Serialesitelenovelet
23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți

Pagina 36 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Urmatorul

In jos

23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:08 pm

mihaela99 a scris:
oooooooooooooooo, cheers cheers cheers cheers buna seara ce faci mai pisicutza mica ? ce dor mi-a fost de tine cheers cheers cheers cheers , sa te mai tuc? Smile Smile Smile , nu mai veneai? nu ......ajunge ca ti-au crescut mustatile si ma gadila Smile Smile ce faci ? esti bine ? in afara de faptul ca nu ai prins nik

Ha sa te gadil putin cu mustetile Smile Smile Inca un tucat si gata Smile Smile
Ma gandesc sa incerc la iarna dupa reteta ursului pacalit de vulpe . Smile Smile Poate mai are balta ceva bun si pentru mine.
Si mi-a fost dor de voi. Tu ce faci? Tot cu gandul la hoca?

Sunt bine, putin tristuta dupa ce am citit pe huni despre Sami. E acelasi soc ca atunci cand am auzit prima oara despre starea lui.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 Empty Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Mar 07 Sept 2010, 8:08 pm

mihaela99 a scris:buna seara fetelor kiss
ce faceti? 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793

buna seara Dea desi nu te vad, unde esti? sad , bine ai venit , ne era asa dor de tine 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 155520

Ana ce faci? cate kile de gogosar ti-a iesit la hectar scumpo? 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 131747 Smile Smile poate imi vand alpartamentul , vin la tine si punem de neste afaceri cu gogoserit organic Smile Smile Smile zi si mie merita? Smile Smile Smile

buna seara Iulia kiss

buna seara Elena scumpo Exclamation cheers

Multumim Denisa 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 multi 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 242329

Buna seara 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 Vivi la fix cu stirile ca de obicei multumim cheers
buna seara Mihaela Exclamation Exclamation .. te astept cu drag.. dar te pun la treaba... maine avem in program zarzavat pt ciorbe .. mi-ar prinde bine sa am ajutoare Smile Smile Smile ai vazut ca m-am dus in gradina si ti-am pozat florile Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:09 pm

anuta1971 a scris:buna seara fetelor 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 ce faceti? 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793

Buna Anuta kiss

Citesc despre tine si gogosari pe aici ... care e relatia intre voi? Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:10 pm

anuta1971 a scris:buna seara fetelor 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 ce faceti? 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793

buna Ana 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 517793, suntem bineeeeeee kiss tu?
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:10 pm

iulia80 a scris:

anuta mai traiesti? vai de mine..mai poti mama?
stiu ca am vorbit draga pissy..nu m-a lasat neuronul...dar te0am intrebat azi pe unde ti-ai plimbat codita? Smile

aaaaaaaa ma gandeam ca nu ma mai recunosti. Ca vrei sa te faci ca nici nu ai auzit de mine Smile Smile
Ei am umblat prin parcuri dupa bunul obicei Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 07 Sept 2010, 8:11 pm

pissycutz a scris:

aaaaaaaa ma gandeam ca nu ma mai recunosti. Ca vrei sa te faci ca nici nu ai auzit de mine Smile Smile
Ei am umblat prin parcuri dupa bunul obicei Smile
ceva motani ai prins? Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:13 pm

pissycutz a scris:[

Ha sa te gadil putin cu mustetile Smile Smile Inca un tucat si gata Smile Smile
Ma gandesc sa incerc la iarna dupa reteta ursului pacalit de vulpe . Smile Smile Poate mai are balta ceva bun si pentru mine.
Si mi-a fost dor de voi. Tu ce faci? Tot cu gandul la hoca?

Sunt bine, putin tristuta dupa ce am citit pe huni despre Sami. E acelasi soc ca atunci cand am auzit prima oara despre starea lui.

Smile Smile da sunt bine, tot cu oga nu vezi ce semnatura am ? dupa ultimele ep. cred ca i se potriveste manusa Smile Smile
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mar 07 Sept 2010, 8:14 pm

pissycutz a scris:

Buna Anuta kiss

Citesc despre tine si gogosari pe aici ... care e relatia intre voi? Smile Smile

buna pisi cheers ... in ultimul timp avem o relatie foarte intima Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 07 Sept 2010, 8:14 pm, editata de 1 ori
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:14 pm

iulia80 a scris:
ceva motani ai prins? Smile Smile Smile

n-am gasit nimic de rasa ... doar din astia fara casa si nu ma intereseaza Smile Smile Am si eu de un acoperis deasupra capului Smile Smile Ma gandesc sa dau o fuga la Istanbul sa vad ce prind, ca pe la ei pisicile sunt peste tot, precum cainii la noi. cupidon
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 07 Sept 2010, 8:15 pm

o veste foarte tristă sad sad sad sad sad sad sad

LATAFA

My Friends,
I hate to be the bearer of bad news, but below is the message that I had received from Sami's closest friend about five hours ago.
I think the best thing we could offer our beloved Samo is to continue praying for his recovery.

This is what Sami's friend wrote:

Good morning! Sorry for being very late in answering all those asking about Samuel, I am a doc. and I have my job and training in his hospital.

As you can see that I am having the hardest times with my closest friend whom is clinicaly dead!

So yes there is no good updates about his situation so far, and that the doctors do not expect any good news because we lost all chances.

All chances in making him move. He is clinicaly dead and has a weak heart that needs a third operation which we can't until he is off the coma.

Sami has been in coma for three months for now, no hope for surviving. Docs do not believe in medical miracles.

Ya Allah help our brother Sami who is struggling for survival.
Ya Allah help his mother & loved ones cope with their pain.
Amen....Amen!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:16 pm

mihaela99 a scris:

Smile Smile da sunt bine, tot cu oga nu vezi ce semnatura am ? dupa ultimele ep. cred ca i se potriveste manusa Smile Smile

Acum am remarcat-o Smile Smile
Foarte tare !!!! 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 291660
Eu mai am episodul 19 de vizionat. Sunt cu un pas in urma voastra. :2a:
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:17 pm

anuta1971 a scris:

buna pisi cheers ... in ultimul timp avem o relatie foarte intima Smile Smile Smile

Si nu le faci o declaratie ... asa publica? Smile Smile Ma gandeam ca daca ai nevoie la degustat sa ma ofer, ce zici ? Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mar 07 Sept 2010, 8:17 pm

iulia80 a scris:

anuta mai traiesti? vai de mine..mai poti mama?
stiu ca am vorbit draga pissy..nu m-a lasat neuronul...dar te0am intrebat azi pe unde ti-ai plimbat codita? Smile
buna seara inca odata iulia.. asa-mi trebe nu ma mai dadeam plecata de aici Smile ... asa ca a trebuit sa termin
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:18 pm

DENISA a scris:o veste foarte tristă sad sad sad sad sad sad sad

Da Denisa, despre asta vorbeam. Intr-adevar foarte trist si din ce in ce mai putine sperante.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mar 07 Sept 2010, 8:22 pm

pissycutz a scris:

Si nu le faci o declaratie ... asa publica? Smile Smile Ma gandeam ca daca ai nevoie la degustat sa ma ofer, ce zici ? Smile Smile
oooo chiar voiam sa vad daca se moare dupa consumarea lor Smile Smile ... te mai oferi sa-i gusti? Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:24 pm

anuta1971 a scris:
oooo chiar voiam sa vad daca se moare dupa consumarea lor Smile Smile ... te mai oferi sa-i gusti? Smile Smile

Hai ca risc Smile Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:24 pm

pissycutz a scris:
mihaela99 a scris:

Acum am remarcat-o Smile Smile
Foarte tare !!!! 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 291660
Eu mai am episodul 19 de vizionat. Sunt cu un pas in urma voastra. :2a:

atunci te asteptam sa ne spui si parerea ta despre noul sezon , cum ti se pare oga ? cupidon ,a mai slabit e mai frumos? Smile Smile Smile , sau ti-ai schimbat orientarile? 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 2743637754
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mar 07 Sept 2010, 8:26 pm

pissycutz a scris:
anuta1971 a scris:

pai daca vine Miha .. vii si tu.. sa vezi ce sueta iese Smile Smile Smile
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:27 pm

pissycutz a scris:
anuta1971 a scris:

ma bag si eu, unde este risc hop si eu Smile Smile , apropo pissy , punem de un pariu ceva , chier imi este dor , ce zici? Smile Smile
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:28 pm

anuta1971 a scris:
pissycutz a scris:
anuta1971 a scris:

uite mai jos , asta ziceam si eu ca ma bag Smile Smile Smile
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:28 pm

mihaela99 a scris:

atunci te asteptam sa ne spui si parerea ta despre noul sezon , cum ti se pare oga ? cupidon ,a mai slabit e mai frumos? Smile Smile Smile , sau ti-ai schimbat orientarile? 23. Gönülçelen -Inima furata  - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 36 2743637754

Am martor aceasta semnatura ca nu imi schimb optiunile. Smile Smile
Ei bine cea mai sexi scena mi s-a parut dansul din episodul 17, avem senzatia ca toti ceilalti prin simpla lor prezenta erau indiscreti Smile Smile Pacat ca ceea ce a urmat a adus rauri de lacrimi sad
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:29 pm

anuta1971 a scris:
Daaaaaaaa ... banuiesc ca ne vom imbata cu otet Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Mar 07 Sept 2010, 8:30 pm, editata de 1 ori
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mar 07 Sept 2010, 8:30 pm

mihaela99 a scris:
ma bag si eu, unde este risc hop si eu Smile Smile , apropo pissy , punem de un pariu ceva , chier imi este dor , ce zici? Smile Smile

gata s-a facut?
Dar pe ce? Pe gogosarii ANutei? Smile Smile Smile
Hai, ai ceva deja oregatit pentru pariu?
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:30 pm

pissycutz a scris:
anuta1971 a scris:

ai vzt ce avatar are Ana? eu i l-am epilat pe caldurile alea Smile Smile Smile , merge? tie cum iti place cu par sau fara? :drunken:
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mar 07 Sept 2010, 8:31 pm

pissycutz a scris:

Am martor aceasta semnatura ca nu imi schimb optiunile. Smile Smile
Ei bine cea mai sexi scena mi s-a parut dansul din episodul 17, avem senzatia ca toti ceilalti prin simpla lor prezenta erau indiscreti Smile Smile Pacat ca ceea ce a urmat a adus rauri de lacrimi sad

si mie tot aia mi-a placut , vezi avatarul meu Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 44 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum