12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 25 din 35
Pagina 25 din 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cândva erau prieteni iar acum se ceartă prin presă poate peste câţiva ani vom avea surprize şi cu Murat .
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
mai ei se ignora acum in draci..deci poate nu se ajunge totusi la spalat rufe! plus ca nici nu au afista ei mare dragoste unul fata de celalalt in afara platoului de filmare..asta spre necazul nostru!DENISA a scris:cândva erau prieteni iar acum se ceartă prin presă poate peste câţiva ani vom avea surprize şi cu Murat .
sunt la a 3 ascultare a lui bisbal cu ave maria..m-a prins ghini de picioare dansul si nu ma lasa!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
nu m-ar mira să o văd porcăindu-se cu B. au nativ în sânge această îndeletnicire
Dana Sandulescu nu vrei să mai vorbeşti cu noi ?????
lasa draga..iar te legi de !DENISA a scris:nu m-ar mira să o văd porcăindu-se cu B. au nativ în sânge această îndeletnicire
https://www.youtube.com/watch?v=fsdiQagPhOQ
eu bantui pe aici..dar nu am vazut..este dana in index? ..dana nu vrei sa vorbesti cu noi, te-ai suparici pe noi!
mai denisa..si asta seara cine ramane de paza la Fulgerica?
iulia80- vip
iulia80 a scris:lasa draga..iar te legi de !DENISA a scris:nu m-ar mira să o văd porcăindu-se cu B. au nativ în sânge această îndeletnicire
https://www.youtube.com/watch?v=fsdiQagPhOQ
eu bantui pe aici..dar nu am vazut..este dana in index? ..dana nu vrei sa vorbesti cu noi, te-ai suparici pe noi!
mai denisa..si asta seara cine ramane de paza la Fulgerica?
crezi că nu se va oferi nimeni ?? tu ce faci ??? eu l-aş lua cu mine dar unde mă duc sunt mai multe dudui care aspiră la el ( nu prin casă) şi îmi este teamă că nu voi ieşi cu el întreg de acolo .
ar trebui sa ies si eu..dar sincer nu am chef..mai am nitel timp sa ma gandesc!
deci pun cheia la stim noi ce..ca sa fim sigure!
iulia80- vip
iulia80 a scris:ar trebui sa ies si eu..dar sincer nu am chef..mai am nitel timp sa ma gandesc!
da , normal ... eu plec peste vreo 2 ore .
iulia80 a scris:ar trebui sa ies si eu..dar sincer nu am chef..mai am nitel timp sa ma gandesc!
Bună Iulia si Denisa. Ai iulia? unde pui cheia, stau eu de pază, vezi vorba Denisei că s-a şi găsit cineva. L-am păzit o noapte întreagă şi l-aţi găsit tot aici aparent întreg
Ia uitaţi la semnătura mea ce privire îmi aruncă. uaaauuuu!!!
fetelor nu m-am suparat pe nimeni , adica nu pe voi, dar am citit si eu pe forumul cu interviuri, iar acum plec un pic cu fiul meu Dani prin oras si mai pe seara mai povestim .va pup
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
lexia a scris:Bună Iulia si Denisa. Ai iulia? unde pui cheia, stau eu de pază, vezi vorba Denisei că s-a şi găsit cineva. L-am păzit o noapte întreagă şi l-aţi găsit tot aici aparent întreg
gand in gand draga lexia....te cautam peYT..
deci vrei sa stii unde pun cheia..o ascund bine..si la ce memorie am sigur nu imi mai audc aminte unde am ascuns-o..
dar noi avem incredere in tine..asa ca poate iti trimit cheia cu acelas GPS cu care l-am trimis pe Fulgerica la Denisa..ca vad ca nimereste mai ghini vestul decat sudul!
dana te asteptam..
iulia80- vip
Lexia dar te priveşte cam fix , oare nu e de bine ?? ne pui pe gânduri , să-l mai lăsă sau ba în grija ta ???
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 08 Sept 2010, 6:56 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris:Lexia dar te priveşte cam fix , oare nu e de bine ?? ne pui pe gânduri , să-l mai lăsă sau ba în grija ta ???
acum i-am vazut semnatura..nu ii las nik..ce-s nebuna..pun lupul paznic la oaie!
acum serios..ce semnatura faina ai lexia.... indragostit indragostit indragostit
a intrat Motzul....
iulia80- vip
În GPS nu am încredere , am văzut că nu funcţioneză darrrr totuşi schimbând N-S cu V-E cred că şansele sunt mai mari. Iulia am văzut 3 parţi dar pe 4 la Dikens nu am găsit-o, pe asta unde ai ascuns-o.
Aşa aşa la semnătura mea
Aşa aşa la semnătura mea
la care te referi acum? our mutual friend?..caut acum...lexia a scris:În GPS nu am încredere , am văzut că nu funcţioneză darrrr totuşi schimbând N-S cu V-E cred că şansele sunt mai mari. Iulia am văzut 3 parţi dar pe 4 la Dikens nu am găsit-o, pe asta unde ai ascuns-o.
Aşa aşa la semnătura mea
iulia80- vip
fetelor nimic nou la orizont , am luat la rând forumurile arabe , pe cele turceşti dar nu am găsit nimic doar cred că am adunat niscavai musafiri dragi mie .
DENISA a scris:fetelor nimic nou la orizont , am luat la rând forumurile arabe , pe cele turceşti dar nu am găsit nimic doar cred că am adunat niscavai musafiri dragi mie .
bravo draguta..strangatoare ca intotdeauna....! cred ca esti o comoara la casa omului!
lexia ti-am trimis mail cu alt cont unde poti sa-l vezi..cauta acolo e plin de filme!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 08 Sept 2010, 7:30 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:
bravo draguta..strangatoare ca intotdeauna....! cred ca esti o comoara la casa omului!
cu aşa musafiri nu cred că mă primeşte nimeni acasă.
acum depinde...daca imbogatesti te primeste..daca faci paguba..cred ca ramai pe afara!DENISA a scris:iulia80 a scris:
cu aşa musafiri nu cred că mă primeşte nimeni acasă.
iulia80- vip
iulia80 a scris:DENISA a scris:fetelor nimic nou la orizont , am luat la rând forumurile arabe , pe cele turceşti dar nu am găsit nimic doar cred că am adunat niscavai musafiri dragi mie .
lexia ti-am trimis mail cu alt cont unde poti sa-l vezi..cauta acolo e plin de filme!
Daaa s-a simţit miros de friptură aseară o fi fost de la acest
e OK!!! e bună, na că e post azi şi iar ne face obs. Motzi
Motzi ai idee cum pot găsi adresa după megaupload a unui serial ???
Denisa, ăsta e cuiul lui Pepelea. Nu am idee cum poate fi găsit, n-am reuşit să le găsesc nici pe ale meleDENISA a scris:Motzi ai idee cum pot găsi adresa după megaupload a unui serial ???
Ar trebui să ştii exact numele serialului dat de respectivul pe Megaupload şi să ceri pe Google. Uneori reuşeşte, alteori nu, uneori aduce 2-3 episoade. E o ciudăţenie întreagă.
PS. Apropos de post Lexia, dacă nu-mi ţineţi pe mâine o ciozvârtă de viţel, 7 copănele zburătoare şi 3 şiraguri de cârnaţi aveţi de lucuru cu mine
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Mier 08 Sept 2010, 7:48 pm, editata de 1 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Nu-i nicio problema, decat pana acum nu mi s-a mai intamplat sa intre atatea persoane cu acelasi IP din cauza asta am scris mesajul credeam ce este una si aceiasi persoana inregistrata cu mai multe conturi si cred ca lucrul asta nu ar fi avut rost.dana sandulescu a scris:Buna drega Dea sa sti ca nu sunt toata conturile mele si acum sa iti explic;ioana1b este fiica mea care a fost pe acasa cu doua colege de facultate,este foarte adevarat ca ele nu folosesc numele lor adevarat,dar asta nu cred ca este o problema eu personal nu scriu decit pe contul meu si anume dana sandulescu Eu sunt o femeie mai in virsta si nu as putea sa fac asta ,dar fiica mea Mihaela ca acesta este numele el adevarat,a spus ca de defapt toti cei ce au cont nu folosesc numele adevarat,deci celelalte conturi nu imi apartin unul este al fiicei mele si ale celor doua colege Tania si Diana.Intr-adevar eu mai am un cont dar nu il folosesc deoarece este pe forumul cu Asi -impotriva destinului iar eu vroiam sa scriu pe acest forum si nu ma lasa sa intru cu acel cont.Deci te rog sa nu ma acuzi ca eu nu sunt vinovata,acum cred ca nu este o problema faptul ca de la leptopul meu mai scrie si fiica mea, care apropo are 23 de ani si prietenele ei atunci cind vine pe acasa ca ea face facultatea la Sibiu iar eu locuiesc la Dragasani.
Buna seara fetelor!!!Ce de bunataţuri!!!!Sarbatoriti fara mine?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
DEA , dar te rugăm serveşte că doar nu om' lua doar noi proporţii iar tu să rămâi zveltă, că îi iei ochii lui Muratel .
buna seara ...
good evening girls..i wish you are all have a good & nice time
good evening girls..i wish you are all have a good & nice time
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Pagina 25 din 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum