28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara draga axxa ... dupa cum vezi ne spargem capetele cu elaxxa246 a scris:a iesit si trailerul 2?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragele mele intradevar cum a spus Ali se impute rau de tot treaba nu cred ca o sa-i avem asa curand impreuna sau poate deloc.Hasret saraca vrea ca Hogea sa o sprijine si sa-i spuna ca e importanta in viata lui iar hoge tot ce vrea e ca hasret sa ia singura decizii si sa fie pe picioarele ei.Nu se inteleg deloc.pana la urma o sa semneze contractul cu noul producator si o sa fie numai cu el la lectii n-o sa mai mearga si uite asa ochii care nu se vad se uita, hoge iese usor, usor din viata ei.Nu inteleg Hasret de ce nu-i spune odata pt. totdeauna lui Levent ca il iubeste pe Murat si ca nu are loc nimeni in viata ei si poate asa aude si urechile lui Hogea ca Hasret inca il are la inima.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna seara Narcisa ... nici noua nu ne-a placutnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Am văzut promo și nu mi-a plăcut.
anuta1971- vip
narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Am văzut promo și nu mi-a plăcut.
Buna Narci ha ha ce sincera esti nici eu nu sunt multumita de el o sa avem zile triste cu astia doi.
iulianagl- moderator
elena a scris: NOAPTE BUNA
gata pe azi?sa ai un somn usor elena ...
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
asa este , se intoarce roata , dar din pacate hasret va suferi din nouanuta1971 a scris:
cred ca asa o sa faca dar o sa aiva si el iadul lui
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
buna narcisa
buna axxa
buna axxa
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
noapte buna iubitaelena a scris: NOAPTE BUNA
alitheea- vip
ar fi frumos sa fie asa ... dar din doua episoade gata si serialul cu ce vrei sa ne chinuie turcaletii toata iarna?iulianagl a scris:Dragele mele intradevar cum a spus Ali se impute rau de tot treaba nu cred ca o sa-i avem asa curand impreuna sau poate deloc.Hasret saraca vrea ca Hogea sa o sprijine si sa-i spuna ca e importanta in viata lui iar hoge tot ce vrea e ca hasret sa ia singura decizii si sa fie pe picioarele ei.Nu se inteleg deloc.pana la urma o sa semneze contractul cu noul producator si o sa fie numai cu el la lectii n-o sa mai mearga si uite asa ochii care nu se vad se uita, hoge iese usor, usor din viata ei.Nu inteleg Hasret de ce nu-i spune odata pt. totdeauna lui Levent ca il iubeste pe Murat si ca nu are loc nimeni in viata ei si poate asa aude si urechile lui Hogea ca Hasret inca il are la inima.
anuta1971- vip
nici mie , chiar delocnarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Am văzut promo și nu mi-a plăcut.
alitheea- vip
Anuta uitasem de producatorul ala si el reprezinta un pericol sa speram ca Hasret nu se lasa pacalita de el .Buna seara Narcisa,vezi ca iar ne au facut turcaleti sange rau
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna Elenuselena a scris: NOAPTE BUNA
anuta1971- vip
ba daaaalitheea a scris:buna, ce faci zanuta , nu te uiti la ezel?
sunt cu geana pe ezel!
imi place cum se intelege el cu mama lui!
anuta1971 a scris:
ar fi frumos sa fie asa ... dar din doua episoade gata si serialul cu ce vrei sa ne chinuie turcaletii toata iarna?
Ai dreptate dar sa ne mai dea si cate una calda nu numai rece, rece.Ce-i asta?
iulianagl- moderator
noapte buna, fata frumoasadanaxbt a scris:buna narcisa
buna axxa
somn usor!
axxa246 a scris:
ba daaa
sunt cu geana pe ezel!
Da frumos.Nu stii ca cei cu handicap ca mama lui au un al saptelea simt.
iulianagl- moderator
dar io nu l-am vazutanuta1971 a scris:
Buna seara draga axxa ... dupa cum vezi ne spargem capetele cu el
da-ti-mi si mie un link, o pagina, ceva, traiasca neamul vostru!
Eu cred ca cel putin jumatate de episod o sa dea secvente romantice cu ei ....o sa ne chinuie dupa dar o sa ne dea si ceva de consolarealitheea a scris:asa este , se intoarce roata , dar din pacate hasret va suferi din nou
cred ca Hasret trebuie sa invete sa asculte.. sa o asculte in primul rand pe Saime... si sa o ierte.. exista omlege a compensatiei... primesti ce dai... o sa-i dea iubire si iertare mamai sale si in viata ei o sa fie lucruri pozitive
anuta1971- vip
daa, stiuiulianagl a scris:
Da frumos.Nu stii ca cei cu handicap ca mama lui au un al saptelea simt.
si el e asa de sensibil!
imi place actorul asta si imi plac asa de mult replicile, expresiile lor!
unele seamana cu poporisme de ale noastre
axxa246 a scris:
dar io nu l-am vazut
da-ti-mi si mie un link, o pagina, ceva, traiasca neamul vostru!
https://www.youtube.com/watch?v=LwmmPUxnhYc
anuta1971- vip
eu ma uit la noapte ca acum am ceva de lucru la calculatoraxxa246 a scris:
ba daaa
sunt cu geana pe ezel!
alitheea- vip
ba mie imi place trailerul
sa ii dea doua peste freza lui murat, care-i mai si spune (intr-un fel) ca sa faca ce vrea, ca viata ei este doar a ei!
sa ii dea doua peste freza lui murat, care-i mai si spune (intr-un fel) ca sa faca ce vrea, ca viata ei este doar a ei!
:nh8: Fetelor nu stiu ce v-a fi,mi-e greu sa comentez acum ...cert e ca Nesrim se v-a cai groaznic intr-o zi .La firea lui Murat ...v-a veni greu chiar si pt ea iertarea... Eu nu sant mama ,dar multe dintre voi santeti si inca mame de baieti .Voi va explicati reactia ei ? Ca mama ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
eu ma uit acum si pe urma....astept stii tu ce (pe ezel! sa vina acasa de la munca! hihi, nu! pe ezel de la tine)alitheea a scris:eu ma uit la noapte ca acum am ceva de lucru la calculator
no fetelor acum mi s-a terminat timpul la calculator asa ca va spun ;noapte buna,somn usor ,vise placute si sa me-ntilnim cu bine miine
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum