28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 3 din 44
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
rina-rina a scris:Fragman 23 epizod Gonulcelen:
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/10/08/gonulcelen?target=fragman
thank you Rina
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pissycutz a scris:Thank you Rina for the trailer
Ce trist pare!! Oare ne pregatesc din nou sa ne stea inima?
buna pissy , chiar ca e trist ep., da Murat Oga ce are? e cumva bolnav? si aia de ce il mangaie pe fata?
mihaela99- vip
no bine cind ziceam ca- i spre bine iar se pare ca o luam spre rau,multumim RINA pt. triler,n-am fost atenta cind va fi ep
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
mihaela99 a scris:
buna pissy , chiar ca e trist ep., da Murat Oga ce are? e cumva bolnav? si aia de ce il mangaie pe fata?
Buna Miha,
Nu stiu l-or fi drogat astea doua doar ca sa o scoata pe Hasret din peisaj.
Ma scoate din minti trailerul asta. O clipa de fericire dupa care explodeaza bomba. SI se pare ca de suparare Hasret incepe sa lucreze cu Kenan.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Tragic ha tragic n-a fost pana acum sa vedeti ce ne asteapta de aici incolo.
Acolo cred ca Hogea doarme si nebuna aia intra la el fara sa stie el dar probabil cu ajutorul lui Nesrin sa o vada Hasret ca sa-i dea de inteles ca ar fi ceva intre ei si ia ca vede si iar se schimba lucrurile, eu cred ca fetele de pe facebook nu minteau aseara cand v-am spus ce v-am spus.Imi pare rau, rau, rau ca iar se strica lucrurile intre Hasret si Hogea.
Thank's Rina.
Acolo cred ca Hogea doarme si nebuna aia intra la el fara sa stie el dar probabil cu ajutorul lui Nesrin sa o vada Hasret ca sa-i dea de inteles ca ar fi ceva intre ei si ia ca vede si iar se schimba lucrurile, eu cred ca fetele de pe facebook nu minteau aseara cand v-am spus ce v-am spus.Imi pare rau, rau, rau ca iar se strica lucrurile intre Hasret si Hogea.
Thank's Rina.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Tragic ha tragic n-a fost pana acum sa vedeti ce ne asteapta de aici incolo.
Thank's Rina.
Tragic e putin spus. Au luat-o razna cu totii, cum pot cei doi sa lupte cu toata lumea. In afara de apropiatii lui Hasret care nu au nici o putere toti ceilalti ii vor despartiti.
Ma scoate din minti
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Tragic e putin spus. Au luat-o razna cu totii, cum pot cei doi sa lupte cu toata lumea. In afara de apropiatii lui Hasret care nu au nici o putere toti ceilalti ii vor despartiti.
Ma scoate din minti
Si pe mine de aseara de cand am discutat cu doamnele de pe facebook numai la serialulasta ma gandesc cineva o sa-i ajute eu cred ca Saime o sa se implice mai mult decat pana acum ce pana acum ca nu s-a implicat mai deloc.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si pe mine de aseara de cand am discutat cu doamnele de pe facebook numai la serialulasta ma gandesc cineva o sa-i ajute eu cred ca Saime o sa se implice mai mult decat pana acum ce pana acum ca nu s-a implicat mai deloc.
Sper, au nevoie de un aliat, cineva care sa le sprijine si lor dragostea. E prea mult sa trebuisca sa te lupti cu toata lumea pentru a fi fericit.
PS: Partea a IV a gata. Incep partea a V a.
pissycutz- vip
Buna Iuliana, cand am citit aseara ce au spus fetele de pe fb am crezut ca nu-i adevarat, imi vine sa urlu de ciuda
mihaela99- vip
multumimpissycutz a scris:
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:Buna Iuliana, cand am citit aseara ce au spus fetele de pe fb am crezut ca nu-i adevarat, imi vine sa urlu de ciuda
Urla dar ai grija cu balcoanele, hoca produce despresii severe
Ma gandesc sa ii dam un vant lui Bahar, ce ziceti? Ar cam merita
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Sper, au nevoie de un aliat, cineva care sa le sprijine si lor dragostea. E prea mult sa trebuisca sa te lupti cu toata lumea pentru a fi fericit.
Iar se cearta in trailer cu Levent cred ca-i spune ca asemnat contractul cu noul producator si asta-l scoate din minti pe Murat iat Levant si cu producatorul cred ca incep sa o vada ca pe o masina de facut bani.
Nesrin ce naiba e asa de inversunata impotriva Hasretei?Nu inteleg ce ia facut Hasret lui Nesrin.
Acum in momentul asta incep sa-mi pierd speranta ca ei doi ar mai putea fi impreuna.
iulianagl- moderator
pissycutz a scris:[
Urla dar ai grija cu balcoanele, hoca produce despresii severe
Ma gandesc sa ii dam un vant lui Bahar, ce ziceti? Ar cam merita
am noroc ca nu se deschid geamurile la mine la birou, dar acasa nu garantez , mai stau si la etajul 7
mai bine da-i lu aia un branci sa se duca langa sor-sa
mihaela99- vip
iulianagl a scris:
Iar se cearta in trailer cu Levent cred ca-i spune ca asemnat contractul cu noul producator si asta-l scoate din minti pe Murat iat Levant si cu producatorul cred ca incep sa o vada ca pe o masina de facut bani.
Nesrin ce naiba e asa de inversunata impotriva Hasretei?Nu inteleg ce ia facut Hasret lui Nesrin.
Acum in momentul asta incep sa-mi pierd speranta ca ei doi ar mai putea fi impreuna.
Cred ca prietenia lui Levent si Murat se indreapta catre prapastie. Deocamdata Murat nu e constien de sentimentele lui Levent. Oare descopera ceva? Sau ii reposeaza ca a fortat-o se semneze contractul? Murat este sigur ca indemnul lui a ajuns la Hasret, si aceasta nu va semna cu Kenan.
Ceea ce nu imi explic este de ce Nersin nu o vrea pe Hasret dar o vrea pe Bahar Hasret l-a facut pe Murat sa o infrunte. Cred ca asta e marea ei problema. Oare cu Selin chiar era in relatii bune? Pare o mama posesiva, care se teme sa nu piarda controlul asupra fiului ei.
Nu iti pierde speranta, vor fi impreuna ... dar cine stie cand?! Poate daca se schimba toata distributia
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
am noroc ca nu se deschid geamurile la mine la birou, dar acasa nu garantez , mai stau si la etajul 7
mai bine da-i lu aia un branci sa se duca langa sor-sa
Pastreaza distanta fata de fereste, mai ales dupa trailerul acesta.
Asa ma gandeam si eu, sa nu se simta Selinica singura Sau poate sa se arunce de pe podul Galata pentru mai mult efect
pissycutz- vip
ce spui daca l-ar ajuta Kadir si i-ar fura peruca ?pissycutz a scris:
Ma scoate din minti
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Dar nu numai Levent are argumente cu Murat si Hasret cu Bahar ia uitati-va mai bine.Cred ca o face Bahar pe Hasret sa-si piarda si ea speranta de a mai fi cu Murat, la cat a luptat ea sa ajunga iar langa el acum stupida asta de Bahar ii spulbera toate eforturile iar Hogealui nostru nici nu-i trece prin cap ca poate cu 2 vorbe o aduce pe Hasret langa el.Din cate am inteles dupa ce afla ca ea a semnat contractul el iar se indeparteaza de ea si cand ea o sa-l caute sa-i dea explicatii o sa o dea afara iar si poate pentru foarte mult timp.
iulianagl- moderator
inteleg ca doar nu o sa i puna sa fie impreuna acum ca s ar termina serialul, dar parca prea exagereaza.........si mi se pare mie sau bahar pune ochii pe murat ....ca prea il mangaia cu patos .............asta daca nu o fi mana madamei nesrin .....
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Oga cred ca sufera cu tensiunea;nu ai vazut ce a rosit la fata cind s-a aplecat sa-i scrie in caiet Hasretei?mihaela99 a scris:
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
danaxbt a scris:inteleg ca doar nu o sa i puna sa fie impreuna acum ca s ar termina serialul, dar parca prea exagereaza.........si mi se pare mie sau bahar pune ochii pe murat ....ca prea il mangaia cu patos .............asta daca nu o fi mana madamei nesrin .....
Pai tu ce crezi de o arata in trailer langa fereastra bucuroasa nevoie mare ca o vede pe Hasret plecand suparata.Cred ca l-au sedat amandoua bine deoarece n-o simte Murat pe Bahar in camera lui langa pat mangaindul.
iulianagl- moderator
Iubitele mele eu plec ne auzim diseara.
iulianagl- moderator
va doresc o zi frumoasa!
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Pa Iulia. o zi buna.
Sunt prin preajma, va citesc pe sarite
Sunt prin preajma, va citesc pe sarite
pissycutz- vip
O zi si o saptamana buna va doresc....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
am revenit... avem trailer... si eu n-am stiut nik.. si nici macar nu am timp sa ma gandesc la el
Buna Danuta o saptamana buna sa ai si tu
Cine e tipa blonda care e cu Cansel? e recenta poza?
Buna Danuta o saptamana buna sa ai si tu
Cine e tipa blonda care e cu Cansel? e recenta poza?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum