30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
rina-rina a scris:[color=red][b]Gönülçelen 25.Bölüm Tüyoları(Bisena)
GÖNÜLÇELEN 25.BÖLÜM TÜYOLAR:
]
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
A inebunit Levent.De ce naiba ii mai cere sa o lase pe Hasret in pace?Nu inteleg de ce merge la el si-i cere asta de ce nu-i cere si Hasretei acelasi lucru deci nu e sigur cu Hasret si nici n-o sa fie.Tare sunt curioasa cum o sa decurga cariera Hasretei daca se ocupa Levent? :nh8:
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
danaxbt a scris:[
dap........incerc eu?
dap....... , ca la mine a iesit varza , nici nu mai postez
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
[quote="danaxbt"]
si eu iti multumesc Iuliana gl , cu google e varza a la cluj , saru mana
si eu iti multumesc Iuliana gl , cu google e varza a la cluj , saru mana
mihaela99- vip
nu i chiar ok 100% traducerea dar atat ma pricep
danaxbt- membru senior
Data de inscriere : 17/08/2010
Varsta : 40
Localizare : Sibiu
avem meci...joaca cfr cluj cu Bayern munhen e 2-1 pt aia...cfr ul o dat 2 autogoluri
e de rasu-plansu
e de rasu-plansu
danaxbt- membru senior
E aiurea rau ce ne dau sursele acolo cand spune Hasret tu nu vei mai pleca niciodata e cu dus si intors e posibil sa-i ceara asta lui Saime ca s-au impacat si ca Hasret are nevoie de ea sau e ca si cum ar dao afara ca numai pleci din viata mea sau mai e o alta varianta poate la sfarsit se apropie Murat de ea si o dau la pace si asta-i spune Hasret lui Murat ca o rugaminte.Aiiiiiii incepe sa umble foarte multe ganduri in capul meu.
iulianagl- moderator
Cariera ei v-a fi un succes ,Levent e un profesionist...Cu viata personala v-a fi o problema...Marea ei problema e Murat...Aici se reduce totul...Poate-i cere si ei ,dar pretentii are de la el...Sa vad cand v-a recunoaste in fata lui Murat ca-i indragostit de Hasret ? Dupa parerea mea nu Levent e personajul negativ ,v-a incurca inevitabil si el itele ,dar nu asa cum o sa o faca altii... Fetelor ,eu zic sa luam lucrurile cu calm...Sa ne gandim ca pana la urma vor veni saruturile...noptile de dragoste... nunta (Cansel ,mire...Tuba ,mireasa...ce pereche...) ,inevitabil...copilul... (Cansel cu unul mic in brate....) cupidon Ce ziceti ?iulianagl a scris:A inebunit Levent.De ce naiba ii mai cere sa o lase pe Hasret in pace?Nu inteleg de ce merge la el si-i cere asta de ce nu-i cere si Hasretei acelasi lucru deci nu e sigur cu Hasret si nici n-o sa fie.Tare sunt curioasa cum o sa decurga cariera Hasretei daca se ocupa Levent? :nh8:
dana17- vip
dana17 a scris:Cariera ei v-a fi un succes ,Levent e un profesionist...Cu viata personala v-a fi o problema...Marea ei problema e Murat...Aici se reduce totul...Poate-i cere si ei ,dar pretentii are de la el...Sa vad cand v-a recunoaste in fata lui Murat ca-i indragostit de Hasret ? Dupa parerea mea nu Levent e personajul negativ ,v-a incurca inevitabil si el itele ,dar nu asa cum o sa o faca altii... Fetelor ,eu zic sa luam lucrurile cu calm...Sa ne gandim ca pana la urma vor veni saruturile...noptile de dragoste... nunta (Cansel ,mire...Tuba ,mireasa...ce pereche...) ,inevitabil...copilul... (Cansel cu unul mic in brate....) cupidon Ce ziceti ?
Nu prea mai am incredere in Levent.
iulianagl- moderator
Eu am pus ditamai sticla ,am crezut ca a ajuns la toata lumea...Daca nu , una si gata ,restul cand apare stirea ca Tuba si Cansel sant impreuna...Sau vreti sa bem anticipat...stirei... Cine vrea poate sa bea si de suparare...danaxbt a scris:seara buna!
mai sunteti sau toata lumea e sub masa si sughita presupun ca nu o mai ramas nici o picatura de esenta tare si pentru restul.........
dana17- vip
dana17 a scris:Eu am pus ditamai sticla ,am crezut ca a ajuns la toata lumea...Daca nu , una si gata ,restul cand apare stirea ca Tuba si Cansel sant impreuna...Sau vreti sa bem anticipat...stirei... Cine vrea poate sa bea si de suparare...
pai bem si anticipat si cand va aparea stirea.....
danaxbt- membru senior
Bună seara dragele mele.
Mulțumiri pentru știri și pentru rezumat. :merci:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
Mulțumiri pentru știri și pentru rezumat.
buna buna narcisa
danaxbt- membru senior
Buna Narcisa...narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
dana17- vip
am aflat stiri, am avut rezumat.........acum ma duc la somn ca mi pica ochii......v am pupat si somn usor si sa visati pe cine va e mai drag
danaxbt- membru senior
Noapte bună Danadanaxbt a scris:am aflat stiri, am avut rezumat.........acum ma duc la somn ca mi pica ochii......v am pupat si somn usor si sa visati pe cine va e mai drag
narcisa- vip
narcisa a scris:Bună seara dragele mele.
Salut.
iulianagl- moderator
noapte buna fetelor care v-ati retras
buna seara Narcisa
buna seara Narcisa
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 19 Oct 2010, 11:24 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Noapte buna....danaxbt a scris:am aflat stiri, am avut rezumat.........acum ma duc la somn ca mi pica ochii......v am pupat si somn usor si sa visati pe cine va e mai drag
dana17- vip
fetelor eu mai stau sa termin clipul , Dana vad ca tu mai esti si cu Narcisa , mai stati?
mihaela99- vip
narcisa- vip
Miha...Hai cu clipul....
dana17- vip
narcisa- vip
[quote="dana17"][
stai mai pui ca incarca greu , mama am ca merge greu netul , ce? maine te duci undeva?
stai mai pui ca incarca greu , mama am ca merge greu netul , ce? maine te duci undeva?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 19 Oct 2010, 11:40 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum