23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 17 din 44
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:hei unde sunteti stati sa va trimit ceva ca vad ca ati cazut in putina cu melancolieelena a scris:[qanuta mihaela ia sa revedeti si sa mi spuneti uitati va le el
SUNTEM AICI , EU CEL PUTIN , ANA NU STIU UNDE ESTE , AM MAI SPUS SI O REPET, OGA O IUBESTE LA NEBUNIE PE HASRET, E VIATA LUI ACUM , DAR NU STIU CE O FI IN CAPUL EI , E MICA , MAI ARE MULTE DE INVAT [/quote]
ce sa invete Miha? sa-ti pui inima la picioarele cuiva si asta sa-ti dea lectii despre cum sa iubesti... ce iubirea se invata? se simte... Hasret are inima unui copil abandonat de toti... nu a iubit-o decat zapacita de Gulnaz.. nu a avut o constanta.. stie ca il iubeste i-a spus Gulnazei... e mintita de toti cei care o iubesc ..e derutata.. bun moment pentru a primi lectii
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
http://myph.us/pics/79642_gonulcelenbl19dvbxvidbybl.gif
http://myph.us/pics/79636_gonulcelenbl19dvbxvidbybl.gif
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ce sa invete Miha? sa-ti pui inima la picioarele cuiva si asta sa-ti dea lectii despre cum sa iubesti... ce iubirea se invata? se simte... Hasret are inima unui copil abandonat de toti... nu a iubit-o decat zapacita de Gulnaz.. nu a avut o constanta.. stie ca il iubeste i-a spus Gulnazei... e mintita de toti cei care o iubesc ..e derutata.. bun moment pentru a primi lectii[/quote] si atunci anuta de ce il mai iubetsi pe murat ia zii pe avatar il ai epilat de ce :nh8: :nh8:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:hei unde sunteti stati sa va trimit ceva ca vad ca ati cazut in putina cu melancolieelena a scris:[qanuta mihaela ia sa revedeti si sa mi spuneti uitati va le el
SUNTEM AICI , EU CEL PUTIN , ANA NU STIU UNDE ESTE , AM MAI SPUS SI O REPET, OGA O IUBESTE LA NEBUNIE PE HASRET, E VIATA LUI ACUM , DAR NU STIU CE O FI IN CAPUL EI , E MICA , MAI ARE MULTE DE INVAT
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
dar foarte frumoasa a fost tuba in ep asta super chiar mi a placut[/quote]elena a scris:mihaela99 a scris:hei unde sunteti stati sa va trimit ceva ca vad ca ati cazut in putina cu melancolieelena a scris:[qanuta mihaela ia sa revedeti si sa mi spuneti uitati va le el
SUNTEM AICI , EU CEL PUTIN , ANA NU STIU UNDE ESTE , AM MAI SPUS SI O REPET, OGA O IUBESTE LA NEBUNIE PE HASRET, E VIATA LUI ACUM , DAR NU STIU CE O FI IN CAPUL EI , E MICA , MAI ARE MULTE DE INVAT
pentru Tuba frumusetea e un handicap multi se uita la ea si nu ii vad decat frumusetea... a fost in ep asta in primul rand o buna actrita nu buna ... foarte buna.. si Cansel la fel... au fost extraordinari
anuta1971- vip
guzelmihaela99 a scris:http://myph.us/pics/79642_gonulcelenbl19dvbxvidbybl.gif
elena- vip
si atunci anuta de ce il mai iubetsi pe murat ia zii pe avatar il ai epilat de ce :nh8: :nh8: [/quote]elena a scris:ce sa invete Miha? sa-ti pui inima la picioarele cuiva si asta sa-ti dea lectii despre cum sa iubesti... ce iubirea se invata? se simte... Hasret are inima unui copil abandonat de toti... nu a iubit-o decat zapacita de Gulnaz.. nu a avut o constanta.. stie ca il iubeste i-a spus Gulnazei... e mintita de toti cei care o iubesc ..e derutata.. bun moment pentru a primi lectiianuta1971 a scris:mihaela99 a scris:hei unde sunteti stati sa va trimit ceva ca vad ca ati cazut in putina cu melancolieelena a scris:[qanuta mihaela ia sa revedeti si sa mi spuneti uitati va le el
pai il iubesc ca poate fi cald ... iertator... ca are un zambet ametitor... si neste buzeeee apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ce sa invete Miha? sa-ti pui inima la picioarele cuiva si asta sa-ti dea lectii despre cum sa iubesti... ce iubirea se invata? se simte... Hasret are inima unui copil abandonat de toti... nu a iubit-o decat zapacita de Gulnaz.. nu a avut o constanta.. stie ca il iubeste i-a spus Gulnazei... e mintita de toti cei care o iubesc ..e derutata.. bun moment pentru a primi lectii
LASA SA INVETE CA ARE DE UNDE, DE LA OGA , E ADEVARAT CA NU I-A OFERIT NIMENI IUBIRE IN AFARA DE GULMAZ , DAR ACUM E TIMPUL SA-I VINA MINTEA LA CAP , A VAZUT SI EA CE II POATE OFERI OGA , IN AFARA DE CARIERA, BANI SI ALTELE II OFERA IUBIREA LUI, DAR EA NU A STIUT S-O PASTREZE, A CREZUT CA ESTE UN VIS , PENTRU ASTA VA AVEA DE SUFERIT MULT SI EA SI MURAT
mihaela99- vip
pentru Tuba frumusetea e un handicap multi se uita la ea si nu ii vad decat frumusetea... a fost in ep asta in primul rand o buna actrita nu buna ... foarte buna.. si Cansel la fel... au fost extraordinari[/quote] DAAA DE ACORD TI AM SPUS MI A PLACUT DE AMINDOI TE SUPERI DACA I AM REMARCAT SI FAPTUL CA IN EP ASTIA CHIAR A FOST FRUMOASA SI IINTRADEVAR A JUCAT F BINE ASTA AM SPUSanuta1971 a scris:dar foarte frumoasa a fost tuba in ep asta super chiar mi a placutelena a scris:mihaela99 a scris:hei unde sunteti stati sa va trimit ceva ca vad ca ati cazut in putina cu melancolieelena a scris:[qanuta mihaela ia sa revedeti si sa mi spuneti uitati va le el
elena- vip
foarte frumoaseelena a scris:guzelmihaela99 a scris:http://myph.us/pics/79642_gonulcelenbl19dvbxvidbybl.gif
anuta1971- vip
pai il iubesc ca poate fi cald ... iertator... ca are un zambet ametitor... si neste buzeeee apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi [/quote]anuta1971 a scris:si atunci anuta de ce il mai iubetsi pe murat ia zii pe avatar il ai epilat de ce :nh8: :nh8:elena a scris:ce sa invete Miha? sa-ti pui inima la picioarele cuiva si asta sa-ti dea lectii despre cum sa iubesti... ce iubirea se invata? se simte... Hasret are inima unui copil abandonat de toti... nu a iubit-o decat zapacita de Gulnaz.. nu a avut o constanta.. stie ca il iubeste i-a spus Gulnazei... e mintita de toti cei care o iubesc ..e derutata.. bun moment pentru a primi lectiianuta1971 a scris:mihaela99 a scris:hei unde sunteti stati sa va trimit ceva ca vad ca ati cazut in putina cu melancolieelena a scris:[qanuta mihaela ia sa revedeti si sa mi spuneti uitati va le el
elena- vip
anuta1971 a scris: apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi
ia vezi poate i le-a mancat ca tare delicioase sunt
mihaela99- vip
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
[quote="mihaela99"]
anuta1971 a scris: apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi
elena- vip
alitheea a scris:buna seara zanute
elena- vip
fetelor poate voi intelegeti ceva , ca eu la ora asta sunt
http://www.ucankus.com/ratingler
mihaela99- vip
alitheea a scris:buna seara zanute
ali bine ai venit
mihaela99- vip
anuta1971 a scris: pai il iubesc ca poate fi cald ... iertator... ca are un zambet ametitor... si neste buzeeee apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi
Stai liniștită Ana, sunt pe mâini bune. Le-am folosit cu grijă, ți le returnez în stare de funcționare.
A luat cineva partea a patra? Dacă nu, pun dulceața pe foc și o iau eu.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
CA A FOST PE PRIMUL LOC DE CE :nh8:mihaela99 a scris:fetelor poate voi intelegeti ceva , ca eu la ora asta sunt
elena- vip
Miha nu i-a spus nici macar ca o iubeste... nici unul dintre ei nu crede ca este iubit de celalalt... cred ca aici e problemamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:
LASA SA INVETE CA ARE DE UNDE, DE LA OGA , E ADEVARAT CA NU I-A OFERIT NIMENI IUBIRE IN AFARA DE GULMAZ , DAR ACUM E TIMPUL SA-I VINA MINTEA LA CAP , A VAZUT SI EA CE II POATE OFERI OGA , IN AFARA DE CARIERA, BANI SI ALTELE II OFERA IUBIREA LUI, DAR EA NU A STIUT S-O PASTREZE, A CREZUT CA ESTE UN VIS , PENTRU ASTA VA AVEA DE SUFERIT MULT SI EA SI MURAT
anuta1971- vip
DULCEATOnarcisa a scris:anuta1971 a scris: pai il iubesc ca poate fi cald ... iertator... ca are un zambet ametitor... si neste buzeeee apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi
Stai liniștită Ana, sunt pe mâini bune. Le-am folosit cu grijă, ți le returnez în stare de funcționare.
elena- vip
Bună Ali bine ai venit.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
ma uitam la videclipuri , toate unul si unul , si ce muzica , ti se duce direct la suflet , nu stiu vazand scena cu selin ma gandeam ca daca i s-ar intampla ceva lui hasret chiar ca nu ar putea sa isi mai revina niciodata , cred ca ar lasa si mandrie si manie in yrma si ar sterge totul cu buretele , iar hasret.... este o inocenta si o scumpa , cum i-a oferit pianul ca si cum ar fi facut in conceptia ei cel mai firesc lucru din lume , pe cand Murat i-a calcat in picioare sufletul si iubirea , sa speram ca asta sa nu ii aduca o trauma si sa faca ceva rau
alitheea- vip
vad ca te faci ca uiti de imprumutnarcisa a scris:anuta1971 a scris: pai il iubesc ca poate fi cald ... iertator... ca are un zambet ametitor... si neste buzeeee apropos am uitat sa i le cer Narcisei inapoi
anuta1971- vip
fetelor eu cred ca daca Hasret ii spunea Te Iubesc, murat oga se sucea 360 de grade ce ziceti am dreptate? eu sunt sigura 100%
mihaela99- vip
eu am avut compul deschis toata ziua dar abia acum am reusit sa intru si vad ca ati fost tare harnicute , iar de narcisa ce sa zic si traduce , si gateste si are grija de cansel
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum