28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:ia vedeti ca va cheama cansel , faceti repede lista
https://www.youtube.com/watch?v=ICJwjyL0zwY&feature=player_embedded
noapte buna
Care listă Ali, eu am rămas ultima, eu mă duc.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
bine , pune-te in fruntea listei , da sa ne zici si nouanarcisa a scris:
Care listă Ali, eu am rămas ultima, eu mă duc.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
danaxbt a scris:s a stins lumina?nu mai ramane nimeni?
Danax cred că eu am rămas să sting lumina și să vă învelesc. dar sunt obișnuită mă trezesc de trei patru ori pe noapte să învelesc piticul așa că nu mi-e greu să vă învelesc și pe voi. Noapte bună.
narcisa- vip
Ce lista fetelor ?Va asteapta tata... indragostitalitheea a scris:ia vedeti ca va cheama cansel , faceti repede lista
https://www.youtube.com/watch?v=ICJwjyL0zwY&feature=player_embedded
noapte buna
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
narcisa a scris:
Danax cred că eu am rămas să sting lumina și să vă învelesc. dar sunt obișnuită mă trezesc de trei patru ori pe noapte să învelesc piticul așa că nu mi-e greu să vă învelesc și pe voi. Noapte bună.
noapte buna...multumesc ca ai grija si ne invelesti pe maine
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Noapte bună dragele mele. Mă duc să mă culc până nu mi se face ochiul ca al femeii din tabloul lui Nesrin. Somn ușor.
narcisa- vip
Bisena'dan
GÖNÜLÇELEN 22.BÖLÜM TÜYOLAR:
Levent, Bahar aracılığıyla Murat’a bir not iletir.
Murat Hoca Hasret’i minik bir imtihandan geçiriyor.
Kobra ev arkadaşının hoşlandığı kadına açılabilmesi için ona yardımcı olmaya karar verir.
Hasret yavaş yavaş Bahar’ı kıskanmaya başlıyor.
Levent, Hasret için bir yapımcı ile görüşme ayarlar. Bahar’da onların gideceği restoranda yer ayırtır.
Sonunda Selin hortladı mı? Hortlamadı mı? Bahar kim? öğreniyoruz.
Hasret, Murat’ın aradığı plağı bulmak ister. Ancak Bahar’ın bu konuda da bir planı vardır.
Bakalım kim kime nasıl süpriz yapacak? Hasret mi? Selin mi? Yoksa ........?
BAHAR:
Sanırım bir hatırası var?
MURAT:
Çok daha fazlası
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
TIPS FOR 22ND EPISODE
Levent sends a note through Bahar to Murat.
Murat Hoca does a little exam for Hasret.
Cobra decides to help is roommate out so his roommate can tell the woman he loves, that he loves her (oh this should be fun )
Hasret is getting jealous of Bahar.
Levent arranges a meeting with a producer for Hasret.
Bahar reserves a place in the restaurant that Levent and Hasret will be going to.
This episode we will learn if Bahar is selin or not.
Hasret tries to find the record Murat is searching for. However Bahar has a plan about this research.
Lets see who will surprise whom.. Hasret or Bahar or???
BAHAR:
I guess it is memorable to you.
MURAT:
It means much more than that to me.
GÖNÜLÇELEN 22.BÖLÜM TÜYOLAR:
Levent, Bahar aracılığıyla Murat’a bir not iletir.
Murat Hoca Hasret’i minik bir imtihandan geçiriyor.
Kobra ev arkadaşının hoşlandığı kadına açılabilmesi için ona yardımcı olmaya karar verir.
Hasret yavaş yavaş Bahar’ı kıskanmaya başlıyor.
Levent, Hasret için bir yapımcı ile görüşme ayarlar. Bahar’da onların gideceği restoranda yer ayırtır.
Sonunda Selin hortladı mı? Hortlamadı mı? Bahar kim? öğreniyoruz.
Hasret, Murat’ın aradığı plağı bulmak ister. Ancak Bahar’ın bu konuda da bir planı vardır.
Bakalım kim kime nasıl süpriz yapacak? Hasret mi? Selin mi? Yoksa ........?
BAHAR:
Sanırım bir hatırası var?
MURAT:
Çok daha fazlası
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
TIPS FOR 22ND EPISODE
Levent sends a note through Bahar to Murat.
Murat Hoca does a little exam for Hasret.
Cobra decides to help is roommate out so his roommate can tell the woman he loves, that he loves her (oh this should be fun )
Hasret is getting jealous of Bahar.
Levent arranges a meeting with a producer for Hasret.
Bahar reserves a place in the restaurant that Levent and Hasret will be going to.
Hasret tries to find the record Murat is searching for. However Bahar has a plan about this research.
Lets see who will surprise whom.. Hasret or Bahar or???
BAHAR:
I guess it is memorable to you.
MURAT:
It means much more than that to me.
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
Buna dimineata fetelor
Sa aveti o zi minunata
Sa aveti o zi minunata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineata fetelor,
o zi frumoasa va doresc
o zi frumoasa va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna dimineata draga mea sa ai o zi excelentamihaela99 a scris: Buna dimineata fetelor,
o zi frumoasa va doresc https://2img.net/r/ihimizer/i/cafeaorganica2.jpg/ https://2img.net/r/ihimizer/img295/4545/cafeaorganica2.jpg
sarut mana pentru cafea
anuta1971- vip
Buna dimineata fetelor sa iubiti si sa fiti iubite ,o iz cu soare in suflet si-n inima.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata draga mea sa ai o zi excelenta
sarut mana pentru
https://www.youtube.com/v/oRNzXYRrs8w
Buna dimineata Ana o zi superba sa ai si tu , doamne ce melodie frumoasa imi vine sa , si uite asa am cazut intr-o melancolie blegoasa , nu mai sunt buna de nik
sarut mana pentru
Buna dimineata Ana o zi superba sa ai si tu , doamne ce melodie frumoasa imi vine sa , si uite asa am cazut intr-o melancolie blegoasa , nu mai sunt buna de nik
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mier 29 Sept 2010, 8:57 am, editata de 1 ori
mihaela99- vip
florica a scris: Buna dimineata fetelor sa iubiti si sa fiti iubite ,o iz cu soare in suflet si-n inima.
Buna dimineata Flory , multumim o zi superba iti doresc si eu ,
mihaela99- vip
hai nu fi suparata... uite iti trimitmihaela99 a scris:Buna dimineata draga mea sa ai o zi excelenta
sarut mana pentru
Buna dimineata Ana o zi suparba sa ai si tu , doamne ce melodie frumoasa imi vine sa , si uite asa am cazut intr-o melancolie blegoasa , nu mai sunt buna de nik
In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat..
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...
O doamnã XXL îsi intreabã medicul de familie:
- Domnule doctor, ce pot sã fac pentru a pãrea mai subtiricã?
- Intuneric, doamnã...
Duminica dimineata suna telefonul la medicul veterinar. O doamna doreste sa stie cum sa dea jos cainele de pe cateaua ei. Medicul ii recomanda:
- Loviti-i cu un bat!
Imediat dupa aceea suna din nou telefonul. Nu a ajutat la nimic metoda recomandata. Atunci veterinarul:
- Turnati o galeata de apa rece peste cele doua animale!
Dupa alte 10 minute iarasi suna telefonul:
- Nici cu apa nu am obtinut vre-un rezultat. Ce sa mai fac?
Doctorul putin iritat:
- Spuneti-i cainelui ca e cautat la telefon!
- Credeti ca asta ajuta?
- Doamna, cu siguranta, la mine a functionat de trei ori in ultima jumatate de ora!...
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 29 Sept 2010, 9:06 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Buna dimineata Floriflorica a scris: Buna dimineata fetelor sa iubiti si sa fiti iubite ,o iz cu soare in suflet si-n inima.
anuta1971- vip
Multumesc de eu va ofer un .Cu ce ne mai ametesc astia in trailer ca sa stiu din timp sa ma imbat sa nu mai simt .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna dim Florica multumesc de cafea chiar ca imi era lene sa mi fac
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna dimineata Elenus.. esti supi pe mine nu ma saluti?elena a scris:buna dim Florica
Iti doresc o zi excelenta
anuta1971- vip
[quote="mihaela99"] Buna dimineata fetelor,
o zi frumoasa va doresc /quote] buna dim MIHAELA multam de cafea cred ca daca o mai beau si pe asta ma apuca tahicardia
o zi frumoasa va doresc /quote] buna dim MIHAELA multam de cafea cred ca daca o mai beau si pe asta ma apuca tahicardia
elena- vip
[quote="anuta1971"][
hai nu fi suparata... uite iti trimit
multumesc
hai nu fi suparata... uite iti trimit
multumesc
mihaela99- vip
Buna dimi!
fetelor aceasta propozitie mi-a dat de gandit.
Oare chiar sa nu fie Selin si vre-o sora geamana. ...abia astept sa vina ziua de vineri sa vedem daca selin e bahar sau nu...
Oare chiar sa nu fie Selin si vre-o sora geamana. ...abia astept sa vina ziua de vineri sa vedem daca selin e bahar sau nu...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="anuta1971"]Buna dimineata fetelor
Sa aveti o zi minunata [/ Buna dim Anuta te cautam si nu te gaseam cum sa fiu supi eu te iubesc
Sa aveti o zi minunata [/ Buna dim Anuta te cautam si nu te gaseam cum sa fiu supi eu te iubesc
elena- vip
elena a scris:[ buna dim MIHAELA multam de cred ca daca o mai beau si pe asta ma apuca tahicardia
Buna dimi Elena multi, o zi usoara si plina de spor
mihaela99- vip
Buna dimineata DEEAAdmin_dea05 a scris:Buna dimi!
elena- vip
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!
Buna dimineata Dea, s-ar putea sa fie Selin, la telefon cand a vorbit cu nu stiu cine , a spus ca atunci cand va venii ziua Murat va fii foarte surprins de ce oare va fii sursprins ? ii va pune un copil in brate cumva?
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum