23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+15
pissycutz
annadanna
vivi
iulia1965
dana17
florica
iulia80
iulianagl
alitheea
vali1cluj
DENISA
narcisa
anuta1971
mihaela99
elena
19 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:
oooooooooooooooo, buna seara ce faci mai pisicutza mica ? ce dor mi-a fost de tine , sa te mai tuc? , nu mai veneai? nu ......ajunge ca ti-au crescut mustatile si ma gadila ce faci ? esti bine ? in afara de faptul ca nu ai prins nik
Ha sa te gadil putin cu mustetile Inca un tucat si gata
Ma gandesc sa incerc la iarna dupa reteta ursului pacalit de vulpe . Poate mai are balta ceva bun si pentru mine.
Si mi-a fost dor de voi. Tu ce faci? Tot cu gandul la hoca?
Sunt bine, putin tristuta dupa ce am citit pe huni despre Sami. E acelasi soc ca atunci cand am auzit prima oara despre starea lui.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 23. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara Mihaela .. te astept cu drag.. dar te pun la treaba... maine avem in program zarzavat pt ciorbe .. mi-ar prinde bine sa am ajutoare ai vazut ca m-am dus in gradina si ti-am pozat florilemihaela99 a scris:buna seara fetelor
ce faceti?
buna seara Dea desi nu te vad, unde esti? , bine ai venit , ne era asa dor de tine
Ana ce faci? cate kile de gogosar ti-a iesit la hectar scumpo? poate imi vand alpartamentul , vin la tine si punem de neste afaceri cu gogoserit organic zi si mie merita?
buna seara Iulia
buna seara Elena scumpo
Multumim Denisa multi
Buna seara Vivi la fix cu stirile ca de obicei multumim
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:buna seara fetelor ce faceti?
Buna Anuta
Citesc despre tine si gogosari pe aici ... care e relatia intre voi?
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:buna seara fetelor ce faceti?
buna Ana , suntem bineeeeeee tu?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
iulia80 a scris:
anuta mai traiesti? vai de mine..mai poti mama?
stiu ca am vorbit draga pissy..nu m-a lasat neuronul...dar te0am intrebat azi pe unde ti-ai plimbat codita?
aaaaaaaa ma gandeam ca nu ma mai recunosti. Ca vrei sa te faci ca nici nu ai auzit de mine
Ei am umblat prin parcuri dupa bunul obicei
pissycutz- vip
ceva motani ai prins?pissycutz a scris:
aaaaaaaa ma gandeam ca nu ma mai recunosti. Ca vrei sa te faci ca nici nu ai auzit de mine
Ei am umblat prin parcuri dupa bunul obicei
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pissycutz a scris:[
Ha sa te gadil putin cu mustetile Inca un tucat si gata
Ma gandesc sa incerc la iarna dupa reteta ursului pacalit de vulpe . Poate mai are balta ceva bun si pentru mine.
Si mi-a fost dor de voi. Tu ce faci? Tot cu gandul la hoca?
Sunt bine, putin tristuta dupa ce am citit pe huni despre Sami. E acelasi soc ca atunci cand am auzit prima oara despre starea lui.
da sunt bine, tot cu oga nu vezi ce semnatura am ? dupa ultimele ep. cred ca i se potriveste manusa
mihaela99- vip
pissycutz a scris:
Buna Anuta
Citesc despre tine si gogosari pe aici ... care e relatia intre voi?
buna pisi ... in ultimul timp avem o relatie foarte intima
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mar 07 Sept 2010, 8:14 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
iulia80 a scris:
ceva motani ai prins?
n-am gasit nimic de rasa ... doar din astia fara casa si nu ma intereseaza Am si eu de un acoperis deasupra capului Ma gandesc sa dau o fuga la Istanbul sa vad ce prind, ca pe la ei pisicile sunt peste tot, precum cainii la noi. cupidon
pissycutz- vip
o veste foarte tristă
LATAFA
My Friends,
I hate to be the bearer of bad news, but below is the message that I had received from Sami's closest friend about five hours ago.
I think the best thing we could offer our beloved Samo is to continue praying for his recovery.
This is what Sami's friend wrote:
Good morning! Sorry for being very late in answering all those asking about Samuel, I am a doc. and I have my job and training in his hospital.
As you can see that I am having the hardest times with my closest friend whom is clinicaly dead!
So yes there is no good updates about his situation so far, and that the doctors do not expect any good news because we lost all chances.
All chances in making him move. He is clinicaly dead and has a weak heart that needs a third operation which we can't until he is off the coma.
Sami has been in coma for three months for now, no hope for surviving. Docs do not believe in medical miracles.
Ya Allah help our brother Sami who is struggling for survival.
Ya Allah help his mother & loved ones cope with their pain.
Amen....Amen!
LATAFA
My Friends,
I hate to be the bearer of bad news, but below is the message that I had received from Sami's closest friend about five hours ago.
I think the best thing we could offer our beloved Samo is to continue praying for his recovery.
This is what Sami's friend wrote:
Good morning! Sorry for being very late in answering all those asking about Samuel, I am a doc. and I have my job and training in his hospital.
As you can see that I am having the hardest times with my closest friend whom is clinicaly dead!
So yes there is no good updates about his situation so far, and that the doctors do not expect any good news because we lost all chances.
All chances in making him move. He is clinicaly dead and has a weak heart that needs a third operation which we can't until he is off the coma.
Sami has been in coma for three months for now, no hope for surviving. Docs do not believe in medical miracles.
Ya Allah help our brother Sami who is struggling for survival.
Ya Allah help his mother & loved ones cope with their pain.
Amen....Amen!
mihaela99 a scris:
da sunt bine, tot cu oga nu vezi ce semnatura am ? dupa ultimele ep. cred ca i se potriveste manusa
Acum am remarcat-o
Foarte tare !!!!
Eu mai am episodul 19 de vizionat. Sunt cu un pas in urma voastra. :2a:
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:
buna pisi ... in ultimul timp avem o relatie foarte intima
Si nu le faci o declaratie ... asa publica? Ma gandeam ca daca ai nevoie la degustat sa ma ofer, ce zici ?
pissycutz- vip
buna seara inca odata iulia.. asa-mi trebe nu ma mai dadeam plecata de aici ... asa ca a trebuit sa terminiulia80 a scris:
anuta mai traiesti? vai de mine..mai poti mama?
stiu ca am vorbit draga pissy..nu m-a lasat neuronul...dar te0am intrebat azi pe unde ti-ai plimbat codita?
anuta1971- vip
DENISA a scris:o veste foarte tristă
Da Denisa, despre asta vorbeam. Intr-adevar foarte trist si din ce in ce mai putine sperante.
pissycutz- vip
oooo chiar voiam sa vad daca se moare dupa consumarea lor ... te mai oferi sa-i gusti?pissycutz a scris:
Si nu le faci o declaratie ... asa publica? Ma gandeam ca daca ai nevoie la degustat sa ma ofer, ce zici ?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
oooo chiar voiam sa vad daca se moare dupa consumarea lor ... te mai oferi sa-i gusti?
Hai ca risc
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Acum am remarcat-o
Foarte tare !!!!
Eu mai am episodul 19 de vizionat. Sunt cu un pas in urma voastra. :2a:
atunci te asteptam sa ne spui si parerea ta despre noul sezon , cum ti se pare oga ? cupidon ,a mai slabit e mai frumos? , sau ti-ai schimbat orientarile?
mihaela99- vip
pai daca vine Miha .. vii si tu.. sa vezi ce sueta iesepissycutz a scris:anuta1971 a scris:
oooo chiar voiam sa vad daca se moare dupa consumarea lor ... te mai oferi sa-i gusti?
Hai ca risc
anuta1971- vip
pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
Hai ca risc
ma bag si eu, unde este risc hop si eu , apropo pissy , punem de un pariu ceva , chier imi este dor , ce zici?
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:pai daca vine Miha .. vii si tu.. sa vezi ce sueta iesepissycutz a scris:anuta1971 a scris:
Hai ca risc
uite mai jos , asta ziceam si eu ca ma bag
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
atunci te asteptam sa ne spui si parerea ta despre noul sezon , cum ti se pare oga ? cupidon ,a mai slabit e mai frumos? , sau ti-ai schimbat orientarile?
Am martor aceasta semnatura ca nu imi schimb optiunile.
Ei bine cea mai sexi scena mi s-a parut dansul din episodul 17, avem senzatia ca toti ceilalti prin simpla lor prezenta erau indiscreti Pacat ca ceea ce a urmat a adus rauri de lacrimi
pissycutz- vip
Daaaaaaaa ... banuiesc ca ne vom imbata cu otetanuta1971 a scris:
pai daca vine Miha .. vii si tu.. sa vezi ce sueta iese
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Mar 07 Sept 2010, 8:30 pm, editata de 1 ori
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
ma bag si eu, unde este risc hop si eu , apropo pissy , punem de un pariu ceva , chier imi este dor , ce zici?
gata s-a facut?
Dar pe ce? Pe gogosarii ANutei?
Hai, ai ceva deja oregatit pentru pariu?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:anuta1971 a scris:
Hai ca risc
ai vzt ce avatar are Ana? eu i l-am epilat pe caldurile alea , merge? tie cum iti place cu par sau fara? :drunken:
mihaela99- vip
pissycutz a scris:
Am martor aceasta semnatura ca nu imi schimb optiunile.
Ei bine cea mai sexi scena mi s-a parut dansul din episodul 17, avem senzatia ca toti ceilalti prin simpla lor prezenta erau indiscreti Pacat ca ceea ce a urmat a adus rauri de lacrimi
si mie tot aia mi-a placut , vezi avatarul meu
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum