mea care a fost pe acasa cu doua colege de facultate,este foarte adevarat ca ele nu folosesc numele lor adevarat,dar asta nu cred ca este o problema eu personal nu scriu decit pe contul meu si anume dana sandulescu Eu sunt o femeie mai in virsta si nu as putea sa fac asta ,dar fiica mea Mihaela ca acesta este numele el adevarat,a spus ca de defapt toti cei ce au cont nu folosesc numele adevarat,deci celelalte conturi nu imi apartin unul este al fiicei mele si ale celor doua colege Tania si Diana.Intr-adevar eu mai am un cont dar nu il folosesc deoarece este pe forumul cu Asi -impotriva destinului iar eu vroiam sa scriu pe acest forum si nu ma lasa sa intru cu acel cont.Deci te rog sa nu ma acuzi ca eu nu sunt vinovata,acum cred ca nu este o problema faptul ca de la leptopul meu mai scrie si fiica mea, care apropo are 23 de ani si prietenele ei atunci cind vine pe acasa ca ea face facultatea la Sibiu iar eu locuiesc la Dragasani.
sad
Crying or Very sad

Nu fii tristă , DEA doar a remarcat că cu acelaşi IP sunt mai mulţi utilizatori, dar dacă tu scrii cu acelaşi user nu e nici o problemă.

P. S : eu îmi folosesc numele meu .( aveam acelaşi user ca şi Dea şi pe PORT .RO )

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 020439628-big
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 1:14 pm

http://www.askveceza.tv/

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A12

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A11

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A9

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A7

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A10

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A6

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A8

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A5

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A4

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A3

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A2

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 A1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 08 Sept 2010, 1:27 pm

BUNA ZIUA si LA MULTI ANI MARIILOR de aici si de pretutindeni!

http://felicitari.ele.ro/felicitari/mari/mare4419.jpg

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Mare4419

Sa va fie viata frumoasa si implinita pe toate planurile!

https://www.youtube.com/watch?v=7EJNR-0N0vo

Iulia sper sa-ti placa, m-am gandit si la tine, atunci cand am ales piesa dedicata Mariilor! kiss
Petrcere frumoasa tuturor!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 1:29 pm

BUN VENIT !!!

am crezut că ai uitat complet de noi .
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 92073
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 2:08 pm

Unde sunteţi ???????

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Thumb_379_x_298_4919-92674-bucate03_1210copy112.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Arabia1
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Gustari12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Peste12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Mititei
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 236_003_salata-peste
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 08 Sept 2010, 3:11 pm

DENISA a scris:Unde sunteţi ???????...
Prezent! Aoleu, Denisa, azi e zi de post!!! Sărumâna pentru bunătăţi, le lăsăm păcătoşilor Smile Smile Smile
Fetelor, băieţi, LA MULŢI ANI FERICIŢI TUTUROR SĂRBĂTORIŢILOR!12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 La-multi-ani
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 4:06 pm

Aşk ve Ceza 25.Bölüm Özeti

YASEMİN SAVAŞ’IN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR

Savaş zor bir karar alır ve Çiçek’le evli olduğunu Yasemin’e söyler. Pala’nın durumu her geçen gün daha iyiye gider fakat Fidan Pala’nın kalp krizi geçirmesine sebep olan konuşmayı unutmaz. Şahnur, Yasemin’in bir çocuğu olduğunu Çiçek’e söyler. Savaş ve Yasemin’in ilişkisinin bittiğini düşünen Şahnur bu sürecin Çiçek’in lehine işleyeceğine inanıyordur.
Yasemin, Savaş’ın itirafı karşısında nasıl bir tepki verecek? Savaş’ın evli olmasına rağmen yollarına devam edecekler mi? Savaş, Yasemin’i ikna edebilecek mi?
Nazan’ın Bora’yla olan ilişkisi ortaya çıkacak mı? Nazan, Bora’nın nasıl biri olduğunu anlayacak mı?
Çiçek, Şahnur’un söylediklerine inanıp aşkını ortaya koyacak mı?

Iulia uite ce problemă avea Ozcan Deniz cu Nurgul , încep să-şi scoată ochii.

" he offered her a role. and she and her husband negotiated a deal and asked 750000USD for her role. he said you must be kidding so he gave the role to someone else.

anyway she then comes out and tells nasty things about him on how he does not have work ethics etc..
and so he could not keep quiet any longer and he told the reporters that he was always friends with them. he gave nurgül her role in asmali konak and she became famous.
he made her husband star in one of the movies he made. he always supported them and they now thought they were greater than him. he says they are unbelievable both of them and he will never again work with her."

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 08 Sept 2010, 4:16 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 08 Sept 2010, 4:16 pm

DENISA a scris:Aşk ve Ceza 25.Bölüm Özeti ...
Mulţumim frumos, Denisa, am încercat două variante de traducere să vedem cum ne distrăm mai bine 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 131747
Varianta 1: eye
Aflaţi Războiul este căsătorit este Yasemin
Flori cu o decizie dificilă de război şi a fost căsătorit cu Sally spune. situaţia Pala merge mai bine cu fiecare zi ce trece, dar a avut un atac de cord provocat Fares Pala nu uităm că conversaţie. Şahnur, Jasmine este un copil spune Floarea. Care cred că războiul sa terminat, şi relaţia lui Jasmine Şahnur va crede, va lucra în favoarea acestei flori proces.
Jasmine, cum să reacţioneze în faţa mărturisirii războiului? În ciuda modul lor de război va continua să fie căsătorit? Război, pentru a convinge Sally?
Nazan vor apărea dacă relaţia sa cu Bora? Nazan, Bora de gând să dau seama cum de a fi unul?
Flori, iubirea Şahnur va dezvălui dacă tu crezi ceea ce spui?
Varianta 2 eye

Love and Punishment 25.Bölüm Summary
LEARN THE WAR IS MARRIED is the YASEMİN

Flowers with a difficult decision of war and was married to Sally says. Pala's situation goes better with each passing day, but had a heart attack caused Fares Pala's not forget that conversation. Şahnur, Jasmine's is a child says to Flower. Who think the war was over, and Jasmine's relationship Şahnur believe will work in favor of this process flowers.
Jasmine, how to react in the face of war's confession? Despite their way of war will continue to be married? War, to convince Sally?
Nazan will emerge of whether his relationship with Bora? Nazan, Bora's going to figure out how to be one?
Flowers, Şahnur's love will reveal whether you believe what you say?

Înţelege fiecare ce vrea 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 819220 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 819220 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 819220
have a nice day Ne vedem spre seară!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 4:17 pm

dar cu ce l-ai tradus aşa rapid ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 08 Sept 2010, 4:26 pm

DENISA a scris:dar cu ce l-ai tradus aşa rapid ???
Simplu: deschizi o fereastră nouă de internet (eu operez cu Google, dar principiul e acelaşi cu orice browser) şi scrii în ea ,,Google translate", din pagina web care se deschide evident dai clic pe aceeaşi opţiune Google translate şi se deschide pagina traducătorului Google on line la acest link: http://translate.google.com/# acolo ai active mai multe limbi şi îţi alegi din listă limba dorită şi pentru fereastra originară a textului pe care vrei să-l traduci şi pentru limba în care vrei să fie tradus, poţi lucra folosind acest translator şi pentru cuvinte izolate, el funcţionează şi ca simplu dicţionar. Dar eu credeam că toate ne distrăm cu el. E din ce în ce mai bun, mai ales dacă structurile gramaticale sunt similare.
12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 4:28 pm

Motzi uite şi acest dicţionar e bunicel, face traduceri din turcă în engleză.

http://www.seslisozluk.com/#
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 08 Sept 2010, 4:32 pm

DENISA a scris:Motzi uite şi acest dicţionar e bunicel, face traduceri din turcă în engleză.
http://www.seslisozluk.com/#
He-he, săru'mâna, l-am salvat, că merită! Uite încă unul, poate le foloseşte şi celor care ne citesc, dar nu vorbesc: http://dictionar.us/turc-roman/ După cum se vede pe bara de meniu are şi ăsta mai multe limbi şi e destul de util. E bine să ştim mai multe pentru că nu au aceeaşi bază de date şi devin salvatoare cu rândul. Fug la ai mei, vă ţuc12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 Vrwt1s
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 4:36 pm

Şi acesta e bunişor

http://www.tureng.com/search/öyle+mi

12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 58461_107002622692231_100001474817978_60183_3246865_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 08 Sept 2010, 5:34 pm

buna denisa..ca vad ca ne ghiftuiesti..eu tocmai ce am papat niste peste..desi nu ma omor dupa el..decat la cuptor...

pt Motz..am ras de m-a durut burta de traducere Smile Smile Smile ..goagle translate mai folosesc si eu din cand in cand!
..si acum supriza suprizelor..sa imi pice fata nu alta DEMIRUTA DRAGA.....NU NE-AI UITAT! NE-A FOST TARE DOR DE TINE... 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 155520 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 155520
TE RUGAM SA INTRI MAI DES....12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 517793 multumesc ca te-ai gandit si la mine cand l-ai postat pe flacaul Bisbal!
m-ai facut sa dantui 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 9027 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 9027 12.     ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 24 9027
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Sept 2010, 5:36 pm

mai pe seară servesc şi eu peşte că merg la o Măriucă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 08 Sept 2010, 5:39 pm

DENISA a scris:mai pe seară servesc şi eu peşte că merg la o Măriucă.
ai grija la tepi...ca daca nu esti atenta sunt eu buna si mai iau o cocseala de la Sefa( RODICA)...si il trimit pe Fulgerica sa faca vreo 2 manevre...amu sa nu faci intentionat asta..ca chiar se lasa cu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

deci se porcesc prin ziare acum..nu? denisa..urat....eu dantui..ca melodia demirutei face ghini la sale! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 24 din 35 Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum