28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+14
alitheea
Gloxinia2010
mihaela99
florica
lica54
dana17
iulianagl
danaxbt
narcisa
elena
anuta1971
axxa246
DENISA
Admin_dea05
18 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Încep și partea a cincea, nu vă speriați dacă nu găsiți părțile 2 3 și 4, Arzu le va traduce mai târziu.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai atunci sa mai stau ca ciocolata vad ca si face efectul somn iok stai linistita te pomenesti acum ca ne a apucat specialitatea in muzica chiar puteai sa sari peste asta
Ultima editare efectuata de catre elena in Sam 25 Sept 2010, 2:06 am, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
elena a scris: NARCISA nu am cuvinte sa ti multumesc pentru traducere n buna fata draga somnic dulce si usor papa
Noapte bună Elena, sper că ai înțeles ceva că eu nu mă pricep la tehnica muzicala și traducerea mea e cam varză.
narcisa- vip
Buna fetelor ,va doresc o zi frumoasa ... Eu sant singura azi acasa ,si nu stiu de ce trasnaie sa ma apuc mai intai... Asta ?Sau...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimi!
Dana eu zic sa incerci bicicleta vin si eu
Narcisa pt tine
Narcisa pt tine
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bana dimineata o zi buna va doresc si un uichend placut.Am vazut filmul aseara mia placut dar sa fi vrut ceva mai multa apropiere intre cei doi.Poate ne vor da in ep urmator astept cu nerabdare.Pupici multi la toata lumea si sa auzim de bine.Va pup dulce
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata deea dana cafea iok :nh8: relelor ma duc sa mi fac eu
elena- vip
Buna dim Lica la fel si tielica54 a scris:Bana dimineata o zi buna va doresc si un uichend placut.Am vazut filmul aseara mia placut dar sa fi vrut ceva mai multa apropiere intre cei doi.Poate ne vor da in ep urmator astept cu nerabdare.Pupici multi la toata lumea si sa auzim de bine.Va pup dulce
elena- vip
Hei fetelor uitati aici cafea cafea cafea cafea v am facut si voua
elena- vip
De asta ce zici...?elena a scris:Hei fetelor uitati aici cafea cafea cafea cafea v am facut si voua
dana17- vip
Admin_dea05- Admin
Buna Lica Pana la episodul viitor , traim iar din amintiri... indragostitlica54 a scris:Bana dimineata o zi buna va doresc si un uichend placut.Am vazut filmul aseara mia placut dar sa fi vrut ceva mai multa apropiere intre cei doi.Poate ne vor da in ep urmator astept cu nerabdare.Pupici multi la toata lumea si sa auzim de bine.Va pup dulce
dana17- vip
[quote="dana17"][ Gracias muy bueno
elena- vip
[quote="Admin_dea05"]Buna dimi!
vino la o baie rece ...
vino la o baie rece ...
dana17- vip
Dragelor eu dispar va urez o zi placuta Narcisa scumpa un pupic pe nasuc din partea mea cind te trezesti papa fete
elena- vip
Bună dimineața dragele mele.elena a scris: Dragelor eu dispar va urez o zi placuta Narcisa scumpa un pupic pe nasuc din partea mea cind te trezesti papa fete
Elena sunt trează de la opt, am pus deja iepurele la fezandat și mi-am cumpărat ingredientele pentru papanași. Sper să nu mă apuce iar lenea și să fac ca data trecută tăiței cu brânză.
narcisa- vip
Draga DEA team mai intrebat cu o zi in urma si nu miai dat nici un raspuns poate nu ai citit intrebarea mea.Team intrebat de ce nu ne mai bucuri si pe noi cu cite un fragment tradus cum ai facuto sezonul trecut.Scuzami indrazneala o zi buna iti doresc.
lica54- vip
vrem sa traducem tot episodul..deja avem subtitrate cateva ep dar trebuie corectate apoi prelucrate.ce am subtitrat pe youtube din pacate numai acolo putem vedea traducerea .Acum sa vedem cum stam cu timpul ..mai sunt si parti care nu sunt traduse am cerut ajutorul pe youtube dar din pacate la cine am trimis mp mi s-a spus ca nu stiu turcestelica54 a scris:Draga DEA team mai intrebat cu o zi in urma si nu miai dat nici un raspuns poate nu ai citit intrebarea mea.Team intrebat de ce nu ne mai bucuri si pe noi cu cite un fragment tradus cum ai facuto sezonul trecut.Scuzami indrazneala o zi buna iti doresc.
O zi frumoasa fetelor!!!!trebuie sa plec....
Admin_dea05- Admin
Buna Narcisa ,Multumim ...O zi buna ,fetelor...narcisa a scris:
Bună dimineața dragele mele.
dana17- vip
Buna ziua fetelor ,buna ziua Narcisa si multumesc fffffffoarte mult pt. traducere sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa tie si intregi tale famili mai ales puiutului.Nu m-am culcat aseara asa repede de fapt nu stiu daca am dormit 2 ore am mai vazut ep o data apoi scenele cu ei de mai multe ori,olecuta s-a inmuiat gheata dar perechea Levant- fantoma le vor da batai de cap si lor dar si noua.Murat si Hasret sunt naivi, creduli nu observa ca aistia doi il invidiaza pe Murat. O ZI BUNA INCONTINUARE .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna fetelor
o zi frumoasa va doresc
o zi frumoasa va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Bună Mihaela, o zi frumoasă și ție. Ți-a plăcut episodul de aseară?mihaela99 a scris:Buna fetelor
o zi frumoasa va doresc
narcisa- vip
DEA multumesc pentru raspuns.Dar mai am o curiozitate o luati de la ep 6 sau de la sezonu doi.Multumesc.
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 58. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum