25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
zanute noi nu mergem la nani?
hello e ora 2.52
hello e ora 2.52
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:parol ca erau pline , poate le-ai golit si acu zici ca m-au fraierit la burticul de la colt?
Ana tu ce zici erau sau nu erau goale? Dacă zici că erau pline cum zice Ali, mă duc să mă culc, dacă zici că erau goale, cum zic eu, atunci se duce Ali să se culce.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna Deea LA MULTI ANIAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!!!!!!!!!!!mi s-au descrcat bateriile..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fetelor voi vedeti ca nu are pereche bietul cansel , nu il luam acasa sa-l consolam?
alitheea- vip
DENISA a scris:https://2img.net/r/ihimizer/img811/3653/happyaniversary.png
Murat e singur. Mă duc să caut o poză de/a mea să completăm locul.
narcisa- vip
EU SPUN SA NE DUCEM TOATE LA CULCARE CA AM INCEPUT SA VEDEM DUBLUnarcisa a scris:
Ana tu ce zici erau sau nu erau goale? Dacă zici că erau pline cum zice Ali, mă duc să mă culc, dacă zici că erau goale, cum zic eu, atunci se duce Ali să se culce.
anuta1971- vip
ba nu , io vad pe cansel simplu nu dubluanuta1971 a scris:
de ras EU SPUN SA NE DUCEM TOATE LA CULCARE CA AM INCEPUT SA VEDEM DUBLU
alitheea- vip
FETELOR NOAPTE BUNA ..VISE FRUMOASE
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Dum 12 Sept 2010, 2:59 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
alitheea a scris:fetelor voi vedeti ca nu are pereche bietul cansel , nu il luam acasa sa-l consolam?
Ali, să lămurim problema, tu vorbești de Cansel, eu de Murat Hoca da? Deci după ce punem poza mea lângă Murat îl luăm pe Cansel și-l consolăm. De acord?
narcisa- vip
noapte buna zanute si aveti grija sa dormiti pe dreapta sa nu va pice greu la stomac de la atatea bunatati
alitheea- vip
anuta1971 a scris:FETELOR NOAPTE BUNA ..VISE FRUMOASE
Noapte bună Ana. Și încă o dată La Mulți Ani!
narcisa- vip
ok da sa nu zici la nimeni , sa fie doar al nostru , bine?narcisa a scris:alitheea a scris:fetelor voi vedeti ca nu are pereche bietul cansel , nu il luam acasa sa-l consolam?
Ali, să lămurim problema, tu vorbești de Cansel, eu de Murat Hoca da? Deci după ce punem poza mea lângă Murat îl luăm pe Cansel și-l consolăm. De acord?
alitheea- vip
alitheea a scris:ok da sa nu zici la nimeni , sa fie doar al nostru , bine?
Bine, nu spun. Mergem și noi la culcare? Cine stinge lumina?
narcisa- vip
Buna dimineata dragelor...ei ati nimerit patul aseara!
mai anuta..ce te-ai bucurat ca am plecat..ce credeai ca ramai fara baclavale..iti dadeam una si tie!
LA MULTI ANI DRAGELOR!
mai anuta..ce te-ai bucurat ca am plecat..ce credeai ca ramai fara baclavale..iti dadeam una si tie!
LA MULTI ANI DRAGELOR!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata!!!!!!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dea..ehei..eu am facut de vreo ora incalzirea..cu muzica!
Dea..daca mai ai niste baclavale pe acolo sa i le dai Anutei si Narcisei..ca m-au scos in paguba aseara!
Felicitari Dea pt atmosfera frumoasa de pe acest forum!
dragelor..eu purced la drum..va doresc distractie placuta..ne citim mai spre amiaza!
Dea..daca mai ai niste baclavale pe acolo sa i le dai Anutei si Narcisei..ca m-au scos in paguba aseara!
Felicitari Dea pt atmosfera frumoasa de pe acest forum!
dragelor..eu purced la drum..va doresc distractie placuta..ne citim mai spre amiaza!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata fetelor sa aveti o zi minunata
Iulia si asa am spus ca imi pare bine ca ai plecat?.. dupa trei ore dormite in doua zile... si dupa tratatia fetelor cine stie ce oi fi spus? vad ca trebe sa-mi fac griji pentru ce am spus... mai bine ma documentez sa vad ce am facut aseara
Deea sarut mana pentru cafea
si un videoclip nou
Iulia si asa am spus ca imi pare bine ca ai plecat?.. dupa trei ore dormite in doua zile... si dupa tratatia fetelor cine stie ce oi fi spus? vad ca trebe sa-mi fac griji pentru ce am spus... mai bine ma documentez sa vad ce am facut aseara
Deea sarut mana pentru cafea
si un videoclip nou
anuta1971- vip
bună drăgălaşelor !!!!! v-aţi recuperat niţel ??? astăzi o luăm de la capăt .
buna DenisaDENISA a scris:bună drăgălaşelor !!!!! v-aţi recuperat niţel ??? astăzi o luăm de la capăt .
La multi ani
Ai mila si de oasele noastre
anuta1971- vip
fetelor va doresc o dupa amiaza placuta
anuta1971- vip
La multi ani zanute dragi !
va doresc o duminica frumoasa si cu soare
deseara prezenta obligatorie :drunken: can:
alitheea- vip
buna iubita chiar voiam sa inchid.. cam tarzie trezireaalitheea a scris:La multi ani zanute dragi !
sa ai duminica frumoasa... ne citim deseara
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum