Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți

Pagina 3 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Urmatorul

In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 11:19 am

rina-rina a scris:Fragman 23 epizod Gonulcelen:

http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/10/08/gonulcelen?target=fragman

thank you Rina 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 441904 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 155520 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 517793 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 517793
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 11:21 am

pissycutz a scris:Thank you Rina for the trailer 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
Ce trist pare!! Oare ne pregatesc din nou sa ne stea inima? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 5674

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 5674 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 5674 buna pissy 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 , chiar ca e trist ep., da Murat Oga ce are? e cumva bolnav? si aia de ce il mangaie pe fata? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 419114
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Lun 04 Oct 2010, 11:22 am

no bine cind ziceam ca- i spre bine iar se pare ca o luam spre rau,multumim RINA pt. triler,n-am fost atenta cind va fi ep
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:26 am

mihaela99 a scris:

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 5674 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 5674 buna pissy 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 , chiar ca e trist ep., da Murat Oga ce are? e cumva bolnav? si aia de ce il mangaie pe fata? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 419114

Buna Miha,

Nu stiu l-or fi drogat astea doua doar ca sa o scoata pe Hasret din peisaj.
Ma scoate din minti trailerul asta. O clipa de fericire dupa care explodeaza bomba. SI se pare ca de suparare Hasret incepe sa lucreze cu Kenan. sad
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 11:28 am

Tragic ha tragic n-a fost pana acum sa vedeti ce ne asteapta de aici incolo.
Acolo cred ca Hogea doarme si nebuna aia intra la el fara sa stie el dar probabil cu ajutorul lui Nesrin sa o vada Hasret ca sa-i dea de inteles ca ar fi ceva intre ei si ia ca vede si iar se schimba lucrurile, eu cred ca fetele de pe facebook nu minteau aseara cand v-am spus ce v-am spus.Imi pare rau, rau, rau ca iar se strica lucrurile intre Hasret si Hogea. sad sad sad

Thank's Rina.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:30 am

iulianagl a scris:Tragic ha tragic n-a fost pana acum sa vedeti ce ne asteapta de aici incolo.
Acolo cred ca Hogea doarme si nebuna aia intra la el fara sa stie el dar probabil cu ajutorul lui Nesrin sa o vada Hasret ca sa-i dea de inteles ca ar fi ceva intre ei si ia ca vede si iar se schimba lucrurile, eu cred ca fetele de pe facebook nu minteau aseara cand v-am spus ce v-am spus.Imi pare rau, rau, rau ca iar se strica lucrurile intre Hasret si Hogea. sad sad sad

Thank's Rina.

Tragic e putin spus. sad Au luat-o razna cu totii, cum pot cei doi sa lupte cu toata lumea. In afara de apropiatii lui Hasret care nu au nici o putere toti ceilalti ii vor despartiti. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754
Ma scoate din minti stupid
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 11:35 am

pissycutz a scris:

Tragic e putin spus. sad Au luat-o razna cu totii, cum pot cei doi sa lupte cu toata lumea. In afara de apropiatii lui Hasret care nu au nici o putere toti ceilalti ii vor despartiti. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754

Si pe mine de aseara de cand am discutat cu doamnele de pe facebook numai la serialulasta ma gandesc cineva o sa-i ajute eu cred ca Saime o sa se implice mai mult decat pana acum ce pana acum ca nu s-a implicat mai deloc. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 Crying or Very sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:37 am

iulianagl a scris:

Si pe mine de aseara de cand am discutat cu doamnele de pe facebook numai la serialulasta ma gandesc cineva o sa-i ajute eu cred ca Saime o sa se implice mai mult decat pana acum ce pana acum ca nu s-a implicat mai deloc. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2743637754 Crying or Very sad

Sper, au nevoie de un aliat, cineva care sa le sprijine si lor dragostea. E prea mult sa trebuisca sa te lupti cu toata lumea pentru a fi fericit.

PS: Partea a IV a gata. Incep partea a V a.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 11:38 am

Buna Iuliana, 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 242329 cand am citit aseara ce au spus fetele de pe fb am crezut ca nu-i adevarat, imi vine sa urlu de ciuda 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 600626 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 600626 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 600626
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 11:39 am

pissycutz a scris:
28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580 multumim
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:40 am

mihaela99 a scris:Buna Iuliana, 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 242329 cand am citit aseara ce au spus fetele de pe fb am crezut ca nu-i adevarat, imi vine sa urlu de ciuda 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 600626 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 600626 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 600626

Urla dar ai grija cu balcoanele, hoca produce despresii severe Smile Smile Smile
Ma gandesc sa ii dam un vant lui Bahar, ce ziceti? Smile Ar cam merita Question
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 11:42 am

pissycutz a scris:

Sper, au nevoie de un aliat, cineva care sa le sprijine si lor dragostea. E prea mult sa trebuisca sa te lupti cu toata lumea pentru a fi fericit.

Iar se cearta in trailer cu Levent cred ca-i spune ca asemnat contractul cu noul producator si asta-l scoate din minti pe Murat iat Levant si cu producatorul cred ca incep sa o vada ca pe o masina de facut bani.
Nesrin ce naiba e asa de inversunata impotriva Hasretei?Nu inteleg ce ia facut Hasret lui Nesrin.
Acum in momentul asta incep sa-mi pierd speranta ca ei doi ar mai putea fi impreuna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaela99 Lun 04 Oct 2010, 11:45 am

pissycutz a scris:[

Urla dar ai grija cu balcoanele, hoca produce despresii severe 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639
Ma gandesc sa ii dam un vant lui Bahar, ce ziceti? 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 Ar cam merita 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 512126

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 am noroc ca nu se deschid geamurile la mine la birou, dar acasa nu garantez , mai stau si la etajul 7 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 706290

mai bine da-i lu aia un branci sa se duca langa sor-sa 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639
mihaela99
mihaela99
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:47 am

iulianagl a scris:

Iar se cearta in trailer cu Levent cred ca-i spune ca asemnat contractul cu noul producator si asta-l scoate din minti pe Murat iat Levant si cu producatorul cred ca incep sa o vada ca pe o masina de facut bani.
Nesrin ce naiba e asa de inversunata impotriva Hasretei?Nu inteleg ce ia facut Hasret lui Nesrin.
Acum in momentul asta incep sa-mi pierd speranta ca ei doi ar mai putea fi impreuna.

Cred ca prietenia lui Levent si Murat se indreapta catre prapastie. Deocamdata Murat nu e constien de sentimentele lui Levent. Oare descopera ceva? Sau ii reposeaza ca a fortat-o se semneze contractul? Murat este sigur ca indemnul lui a ajuns la Hasret, si aceasta nu va semna cu Kenan.

Ceea ce nu imi explic este de ce Nersin nu o vrea pe Hasret dar o vrea pe Bahar affraid Hasret l-a facut pe Murat sa o infrunte. Cred ca asta e marea ei problema. Oare cu Selin chiar era in relatii bune? Pare o mama posesiva, care se teme sa nu piarda controlul asupra fiului ei.

Nu iti pierde speranta, vor fi impreuna ... dar cine stie cand?! Smile Smile Smile Poate daca se schimba toata distributia Smile Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 11:49 am

mihaela99 a scris:

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 am noroc ca nu se deschid geamurile la mine la birou, dar acasa nu garantez , mai stau si la etajul 7 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 706290

mai bine da-i lu aia un branci sa se duca langa sor-sa 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 355639

Pastreaza distanta fata de fereste, mai ales dupa trailerul acesta. Smile Smile Smile
Asa ma gandeam si eu, sa nu se simta Selinica singura Smile Smile Smile Sau poate sa se arunce de pe podul Galata pentru mai mult efect Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Lun 04 Oct 2010, 11:50 am

pissycutz a scris:

ce spui daca l-ar ajuta Kadir si i-ar fura peruca ?
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 11:50 am

Dar nu numai Levent are argumente cu Murat si Hasret cu Bahar ia uitati-va mai bine.Cred ca o face Bahar pe Hasret sa-si piarda si ea speranta de a mai fi cu Murat, la cat a luptat ea sa ajunga iar langa el acum stupida asta de Bahar ii spulbera toate eforturile iar Hogealui nostru nici nu-i trece prin cap ca poate cu 2 vorbe o aduce pe Hasret langa el.Din cate am inteles dupa ce afla ca ea a semnat contractul el iar se indeparteaza de ea si cand ea o sa-l caute sa-i dea explicatii o sa o dea afara iar si poate pentru foarte mult timp.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Lun 04 Oct 2010, 11:51 am

inteleg ca doar nu o sa i puna sa fie impreuna acum ca s ar termina serialul, dar parca prea exagereaza.........si mi se pare mie sau bahar pune ochii pe murat ....ca prea il mangaia cu patos 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 419114 .............asta daca nu o fi mana madamei nesrin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 873684 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 73388 .....
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Lun 04 Oct 2010, 11:53 am

mihaela99 a scris:

Oga cred ca sufera cu tensiunea;nu ai vazut ce a rosit la fata cind s-a aplecat sa-i scrie in caiet Hasretei?
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 11:55 am

danaxbt a scris:inteleg ca doar nu o sa i puna sa fie impreuna acum ca s ar termina serialul, dar parca prea exagereaza.........si mi se pare mie sau bahar pune ochii pe murat ....ca prea il mangaia cu patos 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 419114 .............asta daca nu o fi mana madamei nesrin 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 873684 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 73388 .....

Pai tu ce crezi de o arata in trailer langa fereastra bucuroasa nevoie mare ca o vede pe Hasret plecand suparata.Cred ca l-au sedat amandoua bine deoarece n-o simte Murat pe Bahar in camera lui langa pat mangaindul. stupid
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 04 Oct 2010, 11:57 am

Iubitele mele eu plec ne auzim diseara. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de danaxbt Lun 04 Oct 2010, 12:00 pm

va doresc o zi frumoasa! 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 296580
danaxbt
danaxbt
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 04 Oct 2010, 12:10 pm

Pa Iulia. o zi buna. 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 517793

Sunt prin preajma, va citesc pe sarite kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Lun 04 Oct 2010, 12:22 pm

28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Bunga-melati O zi si o saptamana buna va doresc....28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 37939_436163584314_749274314_5332332_4121988_n
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Lun 04 Oct 2010, 12:31 pm

am revenit... avem trailer... si eu n-am stiut nik.. si nici macar nu am timp sa ma gandesc la el Crying or Very sad
Buna Danuta o saptamana buna sa ai si tu 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 517793
Cine e tipa blonda care e cu Cansel? e recenta poza?
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum