28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 7 din 44
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Dana, frumos comentariu, de altfel si noi gandim la fel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor eu plec acasa, va doresc o dupa amiaza reusita ne vedem pe seara am pregatit un nou clip
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
La revedere am putina treaba pa
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Pa fetelor O zi frumoasa in continuare
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
exact cum am prevazut ..cand termin eu.. plecati voi... va pup pe toate ..eu mai raman la serviciu vreo ora
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:exact cum am prevazut ..cand termin eu.. plecati voi... va pup pe toate ..eu mai raman la serviciu vreo ora
Eu sunt pe baricade draga mea Sunt aici sa miaun la luna
pissycutz- vip
O seara buna tuturor...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
as mieuna si io da n-am facut vocalize... tre sa ma instruiasca hocapissycutz a scris:
Eu sunt pe baricade draga mea Sunt aici sa miaun la luna
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
as mieuna si io da n-am facut vocalize... tre sa ma instruiasca hoca
Se incepe cu ne ne ni no no apoi ajungi sa canti o arie in italiana
pissycutz- vip
o seara buna Danutadana17 a scris: O seara buna tuturor...
anuta1971- vip
vad ca ai parere buna despre calitatile mele vocale bine ca nu ma cunosti sa vezi ce arii miaunpissycutz a scris:
Se incepe cu ne ne ni no no apoi ajungi sa canti o arie in italiana
apropo Bella Bartok e barbat ... sa nu ma bati.. de fapt stiu sa fug
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
vad ca ai parere buna despre calitatile mele vocale bine ca nu ma cunosti sa vezi ce arii miaun
Mai bine decat mine? Nu cred
pissycutz- vip
nuu mai bine ca tine nu.. tu esti profesionista.. eu sunt impostoare tocmai de aia mie imi trebuie instruire.. Hoca o fi liber?pissycutz a scris:
Mai bine decat mine? Nu cred
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
nuu mai bine ca tine nu.. tu esti profesionista.. eu sunt impostoare tocmai de aia mie imi trebuie instruire.. Hoca o fi liber?
Nu cred ... cred ca e ocupat sa o asculte pe Hasret candtandu-i la ureche
pissycutz- vip
Vrea si ea lectii de la voi ,ca vad ca va pricepeti... Pa...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
daca-i cu Hasret nu ma bag... daca-i cu mumia nu ma laspissycutz a scris:
Nu cred ... cred ca e ocupat sa o asculte pe Hasret candtandu-i la ureche
anuta1971- vip
dana17 a scris:Vrea si ea lectii de la voi ,ca vad ca va pricepeti... Pa...
Trimite-o la noi la training.
Pa Dana O zi frumoasa in continuare.
pissycutz- vip
anuta1971 a scris:
daca-i cu Hasret nu ma bag... daca-i cu mumia nu ma las
Pai pana la mumie mai e putin. Deocamdata il tine Hasret sub vraja. cupidon
pissycutz- vip
atunci tre sa stau pe tusa lasa ca nu scapa el de vraja Hasretei cat de cocos s-ar da... or sa se certe dar o sa fie tot lesinati unul dupa altulpissycutz a scris:
Pai pana la mumie mai e putin. Deocamdata il tine Hasret sub vraja. cupidon
anuta1971- vip
pisi am spus ca mai stau dar cred ca plec acasa ca mi-e o foame de-mi cad sosetele ... te pup
se pare ca vineri avem serial.. asta e programul
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/10/08
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/10/08
anuta1971- vip
SI MADAME ai dreptate bela bartog este din sinicolaul mare asa am retinut eu din istoria muzicii EU am gresit scuzeanuta1971 a scris:
vad ca ai parere buna despre calitatile mele vocale bine ca nu ma cunosti sa vezi ce arii miaun
apropo Bella Bartok e barbat ... sa nu ma bati.. de fapt stiu sa fug
elena- vip
[quote="anuta1971"]pisi am spus ca mai stau dar cred ca plec acasa ca mi-e o foame de-mi cad sosetele ... te pup
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/10/08[/quote
anuta nu ne trebuia dovezi ca stiam ne am exprimat si noi parerea mai devreme ca este vineri serial din moment ce au dat promo dar probabil ai fost prea grabita sa spui de bela bartog te inteleg pa
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2010/10/08[/quote
anuta nu ne trebuia dovezi ca stiam ne am exprimat si noi parerea mai devreme ca este vineri serial din moment ce au dat promo dar probabil ai fost prea grabita sa spui de bela bartog te inteleg pa
elena- vip
BUNA Ixulet daca ai timp intra si tu si spuneti parerea despre promo ce ai mai observat ce noua ne scapa :nh8: :nh8:
elena- vip
Gönülçelen Kliplerimiz, 1.500.000 İzlenme Sayısına Yaklaştı
TelevizyonDizisi.com olarak hazırladığımız klipler sizler tarafından çok ilgi görüyor. Talepleriniz doğrultusunda istediğiniz dizilere klipler hazırlamaya çalışıyoruz. Genel anlamda Gönülçelen severlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sitemizde bu dizisinin nerdeyse her bölümü için klipler hazırladık. Her bölümü ayrı ayrı şarkılar ile tekrar tekrar anlatmaya çalıştık. 23 bölüm ve nerdeyse 40′a yakın Gönülçelen klibi hazırlamışız… İşin güzel tarafı şu ki hem Youtube.com hem de Dailymotion.com kayıtlarına baktığımızda bu kliplerin toplamda 1.422.694 defa izlenmiş olduğunu saptadık… Bu rakam bizleri şaşırttı doğrusu… Bu Gönülçelen karakterlerinin gerçekten benimsendiğini gösterir. Veriler Dünyanın her yerinden bu kliplerin izlediğini ve gün be gün izlenmeye devam ettiğini gösteriyor. bu kayıtlar bizlerin saptatığı gerçek sayılar. Ama birçok video paylaşım ortamlarının yanında bir çok başka sitede de bizlerin hazırladığı Gönülçelen kliplerinin yüklendiğini ve paylaşıldığını görüyoruz. özellikle Facebook ortamlarında kliplerimiz gerçekten çok ilgi çekiyor.
Hazırladığımız klipleri değer verip izlediğiniz için çok teşekkür ederiz… Biz kliplerimizi hazırlamaya devam edeceğiz.. Umarız izlemeye devam edersiniz..
bu arada diğer diziler için de klipler hazırlamk istiyoruz ancak bu istekler doğrultusunda olabiliyor.
Lütfen klibinin yapmamızı istediğini diziyi ve şarkıyı bizlere belirtin. Uygun görüldüğü takdirde klibiniz hazırlanıp Dizi klipleri bölümünde yayınlanacaktır… bunun yanında hazırladığı klipleri sitemizde yayınlamak isteyen dostlarımıza da kapımız açık… Aşağıdaki yorum bölümüne mesaj bırakmanız yeterli olcaktır…
İlginize Tekrar Teşekkürler..
http://www.televizyondizisi.com/index.php/gonulcelen-klipleri-nerdeyse-1500000-kez-izlendi/
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 44 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum