28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 29 din 44
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:no fetelor acum mi s-a terminat timpul la calculator asa ca va spun ;noapte buna,somn usor ,vise placute si sa me-ntilnim cu bine miine
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:no fetelor acum mi s-a terminat timpul la calculator asa ca va spun ;noapte buna,somn usor ,vise placute si sa me-ntilnim cu bine miine
noapte buna flori!pe maine
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
aoleu, ce scobitoare e Eysan!!!!
noapte buna Floricaflorica a scris:no fetelor acum mi s-a terminat timpul la calculator asa ca va spun ;noapte buna,somn usor ,vise placute si sa me-ntilnim cu bine miine
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
fete frumoase, va pup.
noapte buna, sa ne revedem cu bine!
Imi place faza care o sa urmeze cu el si Bahar in ploaie.Se potriveste Bahar cu el mai bine ca sorasa.
Sorry Dea, Denisa stiu ca ar trebui discutat la pagina Ezel dar daca toata lumea e aici?!!!
Sorry Dea, Denisa stiu ca ar trebui discutat la pagina Ezel dar daca toata lumea e aici?!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
nu-mi place deloc de ea... dar e o actrita foarte bunaaxxa246 a scris:aoleu, ce scobitoare e Eysan!!!!
anuta1971- vip
da, Bahar se potriveste mai bine.
dar eu ma potrivesc si mai si!
pup!
pup!
vizionare placuta.. si tu sa ai grija de tine ... si de Ezelaxxa246 a scris:fete frumoase, va pup.
anuta1971- vip
axxa246 a scris:da, Bahar se potriveste mai bine.
pup!
iulianagl- moderator
hmmm, mi-a spus mie ezel ca nu ii place de ea, ca are oasele prea la vedere.anuta1971 a scris:
nu-mi place deloc de ea... dar e o actrita foarte buna
hihi
in cazul in care nu se stie, ezel sta la mine !!
anuta1971 a scris:
Nici mie dar intradevar joaca bine.Eu sunt curioasa ce s-a intamplat cu escrocul de taicasu?
iulianagl- moderator
e fata sincera nu ascunde nikaxxa246 a scris:
hmmm, mi-a spus mie ezel ca nu ii place de ea, ca are oasele prea la vedere.
hihi
in cazul in care nu se stie, ezel sta la mine !!
anuta1971- vip
am revenit un pic pina face dus] eu sint mama si de baieti dar nu as face asa ceva niciodata copiilor mei sper sa nu-mi ia Dumnezeu mintile,dana17 a scris: Fetelor nu stiu ce v-a fi,mi-e greu sa comentez acum ...cert e ca Nesrim se v-a cai groaznic intr-o zi .La firea lui Murat ...v-a veni greu chiar si pt ea iertarea... Eu nu sant mama ,dar multe dintre voi santeti si inca mame de baieti .Voi va explicati reactia ei ? Ca mama ...
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
sper sa nu ramana cu eysan.nici mie nu mi pace........stati ca mai incolo apare burcin... ....sper sa ramana cu bahar.......dar cine stie...
danaxbt- membru senior
Mă scuzați că am dispărut dar mi-a sunat telefonul și acum văd că plecați la culcare. Oricum sunt așa supărată de trailer că nici nu-mi vine să mai spun ceva.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
si eu.... dar sora ei moare ca am vazut parti din ep 35 36 si nu ami e in serialiulianagl a scris:
Nici mie dar intradevar joaca bine.Eu sunt curioasa ce s-a intamplat cu escrocul de taicasu?
anuta1971- vip
si eu.... dar sora ei moare ca am vazut parti din ep 35 36 si nu ami e in serial[/quote]anuta1971 a scris:
naspa. ..imi place mult de ea...o jucat si in menekse si halil
danaxbt- membru senior
eu n-am mai vazut-o pe Bahar in ultimile epdanaxbt a scris:
sper sa nu ramana cu eysan.nici mie nu mi pace........stati ca mai incolo apare burcin... ....sper sa ramana cu bahar.......dar cine stie...
anuta1971- vip
lasa narcisa nu mai fii suparata , ca peste 100 de episoade se impaca si einarcisa a scris:Mă scuzați că am dispărut dar mi-a sunat telefonul și acum văd că plecați la culcare. Oricum sunt așa supărată de trailer că nici nu-mi vine să mai spun ceva.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
plec si eu la nani.discutii placute .
danaxbt- membru senior
danaxbt a scris:
si eu.... dar sora ei moare ca am vazut parti din ep 35 36 si nu ami e in serial
naspa. ..imi place mult de ea...o jucat si in menekse si halil[/quote]
da e draguta... dar poate e si n-am vazut-o eu ... m-am uitat asa pe diagonala
anuta1971- vip
Noapte buna Danutadanaxbt a scris:plec si eu la nani.discutii placute .
anuta1971- vip
Ceva ca sa ne aduca aminte de vremurile bune si sa ne treaca supararea... Unde e Murat de alta data ...?indragostitnarcisa a scris:Mă scuzați că am dispărut dar mi-a sunat telefonul și acum văd că plecați la culcare. Oricum sunt așa supărată de trailer că nici nu-mi vine să mai spun ceva.
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Noapte bună Dănuța. Somn ușor. Dacă mai poți după așa trailer.danaxbt a scris:plec si eu la nani.discutii placute .
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum