25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+12
vivi
florica
dana17
iulianagl
elena
mihaela99
alitheea
narcisa
iulia80
anuta1971
Admin_dea05
DENISA
16 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bună seara !!!
Gönülçelen 20.Bölüm Tüyoları (BİSENA)
Murat Hocanın Artik piyanosu mahalenin kahvesinde ...
Nesrin, Hasret'in bütün eşyalarını evden gönderir.
Saime BES parasız kalınca Hasret ONU yanlarına alır.
Levent am Hasret yemeğe çıkarlar.
Hasret am Murat CNAM olmayacak bir yerde karşlılaşırlar.
Hasret tv programına çıkar. Kendisinden COK Murat'ı anlatır.
HASRET: Onu tanıdıkça, başarmanın, pes etmeden, gece çalışmak olduğunu anladım gündüz ...
aldıysam Alkış, iyi şarkı tamamen söylediysem onun sayesindedir.
Re: 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna seara fetelor
Tips of 20. Bolum (bisena) :
Murat Hoca's piano is now in the coffee ...
Nesrin, send to Hasret all what belongs to her in her house.
Hasret thick as it takes to Saime penniless.
Hasret and Levent go out to dinner.
...Hasret and Murat will never be in the same place.
Hasret will be the interest of many Television programs. She'll be asked about Murat so much.
Hasret : as you know him, to achieve, to work day and night without having to give up ... I understand that if I get applauded, so it will be cause you sang quite well.
Murat Hoca's piano is now in the coffee ...
Nesrin, send to Hasret all what belongs to her in her house.
Hasret thick as it takes to Saime penniless.
...Hasret and Murat will never be in the same place.
Hasret will be the interest of many Television programs. She'll be asked about Murat so much.
Hasret : as you know him, to achieve, to work day and night without having to give up ... I understand that if I get applauded, so it will be cause you sang quite well.
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna vivi..te-am pomenit aseara..nu ai sughitat?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna iulia chiar am sughitatiulia80 a scris:buna vivi..te-am pomenit aseara..nu ai sughitat?
vivi- vip
DAR NICI NU MI-AM DAT SEAMA..NOROC CA MI-A DAT MIHAELA ...si sunt datoare si cu un porc si cu miel!vivi a scris:buna iulia chiar am sughitat
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
aceste personaje vor aparea in ep 20
http://ressim.net/a/upload/e28361f4.jpg
http://ressim.net/a/upload/d42f01bb.jpg
http://ressim.net/a/upload/707242e7.jpg
http://ressim.net/a/upload/e28361f4.jpg
http://ressim.net/a/upload/d42f01bb.jpg
http://ressim.net/a/upload/707242e7.jpg
Ultima editare efectuata de catre vivi in Mar 14 Sept 2010, 7:54 pm, editata de 2 ori
vivi- vip
vivi a scris:buna seara fetelor
Pianul lui Murat este acum în cafenea ...
Nesrin îi trimite lui Hasret tot ceea ce îi aparţinea din casa ei.
Hasret nu are de nevoie nici un ban de al lui Saime.
Hasret şi Levent ies la cină.
Hasret şi Murat nu vor fi niciodată în acelaşi loc.
Hasret va participa la mai multe programe de televiziune. Ea va fi întrebată foarte mult de Murat.
Hasret: cum ştiţi, pentru a atinge, pentru a lucra zi şi noapte, fără să renunţi la ... Înţeleg că dacă mă aplaudaţi este din cauza că am cântat destul de bine
O seara frumoasa va doresc...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
partea cu Saime a fost modificata (Hasret accepts saime to their house as now she is penniless) si asta (Hasret and Murat will come accross each other by coinsidence.)DENISA a scris:vivi a scris:buna seara fetelor
Pianul lui Murat este acum în cafenea ...
Nesrin îi trimite lui Hasret tot ceea ce îi aparţinea din casa ei.
Hasret nu are de nevoie nici un ban de al lui Saime.
Hasret şi Levent ies la cină.
Hasret şi Murat nu vor fi niciodată în acelaşi loc.
Hasret va participa la mai multe programe de televiziune. Ea va fi întrebată foarte mult de Murat.
Hasret: cum ştiţi, pentru a atinge, pentru a lucra zi şi noapte, fără să renunţi la ... Înţeleg că dacă mă aplaudaţi este din cauza că am cântat destul de bine
Ultima editare efectuata de catre vivi in Mar 14 Sept 2010, 8:01 pm, editata de 1 ori
vivi- vip
buna seara zanute , se pare ca arzu a facut niste corectii la rezumat
Guys guys... the translation is not correct.. this is the correct translation :blush and need I remind everyone that we actually do not like sharing the TIPS here??? Rspp74- Did you ask all your friends if they want to know the tips before hand?? whistle whistle
Murat Hoca's piano is now in the coffeeshop ...
Nesrin, sends Hasret's stuff from their house.
Hasret accepts saime to their house as now she is penniless.
...Hasret and Murat will come accross each other by coinsidence.
Hasret will go on many Tv programs and she will talk about Murat more than herself.
Hasret : As I learned more and more about him, I realized that in order to be successful you will have to work day and night without giving up... If I was ever applauded it is thanks to him.
Guys guys... the translation is not correct.. this is the correct translation :blush and need I remind everyone that we actually do not like sharing the TIPS here??? Rspp74- Did you ask all your friends if they want to know the tips before hand?? whistle whistle
Murat Hoca's piano is now in the coffeeshop ...
Nesrin, sends Hasret's stuff from their house.
Hasret accepts saime to their house as now she is penniless.
...Hasret and Murat will come accross each other by coinsidence.
Hasret will go on many Tv programs and she will talk about Murat more than herself.
Hasret : As I learned more and more about him, I realized that in order to be successful you will have to work day and night without giving up... If I was ever applauded it is thanks to him.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna seara dragelor ,Iulia da de unde ai gasit mitele astea cu ochi asa colorat.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Multumim pt noutati ,fetelor ...
dana17- vip
buna seara fetelor
Danuta multumesc pt poza cu pisicute.. haioasa
iulia multumesc pentru clip... ca frumusele mai sunt
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Scuze ca iar am papat un=i=.Multumim fetelor pt. noutati.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna seara fetelor
Buna VIVI DENISA multumim pentru noutati
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
fetelor...unde sunteti?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna seara fetelor
Ana , bine ai venit , cum ai calatorit?
mihaela99- vip
buna seara Mihaelamihaela99 a scris:buna seara fetelor
anuta1971- vip
Hi!
ATV- on-line:
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
anuta1971 a scris:fetelor...unde sunteti?
aci sunt nu ma vezi?
mihaela99- vip
Buna seara! Scuze ca am disparut ca m----u´ in ceata aseara. Tot am probleme cu netul. Am vazut ca ati pregatit baclavale aseara si eu am lipsit.
Hasret iese la cina cu Levent? abia astept sa vad ce face Murat.
Hasret iese la cina cu Levent? abia astept sa vad ce face Murat.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
rina-rina a scris:ATV- on-line:
hello RINA Good evening, this means that we can see gonulcelen live? kisses
mihaela99- vip
bine.. trebuie sa fii cu ochii in o suta de parti.. nici nu-ti dai seama ce ma oboseste.. clar nu sunt facuta pt treaba asta.. sunt frantamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara fetelor
Ana , bine ai venit , cum ai calatorit?
anuta1971- vip
Nu mai plange ,am aparut...Bea si tu un Martini , ca astea nu se impaca nici vineri...Incepe cred , sa fiarba sangele in ...Mihaela pe tine cu ce sa te servesc ?anuta1971 a scris:fetelor...unde sunteti?
dana17- vip
eiii da unde te-ai cocotat?mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:fetelor...unde sunteti?
aci sunt nu ma vezi?
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum