26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="alitheea"]
Buna Ali...Pt tine...Pt Cansel... indragostitanuta1971 a scris:ras ce vreti sa va aduc?alitheea a scris:buna seara zanute
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
haidaaaaa!alitheea a scris:da am fost si vreau inapoi
lasa, ca te mai duci si la vara!
Cansel - nimic pe acolo?
Am pierdut 1/2 de episod din cauza sedintei cu parintii de la scoala..Imi pun ceasul sa sune dimineata!narcisa a scris:
Bună Iulia. Ai urmărit Aliye?
Am vazut ca Aliye a fost facuta asociata la casa de moda, croitoreasa invidioasa s-a dus la Sinan sa-i spuna asta, si ca Deniz a pus un detectiv pe urmele lui,. si ca fratele Leylei a fost angajat de Sinan, la birouri !Muchahit i-a cerut sa afle informatii despre sotia lui Sinan,...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
NARCISAAAAAAAAAAAAAAAAA!axxa246 a scris:Narcisa,
ce e lumea aia la tine in avatar?
pai asa, pe toti?
de aia nu mai au fetele decat bucatele!
ia vedeti cat va tine asta
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
sarut mana ..asta zic si euaxxa246 a scris:anuta1971 a scris:nu ma da de gol.. ca le-am facut ratacite printre borcane si au ramas ale mele...
de fapt trebe sa ma tin tare pe pozitie ca mi le-am revendicat de mult timp tocma de cand manca omleta la hotel
atunci, ale tale-s, ca de cand le ai e ca si cum le-ai dobandit in proprietate!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara fetelor nu puteam sa intru fara sa va salut un pic
https://www.youtube.com/watch?v=AcV_vMMem3o
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Iulia,
daca ma ispiotesti nitzel, iti povestesc eu filmul, ca nu am mai avut rabdare si l-am vaz. in diagonala pe YT.
daca ma ispiotesti nitzel, iti povestesc eu filmul, ca nu am mai avut rabdare si l-am vaz. in diagonala pe YT.
mihaela99 a scris:buna seara fetelor nu puteam sa intru fara sa va salut un pic
aaa, doamna!
da si mie o gogoasa, mai ai??
crede-ma ca de atunci visez numai gogosi, dar n-are cin` sa-mi faca!!!
ca is mai bune alea facute de altu`!
stiam eu ca esti pretena mea ... pe mine nu ma tine mult...alitheea a scris:ia vedeti cat va tine asta
https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/3343t04.jpg
anuta1971- vip
de cate ori imi aduc aminte cum ai zis ca "ii umbla lui Cansel ochii ca omleta in gura " rad cu lacrimiaxxa246 a scris:anuta1971 a scris:nu ma da de gol.. ca le-am facut ratacite printre borcane si au ramas ale mele...
de fapt trebe sa ma tin tare pe pozitie ca mi le-am revendicat de mult timp tocma de cand manca omleta la hotel
atunci, ale tale-s, ca de cand le ai e ca si cum le-ai dobandit in proprietate!
alitheea- vip
OOO...Da ce colectie ai tu in debaraua aia ?!!!!!!alitheea a scris:ia vedeti cat va tine asta
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
iulia1965 a scris:Am pierdut 1/2 de episod din cauza sedintei cu parintii de la scoala..Imi pun ceasul sa sune dimineata!narcisa a scris:
Bună Iulia. Ai urmărit Aliye?
Am vazut ca Aliye a fost facuta asociata la casa de moda, croitoreasa invidioasa s-a dus la Sinan sa-i spuna asta, si ca Deniz a pus un detectiv pe urmele lui,. si ca fratele Leylei a fost angajat de Sinan, la birouri !Muchahit i-a cerut sa afle informatii despre sotia lui Sinan,...
Eu am pierdut foarte mult din film. Voiam să știu dacă Aliye s-a pupat cu Deniz și dacă da în ce episod a fost să știu unde să caut.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mamaaaaa
Alii, ce sticle mistoooo!
Alii, ce sticle mistoooo!
anuta1971 a scris:stiam eu ca esti pretena mea ... pe mine nu ma tine mult...alitheea a scris:ia vedeti cat va tine asta
https://2img.net/h/oi55.tinypic.com/3343t04.jpg
alitheea- vip
buna seara Mihaelamihaela99 a scris:buna seara fetelor nu puteam sa intru fara sa va salut un pic
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=212
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum