28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+21
IDILKO
pissycutz
iulia1965
Garo
vivi
Gloxinia2010
rina-rina
Admin_dea05
elena
florica
vania_e
anuta1971
DENISA
axxa246
dana17
alitheea
iulianagl
mihaela99
lica54
narcisa
danaxbt
25 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[quote="anuta1971"]
Ce faci Elenus? am citit comentariul tau... quote]Exact ai dreptate sunt luate din viata iar noi le judecam ca doar de asta ni le si etaleaza in fata ochilor. Karma de ignoranta si nu am vorbit intimplator de acest lucru este tocmai ceea ce gindim vedem asimilam cunoastem ne exprimam ... IMPORTANT este CUM
Ce faci Elenus? am citit comentariul tau... quote]Exact ai dreptate sunt luate din viata iar noi le judecam ca doar de asta ni le si etaleaza in fata ochilor. Karma de ignoranta si nu am vorbit intimplator de acest lucru este tocmai ceea ce gindim vedem asimilam cunoastem ne exprimam ... IMPORTANT este CUM
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ali!alitheea a scris:bine v-am gasit zanute
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
zanute dragi eu trebuie sa inchid ca merge tare greu compul si nu reusesc sa codez ezel , vb mai tarziu , abia astept sa vad ce ati mai muncit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
[quote="elena"]
pentru noi ca simpli privitori este mult mai usor sa emitem pareri... cand esti implicat in astfel de evenimente, intervenind partea emotionala, altul este modul de gandire... altele sunt deciziile... prea putine persoane se pot detasa si pot lua decizii pur rationale fara implicarea sentimentelor
pentru noi ca simpli privitori este mult mai usor sa emitem pareri... cand esti implicat in astfel de evenimente, intervenind partea emotionala, altul este modul de gandire... altele sunt deciziile... prea putine persoane se pot detasa si pot lua decizii pur rationale fara implicarea sentimentelor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Ali draga mea.. ai atatea absente..alitheea a scris:zanute dragi eu trebuie sa inchid ca merge tare greu compul si nu reusesc sa codez ezel , vb mai tarziu , abia astept sa vad ce ati mai muncit
anuta1971- vip
Pupicei..O zi frumoasa!alitheea a scris:zanute dragi eu trebuie sa inchid ca merge tare greu compul si nu reusesc sa codez ezel , vb mai tarziu , abia astept sa vad ce ati mai muncit
Admin_dea05- Admin
Multumim Vivi pentru clip .. ce frumusei sunt amandoi
anuta1971- vip
Fetelor eu aud bune??? Cansel in turca se pronunta ciansel ??
Admin_dea05- Admin
ceva de genul "giansel"Admin_dea05 a scris:Fetelor eu aud bune??? Cansel in turca se pronunta ciansel ??
anuta1971- vip
intreb si eu daca ma duc in turcia si zic cansel astia raman cu gura cascata si-mi spun ca nu au auzit de elanuta1971 a scris:ceva de genul "giansel"Admin_dea05 a scris:Fetelor eu aud bune??? Cansel in turca se pronunta ciansel ??
Admin_dea05- Admin
daca stii restul cuvintelor.. s-ar putea sa inteleaga despre cine vorbestiAdmin_dea05 a scris:intreb si eu daca ma duc in turcia si zic cansel astia raman cu gura cascata si-mi spun ca nu au auzit de el
fetelor eu ma retrag va doresc o duminica placuta .. poate mai revin
anuta1971- vip
[quote="anuta1971"][quote="elena"]
pentru noi ca simpli privitori este mult mai usor sa emitem pareri... cand esti implicat in astfel de evenimente, intervenind partea emotionala, altul este modul de gandire... altele sunt deciziile... prea putine persoane se pot detasa si pot lua decizii pur rationale fara implicarea sentimentelor [/quotee Eu m am referit strict la episod si la serial in general ca privesti totul sub prisma sentimentelor nu este rau dimpotriva felicitari dar lasa mi privilegiul de a observa dincolo de sentimentele mele [ de altfel stii foarte bine ca mi place sa i vad impreuna pe murat si hasret nu numai pe ecran si mi am expus convingerile mele in legatura cu cei doi si in VIATA REALA ] ignoranta l subestimarea constienta sau nu a scenaristilor a celor ce privesc bijbaiala lor in a cauta solutii neverticalitatea lor este parerea mea ca simpla spectatoare a ceea ce EI scenaristii cauta sa mi puna un val pe ochi. pa.
pentru noi ca simpli privitori este mult mai usor sa emitem pareri... cand esti implicat in astfel de evenimente, intervenind partea emotionala, altul este modul de gandire... altele sunt deciziile... prea putine persoane se pot detasa si pot lua decizii pur rationale fara implicarea sentimentelor [/quotee Eu m am referit strict la episod si la serial in general ca privesti totul sub prisma sentimentelor nu este rau dimpotriva felicitari dar lasa mi privilegiul de a observa dincolo de sentimentele mele [ de altfel stii foarte bine ca mi place sa i vad impreuna pe murat si hasret nu numai pe ecran si mi am expus convingerile mele in legatura cu cei doi si in VIATA REALA ] ignoranta l subestimarea constienta sau nu a scenaristilor a celor ce privesc bijbaiala lor in a cauta solutii neverticalitatea lor este parerea mea ca simpla spectatoare a ceea ce EI scenaristii cauta sa mi puna un val pe ochi. pa.
elena- vip
fetelor ma chinuie talentul asa ca nu pot sa revin acum , mai tarziu un pic
referitor la clipul care l-am postat ..despre ce spune Tuba , traducere ARZU
Tuba says we have to learn to understand there are people with differences around us. Instead of looking away we should accept them and this fact.
then she says she feels special to be in such special project (which is to make normal people get together and understand disabled people).
and then Cansel says he is so happy to be in such a project and to be there. He feels very proud.
Then Tuba says we are always nervous when there is a disabled people coming towards us. we don't usually know what do to or how to act and we must actually live with them and learn and understand them. she says she wishes they (everyone in Turkey) had already sorted out such a small problem years ago. and should have learned how to behave and act and help disabled people. she says she wishes she had had a disabled friend from when she was a kid so that she would have learned how to be near them by now.
Tuba says we have to learn to understand there are people with differences around us. Instead of looking away we should accept them and this fact.
then she says she feels special to be in such special project (which is to make normal people get together and understand disabled people).
and then Cansel says he is so happy to be in such a project and to be there. He feels very proud.
Then Tuba says we are always nervous when there is a disabled people coming towards us. we don't usually know what do to or how to act and we must actually live with them and learn and understand them. she says she wishes they (everyone in Turkey) had already sorted out such a small problem years ago. and should have learned how to behave and act and help disabled people. she says she wishes she had had a disabled friend from when she was a kid so that she would have learned how to be near them by now.
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
[quote="mihaela99"]fetelor ma chinuie talentul asa ca nu pot sa revin acum , mai tarziu un pic
quote]Poate ne spui si despre ce este vorba ca una cum sunt eu care ma uit ca vitelul la poarta noua habar nu am . cind ai timp bineinteles ps cansel stiu ce zice ceva de proiect ca este fericit ca este acolo si se simte foarte mindru ..
quote]Poate ne spui si despre ce este vorba ca una cum sunt eu care ma uit ca vitelul la poarta noua habar nu am . cind ai timp bineinteles ps cansel stiu ce zice ceva de proiect ca este fericit ca este acolo si se simte foarte mindru ..
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 03 Oct 2010, 5:20 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Buna ziua Mihaela,Elena ,buna ziua fetelor,multumesc Pissy pt raducere multumesc si tie Mihaela pt noutati
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna ziua floricaflorica a scris: Buna ziua Mihaela,Elena ,buna ziua fetelor,multumesc Pissy pt raducere multumesc si tie Mihaela pt noutati
elena- vip
Elena oare pe unde or fi fetele,toate or fi mers la cules la vie .
florica- vip
Pe vremea asta ?? Poate la cules poze de pe net ... (adica...creanga !! )florica a scris:Elena oare pe unde or fi fetele,toate or fi mers la cules la vie .
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
elena a scris:[
Elena , nu e vorba de textul cu tuba cand am zis ca ma chinuie talentul , am putina traba, de tradus nu pot acu, las ca vin fetele si-l traduc
revin
mihaela99- vip
La vie o fi una sau doua dar acasa sigur sunt or sa apara ele cind au timpflorica a scris:Elena oare pe unde or fi fetele,toate or fi mers la cules la vie .
elena- vip
florica a scris: Buna ziua Mihaela,Elena ,buna ziua fetelor,multumesc Pissy pt raducere multumesc si tie Mihaela pt noutati
Flory,
mihaela99- vip
Bună ziua drăgălașelor. Eu nu am cules via, am pus murături.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
N-am uitat iubita dar mi-a ieșit o traducere atât de jalnică și probabil incorectă că nu am avut curajul să o postez. Dar pun totuși traducerea cu riscul de a mă face de râs.mihaela99 a scris:
am postat eu poemul n engleza si am rugat-o pe Narcisa sa traduca , dar cred ca a uitat
Acei ochi îmi sunt mai străini acum decât înainte
Dragostea în inima mea este o nesfârșită durere
Tristețea sufletului îmi umple ochii de lacrimi
Plâng pe dinăuntru, nu știu ce mi se întâmplă.
Cea mai bună prietenă a mea este noaptea care îmi îmbrățișează sufletul
???Uite unde am ajuns???, plâng în secret
Întuneric singuratic dă-mi un medicament pentru suferința mea
Dar rănile din sufletul meu sunt mult mai profunde.
Nu mai sunteți dragelor sau ați plecat pentru că am intrat eu?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna Iulia1965,la noi a fost o zi frumoasa de toamna cu soare si destul de caldut .Buna, Narcisa ce sa facem daca trbuie si muraturi nu numai ,,muratei''iulia1965 a scris:
Pe vremea asta ?? Poate la cules poze de pe net ... (adica...creanga !! )
florica- vip
buna Narcisanarcisa a scris:Bună ziua drăgălașelor. Eu nu am cules via, am pus murături.
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum