28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
florina1989
Bruni-My
axxa246
narcisa
lica54
alitheea
elena
DENISA
dana17
Garo
danaxbt
rina-rina
Admin_dea05
florica
iulia1965
pissycutz
iulianagl
anuta1971
mihaela99
23 participanți
Pagina 34 din 44
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da ai foarte mare dreptate viata ta este fff interesanta si foarte mare influenta o au eclipsele in special cele de soare. nu am timp acum sa mai stau plec dar iti voi scrie mp diseara ok trebuie sa plec acasaflorica a scris:nu stiu precis 15 sau16 tata n-a vrut sa-mi spuna exact ceva legat de superstitie,inaintea mea am avut un frate si a murit la o saptamina de la nastere si de asta mi-au schimbat data sa nu ma gaseasca necazurile sper ca n-am facut o gafa scriind astea n-as vrea sa se supere Dea,
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna fetele ce faceti? va faceti horoscoapele?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Buna mihaela da daca vrei cu cea mai mare placere ti l fac felicitari pentru clip de fapt te am mai salutat odata esti talentata frumos clipmihaela99 a scris:Buna fetele ce faceti? va faceti horoscoapele?
elena- vip
elena a scris:[Buna mihaela da daca vrei cu cea mai mare placere ti l fac felicitari pentru clip de fapt te am mai salutat odata esti talentata frumos clip
Elena , nu pleca acasa acum , mai stai un picut ca mai vine un videoclip
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"]
Elena , nu pleca acasa acum , mai stai un picut ca mai vine un videoclip [/quote vorbesti serios sau ma tii aiurea ca te omor de ce rizi :nh8:
Elena , nu pleca acasa acum , mai stai un picut ca mai vine un videoclip [/quote vorbesti serios sau ma tii aiurea ca te omor de ce rizi :nh8:
elena- vip
florica nu ma pot abtine sa nu ti zic fato daca esti nascuta pe 15 iunie vezi ca esti in vibratie cu anul asta fii foarte atenta la eclipsa din decembrie mai bine ai fii nascuta pe 16 cum am zis eu si inclin sa cred pentru ca am vazut o similitudine cu tine data asta parca ti ar corespunde 16 iunie
elena- vip
elena a scris:[[/quote vorbesti serios sau ma tii aiurea ca te omor de ce rizi
nu vorbesc serios, dar nu stiu de ce dureaza , daca vrei poti pleca , il vezi acasa
mihaela99- vip
plec si l vad daca in vreo 10 min nu este gatamihaela99 a scris:
nu vorbesc serios, dar nu stiu de ce dureaza , daca vrei poti pleca , il vezi acasa
elena- vip
eu plec totusi nu mai pot sta am treaba pa o zi placuta la revedere Mihaela cum ajung acasa o sa ti vad clipul papa
elena- vip
elena a scris: eu plec totusi nu mai pot sta am treaba pa o zi placuta la revedere Mihaela cum ajung acasa o sa ti vad clipul papa
pa pa elena o seara frumoasa
mihaela99- vip
elena a scris:Ixulet ma duc sa l gasesc si pe primul regizor asa pentru mine sa vad ce gindeste CEVDAN MERCAN [n 1969] nn pesti sensul vietii tel gindire sensibilitate deschiderre spre ceilalti compasiune crede foarte mult in ceea ce este palpabil DEFECT se pierde in amanunte. In rest foarte tolerant foarte sensibil lucrurile din viata lui se desfasoara dupa un plan BINE pus la punct Isi va folosi la MAXIMUM talentele Va ajunge la un conflict cu cei din jur pentru ca NU intotdeauna ideile lui vor gasi sprijin desi afirmarea lui in acst domeniu artistic va fi foarte apreciat de societate si i se vor recunoaste aceste merite. . pentru ca stie sa ajunga la sufletul la dorintele celor din jur. va avea conflicte cu sefii pentru ca nu va fi inteles fiind foarte exigent cu el insusi dorind ca lucrurile sa fie facute foarte bine. SE identifica intotdeauna cu suferintele celorlalti suferind IMPREUNA cu ei. a Stie sa descopere frumusetea sensibilitatea punind in evidenta calitati umane verticalitate . Nu traieste pentru succesul social ci pentru el neinteresindu l partea materiale el dorind sa imprumute celorlalti emotiile trairile frumusetea gustul . Nu accepta constringerea evidenta in munca si fiind pus in fata acestei constringeri se retrage continuindu si ideile filozofia de viata idealurile spre o viata spirituala fructuoasa... de fapt spre ceea ce este menit sa indeplineasca in aceasta viata chiar cu pretul retragerii din acest domeniu. NATURA FILOZOFICA SUPERIOARA.. Ps era in totala armonie cu pesonajele cel putin cansel fiind fecioara ca si majoritatea actorilor care jucau in acest serial care curios aveau cam toti legatura cu aceasta zodie
pacat ca nu mai este el si in continuare insa nimic nu se intampla fara nici un rost......
..poate asa tuba si cansel se vor intalni sub pretextul de a l vb pe noul regizor si se vor plange unul la celalt
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
ies si eu......va pup si o zi frumoasa in continuare.......
danaxbt- membru senior
gata zanute am venit si eu la spartul targului , am fost o fuga la lucru si gata , sa revenim la lucruri mai serioase
care din voi nu are toate ep din ezel sa imi trimita un mp , asta si sa stiu cine il vrea si cine nu ca sa nu il trimit degeaba
care din voi nu are toate ep din ezel sa imi trimita un mp , asta si sa stiu cine il vrea si cine nu ca sa nu il trimit degeaba
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mie sa mi-l trimiti mereu, ca ezel belongs to me, iar eu il dau doar la admirat! si il vreau si pe dvd!alitheea a scris:gata zanute am venit si eu la spartul targului , am fost o fuga la lucru si gata , sa revenim la lucruri mai serioase
care din voi nu are toate ep din ezel sa imi trimita un mp, asta si sa stiu cine il vrea si cine nu ca sa nu il trimit degeaba
O seara linistita...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara fetelor! Ce mai este nou ?Am vazut si eu promo de ieri si sunt tare ...daca prind un scenarist la ora asta jumari il fac
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna Deea te ajut si euAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor! Ce mai este nou ?Am vazut si eu promo de ieri si sunt tare ...daca prind un scenarist la ora asta jumari il fac
elena- vip
Buna garo , elena si din pacate Noapte Buna!!!!...ma duc sa-mi pregatesc fata de somnic....o sa va duc dorul.dupa noptile de alta data.. ..ce sa-i faci de cand cu gradinita si statul meu la calculator s-a redus.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Printesitei tale ai mei imi vin cu poze ale prietenelor[[ sebastian cel mare mi a arata ieri o poza cu o fata gen selin :roll m am linistit cind mi a spus ca tatal fetei este director la vinalcool deci este materialist intotdeauna va alege fete care au situatie ... la asta TREBUIE sa lucrez putin cu el . dragostea lui va trece ca vintulAdmin_dea05 a scris:Buna garo , elena si din pacate Noapte Buna!!!!...ma duc sa-mi pregatesc fata de somnic....o sa va duc dorul.dupa noptile de alta data.. ..ce sa-i faci de cand cu gradinita si statul meu la calculator s-a redus.
elena- vip
buna seara!ce faceti?
danaxbt- membru senior
Buna Ixulet pe ici pe acasa mai fac ceva mai ma uit la voi vezi ca ai mpdanaxbt a scris:buna seara!ce faceti?
elena- vip
elena a scris:Buna Ixulet pe ici pe acasa mai fac ceva mai ma uit la voi vezi ca ai mp
l am citit multumesc mult
danaxbt- membru senior
Buna seara fetelor vad ca este mare liniste pr aici ,era cit pe aci sa nu pot veni la voi dauite ca am avut noroc,Elena multe lucruri mi ai spus carema definesc intradevar imi iubesc copii foarte mult,ii mai cert cite un pic si din ce s-a putut nu le-am refuzat nimic ,si ei au fost constienti nu mi-au cerut ce nu le-am putut da .Iti multumesc mult Elena pt.tot
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
O noapte calma si calda ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Cu mare dragflorica a scris:Buna seara fetelor vad ca este mare liniste pr aici ,era cit pe aci sa nu pot veni la voi dauite ca am avut noroc,Elena multe lucruri mi ai spus carema definesc intradevar imi iubesc copii foarte mult,ii mai cert cite un pic si din ce s-a putut nu le-am refuzat nimic ,si ei au fost constienti nu mi-au cerut ce nu le-am putut da .Iti multumesc mult Elena pt.tot
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 44 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44
Subiecte similare
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum