26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:BUNA FETELOR!..AM INTRAT DOAR SA VA SPUN SA AVETI O Zi MINUNATA!!!..ABIA ASTEPT SA VINA SEARA..poate reusesc sa-mi conving sotul sa ma lase la calculator
Dea, o zi frumoasa si usoara sa ai,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:Vă rog fetelor fără atâta romantism! sânt totuşi la treabă!!!(dar totuşi singură în birou aşa că pot să revăd ....)
Buna Garo hai ca nu striga un pic de romantism
mihaela99- vip
am reuşit să-mi pun un AVATAR, dar ce fac pt.smilies???
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
vrei sa zici Semnatura?poza de jos care o avem noi?Langa AVATAR ai si SEMNATURA acolo dai click pe semnantura si pui codul pozei acoloGaro a scris:am reuşit să-mi pun un AVATAR, dar ce fac pt.smilies???
uite aici mai bine.a facut poza denisa
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/cum-postam-pe-forum-how-to-change-your-profile-f12/cum-postam-pe-forum-t24-30.htm#30335
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua ladies ehhheeei avem episod in seara asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna ziua ladies ehhheeei avem episod in seara asta.
buna Iuliana, da avem , abia astept sa vina seara , s-ar putea ep. sa nu fie pe gustul nostru dar sa speram ca nu ne vor face , Murat si Hasret prea mult sa suferim
eu trebuie sa plec acum te sarut dulce , ne citim pe seara , o zi buna in continuare
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:iulianagl a scris:Buna ziua ladies ehhheeei avem episod in seara asta.
buna Iuliana, da avem , abia astept sa vina seara , s-ar putea ep. sa nu fie pe gustul nostru dar sa speram ca nu ne vor face , Murat si Hasret prea mult sa suferim
eu trebuie sa plec acum te sarut dulce , ne citim pe seara , o zi buna in continuare
Lasa nu-i nimic se perpelesc ei si noi pe lenga ei un pic mai mult.O zi buna si tie si la toata lumea.
iulianagl- moderator
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/09/17/hasret_medyaya_bu_fotograflarla_tanitilacak
Iulia ce mai faci ???????
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/kadinlara_sorduk_2010un_en_guzel_adami_kim?tc=37&albumId=22460&page=8
Kadınlara sorduk 2010'un en güzel adamı kim?
17 Eylül 2010, Cuma
ILGIN SÖNMEZ (Artemis Yayınları Gen. Yay. Yön.)
“Engin Altan ve Cansel Elçin insanın içinde ‘imkânsız aşk’ yaşama tutkusu yaratıyor”
“Her ne kadar tuhaf ve kendine has adamlar bendenizi bizzat çekse de, kadınlar için çekicilik merkezinin hayranlıkla beslendiğini düşünüyorum. Ama... Engin Altan ve Cansel Elçin, insanın içinde ‘imkânsız aşk’ yaşama tutkusu yaratıyor açıkçası. Kenan İmirzalıoğlu’nun kışkırtıcı bir cinsel cazibesi var, malûm. Her üçünde de şefkat var. Ses tonu, vurgular, eller, derin, hatta yaralı bakışlar, mütevazı beden dili, kesin bir tutku. İşine de tutkuyla bağlı olacak ama. Cansel Elçin diyeceğim. Bir gece, ansızın ve sadece öpüşmek için birebir. Yıllar sonra da yolda karşılaşıp gülüşürüz.”
DENISA a scris:http://www.yukleresim.com/images/28947291118104096112.jpg
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/09/17/hasret_medyaya_bu_fotograflarla_tanitilacak
Iulia ce mai faci ???????
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs613.snc4/59299_147616278609729_138419962862694_214363_5474188_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs693.snc4/63365_147415918629765_138419962862694_213484_3232038_n.jpg
Levent merita mai rau. ::
iulianagl- moderator
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Saracu' Levent... Ce vina are ca s-a indragostit ?? A incercat cat a putut sa se tina deoparte !! Faptul ca fata noastra il atrage ca un mgnet... nu e vina lui !! Daca si Murat o tine sus si tare ca lui nu-i mai trebuie... Isi incearca baiatul norocul !! Daca EL va fi adevarata dragoste pt Hastret ?? (asta o gandeste el, nu noi...Noi suntem mai destepte !! )iulianagl a scris:
Levent merita mai rau. ::
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna, fetelor !!
Am un dar de a intra direct in discutii, fara sa mai salut...
Am un dar de a intra direct in discutii, fara sa mai salut...
iulia1965- vip
Vizionare placuta !! indragostit eye eye eye
iulia1965- vip
Buna seara fete ,vad ca l- ati luat pe Levent la ochi si-l casapiti de mama focului asa ii trebuie daca lacomeste la ce nu-i apartine .Si ce daca a zis Murat asa el asta asteptat si hop la atac. Imediat vom afla ce va mai fi,sa avem vizionare placuta si pe placul nostru.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna Florica
Buna Iulia
Vizionare placuta la film si sa speram ca nu e pe cat de tragic pare in trailer.
Buna Iulia
Vizionare placuta la film si sa speram ca nu e pe cat de tragic pare in trailer.
pissycutz- vip
ATV online
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
Buna Fetelor !!! A inceput ...VIZIONARE PLACUTA !!!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumim Denisa
Esti o scumpa.
Buna Dana, vizionare placuta si tie.
Esti o scumpa.
Buna Dana, vizionare placuta si tie.
pissycutz- vip
Vizionare placuta fetelor!!
am pus poze aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-680.htm#58432
am pus poze aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-680.htm#58432
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
1 . Nesrin came to Hasret.. she wanted the piano back. hasret said he does not want it back.. she is not giving it back..
nesrin came back home. she said to nakiye take all hasret's belongings back.
saime came to hasret told her about the money business.
hasret says you can stay here but ý did not forgive you saime haným.
Levent asks for a clear reply from Murat. he says you have created a diamond out of hasret. there are lots of offers and now you do not care about her.
murat says do whatever you want. I do not care about her.
Levent says ok tell me clearly.. are you sure you do not care about hasret or what she does anymore?
and murat says he does not care
kadir comes home and sees saime. he says what the hell is she doing here.
gülnaz says she is staying here.
**
nakiye is making rice pudding for Murat
nesrin says you know him better than me.
nakiye complains about running the whole house by herself. nesrin says I will do something about it.
and nakiye thinks she will get a raise. But maybe they will find a nother butler
**
kadir sleeps in his dads bed to open space for saime.
hasret is not home she goes to the coffee shop and she is touching the piano. she is really upset. and she remembers her time with Murat.
nesrin came back home. she said to nakiye take all hasret's belongings back.
saime came to hasret told her about the money business.
hasret says you can stay here but ý did not forgive you saime haným.
Levent asks for a clear reply from Murat. he says you have created a diamond out of hasret. there are lots of offers and now you do not care about her.
murat says do whatever you want. I do not care about her.
Levent says ok tell me clearly.. are you sure you do not care about hasret or what she does anymore?
and murat says he does not care
kadir comes home and sees saime. he says what the hell is she doing here.
gülnaz says she is staying here.
**
nakiye is making rice pudding for Murat
nesrin says you know him better than me.
nakiye complains about running the whole house by herself. nesrin says I will do something about it.
and nakiye thinks she will get a raise. But maybe they will find a nother butler
**
kadir sleeps in his dads bed to open space for saime.
hasret is not home she goes to the coffee shop and she is touching the piano. she is really upset. and she remembers her time with Murat.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 17 Sept 2010, 8:33 pm, editata de 1 ori
buna seara zanute , am ajuns si eu , ce bine e ca il putem vedea online
vizionare placuta
vizionare placuta
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Murat o cauta cu lumanarea !! Merita sa-l perpelesca Hasret pe toate partile !! sa ajunga sa se taraie in genunchi.. si Hasret sa nu-l ierte!!
iulia1965- vip
AI dreptate Iulia, imi vine sa il strang de gat. SI cat de trista era Hasret
pissycutz- vip
Bună seara dragele mele. Să aveți vizionare plăcută. Din păcate în unele zone din București printre care și cea în care stau eu nu este net.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum