28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 16 din 44
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris: Au fost niste zile pina mai alaltaieri superbe de toamna ce o fi venind asa de brusc frigul habar nu am . De fapt mie imi place iarna mi se pare parca o minune cind ninge si mai ales zapada parca a si fi pe alta planeta mi se pare ca , curata toata mizeria imbacseala praful si cind ma imbrac prefer culoarea alba bine depinde acum de l conjunctura dar parca daca am si ceva alb respir mai bine[ ca sa vezi ce tacanita sunt]
ia fii atenta Ixulet la mine nu mai merge atv este o expresie la ei pe care am intilnit o si atunci la inceput dupa ce nu ne a mai permis sa vedem episodul de vineri l am vazut vai si amar se bloca mereu oare sa nu mai putem vedea deloc ep de vineri on lin ca de la turcaleti te poti astepta la orice ,, la absolut orice
mii de scuze elena ca raspund asa greu.........toata ziua mi a mers net ul in suturi ca dupa vrema cred.......eu vineri am vazut doar de la jumatate filmul pe atv si mi a mers bine(dar acum am intrat si nu merge).......in general eu prefer sa vad filmul cand apare si subtitrarea ca sa nu mi bat capul cu mii de ganduri
aaaaaa si mi e imi place iarna dar numai cand ninge si e zapada.......si prefer frigul decat canicula...........acus vine iarna cica dupa 15 nov
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ne citim mai pe seara....va pup
danaxbt- membru senior
O seara buna ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara fetelor!!
Am facut cateva poze din ep 22 restul sper sa le termin maine. O seara frumoasa!
Ma duc sa vizionez iubire si onoare.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-800.htm#64278
Am facut cateva poze din ep 22 restul sper sa le termin maine. O seara frumoasa!
Ma duc sa vizionez iubire si onoare.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-heart-stealer-f3/gonulcelen-heart-stealer-poze-pictures-t92-800.htm#64278
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara fetelor
Buna Dea ..vizionare placuta
Buna seara Danuta
Buna Dea ..vizionare placuta
Buna seara Danuta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Unde te duci ,Dea ? Se supara Canselu...
dana17- vip
dana17- vip
fetelor unde sunteti? va postez o problema trasnita
Acest exercitiu a fost creat de un profesor de matematica de la Universitatea din Barcelona care apoi a cerut elevilor sai sa o rezolve.
Problema:
Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.
Intrebare:
UNDE e T A T A L?
-------------------------------------------
A ceasta problema se poate rezolva matematic; nu e atit de dificila cum pare.
Solutia mai jos ! Incercati totusi sa o rezolvati singuri!!
SOLUTIE:
Copilul are azi X ani si mama Y ani, stim ca mama are cu
21 de ani mai mult decit copilul.
Deci:
X + 21 = Y
Stim ca peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.
Deci putem scrie urmatoarea ecuatie:
5 (X + 6) = Y + 6
Inlocuind Y cu valoarea din prima ecuatie, rezulta:
5 (X + 6) = X + 21 + 6
5X + 30 = X + 27
5X - X = 27 - 30
4X = -3
X = -3/4
Copilul are azi -3/4 dintr-un an deci are -9 luni.
Din punct de vedere matematic putem confirma si dovedi ca in
acest moment mama concepe copilul.Deci:
Rezultatul:
T A T A L este ........
Acest exercitiu a fost creat de un profesor de matematica de la Universitatea din Barcelona care apoi a cerut elevilor sai sa o rezolve.
Problema:
Mama are cu 21 ani mai mult decit copilul sau si peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.
Intrebare:
UNDE e T A T A L?
-------------------------------------------
A ceasta problema se poate rezolva matematic; nu e atit de dificila cum pare.
Solutia mai jos ! Incercati totusi sa o rezolvati singuri!!
SOLUTIE:
Copilul are azi X ani si mama Y ani, stim ca mama are cu
21 de ani mai mult decit copilul.
Deci:
X + 21 = Y
Stim ca peste 6 ani copilul va fi de 5 ori mai tinar decit mama.
Deci putem scrie urmatoarea ecuatie:
5 (X + 6) = Y + 6
Inlocuind Y cu valoarea din prima ecuatie, rezulta:
5 (X + 6) = X + 21 + 6
5X + 30 = X + 27
5X - X = 27 - 30
4X = -3
X = -3/4
Copilul are azi -3/4 dintr-un an deci are -9 luni.
Din punct de vedere matematic putem confirma si dovedi ca in
acest moment mama concepe copilul.Deci:
Rezultatul:
T A T A L este ........
anuta1971- vip
La ora asta ,greu cu mate...M-ai ametit... Uite ce-am gasit ...
dana17- vip
buna seara Anuta ggrea problema pt.mintea acum,minte bintuita de turcalrti.anuta1971 a scris:fetelor unde sunteti? va postez o problema trasnita
Rezulta
T A T A L este ........
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara draga Flori raspunsul e foarte simplu.. trebe un pic de imaginatieflorica a scris:buna seara Anuta ggrea problema pt.mintea acum,minte bintuita de turcalrti.
daca esti obosita iti vine inspiratia maine
anuta1971- vip
dana17- vip
A-ti plecat toate la AVC?
florica- vip
danaxbt- membru senior
eu sunt pe aici... mai bantui si prin alte parti... nu cred ca fetele sunt la AVC... sau or fi?florica a scris:A-ti plecat toate la AVC?
anuta1971- vip
buna seara Danadanaxbt a scris:buna seara....
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:fetelor unde sunteti? va postez o problema trasnita
Rezultatul:
T A T A L este ........
anuta mie mi e rusine sa zic asta daca e ce cred eu ...... iar daca nu am dreptate mi e si mai rusine pt ca nu stiu rasp
danaxbt- membru senior
eu zic ca-l stii sa nu-ti fie rusine ca e o problema de matedanaxbt a scris:
anuta mie mi e rusine sa zic asta daca e ce cred eu ...... iar daca nu am dreptate mi e si mai rusine pt ca nu stiu rasp
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
eu zic ca-l stii sa nu-ti fie rusine ca e o problema de mate
danaxbt- membru senior
Anuta ce noutati ai gasit pe unde haladuiestianuta1971 a scris:
eu sunt pe aici... mai bantui si prin alte parti... nu cred ca fetele sunt la AVC... sau or fi?
florica- vip
Buna danutaxbtdanaxbt a scris:buna seara....
florica- vip
Pe facebook se comenteaza mult clipul in care a aparut Cansel.. sunt discutii despre solista.. spun ca e foarte cunoscuta in Turcia... cam ce ati vorbit si voi azi pe aici... pe hunili n-am fost.. stai ca ma duc acum vin repedeflorica a scris:Anuta ce noutati ai gasit pe unde haladuiesti
anuta1971- vip
Bună seara dragele mele. Vă salut atât de târziu pentru că am încercat să rezolv problema de matematică pusă de Ana.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna Narcisa si bine ai venit, pina la urma i-ai dat de cap problemei?narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Vă salut atât de târziu pentru că am încercat să rezolv problema de matematică pusă de Ana.
florica- vip
Narcisa bine ai venitnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Vă salut atât de târziu pentru că am încercat să rezolv problema de matematică pusă de Ana.
si ai rezolvat-o?
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum