25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
NARCISA IA SI TU PAHARUL MIHAELA HAI NCA UNUL ACUM CU NARCISA NU ASA FACE BETIVUL GASESTE PRETEXTE SA SI MAI TOARNE NARCISA NOROC FERICIRE TOT CE TI DORESTE LA MULTI ANI https://www.youtube.com/watch?v=o89vZsnVeQ4elena a scris:BINE AI VENIT NARCISA LA MULTI ANI ASA UN PIC MAI MULT SA RECUPERAM .. NUnarcisa a scris:Bună seara. Gata, a început distracția? Miha și Elena dacă ați lipsit ieri cred că nu vreți să recuperați astăzi și nouă să nu ne lăsați nimic.
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris: NARCISA IA SI TU PAHARUL MIHAELA HAI NCA UNUL ACUM CU NARCISA NU ASA FACE BETIVUL GASESTE PRETEXTE SA SI MAI TOARNE NARCISA NOROC FERICIRE TOT CE TI DORESTE LA MULTI ANI https://www.youtube.com/watch?v=o89vZsnVeQ4
Așa să fie Elena, și când ne va fi cel mai rău tot așa să ne fie. :drunken:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
INSALAHnarcisa a scris:elena a scris: NARCISA IA SI TU PAHARUL MIHAELA HAI NCA UNUL ACUM CU NARCISA NU ASA FACE BETIVUL GASESTE PRETEXTE SA SI MAI TOARNE NARCISA NOROC FERICIRE TOT CE TI DORESTE LA MULTI ANI https://www.youtube.com/watch?v=o89vZsnVeQ4
elena- vip
elena a scris:INSALAHnarcisa a scris:elena a scris: NARCISA IA SI TU PAHARUL MIHAELA HAI NCA UNUL ACUM CU NARCISA NU ASA FACE BETIVUL GASESTE PRETEXTE SA SI MAI TOARNE NARCISA NOROC FERICIRE TOT CE TI DORESTE LA MULTI ANI https://www.youtube.com/watch?v=o89vZsnVeQ4
da unde or fi fetele? :drunken:
o melodie frumoasa care imi place , sper ca si voua
https://www.youtube.com/watch?v=mRnpQtN-0Cc&feature=related
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
unde sa fie prin jur citesc si pe urma or sa intre daca au placeremihaela99 a scris:elena a scris:INSALAHnarcisa a scris:elena a scris: NARCISA IA SI TU PAHARUL MIHAELA HAI NCA UNUL ACUM CU NARCISA NU ASA FACE BETIVUL GASESTE PRETEXTE SA SI MAI TOARNE NARCISA NOROC FERICIRE TOT CE TI DORESTE LA MULTI ANI https://www.youtube.com/watch?v=o89vZsnVeQ4
elena- vip
fetelor va este foame?
https://www.youtube.com/watch?v=x1mb6ADQUck
https://www.youtube.com/watch?v=x1mb6ADQUck
mihaela99- vip
Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
narcisa- vip
poate citesc ce am spus la fiecare zodie m ar bucura enorm sa le placa ce citescelena a scris:unde sa fie prin jur citesc si pe urma or sa intre daca au placeremihaela99 a scris:elena a scris:INSALAHnarcisa a scris:elena a scris: NARCISA IA SI TU PAHARUL MIHAELA HAI NCA UNUL ACUM CU NARCISA NU ASA FACE BETIVUL GASESTE PRETEXTE SA SI MAI TOARNE NARCISA NOROC FERICIRE TOT CE TI DORESTE LA MULTI ANI https://www.youtube.com/watch?v=o89vZsnVeQ4
elena- vip
narcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
poate il vrei pe salam ca iti trece instantaneu.. pofta
mihaela99- vip
si eu ma duc via bucataria off si ce bine ma simteamnarcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
elena- vip
elena unde este varsatorul ? ca nu l-am vzt :drunken:
mihaela99- vip
haseste ceva si tu mai vesel ca salam se jeleste pina miine imi strica bunatate de dispozitie hai sa vad ce pui de el astept si pe urma ma duc la bucatariemihaela99 a scris:narcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
elena- vip
narcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
spor la gatit
mihaela99- vip
ba este dupa capricorn da mai in urma ca am mai vorbit uintre timp sa vezi ce frumos este si la varsatormihaela99 a scris:elena unde este varsatorul ? ca nu l-am vzt :drunken:
elena- vip
elena a scris:haseste ceva si tu mai vesel ca salam se jeleste pina miine imi strica bunatate de dispozitie hai sa vad ce pui de el astept si pe urma ma duc la bucatariemihaela99 a scris:narcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
https://www.youtube.com/watch?v=3kIAAPT0Yzs
mihaela99- vip
aici mihaelaelena a scris: CAPRICORN.. AICI ESTE MISTERUL NEPREVAZUTUL CATASTROFA. ISPITA DEPENDENTA SIGURANTA. a se lua ca INGIMFARE CONTROLUL CELOR DIN JUR. APARENT INOFENSIVA IN FAPT FOARTE PUTERNICA PERSOANA CARE NU TREBUIE SUBESTIMATA . SFAT FII CUMPATATA SPUNE NU ISPITELOR CARE TE TRAG IN JOS NU TE LASA DOMINTATA DE PARTEA INTUNECATA . FATALITATEA TE URMARESTE.. NEPREVAZUTUL . NU DISPRETUI INTELEPCIUNE PRIVESTE INDELUNG BATRINII STEJARI CE DISPRETUIAU TRAZNETUL... SI PE CARE TRAZNETUL I A LOVIT DUPA CE I A RESPECTAT MAI MULT DE UN SECOL .. MINCIUNA DISIMULAREA IN VIATA ADUCE... FATALITATEA VARSATOR SPERANTA INTELEPCIUNE DOBINDITA LUMINA INTERIOARA CONEXIUNE PERCEPERE ASTRAL SUPERIOR.. SPERANTA SORA CREDINTEI FII INCREZATOR IN VIITORUL TAU CHIAR DACA AI AVUT OBSTACOLE ALUNGA TI PASIIUNILE SI GRESELILE PPRIVESTE CU INCREDERE IN VIITOR SI DACA AI CREDINTA VEI REUSI. SFAT NU UITA DE SPERANTA AVIND SPERANTA VEI CULEGE ROADELE CREDINTEI ORICE AR INTERVENI IN VIATA TA O LUMINA VA VENI DE SUS PENTRU A RISIPI INTUNERICUL DIN JURUL TAU PENTRU ATI ARATA CALEA SPRE FERICIRE PESTI INVATA DATOPRIA. ESTI MEDITATIVA INTROVERTITA CONFUZA DEPRIMATA APATICA INDIFERENTA. AI IMAGINATIE F BUNA O LUME EMOTIONALA BOGATA SACRIFCIUL ESTE ILUMINARE ADEVAR DREPTATE SFAT.. REZOLVAREA SPIRITUALA DESCOPERIRE MISTERE LUME INVIZIBILA ANALIZEAZA TI EXPERIENTELE NU RENUNTA NICIODATA LA CEEA CE TI DORESTI ACCEPTA SCHIMBAREA RENUNTA LA VECHILE OBICEIURI LA LUCRURI RELATII BUNURI MATERIALE SI VEI PROPGRESA NU REGRETA NIMIC LASA TRECUTUTL IN URMA PRIVESTE SPRE VIITOR NU ASTEPTA RECUNOSTIINTA DE LA NIMENI. RESEMNEAZA TE CHIAR DACA AI PIERDUT TOTUL IARTA
elena- vip
alitheea a scris:am fost sa va caut un dulap cu bere
asta o fi debaraua lui Ali? :nh8:
mihaela99- vip
bere dupa sampanie turte ne facem ce zici bem si o bere ca cine stie ce fel de mincare facmihaela99 a scris:alitheea a scris:am fost sa va caut un dulap cu bere
asta o fi debaraua lui Ali? :nh8:
elena- vip
[quote="elena"]
merci Elena, e mai greu cu iartarea , eu uit dar nu iert ca nu sunt Dumnezeu , dar in fine , voi ierta si eu vreodata :drunken:
elena a scris: aici mihaela
merci Elena, e mai greu cu iartarea , eu uit dar nu iert ca nu sunt Dumnezeu , dar in fine , voi ierta si eu vreodata :drunken:
mihaela99- vip
ei ai citi vezi ce frumos spune la varsator si eu sunt peste cu ascendent in varsator marius cel mic copilul meu este varsatorelena a scris:aici mihaelaelena a scris: CAPRICORN.. AICI ESTE MISTERUL NEPREVAZUTUL CATASTROFA. ISPITA DEPENDENTA SIGURANTA. a se lua ca INGIMFARE CONTROLUL CELOR DIN JUR. APARENT INOFENSIVA IN FAPT FOARTE PUTERNICA PERSOANA CARE NU TREBUIE SUBESTIMATA . SFAT FII CUMPATATA SPUNE NU ISPITELOR CARE TE TRAG IN JOS NU TE LASA DOMINTATA DE PARTEA INTUNECATA . FATALITATEA TE URMARESTE.. NEPREVAZUTUL . NU DISPRETUI INTELEPCIUNE PRIVESTE INDELUNG BATRINII STEJARI CE DISPRETUIAU TRAZNETUL... SI PE CARE TRAZNETUL I A LOVIT DUPA CE I A RESPECTAT MAI MULT DE UN SECOL .. MINCIUNA DISIMULAREA IN VIATA ADUCE... FATALITATEA VARSATOR SPERANTA INTELEPCIUNE DOBINDITA LUMINA INTERIOARA CONEXIUNE PERCEPERE ASTRAL SUPERIOR.. SPERANTA SORA CREDINTEI FII INCREZATOR IN VIITORUL TAU CHIAR DACA AI AVUT OBSTACOLE ALUNGA TI PASIIUNILE SI GRESELILE PPRIVESTE CU INCREDERE IN VIITOR SI DACA AI CREDINTA VEI REUSI. SFAT NU UITA DE SPERANTA AVIND SPERANTA VEI CULEGE ROADELE CREDINTEI ORICE AR INTERVENI IN VIATA TA O LUMINA VA VENI DE SUS PENTRU A RISIPI INTUNERICUL DIN JURUL TAU PENTRU ATI ARATA CALEA SPRE FERICIRE PESTI INVATA DATOPRIA. ESTI MEDITATIVA INTROVERTITA CONFUZA DEPRIMATA APATICA INDIFERENTA. AI IMAGINATIE F BUNA O LUME EMOTIONALA BOGATA SACRIFCIUL ESTE ILUMINARE ADEVAR DREPTATE SFAT.. REZOLVAREA SPIRITUALA DESCOPERIRE MISTERE LUME INVIZIBILA ANALIZEAZA TI EXPERIENTELE NU RENUNTA NICIODATA LA CEEA CE TI DORESTI ACCEPTA SCHIMBAREA RENUNTA LA VECHILE OBICEIURI LA LUCRURI RELATII BUNURI MATERIALE SI VEI PROPGRESA NU REGRETA NIMIC LASA TRECUTUTL IN URMA PRIVESTE SPRE VIITOR NU ASTEPTA RECUNOSTIINTA DE LA NIMENI. RESEMNEAZA TE CHIAR DACA AI PIERDUT TOTUL IARTA
elena- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
Nu-mi place salamul, nici ăsta nici cel de mâncare. Rămân la mușchiul cu castane pe care ni l-ai pus mai sus chiar dacă am mai mâncat și ieri o porție.
narcisa- vip
[quote="mihaela99"]
ba da iarta si uita aici este mesajul si ai sa vezi va fi ca si cum te ai naste din nou bine pentru tine pentru copilul tau sotul familia ta asta este proba iertarea si uitarea nu uitaelena a scris:elena a scris: aici mihaela
elena- vip
[quote="mihaela99"]
https://www.youtube.com/watch?v=3kIAAPT0Yzs [/quo gata l am auzit acum plec .. de linga calculator dar las pe forum mai arunc din cind in cind cite o
elena a scris:haseste ceva si tu mai vesel ca salam se jeleste pina miine imi strica bunatate de dispozitie hai sa vad ce pui de el astept si pe urma ma duc la bucatariemihaela99 a scris:narcisa a scris:Acum după ce l-am ascultat pe Guță mă duc să fac ceva de mâncare că ultima dată am mâncat baclavalele aduse de Denisa și de atunci yok mâncare.
https://www.youtube.com/watch?v=3kIAAPT0Yzs [/quo gata l am auzit acum plec .. de linga calculator dar las pe forum mai arunc din cind in cind cite o
elena- vip
hai ca plec si eu prin vizita ,nu ma duc departe ici colea pe la dunare , pana vin fetele , daca mai vin
https://www.youtube.com/watch?v=8qisfUoQRpM&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=8qisfUoQRpM&feature=related
mihaela99- vip
mai nu umbla lelea dupa crengi! ca te vad! apropo..ti-a placut creanga pe care am agatat-o ultima oara?mihaela99 a scris:hai ca plec si eu prin vizita ,nu ma duc departe ici colea pe la dunare , pana vin fetele , daca mai vin
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Continut sponsorizat
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum