28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna ziua fetelor , v-ati incins la glume nu jucarie, bine faceti pe vremea asta si ce poti face.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:buna ziua fetelor , v-ati incins la glume nu jucarie, bine faceti pe vremea asta si ce poti face.
Buna Flory ce avem azi in meniu? ai vazut clipul lui Cansel?
https://www.dailymotion.com/video/xf2sep_sertab-erener-bir-damla-gozlerimde_music?start=70#from=embed
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Cum ar fi iesit clipul asta cu Tuba...Totusi au scos niste scene amandoi...Mie mi s-a parut cam incarcat ,prea multe imagini suprapuse ,multe planuri ,multe momente ,ba noapte ,ba zori...Greoi...dar nu urat...mihaela99 a scris:
urata foc tipa , iti dai seama unde ii erau gandurile lui Cansel
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna Floricaflorica a scris:buna ziua fetelor , v-ati incins la glume nu jucarie, bine faceti pe vremea asta si ce poti face.
dana17- vip
dana17 a scris:[Cum ar fi iesit clipul asta cu Tuba...Totusi au scos niste scene amandoi...Mie mi s-a parut cam incarcat ,prea multe imagini suprapuse ,multe planuri ,multe momente ,ba noapte ,ba zori...Greoi...dar nu urat...
sa stii ca si eu mi-o imaginam pe Tuba in locul tipei , melodia e draguta, Cancel stie sa fie tandru, chiar il avantajeaza , imi place cum lucreaza cu mainile , ma gandesc cum vor fi scenele fierbinti cu Tuba , asta daca o sa avem parte prea curand de asa ceva
mihaela99- vip
Aici in concert parca arata mai bine...
dana17- vip
mihaela99 a scris:m
Buna Flory ce avem azi in meniu? ai vazut clipul lui Cansel? Mihaela azi meniu a fost cel de rezerva pt . ca ploaia mi-a schimbat socotelile,da am vazut clipul cu Canselutu[de mai multe ori]am zis si ieri nu-mi plac miinile lui pe urita aia numa pe tuba
https://www.dailymotion.com/video/xf2sep_sertab-erener-bir-damla-gozlerimde_music?start=70#from=embed
florica- vip
[quote="florica"][
am zis si ieri nu-mi plac miinile lui pe urita aia numa pe tuba
, nici mie
am zis si ieri nu-mi plac miinile lui pe urita aia numa pe tuba
, nici mie
mihaela99- vip
Vor fi tari ,dar nu stiu cat vom vedea noi ..Depinde de regizor...Si da ,nu prea curand...mihaela99 a scris:
sa stii ca si eu mi-o imaginam pe Tuba in locul tipei , melodia e draguta, Cancel stie sa fie tandru, chiar il avantajeaza , imi place cum lucreaza cu mainile , ma gandesc cum vor fi scenele fierbinti cu Tuba , asta daca o sa avem parte prea curand de asa ceva
dana17- vip
multumesc Danuta pt flori ,imi plac mult iar acum cu venirea frigului nu stiu pe unde sa le mai pun .dana17 a scris:Buna Florica
florica- vip
Cineva spune ca Cansel este rece ca ghiata si inclip si la filmari cu Tuba mie mi se pare un tip foarte dragut si cu mult bun simt.Odupa amiaza frumoasa va doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor eu plec ,ma duc la masa ...Ma asteapta.....O seara buna....
dana17- vip
dana17 a scris:Fetelor eu plec ,ma duc la masa ...Ma asteapta.....O seara buna....
sa ai pofta Dana, , o seara frumoasa iti dorim , si nu il lasa pe Canselu sa mance mult ca ii se face rau si nu mai face treaba
mihaela99- vip
Fetelor plec si eu acasa, mi s-a facut foame, o dupa amiaza linistita
mihaela99- vip
pofta buna Dana,Mihaela si celorlalte fete care n-ati luat prinzul.
florica- vip
buna din nou.......ce fac fetele?............mie mi se pare un pic cam zapacit clipul doar cansel il face sa fie mai atractiv
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
buna ixulet bine ai venit da este putin bizar cansel o aparitie remarcabiladanaxbt a scris:buna din nou.......ce fac fetele?............mie mi se pare un pic cam zapacit clipul doar cansel il face sa fie mai atractiv
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
sa speram ca in curand o s o vedem si pe tuba intr un clip.....
danaxbt- membru senior
[quote="danaxbt"]sa speram ca in curand o s o vedem si pe tuba intr un clip..... [/quote insalah
elena- vip
Ixulet la tine este frig ca eu am inghetat am iesit afara si mi au inghetat picioarele in pantofi aaa uitasem am vrut sa ti spun de cum am vazut f frumos este ce ai in avatar :
Ultima editare efectuata de catre elena in Mar 05 Oct 2010, 4:38 pm, editata de 1 ori
elena- vip
elena a scris: Ixulet la tine este ca eu am inghetat am iesit afara si mi au inghetat picioarele in pantofi
e un si ploua.......dar am auzit ca o sa se incalzeasca dupa 15 oct
danaxbt- membru senior
[quote="danaxbt"="elena"
e un si ploua.......dar am auzit ca o sa se incalzeasca dupa 15 oct[/quote cica pe 25 oct v om avea o tem p de 25 grade
e un si ploua.......dar am auzit ca o sa se incalzeasca dupa 15 oct[/quote cica pe 25 oct v om avea o tem p de 25 grade
elena- vip
mie imi place f mult toamna, mai ales culorile ei....dar numai cand ii cald......cand ii si ploua ma indispune si nu am chef de nimic
danaxbt- membru senior
Au fost niste zile pina mai alaltaieri superbe de toamna ce o fi venind asa de brusc frigul habar nu am . De fapt mie imi place iarna mi se pare parca o minune cind ninge si mai ales zapada parca a si fi pe alta planeta mi se pare ca , curata toata mizeria imbacseala praful si cind ma imbrac prefer culoarea alba bine depinde acum de l conjunctura dar parca daca am si ceva alb respir mai bine[ ca sa vezi ce tacanita sunt]danaxbt a scris:mie imi place f mult toamna, mai ales culorile ei....dar numai cand ii cald......cand ii si ploua ma indispune si nu am chef de nimic
ia fii atenta Ixulet la mine nu mai merge atv este o expresie la ei pe care am intilnit o si atunci la inceput dupa ce nu ne a mai permis sa vedem episodul de vineri l am vazut vai si amar se bloca mereu oare sa nu mai putem vedea deloc ep de vineri on lin ca de la turcaleti te poti astepta la orice ,, la absolut orice
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum