12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lica54
rodica
rafaela
fernanda
adelaida
iulia1965
Motzişor
lexia
kh69
windy_day
iulia80
DENISA
16 participanți
Pagina 28 din 35
Pagina 28 din 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bre..dar vad ca ai sezut ghinisor azi..ca tot am asteptam sa intri!DENISA a scris:Dana, fiecare parte a unui serial are o altă adresă, tu va trebui să descarci fiecare parte .
Rodica aş " şade mai ghinişor " dacă Muratel ar fi prin apropiere.
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 12. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Seara bună draguţelor,
Iulia ai urmărit clipul pus de Denisa. Ventuze din plin. Văd că avem un promo cu imagini în plus.
Iulia ai urmărit clipul pus de Denisa. Ventuze din plin. Văd că avem un promo cu imagini în plus.
iulia80 a scris:
bre..dar vad ca ai sezut ghinisor azi..ca tot am asteptam sa intri!
am avut o zi infernală, nu am avut timp nici să respir , l-am cam abandonat pe Muratel.
Good evening my freinds how are you all ...inshaa allah every thing OK
tomorrow will be Eed Alfuter so happy eed for the all and in arabic ( kol aam wa antom bekhayr ) but i wrot it in english with arabic spelling and it is mean
( every year you will be fine ) )
and i wish the same for the all
tomorrow will be Eed Alfuter so happy eed for the all and in arabic ( kol aam wa antom bekhayr ) but i wrot it in english with arabic spelling and it is mean
( every year you will be fine ) )
and i wish the same for the all
kh69- membru senior
Data de inscriere : 25/05/2010
Happy Eid !! Kh69
Wishing you a Happy Ramadan filled with happiness, love, and peace.
رَمَضان كَريم!
رَمَضان كَريم!
fetelor unde sunteti?? este asa liniste ... ce se intimpla ?ma lasati singura cu Fulgerica
ma puneti pe ginduri :nh8: aveti asa incredere in mine?
ma puneti pe ginduri :nh8: aveti asa incredere in mine?
Ultima editare efectuata de catre dana sandulescu in Joi 09 Sept 2010, 8:32 pm, editata de 1 ori
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Dana , eu lucrez la ceva, să o crezi tu că te lăsam singură cu Muratelu' , îl supraveghez de la distanţă
DENISA a scris:Happy Eid !! Kh69
رَمَضان كَريم!
Thank you .. denisa ..and iwish the same for you and the all ..Happiness , Healthy , Love , and peace
kh69- membru senior
Ies puţintel dar revin .
I return in an hour.
I return in an hour.
Denisa te rog sa nu te superi pe mine ,dar indraznesc sa te mai intreb ceva:
de ce nu pot sa pun si eu imagini ce le am in calculator in mesaje asa cum faceti voi
tot incerc si degeaba :nh8:
poti sa imi explici si mie cum faceti voi
asta daca ai timp nu este nici o problema daca nu poti sau nu ai timp
de ce nu pot sa pun si eu imagini ce le am in calculator in mesaje asa cum faceti voi
tot incerc si degeaba :nh8:
poti sa imi explici si mie cum faceti voi
asta daca ai timp nu este nici o problema daca nu poti sau nu ai timp
spor la treaba draguta..DENISA a scris:Ies puţintel dar revin .
I return in an hour.
buna seara dana..sunt prin zona cu achizitia imprumutata de la denisa aseara.
good evening dear kh69! hope you are ok?
iulia80- vip
My freinds ..I have to go for shopping ..bye bye see you later
kh69- membru senior
iulia80 a scris:
spor la treaba draguta..
buna seara dana..sunt prin zona cu achizitia imprumutata de la denisa aseara.
good evening dear kh69! hope you are ok?
Hi kh69!
ce achiziţie Iulia
avea denisa ieri .. o jucarie..nu mai tii minte? asa=-i daca nu a fost folosita!lexia a scris:
ce achiziţie Iulia
ps: buna lexia..ma topesc dupa semnatura ta!
iulia80- vip
thank you ... iulia80...Laxia... I am fine especially when i am with you
i am sorry to say now ..but i have to .. before the markets close and i wish to finish every thing quickly
see you
i am sorry to say now ..but i have to .. before the markets close and i wish to finish every thing quickly
see you
Ultima editare efectuata de catre kh69 in Joi 09 Sept 2010, 9:06 pm, editata de 1 ori
kh69- membru senior
iulia80 a scris:
avea denisa ieri .. o jucarie..nu mai tii minte? asa=-i daca nu a fost folosita!
ps: buna lexia..ma topesc dupa semnatura ta!
uită şi dacă nu am nimic de spus mai trimit cate un mesaj numai asa de dragul lui ca si eu ca si tine dar cunosti secventa din film, ca acolo cand am vazut-o m-am topit .
]kh69 a scris:thank you ... iulia80...Laxia... I am fine especially when i am with you
we are happy that you are feeling fine when you are here with us! take care when you go out for shoping!
lexia draga..acuma am vazut videoclipul decare ziceai tu..m-am oprit la minuntul 2 ca ma durea sufletul!
am vazut mai tarziu..asta seara mesajele pt ca m-am uitat cu galusca la desene animate- BOLT..si pe la 8 jum a plecat galsuca de la mine!
:bom: :bom: :bom: asta era achizitia denisei..dar in marime naturala!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 09 Sept 2010, 9:37 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Buna Iulia ,Lexia si ce faceti fetelor pe unde ati umblat ca am ramas singura cu
si mai ,mai sa nu ma descurc
ehei..draga dana..
lasa ca am fost prin zona ..si eu si lexia...ne-am admirat una pe cealalta!
oare rodica mai intra asta seara?
lasa ca am fost prin zona ..si eu si lexia...ne-am admirat una pe cealalta!
oare rodica mai intra asta seara?
iulia80- vip
dana sandulescu a scris:Buna Iulia ,Lexia si ce faceti fetelor pe unde ati umblat ca am ramas singura cu
Avem incredere in tine, dar vezi sa nu il fure altele
mai lexia..ce faci mama? de unde atata incredere?
uite o melodie pe care a postat-o anuta in ograda cealalta!
https://www.youtube.com/watch?v=T74k53OzWuk
ne-a transmis rodica..sa fim cuminti ca maine dimineata intra pe front..si daca nu vrem cel de-al 3-lea razboi mondial..sa fim cuminti!
uite o melodie pe care a postat-o anuta in ograda cealalta!
https://www.youtube.com/watch?v=T74k53OzWuk
ne-a transmis rodica..sa fim cuminti ca maine dimineata intra pe front..si daca nu vrem cel de-al 3-lea razboi mondial..sa fim cuminti!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 09 Sept 2010, 10:04 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
DENISA a scris:Bună seara !!!!!!!!!
buna straino...tocmai ziceam ca mi-a transmis rodica sa fim cuminti..ca maine dimineata e pe front!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
buna straino...tocmai ziceam ca mi-a transmis rodica sa fim cuminti..ca maine dimineata e pe front!
dar ce crezi că mă doare gura să spun că voi fi cuminte ????? cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare ...
DENISA a scris:
dar ce crezi că mă doare gura să spun că voi fi cuminte ????? cine pleacă la plimbare pierde locul de onoare ...
mai..stii ceva..eu m-am indoit destul de la cocoseala rodicai..n-ai decat mai primeste si tu!
dar dana unde a disparut?
si lexia?
iulia80- vip
Pagina 28 din 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum