29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Garo
lica54
iulia80
iulia1965
mihaela99
tiberici
anuta1971
vali1cluj
danaxbt
florica
Admin_dea05
dana17
DENISA
axxa246
alitheea
iulianagl
narcisa
21 participanți
Pagina 19 din 43
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
gule gule Danadana17 a scris: Fetelor plec ,am treaba...Pa Pa Pa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna ziua dragalaselor am intrat sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa cu mult soare sa va incalzeasca sufletele.Va doresc multa fericire si sa fiti iubite.Va iubesc multi pentru toata lumea
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
O zi frumoasa!lica54 a scris:Buna ziua dragalaselor am intrat sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa cu mult soare sa va incalzeasca sufletele.Va doresc multa fericire si sa fiti iubite.Va iubesc multi pentru toata lumea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Scena de dragoste s-a filmat in Bodrum intr-o dimineata la ora 5. Afara era cumplit de frig iar apa era rece. Am incercat sarutul “sub apa ”. ..Pe cand o sena din asta si la noi intre Hasret & Murat..NEVER
se vede ce frig era baiatului
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/in-the-name-of-honour-iubire-si-onoare-f24/iubire-si-onoare-t196-20.htm#66014
se vede ce frig era baiatului
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/in-the-name-of-honour-iubire-si-onoare-f24/iubire-si-onoare-t196-20.htm#66014
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
de ce a fost musai sa filmeze atunci si de dimineata asa tare si pe frigul ala?Ii tanar si are singele fierbinte,intre Hasret si Murat nu cred ca vom avea norocul la asa ceva nu vezi ca ei au inghetat inainte de a intra in apa receAdmin_dea05 a scris:[
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
E singur si trist...Merita...?...Da ...Nu...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17- vip
Fetelor , va urez o seara buna...
dana17- vip
BUNA SEARA FETELOR
ce faceti? unde sunteti?
va doresc noapte buna si vise frumoase
ce faceti? unde sunteti?
va doresc noapte buna si vise frumoase
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna seara ladies.Ce mai faceti?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
This evening I am very tired
Why does my heart bleed
I knew a dear
Sun faded night and day
inside an enigma sen
Spelling is suffering
without u with out u im alone inside
my Tears like the rain
My cheeks wet
My arms are waiting for you
I kissed I kissed his hands
Nevertheless, my longing for you
Lips get a fire flame in my palm
You are my everything
My life now meaningless
Did you give me joy that "I would like, I like"
You're my sweet sweet hot sun one
I can never forget you
I'm an everyday justify
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
oamenii care se iubesc vor fii intotdeauna ocrotiti de Dumnezeu!frumos,noapte bunaiulianagl a scris:
This evening I am very tired
Why does my heart bleed
I knew a dear
Sun faded night and day
inside an enigma sen
Spelling is suffering
without u with out u im alone inside
my Tears like the rain
My cheeks wet
Lips get a fire flame in my palm
You are my everything
My life now meaningless
Did you give me joy that "I would like, I like"
You're my sweet sweet hot sun one
I can never forget you
I'm an everyday justify
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna Iulia... indragostit Frumuoase versurile...triste...Multumim pt ele...iulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce mai faceti?
dana17- vip
dana17- vip
Noapte buna Garo...Garo a scris:
oamenii care se iubesc vor fii intotdeauna ocrotiti de Dumnezeu!frumos,noapte buna
dana17- vip
Bună seara dragele mele. Azi nu era zi de promo?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna Narcisa...Azi nu ...Maine poate se indura de noi...narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Azi nu era zi de promo?
dana17- vip
dana17 a scris:Buna Narcisa...Azi nu ...Maine poate se indura de noi
Mulțumesc Dana pentru răspuns, dar eu oare de ce aveam impresia că azi trebuie să fie, nu era marțea până acum?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nu stiu ,m-ai derutat si pe mine...narcisa a scris:
Mulțumesc Dana pentru răspuns, dar eu oare de ce aveam impresia că azi trebuie să fie, nu era marțea până acum?
dana17- vip
buna seara zanute , sezonul trecut era martea , acum e aleator , dar mai mult miercurea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna Ali ,am cautat si eu ,dar nu am gasit nimic...Doar fata asta frumoasa...alitheea a scris:buna seara zanute , sezonul trecut era martea , acum e aleator , dar mai mult miercurea
dana17- vip
buna seara fetelor
mai e cineva acasa? eu tot m-am luptat cu netul , am lucrat la niste cratiti , oale si tingii , printre picaturi am facut si un clip, nu stiu daca e gata asa cum vreau eu si audienta .:tinand cont ca sunt incepatoare sa nu radeti da? dar sper sa iasa bine si mai sper ca maine sa il pun acolo unde trebe , deh ma chinuie si pe mine talentul
mai e cineva acasa? eu tot m-am luptat cu netul , am lucrat la niste cratiti , oale si tingii , printre picaturi am facut si un clip, nu stiu daca e gata asa cum vreau eu si audienta .:tinand cont ca sunt incepatoare sa nu radeti da? dar sper sa iasa bine si mai sper ca maine sa il pun acolo unde trebe , deh ma chinuie si pe mine talentul
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna Mihaela...Abia astept sa-l pui...Eu sant fana...Ce muzica ai ales ? Sau e surpriza ? Bine ,astept...mihaela99 a scris:buna seara fetelor
dana17- vip
o noapte mirifica fetelor, sa visati pe cine vreti voi
noapte buna fetelor
noapte buna fetelor
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 12 Oct 2010, 11:47 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum