28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 26 din 44
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Danuta acum dupa ce m-a tras Flori de maneca.. mi-e teama sa nu se sesiseze astia de la protectia animalelor ca am instigat la drogarea gainiidanaxbt a scris:
buna seara........
anuta aia e gaina din bratele lui cansel .........ai ingrasat o ca sa n o mai poata lua in brate?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ANUTA hosgeldinanuta1971 a scris:Buna seara fetelor
ce faceti?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Buna Danuta acum dupa ce m-a tras Flori de maneca.. mi-e teama sa nu se sesiseze astia de la protectia animalelor ca am instigat la drogarea gainii [/quote]anuta1971 a scris:
las ca le dam si lor una bucata gaina ca unde au mai vazut ei gaina din asta?! .....
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Flori chiar nu stiu ce sa zic de rezumat .. se cam bate cap in cap cu primul promo.. in promo arata ca relatia dintre Murat si Hasret se strica.. si in rezumat spune ca relatia dintre ei se imbunatateste... ce oare putem intelege?florica a scris:Anuta, nu ai vazut rezumatul? Ce zici?
anuta1971- vip
Buna seara Elenus multielena a scris: Buna ANUTA hosgeldin
anuta1971- vip
danaxbt a scris:
Buna Danuta acum dupa ce m-a tras Flori de maneca.. mi-e teama sa nu se sesiseze astia de la protectia animalelor ca am instigat la drogarea gainii
las ca le dam si lor una bucata gaina ca unde au mai vazut ei gaina din asta?! ..... [/quote]
anuta1971- vip
Anuta nu tu ai facut cintecul si oricum cred ca face parte dint-un spectacol eu le-am servit azi pe fete cu porumb fiert cu dulceata de macese[ pe care n-am terminat-o de facut]si ele se lasa asteptate.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Ea nu e pt Vasile ,e pt Murat Turali...OK ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
hai ca o parte a fetelor au venit mai asteptam.. or sa vina toate ..dupa ce apare promo sa vezi discutiiflorica a scris:Anuta nu tu ai facut cintecul si oricum cred ca face parte dint-un spectacol eu le-am servit azi pe fete cu porumb fiert cu dulceata de macese[ pe care n-am terminat-o de facut]si ele se lasa asteptate.
anuta1971- vip
Asa-i Anuta rezumatul zice una iar promoul alta de parca n-ar fi din acelas epanuta1971 a scris:
Flori chiar nu stiu ce sa zic de rezumat .. se cam bate cap in cap cu primul promo.. in promo arata ca relatia dintre Murat si Hasret se strica.. si in rezumat spune ca relatia dintre ei se imbunatateste... ce oare putem intelege?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
au dat trailerul la turci este Nesrin este ridicola in loc sa si inteleaga copilul urzeaza comploturi pentru ca EA stie mai bine fiind in afara de orice rind .,,, dorintele copilul;ui ei
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 06 Oct 2010, 9:16 pm, editata de 1 ori
elena- vip
elena a scris: au dat trailerul la turci este frumusel
imi doresc ca faza cu bahar sa nu aiba un impact prea mare asupra deciziilor lui hasret
danaxbt- membru senior
fii convinsa o afecteaza in masura in care intervine Nesrin atita tot ... calmisimo nu este ceva gravdanaxbt a scris:
imi doresc ca faza cu bahar sa nu aiba un impact prea mare asupra deciziilor lui hasret
elena- vip
Or fi scenaristii ?
dana17- vip
Gönülçelen 23 Bölüm 2 Fragmanı
https://www.youtube.com/watch?v=LwmmPUxnhYc
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
sau scenaristul o fi maimuta din clipul asta... si noi tigrisoriidana17 a scris:Or fi scenaristii ?
anuta1971- vip
ce scorpie e nersin
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
daa ai dreptate.. m-au zapacit cu secventele astea... este foarte importanta ordinea lor... dar nu putem sti daca intalnirea pe malul apei e inainte sau dupa secventa de acasa de la Murat... ca Hasret parca e imbracata la felalitheea a scris:ce scorpie e nersin
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Mier 06 Oct 2010, 9:28 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
.........ce parasuta e bahar....
acum ca m am racorit astept linistita ep de vineri.........
acum ca m am racorit astept linistita ep de vineri.........
danaxbt- membru senior
rina-rina a scris:Gönülçelen 23 Bölüm 2 Fragmanı
dana17- vip
lasa ali ca e batuta ea de soarta este asa de stearsa parca scenaristii si ar bate joc prin ea de TOATE asa zisele mame care prin exemplu personal pe care l dau copiilor sunt de tot care considera ca unui copil ii este de ajuns sa aiba tot ce si doreste si mama sa se afle la mii de km departare desi chipurile bintuie prin casa ca naluca... sunt de tot rasul....alitheea a scris:ce scorpie e nersin
elena- vip
Thank you so much dear Rina, kissesrina-rina a scris:Gönülçelen 23 Bölüm 2 Fragmanı
anuta1971- vip
Buna seara ladies.Ce se intampla Hasret il imbratiseaza iar pe Levant?Iar Nesrin ce-i spune ca Bahar are grija lui Murat?Au inebunit turcii....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
ar ca si-o ia la un moment dat dar pana atunci ne mananca noua nervii , din pacate asa este , exista astfel de mame care vad doar prin prisma lor tot ce e legat de copil si ii fac mai mult rau decat bineelena a scris: lasa ali ca e batuta ea de soarta este asa de stearsa parca scenaristii si ar bate joc prin ea de TOATE asa zisele mame care prin exemplu personal pe care l dau copiilor sunt de tot care considera ca unui copil ii este de ajuns sa aiba tot ce si doreste si mama sa se afle la mii de km departare desi chipurile bintuie prin casa ca naluca... sunt de tot rasul....
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
ola madame nu au innebunit doar mai cirpesc si ei pe ici pe colo ,, atita totiulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce se intampla Hasret il imbratiseaza iar pe Levant?Iar Nesrin ce-i spune ca Bahar are grija lui Murat?Au inebunit turcii....
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum