30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai asta ma enerveaza ca acum face pe victima ranita , si unii ziaristi o musca , cica dragoste ca in povesti , ha, ha , atunci de ce ileana cosanzeana era tot timpul in prezenta lui trista si abatuta , ca asta reiesea din aproaope toate pozele in care era cu el , iar acum el induioseaza cu fraze de genul , nu am mai iubia pe nimeni ca si pe tuba , bla , bla , bla, imi vine sa de emotii. vorba lui flori se jeleste ca o baba, dovada ca nu are barbatei si nu stie sa piarda cu fruntea sus ... yax ...brrrriulianagl a scris:
Da aici ai dreptate Sami se gandea doar la el.Iar intre cei doi se vede relaxarea si bine dispunerea iar in imaginea aia cand cad a iesit ea ultima oara cu Sami mie mi s-a parut un pic cam relaxata si zambareata si chiar m-am intrebat oare sa fie Sami?Brrr nu ea se gandea la Canselutul nostru.N-ati vazut ce frumos radea cand au schimbat cateva vorbe cu ziaristii.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
alitheea- vip
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Va aduceti aminte poza asta ? Cam in ce perioada credeti ca era facuta ?alitheea a scris:pai asta ma enerveaza ca acum face pe victima ranita , si unii ziaristi o musca , cica dragoste ca in povesti , ha, ha , atunci de ce ileana cosanzeana era tot timpul in prezenta lui trista si abatuta , ca asta reiesea din aproaope toate pozele in care era cu el , iar acum el induioseaza cu fraze de genul , nu am mai iubia pe nimeni ca si pe tuba , bla , bla , bla, imi vine sa de emotii. vorba lui flori se jeleste ca o baba, dovada ca nu are barbatei si nu stie sa piarda cu fruntea sus ... yax ...brrrr
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
mai -iunie, aici e cu ozcan denizdana17 a scris:Va aduceti aminte poza asta ? Cam in ce perioada credeti ca era facuta ?
alitheea- vip
alitheea a scris:pai asta ma enerveaza ca acum face pe victima ranita , si unii ziaristi o musca , cica dragoste ca in povesti , ha, ha , atunci de ce ileana cosanzeana era tot timpul in prezenta lui trista si abatuta , ca asta reiesea din aproaope toate pozele in care era cu el , iar acum el induioseaza cu fraze de genul , nu am mai iubia pe nimeni ca si pe tuba , bla , bla , bla, imi vine sa de emotii. vorba lui flori se jeleste ca o baba, dovada ca nu are barbatei si nu stie sa piarda cu fruntea sus ... yax ...brrrr
Da si ca si-a dat seama canda cerut-o in casatorie si ea a refuzat si-a zis ca in dragostea lor mai e o a treia persoana.Iete Ciumafae a prins glas.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Corect...trist deja baiatul....alitheea a scris:mai -iunie, aici e cu ozcan deniz
dana17- vip
alitheea a scris:mai -iunie, aici e cu ozcan deniz
Da e cu acel vestit cantaret.
De ce intrebi Dana si tu hoato stiai ceva de ne tot puneai sa postam trandafiri rozi si ziceai ca nu poti spune.Ai stai ca mi-am adus aminte.
iulianagl- moderator
mie la premiera filmului tubei , sami mi s-a parut foarte nesigur pe el si labil , se vedea clar ca nu e in elementul lui, parca era un baietel timid de care trebuia sa aiba grija tuba , halal barbatiedana17 a scris:Corect...trist deja baiatul....
alitheea- vip
dana17 a scris:Va aduceti aminte poza asta ? Cam in ce perioada credeti ca era facuta ?
Hai zi tot ce stii ca sunt sigura ca stii ceva.
iulianagl- moderator
Cine oare ...Hotul de inimi ?iulianagl a scris:
Da si ca si-a dat seama canda cerut-o in casatorie si ea a refuzat si-a zis ca in dragostea lor mai e o a treia persoana.Iete Ciumafae a prins glas.
dana17- vip
Sa zicem ca am o ...intuitie buna....iulianagl a scris:
De ce intrebi Dana si tu hoato stiai ceva de ne tot puneai sa postam trandafiri rozi si ziceai ca nu poti spune.Ai stai ca mi-am adus aminte.
dana17- vip
dana17 a scris:Cine oare ...Hotul de inimi ?
Dana te faci ca ploua?
iulianagl- moderator
iulia , am zis eu ca dana , stie mai mult decat ne spune , cum m-a intrebat pe mine in ce arondisment am stat si daca am fost in districtul 10 , nu-i asa hotomana mica?iulianagl a scris:
alitheea- vip
dana17 a scris:Sa zicem ca am o ...intuitie buna....
Ha ha ha nu te cred.In fine odata si odata tot o sa zici.Asa ca eu o sa fiu aici.
iulianagl- moderator
Am intrat un pic pe hunili că nu am mai intrat de mult, am citit comentariile fetelor. Și mai ales am văzut și eu, în sfârșit episodul 24 din Gonulcelen. Și 17. Văd că luptați împotriva lui schelet , mă mir cum de i se mai țin oasele lipite unul de altul.alitheea a scris:dar tu pe unde ai umblat zanuta?ca io ma ambalez aici cu fetele impotriva lu papa lapte scheleton
narcisa- vip
nici eu... :nh8:iulianagl a scris:
Ha ha ha nu te cred.In fine odata si odata tot o sa zici.Asa ca eu o sa fiu aici.
alitheea- vip
Iubitele plec sa ma culc ca iar imi fuge somnul si ma trezesc ca suna ceasul si eu n-am pus geana pe geana iar dupa aia sunt toata ziua un Zombi cu ochii carpiti.
Dana discutiile o sa le mai avem n-o sa uit.
Noapte buna Ali, Dana si celorlalte domnite care mai stau la taclale.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:nici eu... :nh8:
Mersi pt. sustinere.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Am intrat un pic pe hunili că nu am mai intrat de mult, am citit comentariile fetelor. Și mai ales am văzut și eu, în sfârșit episodul 24 din Gonulcelen. Și 17. Văd că luptați împotriva lui schelet , mă mir cum de i se mai țin oasele lipite unul de altul.
Invitatia e deschisa ca si discutia te asteptam iubita.Tre' sa ai si tu ceva de zis nu???
iulianagl- moderator
Noapte bună Iuliana. Somn odihnitor.iulianagl a scris:Iubitele plec sa ma culc ca iar imi fuge somnul si ma trezesc ca suna ceasul si eu n-am pus geana pe geana iar dupa aia sunt toata ziua un Zombi cu ochii carpiti.
narcisa- vip
Fetelor va iubesc dar ...cred ca intelegeti...E internet ,nu sueta cu fetele la o cafea...asta e prietenia virtuala ...alitheea a scris:iulia , am zis eu ca dana , stie mai mult decat ne spune , cum m-a intrebat pe mine in ce arondisment am stat si daca am fost in districtul 10 , nu-i asa hotomana mica?
dana17- vip
si noi te iubim , dar intelege si tu suntem femei si suntem curioase , ce sa facem daca nu ne putem vedea la cafea , fiind fiecare din alt colt de tara , de fapt colt mai mult eu ca voi sunteti pe o laturadana17 a scris:Fetelor va iubesc dar ...cred ca intelegeti...E internet ,nu sueta cu fetele la o cafea...asta e prietenia virtuala ...
alitheea- vip
noapte buna iulia , oricand cu drag
alitheea- vip
dana17 a scris:Fetelor va iubesc dar ...cred ca intelegeti...E internet ,nu sueta cu fetele la o cafea...asta e prietenia virtuala ...
Si noi te iubim draga Danuta dar Ali are mare dreptate daca nu ne putem intalni la o cafea ce sa faci.... dar sa stii ca tot nu scapi.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum