Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 10:27 am

eu ies putin peste citeva ore mai pot intra am ceva treaba pa kiss kiss

Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 29 Sept 2010, 10:37 am, editata de 1 ori
elena
elena
vip
vip

Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 10:31 am

[quote="florica"]Vad ca v-ati aprins tare ,care-i mai tare de vina sau mai putin ,amindoi poarta o vina dar eu zic ca totusi Murat are partea mai mare de vina si bine le-ati exemplificat voi fiind mai matur trebuia sa fie mai vertical,Hasret ii si tanaruta, fara experienta greseste mai repede.Bine fetelor eu va zic sa aveti o zi buna in continuare ma mai duc si eu la ale mele,pa 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580[/quote Daca TU asa ai vazut la murat este parerea ta spor la treaba si o zi buna kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 10:36 am

[quote="elena"]
Draga Elena esti tare nedreapta.. din comentariul tau pot doar vedea cat de mult il iubesti tu pe Murat.. poti sa il iubesti draga mea fara sa o aduci pe Hasret la cea mai joasa treapta.. am foarte multe argumente dar cred ca trebuie sa incheiem discutia aici.. nu suntem pe aceeasi lungime de unda... mie imi sunt dragi amandoi.. dar vezi eu sunt femeie.. si niciodata nu o sa pun un barbat mai presus decat o femeie.. nu o sa-i acord nici unui barbat credit nelimitat decat daca merita intradevar.. iar eu cred ca si Murat si Hasret au gresit unul fata de altul.. nu e nici unul sfant... lectiile lui Murat sunt foarte dure si el ar trebui sa stie cand sa se opreasca.. sa nu te superi pe mine.. nu mai comentez subiectul kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 10:44 am

iulianagl a scris:Buna dimineata ladies.Sa aveti o zi cat mai placuta.Nu fara copii deocamdata nici macar cu Murat las-o sa mai copilareasca un pic.
Buna dimineata draga Iuliana 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
https://www.youtube.com/watch?v=D6_t8CAJWzU
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 10:47 am

florica a scris:Vad ca v-ati aprins tare ,care-i mai tare de vina sau mai putin ,amindoi poarta o vina dar eu zic ca totusi Murat are partea mai mare de vina si bine le-ati exemplificat voi fiind mai matur trebuia sa fie mai vertical,Hasret ii si tanaruta, fara experienta greseste mai repede.Bine fetelor eu va zic sa aveti o zi buna in continuare ma mai duc si eu la ale mele,pa 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580
pa pa Florica sa ai spor 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793

fetelor dispar si eu un timp kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 10:49 am

[quote="anuta1971"][quote="elena"]
Draga Elena esti tare nedreapta.. din comentariul tau pot doar vedea cat de mult il iubesti tu pe Murat.. poti sa il iubesti draga mea fara sa o aduci pe Hasret la cea mai joasa treapta.. am foarte multe argumente dar cred ca trebuie sa incheiem discutia aici.. nu suntem pe aceeasi lungime de unda... mie imi sunt dragi amandoi.. dar vezi eu sunt femeie.. si niciodata nu o sa pun un barbat mai presus decat o femeie.. nu o sa-i acord nici unui barbat credit nelimitat decat daca merita intradevar.. iar eu cred ca si Murat si Hasret au gresit unul fata de altul.. nu e nici unul sfant... lectiile lui Murat sunt foarte ure si ar trebui sa stie cand sa se opreasca.. sa nu te superi pe mine.. nu mai comentez subiectul kiss [/quote eu nu sunt indragostita de murat ii apreciez FOARTE MULT CARACTERUL atita tot SUNT OBIECTIVA Niciodata in viata mea la un om indiferent de sex nu am cautat intii defecte ba DIMPOTRIVA calitatile dar sunt sincera in primul rind cu mine si caut sa fiu OBIECTIVA indiferent ce persoane sunt in joc...CHIIAR PROPRIA FAMILIE pentru care fara ezitare mi asi da si VIATA p s intotdeauna am pus pret pe cuvinte pe ceea ce exprim si sunt total deschisa parerilor celorlati argumentelor CHIAR daca nu suntem pe aceiasi lungime de unda am ascultat am citit in cazul de fata cu multa atentie dar eu mai cred un lucru fiecare in tot ce scrim in tot ce vorbim de noi de ceilalti de situatii co njuncuri filme si tot ce vine din exterior spre noi cind ne exprimam ceva din noi din cum suntem cum gindim se strecoara in tot ce spunem este starea pe care o avem fiecare. Iar tu ramii febletea mea INDIFERENT DE DIVERGENTE DE OPINII kiss kiss PA ne mai citim kiss kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mier 29 Sept 2010, 10:51 am

[quote="anuta1971"][ lectiile lui Murat sunt foarte dure si el ar trebui sa stie cand sa se opreasca..

las ca vede el ce lectii o sa-i dea Bahar 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 355639
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Hi! Good morning!

Mesaj Scris de rina-rina Mier 29 Sept 2010, 11:04 am

Hi! Good morning!

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.destek.%20(14)
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.tuba.yard%C4%B1m.%20(9)

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/gonulcelen_in_gonul_destegi_.htm

rina-rina
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mier 29 Sept 2010, 11:16 am

neata fetelor! kiss
am intrat sa mi beau cu voi cafea si dupa aia o sterg la sala ca la cate bunatati au fost aseara am de muncit... Smile
eu nu stiu cine e vinovat mai tare hasret ori murat......ideea e ca sufera amandoi

Crying or Very sad si suferim si noi

sad
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 29 Sept 2010, 11:29 am

Uite ca am revenit pt. ca o idee nu-mi da pace,[cu riscul sa-o incasez de la Dana17,]de unde stia Bahar de restaurant nu cumva este codita lui Levent? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mier 29 Sept 2010, 11:42 am

florica a scris:Uite ca am revenit pt. ca o idee nu-mi da pace,[cu riscul sa-o incasez de la Dana17,]de unde stia Bahar de restaurant nu cumva este codita lui Levent? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580

totusi levent o fost destul se surprins cand o vazut o pe selin....si cred ca il felul lui tine la prietenul lui stie cat o suferit murat din cauza ei.....nu cred sa aiba vreo treaba cu selin.......eu una vreau sa cred asta
de restaurant poate o fi aflat intamplator....in rezumat scrie ca levent o trimis un bilet lui murat prin bahar..poate scria acolo ceva de restaurat ...cine stie pe unde si o bagat aia nasul si cine o ajuta 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754

Ultima editare efectuata de catre danaxbt in Mier 29 Sept 2010, 11:47 am, editata de 1 ori
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mier 29 Sept 2010, 11:47 am

GC cast supporting children with autism.
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Mier 29 Sept 2010, 11:50 am

[quote="danaxbt"]neata fetelor! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580

Buna Dana 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 296580
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Mier 29 Sept 2010, 12:05 pm

pe mai tarziu......28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793 kiss kiss
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Gloxinia2010 Mier 29 Sept 2010, 12:07 pm

rina-rina a scris:

Buna ziua rina-rina !
Am profitat de link-ul oferit si iata inca cateva poze ale Tubei. Se vede ca se simte in largul ei,chiar in acea aglomeratie,spre deosebire de Cansel. E minunata! Multumesc mult!

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.tuba.yard%C4%B1m.%20(5)
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.destek.%20(12)Tv

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.destek.%20(23)
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.destek.%20(9)28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Ayakligazete.com.destek.%20(6) have a nice day tuturor!

Gloxinia2010
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 12:14 pm

[quote="danaxbt"]neata fetelor! kiss
am intrat sa mi beau cu voi cafea si dupa aia o sterg la sala ca la cate bunatati au fost aseara am de muncit... Smile
eu nu stiu cine e vinovat mai tare hasret ori murat......ideea e ca sufera amandoi

Crying or Very sad si suferim si noi

sad [/quote Buna ziua Ixulet pofta buna la cafea kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 12:20 pm

[quote="mihaela99"]
daaa Bahar e destul de versata sa-i faca fata lui Murat... Hasret saracuta.. incepe sa planga
pentru tine .. pentru Elena... pentru Narcisa.. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793

https://www.youtube.com/user/silviubacky33#p/u/84/KFPviyMvNrs
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 12:24 pm

[quote="anuta1971"] si de la mine pentru tine cu dedicatie si vezi daca recunosti ceva din cintec Smile kiss https://www.youtube.com/user/silviubacky33#p/u/9/cCI1VXKb8OE kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 12:27 pm

danaxbt a scris:pe mai tarziu......28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793 kiss kiss
scuze Dana ca nu te-am salutat.. macar la plecare sa o fac.. multi 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793.. sa ai o zi buna kiss kiss kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 12:32 pm

[quote="elena"]
Smile Smile Smile sarut mana .. foarte frumos Exclamation Exclamation Exclamation
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 12:35 pm

[quote="anuta1971"] 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 819220 cheers
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 12:39 pm

MIHAELAAA ce faci fata draga te gindesti la ziua de apoi ce INSPIRATIE iti mai da sucucletul ala pe care l savurez si ce NAZBITII ia mai scoate tu vreo perla cu umorul tau proverbial NUMAI ca sa te amuzi... dar nu cumva sa vii fara suculet Smile Smile kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Mier 29 Sept 2010, 12:43 pm

fetelor dispar iar kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena Mier 29 Sept 2010, 12:47 pm

anuta1971 a scris:fetelor dispar iar kiss
kiss kiss
elena
elena
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Mier 29 Sept 2010, 12:48 pm

Elena de ce trebuia sa-i trimita Levent bilet lui Murat mai ales prin Bahar nu este telefon ,poate nici n-a ajuns acel bilet la Murat ci numa a fost o introducere a lui Levent pt. Bahari in actiune .Se apropie amiaza si eu va spun de pe acum POFTA BUNA. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 667864 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum