Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 03 Oct 2010, 11:22 pm

EPISODE 22 PART 5

http://www.ddizi.com/izle/20789/Gonulcelen-22.-Bolum.htm/5#

Batuhan: Cobra brother.. gülnaz sent this to you.
Cobra: come to the hilltop tonight. Gülnaz..
Of course I will come my love.. why are you sneering.. get lost..
**
Nesrin: we do not usually see you at dinner nowadays.
Ethem: I thought when you left music you would be around the house more.
Murat: yes.. but the lessons also take a lot of my time.
Nesrin: I heard hasret is also taking your lessons now.
Murat: you heard it from levent?
Nesrin: Its not important who said it. What is important is that you could not get rid of that girl.
Nakish: I’ll get it.
Bahar: hello. Can I speak to Mr. Murat. I am his assistant.
Murat: oh hello. What a surprise.
Bahar: I am sorry for disturbing you. Right in the middle of dinner too.
Murat:no no.. Its ok. Let me introduce you to my parents.
Meltem: who is this?
Nakish: you are such a curious person. What’s it to you?
Murat: my dad and my mom..
This is bahar my new assistant.
Nesrin: murat had not told us about you.
Murat: she just started a few days ago. I did not have the chance to tell you guys yet.
Bahar: I am here at a very inconvenient time.
I am sorry.
I had brought something to Mr Murat.. I will just drop it off and go.
Murat: so what is it.
Bahar: I little surprise.
Murat: Oh I am curious now.
**
Nesrin: what do you think.
Ethem: I think they suit each other.
Nesrin: I don’t mean that. Can’t you see? She is a copy of selin.
Ethem: I did not realize.
Nesrin: her eyes, her eyebrows, her nose everything is the same.
Ethem: oh come on.. she does not look like selin.
Nesrin: you know the other day.. I saw someone that looks like selin.. I even took her licence plate number.
Ethem: so?
Nesrin: well nothing. Anyway her hair was blond and curly..
Nakish: did you see the girl?? She is a copy of selin right? Right?
**
Murat: Itri! How did you know I was searching for this?
Bahar: I heard it from a student of yours. (why don’t you say hasret???)
Murat: It must be hard to track down.
Look we will listen to it. I will be back in a minute. You wait.
**
Nakish: everyone seems to be at the door today..
Oh not you again?
Hasret: Is Murat hoca upstairs?
Nakish: yes but he is with Ms bahar.
Hasret: Bahar?
Nakish: yes his assistant. She brought him a record or something of the sort.. (how does nakiye know??? ) they are listening to it together.. you can hear it anyways.
So will you stand there all day? She is a lunatic..
**
Bahar: what’s wrong?
Murat: this gramophone belongs to someone else. I do not use it. Its here temporarily.
Bahar: so it must have a sentimental value.
Murat: much more valuable then that.
**
Bahar: I am sorry. I did not think it would be special for you.
Murat: Its ok. Thanks for the record.
Nesrin: nice to meet you.
Ethem: we would also like to have you for dinner one day.
**
Cobra: gülnaz can I cuddle you?
Gülnaz: ok.
Cobra: can I hold your hand with my other hand?
Gülnaz: ok.
Cobra: can I kiss you?
Gülnaz: no.
Cobra: why not? A peck on the cheek?
Gülnaz: cobra!
Cobra: what? tell me.
Gülnaz: why do you think I called you here?
Cobra: so we can kiss and cuddle. ( )
Gülnaz: no.. so we can talk.
Cobra: what happened?
Gülnaz: look I worry for you. All alone in that house..
Cobra: don’t worry about me.
Gülnaz: but I do worry. You are my fiancé.
Cobra: I am used to being alone.
**
Saime: what happened?
Hasret: I do not want to talk now.
**
Nakish: oh this hasret has gone even freakier since she left this house.
Murat: what do you mean?
Nakish: she came today. She asked if you were upstairs.
I told her you were listening to a record with bahar upstairs. And the music can be heard from downstairs anyway.. so she then just left.
Murat: so did she say anything?
Nakish: no.. she left Without saying a word.. not even a goodbye.
**
The idiot nesrin and ethem are already plotting to get bahar and murat together..
**
Bahar reading selin’s diary:
I feel more and more attracted to him everyday. Its as if my soul, my heart are in his hands. How can someone love a person so much? I feel like a little branch caught up in a whirlpool. I do not know what I am doing or where I am going. I don’t know.
Bahar: Don’t worry sister.. I will take your revenge. Soon. Very soon.
**
Gülnaz: ok.. I will ask a question and you have to answer me.
Are you hiding something from me?
Cobra: gülnaz.. look I have another person in the house. I rented out a room for him.
Gülnaz: well why don’t you tell me?
Cobra: I did not want anyone to know.. I mean if the house owner heard it he would throw me out on my ear.
Gülnaz: well why would you lease out a room to a total stranger?
Imagine he is a murderer or a thief?
Cobra: I did it for you. So I could spare some money and get married to you sooner.
Gülnaz: how much money are you taking for the rent?
Cobra: 300.. he is a nice guy.. and you know he already gave me that money in cash..
Gülnaz: yes and you have to give me that money in cash now.
Cobra: really?
Gülnaz: really. I want it. Now.
And this is missing a 100.
Cobra: I had to pay off someone.
Gülnaz: look I will save the money from now on. You have to bring the rent to me. ( you go girl !! )
Cobra: so you do not trust me.
Gülnaz: no I don’t.
Cobra: thanks great!
Gülnaz: your welcome.
**
Nesrin: I am going up to talk to murat.
Ethem: about bahar?
Nesrin: murat?? What’s going on?
Murat: can you get the door Koray?
Nesrin: Murat!!
Ethem: what’s going on?
Where is he going?
Nesrin: he is taking the gramophone to hasret I gather.. we must get rid of that girl as soon as possible.
**
Murat: I brought this to you. This was your present for your success.
Hasret: will you not sit?
My dad’s records.. he used to have a gramophone too but such an old one.. he never let us touch it. And after a while he even stopped listening.. I went to his room to find the record you were searching for.
Murat: Itri.
Hasret: I found the rest of the records while I was searching for Itri.
My dad used to listen to this one a lot. I liked it a lot too.
I still like it.
**
Murat: Seyyan Haným..

Hasret sings along.. (but her lips do not match the words )
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mihaela99 Dum 03 Oct 2010, 11:29 pm

fetele io me duc la patuc bounce , o noapte mirifica va doresc , 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 multi , si o saptamana cat mai frumoasa kiss kiss kiss kiss pissicuta mea spor la tradus, maine dimineata iti fac o cafea mareeeeee pana la cer 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 cheers cheers ANA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 NOAPTE BUNA, IULIANA DE ASEMENEA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520

Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Dum 03 Oct 2010, 11:31 pm, editata de 1 ori
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 03 Oct 2010, 11:30 pm

mihaela99 a scris:fetele io me duc la patuc bounce , o noapte mirifica va doresc , 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 multi , si o saptamana cat mai frumoasa kiss kiss kiss kiss pissicuta mea spor la tradus, maine dimineata iti fac o cafea mareeeeee pana la cer 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 cheers cheers
Noapte buna Mihaela vise frumoase cheers 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Oct 2010, 11:31 pm

mihaela99 a scris:fetele io me duc la patuc bounce , o noapte mirifica va doresc , 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 multi , si o saptamana cat mai frumoasa kiss kiss kiss kiss pissicuta mea spor la tradus, maine dimineata iti fac o cafea mareeeeee pana la cer 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 cheers cheers ANA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 NOAPTE UBNA, IULIANA DE ASEMENEA 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520

Noapte buna Miha. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Dum 03 Oct 2010, 11:33 pm

fetelor trebuie sa merg si eu la somn va pup si va doresc noapte buna si discutii placute in continuare 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Oct 2010, 11:36 pm

anuta1971 a scris:fetelor trebuie sa merg si eu la somn va pup si va doresc noapte buna si discutii placute in continuare 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520

Vise placute. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Dum 03 Oct 2010, 11:37 pm

iulianagl a scris:

Nu ai auzit bine ca si eu am auzit eu cred ca Zeynep e numele adevarat a lui Meltem butlerita si sincer cand am vazut ca Nakish a furat retetarul ei am crezut ca o sa descopere si altaceva nu numai retete si sincer am fost un pic dezamagita ca n-a dat si peste alte chestii.
Si eu am crezut la fel !! sad Da nu-i timpul trecut !! Inca n-a avut timp sa-l studieze cap-coada !! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 281600
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Dum 03 Oct 2010, 11:42 pm

anuta1971 a scris:
ce trebe sa faca cu ele? nu de alta dar is tare curioasa Smile Smile Smile
Buna seara Iulia kiss
Ei, si tu acuma !! Smile Smile Sa stie CUM sa mangaie fata !! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 281600
N-ai vazut la Halit...avea un stil de a mangaia cu degetul mare, in timp ce restul mainii statea nevinovata...de ma lua pe mine cu fiori !! :gfd<: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 281600
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Dum 03 Oct 2010, 11:48 pm

iulianagl a scris:Ladies ia auziti ce o sa se intample cica ea o sa se marite cu producatorul iar Hogea nostrul o sa se inchida in camera lui cu absolut nimic nu mancare, nu bautura o sa fie ca un om mort ca nu accepta faptul ca a pierdut-o pe Hasret iar Nesrin o sa mearga la Hasret sa-i ceara ajutorul sa se intoarca la Murat.Iar ea accepta sa se marite cu producatorul pentru simplu fapt ca Murat nu poata sa-i spuna ca o iubeste.De necrezut poate le da producatorilor prin cap sa-l arunce si pe el pe fereastra.
Nu fac ei turcii treaba asta...Poate o logodesc...Dar nu o s-o culce pe Hasret cu altul...
Cat ar fi ei de umblati prin lume si "spalati" la minte...tot turci raman !!
Ar insemna sa strice frumusete de poveste de dragoste !
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Dum 03 Oct 2010, 11:50 pm

Fetelor partea a III a gata. Stiu ca s-au mai postat si partile celelalte dar nu mai pot traduce acum. sad
Va pup pe toate si va urez vise colorate 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Oct 2010, 11:53 pm

pissycutz a scris:Fetelor partea a III a gata. Stiu ca s-au mai postat si partile celelalte dar nu mai pot traduce acum. sad
Va pup pe toate si va urez vise colorate 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793

My Puce si tie la fel. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Oct 2010, 11:54 pm

iulia1965 a scris:
Nu fac ei turcii treaba asta...Poate o logodesc...Dar nu o s-o culce pe Hasret cu altul...
Cat ar fi ei de umblati prin lume si "spalati" la minte...tot turci raman !!
Ar insemna sa strice frumusete de poveste de dragoste !

Cam asa ma gandesc si eu.Sa fie ceva inedit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 7:44 am

BUNA DIMINEATA FETELOR 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793
va doresc o saptamana minunata 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520

Multumim mult pisicutza frumoasa floare
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 7:51 am

[quote="anuta1971"]BUNA DIMINEATA FETELOR 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793

Buna dimineata Ana 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 o saptamana plina de reusite 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793

Buna dimineata fetelor 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 296580
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 7:53 am

[quote="pissycutz"]Fetelor partea a III a gata. Stiu ca s-au mai postat si partile celelalte dar nu mai pot traduce acum. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 5674

pissy multumim 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 , o saptamana frumoasa iti doresc 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Bfbc32a0675441fa180b49b
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 7:54 am

Buna dimineata Mihaela cheers 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 155520
iti doresc o saptamana excelenta 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793

revin mai tarziu kiss
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Oct 2010, 8:35 am

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 971524 Buna dimineata fetelor s-aveti o zi si o saptamina minunata,multumesc PISSY pt. traducere 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 517793 .Poftiti la cafeluta 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 13898 sau la un 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 33656 si la stiri 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 224522 sper de bine 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 296580 .
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 8:43 am

Buna dimineata kiss

Sa aveti o saptamana usoara si cat mai frumoasa.

Incep s atraduc urmatoarea parte. kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 04 Oct 2010, 8:47 am

Buna dimi!Fetelor o saptamana minunata!
Pissy multumim pt traducere.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 9:34 am

Buna dimineata si un inceput de saptamana cat mai placut. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Oct 2010, 9:48 am

buna dimineata Iuliana o zi cu soare sa ai da nu mai spune stiri de acelea ca ma ia durerea de inima. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 Empty Hi!

Mesaj Scris de rina-rina Lun 04 Oct 2010, 11:00 am

Fragman 23 epizod Gonulcelen:

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/10/08/gonulcelen?target=fragman

rina-rina
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Lun 04 Oct 2010, 11:08 am

rina-rina a scris:Fragman 23 epizod Gonulcelen:

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/10/08/gonulcelen?target=fragman

thanks rina 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 296580
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Lun 04 Oct 2010, 11:12 am

buna fetelor!!!! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 296580

a aparut trailer ul...sa vedem si ce zic.....ca iar o dau astia la cap cu scenariul 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 5674 .uffffffff........luai ar circul pe toti 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 73388
la inceputul sezonului 2 erau niste poze cu noile personaje si era o batrana de care ziceati voi ca poate e buni ca lui hasret..........dar daca o fi mama lui selin si bahar sau vreun neam de al ei? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 2 419114
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:14 am

Thank you Rina for the trailer kiss
Ce trist pare!! Oare ne pregatesc din nou sa ne stea inima? sad
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 44 Înapoi  1, 2, 3 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum