Serialesitelenovelet
30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+17
Bruni-My
nellys18
danaxbt
mihaela99
Garo
axxa246
anuta1971
florica
vivi
DENISA
iulianagl
iulia1965
narcisa
alitheea
Admin_dea05
dana17
rina-rina
21 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 12:36 am

iulianagl a scris:

Da aici ai dreptate Sami se gandea doar la el.Iar intre cei doi se vede relaxarea si bine dispunerea iar in imaginea aia cand cad a iesit ea ultima oara cu Sami mie mi s-a parut un pic cam relaxata si zambareata si chiar m-am intrebat oare sa fie Sami?Brrr nu ea se gandea la Canselutul nostru.N-ati vazut ce frumos radea cand au schimbat cateva vorbe cu ziaristii.
pai asta ma enerveaza ca acum face pe victima ranita , si unii ziaristi o musca , cica dragoste ca in povesti , ha, ha , atunci de ce ileana cosanzeana era tot timpul in prezenta lui trista si abatuta , ca asta reiesea din aproaope toate pozele in care era cu el , iar acum el induioseaza cu fraze de genul , nu am mai iubia pe nimeni ca si pe tuba , bla , bla , bla, imi vine sa Crying or Very sad de emotii. vorba lui flori se jeleste ca o baba, dovada ca nu are barbatei si nu stie sa piarda cu fruntea sus ... yax ...brrrr Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Empty Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de narcisa Joi 21 Oct 2010, 12:37 am

Dragele mele eu vă spun noapte bună și vise plăcute.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 12:39 am

narcisa a scris:Dragele mele eu vă spun noapte bună și vise plăcute.
dar tu pe unde ai umblat zanuta?ca io ma ambalez aici cu fetele impotriva lu papa lapte scheleton Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 21 Oct 2010, 12:39 am

alitheea a scris:pai asta ma enerveaza ca acum face pe victima ranita , si unii ziaristi o musca , cica dragoste ca in povesti , ha, ha , atunci de ce ileana cosanzeana era tot timpul in prezenta lui trista si abatuta , ca asta reiesea din aproaope toate pozele in care era cu el , iar acum el induioseaza cu fraze de genul , nu am mai iubia pe nimeni ca si pe tuba , bla , bla , bla, imi vine sa Crying or Very sad de emotii. vorba lui flori se jeleste ca o baba, dovada ca nu are barbatei si nu stie sa piarda cu fruntea sus ... yax ...brrrr Smile
Va aduceti aminte poza asta ? Cam in ce perioada credeti ca era facuta ?30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Sany0001e
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 12:40 am

dana17 a scris:Va aduceti aminte poza asta ? Cam in ce perioada credeti ca era facuta ?30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Sany0001e
mai -iunie, aici e cu ozcan deniz
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:42 am

alitheea a scris:pai asta ma enerveaza ca acum face pe victima ranita , si unii ziaristi o musca , cica dragoste ca in povesti , ha, ha , atunci de ce ileana cosanzeana era tot timpul in prezenta lui trista si abatuta , ca asta reiesea din aproaope toate pozele in care era cu el , iar acum el induioseaza cu fraze de genul , nu am mai iubia pe nimeni ca si pe tuba , bla , bla , bla, imi vine sa Crying or Very sad de emotii. vorba lui flori se jeleste ca o baba, dovada ca nu are barbatei si nu stie sa piarda cu fruntea sus ... yax ...brrrr Smile

Da si ca si-a dat seama canda cerut-o in casatorie si ea a refuzat si-a zis ca in dragostea lor mai e o a treia persoana.Iete Ciumafae a prins glas. 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 21 Oct 2010, 12:42 am

alitheea a scris:mai -iunie, aici e cu ozcan deniz
Corect...trist deja baiatul....
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:45 am

alitheea a scris:mai -iunie, aici e cu ozcan deniz

Da e cu acel vestit cantaret.
De ce intrebi Dana si tu hoato stiai ceva de ne tot puneai sa postam trandafiri rozi si ziceai ca nu poti spune.Ai stai ca mi-am adus aminte.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 12:45 am

dana17 a scris:Corect...trist deja baiatul....
mie la premiera filmului tubei , sami mi s-a parut foarte nesigur pe el si labil , se vedea clar ca nu e in elementul lui, parca era un baietel timid de care trebuia sa aiba grija tuba , halal barbatie
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:46 am

dana17 a scris:Va aduceti aminte poza asta ? Cam in ce perioada credeti ca era facuta ?30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 Sany0001e

Hai zi tot ce stii ca sunt sigura ca stii ceva.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 21 Oct 2010, 12:47 am

iulianagl a scris:

Da si ca si-a dat seama canda cerut-o in casatorie si ea a refuzat si-a zis ca in dragostea lor mai e o a treia persoana.Iete Ciumafae a prins glas. 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 2743637754
Cine oare ...Hotul de inimi ? Smile Smile
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 21 Oct 2010, 12:51 am

iulianagl a scris:

De ce intrebi Dana si tu hoato stiai ceva de ne tot puneai sa postam trandafiri rozi si ziceai ca nu poti spune.Ai stai ca mi-am adus aminte.
Sa zicem ca am o ...intuitie buna.... Smile Smile 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 File_723_m
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:52 am

dana17 a scris:Cine oare ...Hotul de inimi ? Smile Smile

Dana te faci ca ploua?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 12:52 am

iulianagl a scris:

iulia , am zis eu ca dana , stie mai mult decat ne spune , cum m-a intrebat pe mine in ce arondisment am stat si daca am fost in districtul 10 , nu-i asa hotomana mica?
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:53 am

dana17 a scris:Sa zicem ca am o ...intuitie buna.... Smile Smile 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 File_723_m

Ha ha ha nu te cred.In fine odata si odata tot o sa zici.Asa ca eu o sa fiu aici.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 21 Oct 2010, 12:55 am

alitheea a scris:dar tu pe unde ai umblat zanuta?ca io ma ambalez aici cu fetele impotriva lu papa lapte scheleton Smile
Am intrat un pic pe hunili că nu am mai intrat de mult, am citit comentariile fetelor. Și mai ales am văzut și eu, în sfârșit episodul 24 din Gonulcelen. Și 17. Văd că luptați împotriva lui schelet , mă mir cum de i se mai țin oasele lipite unul de altul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 12:55 am

iulianagl a scris:

Ha ha ha nu te cred.In fine odata si odata tot o sa zici.Asa ca eu o sa fiu aici.
nici eu... :nh8: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 67332 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 67332 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 67332
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:57 am

Iubitele plec sa ma culc ca iar imi fuge somnul si ma trezesc ca suna ceasul si eu n-am pus geana pe geana iar dupa aia sunt toata ziua un Zombi cu ochii carpiti.
Dana discutiile o sa le mai avem n-o sa uit.
Noapte buna Ali, Dana si celorlalte domnite care mai stau la taclale. Oca 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 495309 I love you
30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 12:59 am

alitheea a scris:nici eu... :nh8: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 67332 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 67332 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 67332

Mersi pt. sustinere. 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 165638 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 165638 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 165638
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 1:00 am

narcisa a scris:
Am intrat un pic pe hunili că nu am mai intrat de mult, am citit comentariile fetelor. Și mai ales am văzut și eu, în sfârșit episodul 24 din Gonulcelen. Și 17. Văd că luptați împotriva lui schelet , mă mir cum de i se mai țin oasele lipite unul de altul.

Invitatia e deschisa ca si discutia te asteptam iubita.Tre' sa ai si tu ceva de zis nu???
kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 21 Oct 2010, 1:00 am

iulianagl a scris:Iubitele plec sa ma culc ca iar imi fuge somnul si ma trezesc ca suna ceasul si eu n-am pus geana pe geana iar dupa aia sunt toata ziua un Zombi cu ochii carpiti.
Dana discutiile o sa le mai avem n-o sa uit.
Noapte buna Ali, Dana si celorlalte domnite care mai stau la taclale. Oca 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 495309 I love you
30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 517793
Noapte bună Iuliana. kiss Somn odihnitor.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Joi 21 Oct 2010, 1:00 am

alitheea a scris:iulia , am zis eu ca dana , stie mai mult decat ne spune , cum m-a intrebat pe mine in ce arondisment am stat si daca am fost in districtul 10 , nu-i asa hotomana mica?
Fetelor va iubesc dar ...cred ca intelegeti...E internet ,nu sueta cu fetele la o cafea...asta e prietenia virtuala ...
dana17
dana17
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 1:03 am

dana17 a scris:Fetelor va iubesc dar ...cred ca intelegeti...E internet ,nu sueta cu fetele la o cafea...asta e prietenia virtuala ...
si noi te iubim , dar intelege si tu suntem femei si suntem curioase Smile Smile Smile , ce sa facem daca nu ne putem vedea la cafea , fiind fiecare din alt colt de tara , de fapt colt mai mult eu ca voi sunteti pe o latura kiss kiss kiss Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Joi 21 Oct 2010, 1:04 am

noapte buna iulia , oricand cu drag kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 21 Oct 2010, 1:06 am

dana17 a scris:Fetelor va iubesc dar ...cred ca intelegeti...E internet ,nu sueta cu fetele la o cafea...asta e prietenia virtuala ...

Si noi te iubim draga Danuta dar Ali are mare dreptate daca nu ne putem intalni la o cafea ce sa faci.... dar sa stii ca tot nu scapi. kiss kiss kiss kiss
30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 33 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum