26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
pissycutz
iulia1965
Garo
iulia80
anuta1971
clio 24
vali1cluj
dana17
narcisa
iulianagl
alitheea
elena
lica54
florica
mihaela99
Admin_dea05
vivi
DENISA
22 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Vreau să vă spun că mi-au plăcut foarte mult comentariile voastre, în fiecare am descoperit câte o idee care bântuia și prin gândurile mele sau perspective noi asupra lucrurilor pe care nu mi le puteam explica.
Buna Narcisa
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 26 .Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
eu m-as uita pentru tip Da este nou filmul, au dat un episod doar.. am inteles ca e vorba de 4 baieti care violeaza o fata ... fata lupta sa devina bogata.. probabil ca o sa si devina si se indragosteste de unul dintre violatori.. de fapt tipul nu prea a participat la viol .. numai a privit... interesant subiect de film pentru turci..mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:din pacate dragostea asta nu intreaba acum pe bune ca imi place actorul... are niste parteneri Berenica... unul si unulmihaela99 a scris:
stai soro nu te indragostii, , stai sa se termine gonulcelen si vedem noi atunci
da e beton tipul, nu stiu cum il cheama, asta este filmul lui beren ? o fi nou? ca habar nu am , dar daca joaca ea nici nu ma uit , ma enerveaza tipa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumesc Iuliana , Si privirea lui ...iulianagl a scris:
Buna ziua la toata lumea.Buna Danuta ai fost in gand cu mine chiar voiam sa va spun ca partea asta mi-a placut cel mai mult din tot episodul.Mersi Danuta esti super.
Un trandafir din gradina mea pt. tine.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara Narcisanarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Vreau să vă spun că mi-au plăcut foarte mult comentariile voastre, în fiecare am descoperit câte o idee care bântuia și prin gândurile mele sau perspective noi asupra lucrurilor pe care nu mi le puteam explica.
anuta1971- vip
am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
anuta1971 a scris:[
eu m-as uita pentru tip Da este nou filmul, au dat un episod doar.. am inteles ca e vorba de 4 baieti care violeaza o fata ... fata lupta sa devina bogata.. probabil ca o sa si devina si se indragosteste de unul dintre violatori.. de fapt tipul nu prea a participat la viol .. numai a privit... interesant subiect de film pentru turci..
nu cred ca ma uit cu toate ca tipul merita privit, daca Beren a fost violata ma bucur la nebunie saraca ,
mihaela99- vip
Buna Narcisa ,de aceea ne adunam aici ,sa ne dam cu parerea ,sa gasim explicatii...narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Vreau să vă spun că mi-au plăcut foarte mult comentariile voastre, în fiecare am descoperit câte o idee care bântuia și prin gândurile mele sau perspective noi asupra lucrurilor pe care nu mi le puteam explica.
dana17- vip
eu cred ca nu stie nimeni ca ea traieste, oricum Selim era o tipa ciudata si un pic sarita de pe fix daca a ales sa se arunce de la balcon, eu cred ca o fi avut vreo relatie cu Levent si de aici a ales calea sinuciderii, zic si euGaro a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
mihaela99- vip
Nu cred asta... nu ai vazut ce surprinsa a fost si Nesrin? Poate nu au aflat pt ca s-au concentrat asupra lui Murat.. desi ar fi cusuta cu ata alba.. ca au spus la un moment dat ca Murat a fost arestat si ca a fost un proces,,eu parca asa am inteles..Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
anuta1971- vip
daca imi permiti ti asi raspunde eu foarte sumplu ea selin sunt sigura ca nu a fost in tara probabik a trait in strainatate si in al doilea rind presa nu a prea insistat asupra subiectului totul s a petrecut in strainatate dupa cite am inteles si murat dupa aceasta tragedie s a intors in taraGaro a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
Garo eu am și mai multe nelămuriri și cred că după toate explicațiile pe care le vor da scenariștii turci vor rămâne la fel de nelămurite nelămuririle mele.
Mai întâi să vedem dacă Selin e chiar Selin și apoi vom vedea cum de a înviat. Poate a stat prin vreo clinică pentru că după căzătura de la balcon cred că a fost zguduită foarte bine. Poate și-a pierdut memoria și și-a recăpătat-o. Vom afla în unul din episoadele viitoare care este povestea ei extraordinară
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 19 Sept 2010, 10:44 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:[
eu m-as uita pentru tip Da este nou filmul, au dat un episod doar.. am inteles ca e vorba de 4 baieti care violeaza o fata ... fata lupta sa devina bogata.. probabil ca o sa si devina si se indragosteste de unul dintre violatori.. de fapt tipul nu prea a participat la viol .. numai a privit... interesant subiect de film pentru turci..
nu cred ca ma uit cu toate ca tipul merita privit, daca Beren a fost violata ma bucur la nebunie saraca ,
anuta1971- vip
[quote="mihaela99"]
In Iasi ,in anii 90 ,o fata a fost violata de 7 baieti .Cel care a vazut si a anuntat politia a luat-o de nevasta...Au o casnicie minunata...anuta1971 a scris:[
dana17- vip
anuta nu a fost arestat totul s a petrecut in strainatate si murat s a intors in tara vezi primul epanuta1971 a scris:Nu cred asta... nu ai vazut ce surprinsa a fost si Nesrin? Poate nu au aflat pt ca s-au concentrat asupra lui Murat.. desi ar fi cusuta cu ata alba.. ca au spus la un moment dat ca Murat a fost arestat si ca a fost un proces,,eu parca asa am inteles..Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
elena- vip
Buna seara Narcisa ,multumesc pt traducere dar acum eu va spun noapte buna ,somn usor ,vise placute in continuare sa aveti discuti placutesi miine o zi frumoasa cu soare.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
sper din suflet sa fie o poveste credibila... nu vreau ca gonulcelen sa ajunga sa semene cu telenovelele sud-americane... n-as vrea sa ma dezamageascanarcisa a scris:Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
Garo eu am și mai multe nelămuriri și cred că după toate explicațiile pe care le vor da scenariștii turci vor rămâne la fel de nelămurite nelămuririle mele.
Mai întâi să vedem dacă Selin e chiar Selin și apoi vom vedea cum de a înviat. Poate a stat prin vreo clinică pentru că după căzătura de la balcon cred că a fost zguduită foarte bine. Poate și-a pierdut memeoria și și-a recăpătat-o. Vom afla în unul din episoadele viitoare care este povestea ei extraordinară
anuta1971- vip
elena a scris: daca imi permiti ti asi raspunde eu foarte sumplu ea selin sunt sigura ca nu a fost in tara probabik a trait in strainatate si in al doilea rind presa nu a prea insistat asupra subiectului totul s a petrecut in strainatate dupa cite am inteles si murat dupa aceasta tragedie s a intors in tara
Elena am fost la Carrefour și nu am găsit revent. M-am uitat la raionul cu sparanghel unde ai spus tu dar nu erau decât hribi și sparanghel cât pentru o armată. Nu era nici măcar eticheta de revent (să primesc și eu un semn că este). Dar mai caut, nu îmi pierd speranța pentru că tu ai spus că ai văzut.
narcisa- vip
hai saa fim seriosi sa cazi de la inaltimea aia sa nu mori dupa ce ai aratat deja cadavrul in sac de plastic este sf dar oricum eu mi am spus parrerea ca bietii scenaristi sunt nevoiti sa invie mortii ca alta solutie nu aunarcisa a scris:Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
Mai întâi să vedem dacă Selin e chiar Selin și apoi vom vedea cum de a înviat. Poate a stat prin vreo clinică pentru că după căzătura de la balcon cred că a fost zguduită foarte bine. Poate și-a pierdut memeoria și și-a recăpătat-o. Vom afla în unul din episoadele viitoare care este povestea ei extraordinară
elena- vip
elena sa stii ca nu bat campii.. am sa caut dar acum nu am chef... a povestit cineva la un moment dat in serial asta... si pe Murat chiar l-a arestat politia in primul episodelena a scris:anuta nu a fost arestat totul s a petrecut in strainatate si murat s a intors in tara vezi primul epanuta1971 a scris:Nu cred asta... nu ai vazut ce surprinsa a fost si Nesrin? Poate nu au aflat pt ca s-au concentrat asupra lui Murat.. desi ar fi cusuta cu ata alba.. ca au spus la un moment dat ca Murat a fost arestat si ca a fost un proces,,eu parca asa am inteles..Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
anuta1971- vip
florica a scris: Buna seara Narcisa ,multumesc pt traducere dar acum eu va spun noapte buna ,somn usor ,vise placute in continuare sa aveti discuti placutesi miine o zi frumoasa cu soare.
Noapte bună Flori. Cum am mai spus plăcerea traducerilor este de partea mea, eu mulțumesc că le citiți și mă bucur că sunt de folos.
narcisa- vip
iti spun eu nesrin a spus ca foarte greu si a revenit murat dupa incident ca a trecut prin perioade f grele ca de abia l au scos din starea de soc asta a spusanuta1971 a scris:elena sa stii ca nu bat campii.. am sa caut dar acum nu am chef... a povestit cineva la un moment dat in serial asta... si pe Murat chiar l-a arestat politia in primul episodelena a scris:anuta nu a fost arestat totul s a petrecut in strainatate si murat s a intors in tara vezi primul epanuta1971 a scris:Nu cred asta... nu ai vazut ce surprinsa a fost si Nesrin? Poate nu au aflat pt ca s-au concentrat asupra lui Murat.. desi ar fi cusuta cu ata alba.. ca au spus la un moment dat ca Murat a fost arestat si ca a fost un proces,,eu parca asa am inteles..Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
elena- vip
anuta1971 a scris:sper din suflet sa fie o poveste credibila... nu vreau ca gonulcelen sa ajunga sa semene cu telenovelele sud-americane... n-as vrea sa ma dezamageascanarcisa a scris:Garo a scris:am şi eu o nelămurire: dacă Murat+ familia erau aşa de cunoscuţi cum de nu au aflat că Selin trăieşte ? sau numai Murat nu ştia ?
Narcisa eu cred ca e Selim si e zguduita bine de tot ,si la propriu si la figurat , probabil ca si-a pierdut memoria un timp, dar acum e clar ca s-a intors sa se razbune , ai observat ce privire are ?
mihaela99- vip
Noapte buna Floriflorica a scris: Buna seara Narcisa ,multumesc pt traducere dar acum eu va spun noapte buna ,somn usor ,vise placute in continuare sa aveti discuti placutesi miine o zi frumoasa cu soare.
anuta1971- vip
florica a scris: Buna seara Narcisa ,multumesc pt traducere dar acum eu va spun noapte buna ,somn usor ,vise placute in continuare sa aveti discuti placutesi miine o zi frumoasa cu soare.
Noapte buna Flory o saptamana usoara iti doresc
mihaela99- vip
nu te contrazic pentru ca eu cind l am vazut chiar am intrebat daca se gaseste frecvent si mi a spus ca sunt si perioade cind nu au pentru ca ei aduc in cantitate micanarcisa a scris:elena a scris: daca imi permiti ti asi raspunde eu foarte sumplu ea selin sunt sigura ca nu a fost in tara probabik a trait in strainatate si in al doilea rind presa nu a prea insistat asupra subiectului totul s a petrecut in strainatate dupa cite am inteles si murat dupa aceasta tragedie s a intors in tara
Elena am fost la Carrefour și nu am găsit revent. M-am uitat la raionul cu sparanghel unde ai spus tu dar nu erau decât hribi și sparanghel cât pentru o armată. Nu era nici măcar eticheta de revent (să primesc și eu un semn că este). Dar mai caut, nu îmi pierd speranța pentru că tu ai spus că ai văzut.
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum