27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
danaxbt
vali1cluj
nutzi
IDILKO
iulia1965
lica54
Admin_dea05
DENISA
vivi
iulianagl
elena
narcisa
anuta1971
florica
alitheea
dana17
mihaela99
axxa246
22 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bruni-My a scris: E NORMAL SI EU STIU MULTE DACA VORBESC EI .DAR SA STII CA NU E GREA TURCA.EU VA PUP DAR SUNT RACITA DEABIA STAU.NOAPTE BUNA.SOMNIK PUFOS.SI O PUP SI PE CUCUIATA MEA DENI CU CARE NU AM MAI VB DE UN CAR DE ANI SPRE RUSINEA MEA.PUPICIII
Noapte bună Bruni-My.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 27 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Si noi te pupam.E si ea pe aici dar in celalalta ograda la AskBruni-My a scris:
E NORMAL SI EU STIU MULTE DACA VORBESC EI .DAR SA STII CA NU E GREA TURCA.EU VA PUP DAR SUNT RACITA DEABIA STAU.NOAPTE BUNA.SOMNIK PUFOS.SI O PUP SI PE CUCUIATA MEA DENI CU CARE NU AM MAI VB DE UN CAR DE ANI SPRE RUSINEA MEA.PUPICIII
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl a scris:
Ok. N-o sa avem noi asa curand nici macar un sarut daramite dormitor.
elena a scris:deea :bom: pai ce cred ca fac la hasret pe balcon sau terasa ce o fi nu ai vazut cum se privesc mai ales motanelul de murat ia sa vezi nu o pupa in promo de vine
eu am o presimtire ca se va culca cu ea nu acum in episoadele ce vor urma...ea va ramane insarcinata iar apoi se va ivi din nou o problema intre cei doi iar Levent va spune ca el este tatal
elena de cate ori ma uit la avatarul tau si-l vad pe saracul Murat cum ingite in sec imi dau seama ce indragostit e
Admin_dea05- Admin
Noapte buna BrunyBruni-My a scris:
E NORMAL SI EU STIU MULTE DACA VORBESC EI .DAR SA STII CA NU E GREA TURCA.EU VA PUP DAR SUNT RACITA DEABIA STAU.NOAPTE BUNA.SOMNIK PUFOS.SI O PUP SI PE CUCUIATA MEA DENI CU CARE NU AM MAI VB DE UN CAR DE ANI SPRE RUSINEA MEA.PUPICIII
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iuliana te angajau aia de la atv fara nici o problema ca scenarista uite vezi e si asta un indiciu pai vezi mai indragostit ca niciodata si incepe iar sa fie murat pe care il cunoastem si care ne a placut v am zis INTOTDEAUNA am avut incredere in el si in CARACTERUL LUI
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Admin_dea05 a scris:eu am o presimtire ca se va culca cu ea nu acum in episoadele ce vor urma...ea va ramane insarcinata iar apoi se va ivi din nou o problema intre cei doi iar Levent va spune ca el este tatal
elena de cate ori ma uit la avatarul tau si-l vad pe saracul Murat cum ingite in sec imi dau seama ce indragostit e
Dea ai milă de noi și de levent. Și așa nu-l iubește nimeni, vrei să fie linșat?
Cui îi este milă de levent, un îndrăgostit fără șansă?
narcisa- vip
luand-o matematic... daca in Asi am avut sarut in ep 15 ..urmatorul sarut a fost in ep 26 ... in Gonulcelen... am avut sarut in ep 13 si 16.. cam mult spun ei...urmatorul o sa fie in 24 sau in 27?
anuta1971- vip
O sa vezi ca din ce in ce va juca mai dur fata de Murat..."I-a dat dintii!"narcisa a scris:Dea ai milă de noi și de levent. Și așa nu-l iubește nimeni, vrei să fie linșat?
Admin_dea05- Admin
DA NARCISA TI E MI;A DE DRACUL TU AI VAZUT CE MURDAR JOACA SI IA RASPUNDE MI SI MIE PEN CE VROIA SA I CUMPERE CASA :nh8:
elena- vip
Hei anuta! Nu strica momentul eu vreau pana atunci sa evolueze mai mult ..direct la pat!anuta1971 a scris:luand-o matematic... daca in Asi am avut sarut in ep 15 ..urmatorul sarut a fost in ep 26 ... in Gonulcelen... am avut sarut in ep 13 si 16.. cam mult spun ei...urmatorul o sa fie in 24 sau in 27?
Admin_dea05- Admin
mie mi-e mila de Levent... dar sa stii ca este o povara si pentru persoana care este iubita ... te simti vinovat pentru ca nu poti iubi..narcisa a scris:
Dea ai milă de noi și de levent. Și așa nu-l iubește nimeni, vrei să fie linșat?
anuta1971- vip
Acum e mare cantareata trebuie sa evolueze in societate si sa lase tigania deoparteelena a scris: DA NARCISA TI E MI;A DE DRACUL TU AI VAZUT CE MURDAR JOACA SI IA RASPUNDE MI SI MIE PEN CE VROIA SA I CUMPERE CASA :nh8:
Admin_dea05- Admin
Anuta il vezi imediat in ep urmator
elena- vip
anuta1971 a scris:luand-o matematic... daca in Asi am avut sarut in ep 15 ..urmatorul sarut a fost in ep 26 ... in Gonulcelen... am avut sarut in ep 13 si 16.. cam mult spun ei...urmatorul o sa fie in 24 sau in 27?
Ana poate că turcii nu stau prea bine cu matematica și strecoară unul mic în episodul viitor.
Știu că e doar un vis dar ce vis frumos
narcisa- vip
Ce mare cintareata cind nu a stiut i s au oprit in git notele esti cintareata cu un singur cintec halal ba mai mult saracum brahms ii deseneaza floricele pe opera scrisa in nu stiu citi ani or fi fost si nu stie o iota il jigneste
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 24 Sept 2010, 11:32 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Mie incepe sa nu-mi mai fie mila :bom: Il astept la cotituraanuta1971 a scris:mie mi-e mila de Levent... dar sa stii ca este o povara si pentru persoana care este iubita ... te simti vinovat pentru ca nu poti iubi..
Admin_dea05- Admin
stai putin daca ii vrei in pat facem alt calcul... in Asi sarut 26 si pat..46 in Gonulcelen sarut 16 ..pat 36? ...nu ma bateti...Admin_dea05 a scris:Hei anuta! Nu strica momentul eu vreau pana atunci sa evolueze mai mult ..direct la pat!
anuta1971- vip
salut ladies
am vazut episodul
mie imi place de levent.
nu il pot rupe de personajul Zia, de aia mi-e f simpatic. Ii iert orice in film.
am vazut episodul
mie imi place de levent.
nu il pot rupe de personajul Zia, de aia mi-e f simpatic. Ii iert orice in film.
Din cauza asta joaca dur si Murat cu ea.Ai vazut ce lung se uita la scaun cand avazut ca nu a venit Hasret la ore?Saracul credea ca a abandonatelena a scris: Ce mare cintareata cind nu a stiut i s au oprit in git notele esti cintareata cu un singur cintec halal
Admin_dea05- Admin
Buna! In asi la inceput era cam dus cu pluta dar si-a revenitaxxa246 a scris:salut ladies
am vazut episodul
mie imi place de levent.
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 44 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum