28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 33 din 44
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
daca doriti sa votati
http://www.haberturk.com/medya/haber/555706-beren-saat-en-buyuk-dizi-yildizimizdir
http://www.sacitaslan.com/
http://www.haberturk.com/medya/haber/555706-beren-saat-en-buyuk-dizi-yildizimizdir
http://www.sacitaslan.com/
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:Miha f tare clipul ,BRAVO !!! ,Dar primul unde e ,eu nu l-am vazut...
Buna Dana , multumesc, primul tot acolo e
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Zau ? Mult...anuta1971 a scris:
nu mai plange conform algoritmului (din serialele turcesti) pe la ep 26
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
ce faza tare asa facem noi? ca pisicile astea?dana17 a scris:Zau ? Mult...
anuta1971- vip
Mihaela draga mea te pup
daca vreti sa mai votati
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
fetelor trebe sa ma duc la treburi va pup.. ne citim mai tarziu
daca vreti sa mai votati
http://www.whosdatedwho.com/celebrities/people/forum/hottest-dates.asp
fetelor trebe sa ma duc la treburi va pup.. ne citim mai tarziu
anuta1971- vip
LA MULTI ANI Alitheea!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
SERKAN IPEKOREN [ n 1974-regizor Gonulcelen ] are n nord[ sensul vietii in sagetator[ tinind cont de faptul ca la aceste persoane este foarte IMPORTANT] pentru aceasta viata mai degraba cu ce vin din alta existenta ei bine acest regizor vine cu dorinta de a comunica de a se adresa unor mase de oameni strainatate mass media. . In destinul lui are darul de a percepe gindurile celorlalti si adesea prevad ceea ce este scris sa fie. Dar la el ESTE O PROBLEMA profesia de regizor il pune fata in fata cu cei carora li se adreseaza ,,.. cum gindesc aceeia . Pentru el ceea ce gindesc altii il face sa se simta nelinistit confuz din aceasta cauza nu este sigur pe el Nefiind contrazis si lasat de capul lui el care accepta foarte greu schimbarile venind cu o conceptie idealista despre viata o judecata cerebrala [[[ fiind adeptul superficialitatii ] si negindint afectiv [ normal ca Nu va pune sensibilitatea simtirea iubirea avind intotdeauna tendinta de a rupe de a critica este foarte GREU pentru el a lua deciziile corecte fiind el insusi FOARTE CONFUZ , personajelor lui creindu le MARI DIFICULTATI DE EXPRIMARE. a gindurilor a sentimentelor fiind contradictorii . ESTE AMPRENTA PE CARE ACEST REGIZOR O PUNE ACESTU SERIAL . Asa caa nu trebuie sa ne mire ceea ce se intimpla diferenta vizibila calitatea intre cele doua sezoane si daca NU va fi schimbat TOTUL va fi eroare. el fiind confuz cu ceea ce gindesc personajele lui iata rezultatul . Va fi un esec daca nu i va atrage atentia cei din jur ca- si impune personajelor [propriia stare
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
elena a scris: SERKAN IPEKOREN [ n 1974-regizor Gonulcelen ] are n nord[ sensul vietii in sagetator[ tinind cont de faptul ca la aceste persoane este foarte IMPORTANT] pentru aceasta viata mai degraba cu ce vin din alta existenta ei bine acest regizor vine cu dorinta de a comunica de a se adresa unor mase de oameni strainatate mass media. . In destinul lui are darul de a percepe gindurile celorlalti si adesea prevad ceea ce este scris sa fie. Dar la el ESTE O PROBLEMA profesia de regizor il pune fata in fata cu cei carora li se adreseaza ,,.. cum gindesc aceeia . Pentru el ceea ce gindesc altii il face sa se simta nelinistit confuz din aceasta cauza nu este sigur pe el Nefiind contrazis si lasat de capul lui el care accepta foarte greu schimbarile venind cu o conceptie idealista despre viata o judecata cerebrala [[[ fiind adeptul superficialitatii ] si negindint afectiv [ normal ca Nu va pune sensibilitatea simtirea iubirea avind intotdeauna tendinta de a rupe de a critica este foarte GREU pentru el a lua deciziile corecte fiind el insusi FOARTE CONFUZ , personajelor lui creindu le MARI DIFICULTATI DE EXPRIMARE. a gindurilor a sentimentelor fiind contradictorii . ESTE AMPRENTA PE CARE ACEST REGIZOR O PUNE ACESTU SERIAL . Asa caa nu trebuie sa ne mire ceea ce se intimpla diferenta vizibila calitatea intre cele doua sezoane si daca NU va fi schimbat TOTUL va fi eroare. el fiind confuz cu ceea ce gindesc personajele lui iata rezultatul . Va fi un esec daca nu i va atrage atentia cei din jur ca- si impune personajelor [propriia stare
buna elena
sa speram ca va exista in viitor cineva care sa l traga de maneca si sa i atraga atentia......vreau sa cred ca regizorul e constient sau va deveni constient de faptul ca acest serial trebuie sa aiba un final fericit......si sa nu mai trateze sezonul 2 ca si cand ar fi cu totul alt serial decat sez 1......
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
Multumesc mult si tu la fel , dar nu e ziua meaelena50 a scris:LA MULTI ANI Alitheea!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi !
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Da ixulet DACA va sesiza cei de linga el acest lucru este POSIBIL ...daca nu.....danaxbt a scris:
buna elena
sa speram ca va exista in viitor cineva care sa l traga de maneca si sa i atraga atentia......vreau sa cred ca regizorul e constient sau va deveni constient de faptul ca acest serial trebuie sa aiba un final fericit......si sa nu mai trateze sezonul 2 ca si cand ar fi cu totul alt serial decat sez 1......
elena- vip
elena a scris: Da ixulet DACA va sesiza cei de linga el acest lucru este POSIBIL ...daca nu.....
nu are adresa de e mail sa i atragem noi atentia
danaxbt- membru senior
Da l-am gasit ,super ...super...mihaela99 a scris:
Buna Dana , multumesc, primul tot acolo e
dana17- vip
am sa caut si daca voi gasi chiar daca platesc un traducator tot ii scriu am pus pe unii colegi sa caute ca ei se pricep mai bine si sunt sigura ca voi ajunge la el .. trebuiedanaxbt a scris:
nu are adresa de e mail sa i atragem noi atentia
elena- vip
am sa caut si daca voi gasi chiar daca platesc un traducator tot ii scriu am pus pe unii colegi sa caute ca ei se pricep mai bine si sunt sigura ca voi ajunge la el .. trebuie [/quote]elena a scris:
vb cu fetele si facem cheta pentru traducator
danaxbt- membru senior
vb cu fetele si facem cheta pentru traducatordanaxbt a scris: am sa caut si daca voi gasi chiar daca platesc un traducator tot ii scriu am pus pe unii colegi sa caute ca ei se pricep mai bine si sunt sigura ca voi ajunge la el .. trebuie
[/quote] GRATIAS
elena- vip
O zi buna ...Pa...
dana17- vip
GRATIAS [/quote]elena a scris:
para nada
danaxbt- membru senior
Ixulet ma duc sa l gasesc si pe primul regizor asa pentru mine sa vad ce gindeste CEVDAN MERCAN [n 1969] nn pesti sensul vietii tel gindire sensibilitate deschiderre spre ceilalti compasiune crede foarte mult in ceea ce este palpabil DEFECT se pierde in amanunte. In rest foarte tolerant foarte sensibil lucrurile din viata lui se desfasoara dupa un plan BINE pus la punct Isi va folosi la MAXIMUM talentele Va ajunge la un conflict cu cei din jur pentru ca NU intotdeauna ideile lui vor gasi sprijin desi afirmarea lui in acst domeniu artistic va fi foarte apreciat de societate si i se vor recunoaste aceste merite. . pentru ca stie sa ajunga la sufletul la dorintele celor din jur. va avea conflicte cu sefii pentru ca nu va fi inteles fiind foarte exigent cu el insusi dorind ca lucrurile sa fie facute foarte bine. SE identifica intotdeauna cu suferintele celorlalti suferind IMPREUNA cu ei. a Stie sa descopere frumusetea sensibilitatea punind in evidenta calitati umane verticalitate . Nu traieste pentru succesul social ci pentru el neinteresindu l partea materiale el dorind sa imprumute celorlalti emotiile trairile frumusetea gustul . Nu accepta constringerea evidenta in munca si fiind pus in fata acestei constringeri se retrage continuindu si ideile filozofia de viata idealurile spre o viata spirituala fructuoasa... de fapt spre ceea ce este menit sa indeplineasca in aceasta viata chiar cu pretul retragerii din acest domeniu. NATURA FILOZOFICA SUPERIOARA.. Ps era in totala armonie cu pesonajele cel putin cansel fiind fecioara ca si majoritatea actorilor care jucau in acest serial care curios aveau cam toti legatura cu aceasta zodie
Ultima editare efectuata de catre elena in Joi 07 Oct 2010, 3:32 pm, editata de 2 ori
elena- vip
elena a scris:Ixulet ma duc sa l gasesc si pe primul regizor asa pentru mine sa vad ce gindeste
bine bine.stau pe baricade si astept.....
...poate intr o zi sa mi zici si mie ce gandesc ca uneori am atatea ganduri de mi dau pe dinafara :
danaxbt- membru senior
dana17 a scris: O zi buna ...Pa...
o zi frumoasa si tie!
danaxbt- membru senior
Buna ziua dragutelor .Elena tare as vrea sa stiu ce zic astrele despre mine ,daca nu te superi, mai facut curioasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
daca imi dai datele da cu placere pot sa ti zic cu mare dragflorica a scris: Buna ziua dragutelor .Elena tare as vrea sa stiu ce zic astrele despre mine ,daca nu te superi, mai facut curioasa
elena- vip
ce date sa-ti dau cele de nastere? La mine este o problema, de si figurez cu data de21 iunie de fapt m-am nascut cu o saptamina mai inainte ,seara pe la chindie si ziua era marti,ce zici mergeelena a scris: daca imi dai datele da cu placere pot sa ti zic cu mare drag
florica- vip
SA INTELEG 16 IUNIE 1955 asteapta m p cind termin ti l trimitflorica a scris:ce date sa-ti dau cele de nastere? La mine este o problema, de si figurez cu data de21 iunie de fapt m-am nascut cu o saptamina mai inainte ,seara pe la chindie si ziua era marti,ce zici merge
elena- vip
nu stiu precis 15 sau16 tata n-a vrut sa-mi spuna exact ceva legat de superstitie,inaintea mea am avut un frate si a murit la o saptamina de la nastere si de asta mi-au schimbat data sa nu ma gaseasca necazurile sper ca n-am facut o gafa scriind astea n-as vrea sa se supere Dea,elena a scris: SA INTELEG 16 IUNIE 1955 asteapta m p cind termin ti l trimit
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum