23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 35 din 44
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pentru tine anuta pentru tine mihaela va prind eu vedeti voi pai de ce va tavaliti pe jos de ras daca simtiti lipsa cuiva :nh8: [p s astept raspuns [/quote] am putina treaba va citesc ma ntorc imediatelena a scris:
m-ai rupt cu raspunsul asta , deci sunt din gradina ta? vezi ca avem un topik, l-a facut Dea , poate postezi si tu neste poze din gradina ta , adica din gradina sotului tau , sotul tau cu gogosarii in brate, (asa il vedem si noi), si pe tine in fata leptopului cu Murat Oga mare cat toate zilele pe ecran
elena cred ca are grija de copii sau s-a dus cu ei in oras sa le cumpere uniforme , chiar ca i se simte lipsa
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
v ati dat cu parerea si ati sters o... englezeste plec spre casa nu mai astept raspunsul v am iertat discutii constructive si placute in continuare pupiceielena a scris:
m-ai rupt cu raspunsul asta , deci sunt din gradina ta? vezi ca avem un topik, l-a facut Dea , poate postezi si tu neste poze din gradina ta , adica din gradina sotului tau , sotul tau cu gogosarii in brate, (asa il vedem si noi), si pe tine in fata leptopului cu Murat Oga mare cat toate zilele pe ecran
elena cred ca are grija de copii sau s-a dus cu ei in oras sa le cumpere uniforme , chiar ca i se simte lipsa
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna ziua fetelor Mihaela, lasa-l in plata domnului pe Bekir nu vezi ce afurisit a fost sa lase el mindrete de sotie si sa fuga cu una mai tinara.Spor la treaba Anuta sa vezi cu ce spor vei lucra gindindu-te la cei doi asa am facut si eu zacusca simbata.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna florica chiar acum am terminat ... am mai intrat putin sa vad ce faceti... slaba activitateflorica a scris:Buna ziua fetelor Mihaela, lasa-l in plata domnului pe Bekir nu vezi ce afurisit a fost sa lase el mindrete de sotie si sa fuga cu una mai tinara.Spor la treaba Anuta sa vezi cu ce spor vei lucra gindindu-te la cei doi asa am facut si eu zacusca simbata.
uite iti pun un videoclip pe o superba romanta ruseasca ... cantata in turca
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna anuta..muncesti draguta muncesti? inveti rusa sau turca?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
nu mai rade iulia... am muncit... acum gatesc.. dar printre timp vin si aici as vrea eu sa am timp si de unde sa invat turcaiulia80 a scris:buna anuta..muncesti draguta muncesti? inveti rusa sau turca?
anuta1971- vip
stiu draguta..ca aveai dimineata gogosarii!anuta1971 a scris:
nu mai rade iulia... am muncit... acum gatesc.. dar printre timp vin si aici as vrea eu sa am timp si de unde sa invat turca
daca te pot ajuta cu ceva? numai ca desi suntem in aceeasi curte..stam cam departe!
iulia80- vip
sarut mana.. esti dragutaiulia80 a scris:
stiu draguta..ca aveai dimineata gogosarii!
daca te pot ajuta cu ceva? numai ca desi suntem in aceeasi curte..stam cam departe!
anuta1971- vip
BUNA SEARA DEA! NE-A FOST DOR DE TINE!
CE MAI FACI? ESTI BINE? DOMNISORICA E BINE? A INCEPUT GRADINITA?
CE MAI FACI? ESTI BINE? DOMNISORICA E BINE? A INCEPUT GRADINITA?
iulia80- vip
Tuba Büyüküstün | Pantene Reklamı -2-
https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728#!/video/video.php?v=428254602155&ref=mf
https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728#!/video/video.php?v=428254602155&ref=mf
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Hi!
20.bölüm fragmanının yayın tarihi
Gönülçelen fanları 10 eylülde 1.Fragman; 15 eylülde2.Fragman yayınlanacak.duyrulur
Gönülçelen fanları 10 eylülde 1.Fragman; 15 eylülde2.Fragman yayınlanacak.duyrulur
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:20.bölüm fragmanının yayın tarihi
Primul trailer a ep 20 va fi difuzat pe 10 Septembrie iar al doilea trailer pe 15 Septembrie .
Thanks Rina
buna seara fetelor
ce faceti?
buna seara Dea desi nu te vad, unde esti? , bine ai venit , ne era asa dor de tine
Ana ce faci? cate kile de gogosar ti-a iesit la hectar scumpo? poate imi vand alpartamentul , vin la tine si punem de neste afaceri cu gogoserit organic zi si mie merita?
buna seara Iulia
buna seara Elena scumpo
Multumim Denisa multi
Buna seara Vivi la fix cu stirile ca de obicei multumim
ce faceti?
buna seara Dea desi nu te vad, unde esti? , bine ai venit , ne era asa dor de tine
Ana ce faci? cate kile de gogosar ti-a iesit la hectar scumpo? poate imi vand alpartamentul , vin la tine si punem de neste afaceri cu gogoserit organic zi si mie merita?
buna seara Iulia
buna seara Elena scumpo
Multumim Denisa multi
Buna seara Vivi la fix cu stirile ca de obicei multumim
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna fetelor
Multumesc pentru intampinare
Miha am umblat creanga dupa bine cunoscutul model dar nu am prins nici un hoca cred ca l-ati tocat voi de tot, nu a mai ramas nici o bicatica si pentru mine
Miha am umblat creanga dupa bine cunoscutul model dar nu am prins nici un hoca cred ca l-ati tocat voi de tot, nu a mai ramas nici o bicatica si pentru mine
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
rina-rina a scris:20.bölüm fragmanının yayın tarihi
Hi dear Rina-Rina , you are so sweet , thanks very very much for everithing
have a nice evening
mihaela99- vip
bine ai revenit PISSY!!!
Tuba Büyüküstün Pantene reklami -Kamera Arkasi
Tuba Büyüküstün Pantene reklami -Kamera Arkasi
vai de mine..sa nu imi vina a crede cand te-am vazut draguta,,pe unde ti-aiplimbat codita?/pissycutz a scris:Buna fetelor
buna miha..esti bine? saraca anuta..de la amiaza nu a mai dat nici un semn de viata..sper sa nu o fi inghitit gogosarii!
iulia80- vip
Multumesc Denisa
Ma bucur sa va vad
Ma bucur sa va vad
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Buna fetelor
oooooooooooooooo, buna seara ce faci mai pisicutza mica ? ce dor mi-a fost de tine , sa te mai tuc? , nu mai veneai? nu ......ajunge ca ti-au crescut mustatile si ma gadila ce faci ? esti bine ? in afara de faptul ca nu ai prins nik
mihaela99- vip
iulia80 a scris:
vai de mine..sa nu imi vina a crede cand te-am vazut draguta,,pe unde ti-aiplimbat codita?/
buna miha..esti bine? saraca anuta..de la amiaza nu a mai dat nici un semn de viata..sper sa nu o fi inghitit gogosarii!
Am visat eu sau noi doua ne-am citit aseara?
Anuata s-a apucat de gogosari? Pai si noi nu mergem sa o ajutam? Macar asa sa gustam daca au iesit buni
pissycutz- vip
buna seara fetelor ce faceti?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna seara fetelor ce faceti?
anuta mai traiesti? vai de mine..mai poti mama?
stiu ca am vorbit draga pissy..nu m-a lasat neuronul...dar te0am intrebat azi pe unde ti-ai plimbat codita?
iulia80- vip
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum