28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mihaela99 a scris:Ana unde sti? tot incurcata in ganduri ?
Cred ca s-a topit in fata pozei postate de Dana mai devreme
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu o lasati mult ca vine cu blana incurcata ...pissycutz a scris:
Cred ca s-a topit in fata pozei postate de Dana mai devreme
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Fetelor ma duc sa mai ravasesc neste acte poate reusesc sa le incurc de tot , revin in curand pe ecrane
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Dana mi-a placut poza cu ei doi ... i-am zarit si gatul dar tot mai am nevoie de niste explicatii
nu-i nimic il descurca MIha
dana17 a scris:Nu o lasati mult ca vine cu blana incurcata ...
nu-i nimic il descurca MIha
pissycutz- vip
bine dar sa nu vii in reluare ca nu mai ramane nimic din hoca il tocam bucatimihaela99 a scris:Fetelor ma duc sa mai ravasesc neste acte poate reusesc sa le incurc de tot , revin in curand pe ecrane
pissycutz- vip
Doar acte ? Pe Cansel sigur nu ? Spor... doar la acte...mihaela99 a scris:Fetelor ma duc sa mai ravasesc neste acte poate reusesc sa le incurc de tot , revin in curand pe ecrane
dana17- vip
dana17 a scris:Doar acte ? Pe Cansel sigur nu ? Spor... doar la acte...
Iti dai seama ca ne pacaleste iar ea se duce sa isi faca de cap cu Cansel
pissycutz- vip
Buna fetelor o zi placuta va doresc Am gasit la Cansel facindu i analiza nr de destin pe anul 2010 urmatoarele . in acest an va veti implica in niste proiecte vaste. Va veti simti confortabil in fata unei multimi desi in general sunteti un timid. Desi sunteti o persoana senzuala simtind gustul vietii fiind temator si foarte dificil in fata angajarii unei relatii sentimentale de durata [ dar in sinea ta dorindu ti din tot sufletul sa ti gasesti dragostea] anul acesta o vei intilnii si odata inceputa relatia vei fii credincios va fi o atractie irezistibila care iti va schimba drumul vietii vei avea o casnicie frumoasa confortabila pentru ca in viata ta exista familia [ tu sotia si FIICA]
TUBA ANUL 2010 iti vei recistiga libertatea renuntind la o legatura veche .iti vei gasi echilibrul si sensul vietii Vei fi luata prin surprindere de intensitatea si atractia irezistibila pe care o vei simtii intr o relatie sentimentala casatorie neasteptata p s vibratia numarului de destin este in concordanta pentru fiecare dintre noi cu anul respectiv . aceste nr sunt de la 1 la 9 este un ciclu de 9 ani fiecarui an ii corespunde o anumita vibratie ca vrem sau nu vrem nimeni nu scapa fiecare an lasind ceva in viata noastra de care ne vom da seama la incheierea acestui ciclu daca nu si mai devreme depinde la fiecare de vibratia respectiva continua ciclu sau se intrerupe brusc] am completat pentru ca imi place daca dau drumul la niste afirmatii sa fie destul de clare ]
TUBA ANUL 2010 iti vei recistiga libertatea renuntind la o legatura veche .iti vei gasi echilibrul si sensul vietii Vei fi luata prin surprindere de intensitatea si atractia irezistibila pe care o vei simtii intr o relatie sentimentala casatorie neasteptata p s vibratia numarului de destin este in concordanta pentru fiecare dintre noi cu anul respectiv . aceste nr sunt de la 1 la 9 este un ciclu de 9 ani fiecarui an ii corespunde o anumita vibratie ca vrem sau nu vrem nimeni nu scapa fiecare an lasind ceva in viata noastra de care ne vom da seama la incheierea acestui ciclu daca nu si mai devreme depinde la fiecare de vibratia respectiva continua ciclu sau se intrerupe brusc] am completat pentru ca imi place daca dau drumul la niste afirmatii sa fie destul de clare ]
Ultima editare efectuata de catre elena in Mar 05 Oct 2010, 4:06 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
dana17 a scris:Nu am inteles ... Cine mai are blana ?
Ezelu'.... N-ati vazut ce merinos are ?? Faci trei covoare si-o carpeta din blanita lui...
Buna, fetelor !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna Elena Buna Iulia
pissycutz- vip
[quote="pissycutz"]Buna Elena Buna Iulia
Ola chica
Ola chica
elena- vip
Buna Elena
Buna Iulia
multumim Denisa de poze ,
vreau si eu sa fac poze cu Canselu
Buna Iulia
multumim Denisa de poze ,
vreau si eu sa fac poze cu Canselu
mihaela99- vip
Fetelor ma cheama datoria
pissycutz- vip
Buna Elena... Buna Iulia...
dana17- vip
pissycutz a scris:Fetelor ma cheama datoria
Pissy , o zi usoara in continuare
mihaela99- vip
Clipul lui Cansel
https://www.dailymotion.com/video/xf2sep_sertab-erener-bir-damla-gozlerimde_music?start=70#from=embed
https://www.dailymotion.com/video/xf2sep_sertab-erener-bir-damla-gozlerimde_music?start=70#from=embed
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 05 Oct 2010, 2:24 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Te pricepi la crosetat ? Dai batai acum ,cat nu e gramada pe el...iulia1965 a scris:
Ezelu'.... N-ati vazut ce merinos are ?? Faci trei covoare si-o carpeta din blanita lui...
Buna, fetelor !!
dana17- vip
[quote="mihaela99"]Clipul lui Cans/quote Mersy mihaela Cansel se uita la fata asta cu indulgenta
elena- vip
elena a scris:[
Mersy mihaela Cansel se uita la fata asta cu indulgenta
sloi de gheata Cancel, gheata la mal
mihaela99- vip
Pissy ,acum ai plecat cand a aparut clipul lui Cansel ? Sa vezi ,ca este o secventa cu gatul lui ...clar si la asta am concurenta...Mai place si la altii ,nu numai mie... Spor la datorie...pissycutz a scris:Fetelor ma cheama datoria
dana17- vip
dana17 a scris:Te pricepi la crosetat ? Dai batai acum ,cat nu e gramada pe el...
Nu ma bag...ca-mi taie mainile Axxa....
Eu ma multumesc cu blanita lui Halit... indragostit E si mai deasa ca a lui Canselu' , si nici concurenta nu prea am...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
A jucat bine ...Cat a putut si el...inspiratia era slaba... Nimic nu se compara cu Tuba...Se vede... cupidonmihaela99 a scris:
sloi de gheata Cancel, gheata la mal
dana17- vip
Dar ai avut...Ai rezistat eroic...iulia1965 a scris:
Nu ma bag...ca-mi taie mainile Axxa....
Eu ma multumesc cu blanita lui Halit... indragostit E si mai deasa ca a lui Canselu' , si nici concurenta nu prea am...
dana17- vip
dana17 a scris:
A jucat bine ...Cat a putut si el...inspiratia era slaba... Nimic nu se compara cu Tuba...Se vede...
urata foc tipa , iti dai seama unde ii erau gandurile lui Cansel
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum