Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți

Pagina 19 din 44 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Urmatorul

In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de DENISA Dum 28 Feb 2010, 10:22 pm

Theo_1 a scris:Buna dimineata!

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2010/02/28/gonulcelen_ekrana_kilitledi

Tuba si....el.
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 834177854125

This was the first time they appeared together at an official gathering. After they watched the series at the restaurant, Sami kissed Tuba and congragulated her.

Aceasta a fost prima dată când au apărut împreună la o reuniune oficială. După ce au urmarit serialul la restaurant, Sami a sărutat- o pe Tuba şi şi a felicitat-o..

PS : eu sper să o fi sărutat-o doar pe obraz.

I don't think he could do more than 'cheek' in front of all that people...

Nu cred că el ar putea face mai mult decât a o săruta pe "obraz" în faţa tuturor oamenilor ...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Empty Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun

Mesaj Scris de iulia80 Dum 28 Feb 2010, 10:50 pm

buna seara fetelor!
am revenit!vad ca doriti dovada!..mai bine nu...asa mai putem spera inca... Smile ...
desi ma repet in poza ..nu apare chiar asa asa asa de urat!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Dum 28 Feb 2010, 11:40 pm

Buna seara,
Am terminat de vazut primul episod din Inima furata (era sa spun Inima de tigan). Sa incep cu genericul: frumos, nu original, frumos , se vede "mana" regizorului Cevdet Mercan (scuze daca am gresit numele).
Tema abordata se anunta interesanta dar ... In pofida entuziasmului general (?!?) imi apare ca inca o telenovela ce se vrea despre tigani dar care nu da semne ca va patrunde adevaratele probleme pe care etnia respectiva le are (cine s-a implicat in proiecte sociale sau cunoaste persoane implicate in astfel de activitati stie despre ce vorbesc). Dupa cum stau lucrurile pana acum, eroina principala putea foarte bine sa fie si o fata dintr-o familie saraca, sa locuiasca intr-o mahala (si saracia este privita cu dispret iar copii veniti din astfel de medii sunt discriminati) , dar cred ca in alegerea acestei apartenente etnice un rol important l-a jucat dorinta de a da o nota "exotica" dar si faptul ca, sunt convinsa ca producatoarea stie, este o tema "la moda".
Personajele sunt si ele inscrise in tiparul clasic - el bogat si educat , ea saraca , frumoasa (si talentata). El o ajuta sa isi depaseasca statutul social, in cazul de fata sa devina o cantareata faimoasa (aici mi-e teama ca vom avea iar probleme cu timpul si vom vedea fie cum incurca iar anii, fie cum ea invata intr-un an cat altii in sapte), pe parcurs se indragostesc si ... incep problemele. Pe de o parte amintirea iubitei sinucigase (Doamne, cu toate ca scena se vroia tragica, ce mi-a venit sa rad cand au pus in gura individei cuvintele lui Demir ), pe de alta parte prejudecatile, atitudini discriminatorii, mai adaugam ceva gelozii si gata. Sper sa nu ii invie si logodnica din morti, dar sunt convinsa ca de vreo ruda care sa doreasca sa o razbune pe sinucigasa nu vom scapa, asa ca se va lasa cu ceva acuze, poate si puscarie.
Tuba arata foarte bine, se straduieste sa fie de acolo (uneori se vede ca joaca, ca face eforturi sa isi apropie personajul), si, pe ansamblu, isi joaca bine rolul . Intruchipeaza si de data aceasta o fata rebela, putin salbatica, puternica si incapatanata dar foarte dulce, deci ceea ce ma asteptam sa vad.
Partenerul ei insa m-a convins mai putin. Incruntaturile nu ii prea ies, privirea asa si asa, vocea este dublata, cand canta la pian are o mina destul de nostima javascript:emoticonp(':bgf%20.:'). Reuseste foarte bine sa exprime aroganta, atitudinea intepata sau nemultumirea. Partea intunecata, coplesita de durere a personajului insa nu ii prea iese, sa vedem cum va sta cu dragostea. Oricum vad ca si astuia i-au creeat o obsesie si i-au dat un sal la care sa se tot uite (ha, ha). Despre aspectul fizic nu ma pronunt.
Una peste alta, primul episod nu mi s-a parut asa de grozav, am avut de atatea ori sentimentul de deja vu ca asteptam sa apara de undeva oile si personajele din Asi. Discutiile dintre Murat si prietenul sau semanau izbitor cu cele purtate in ASI de Kerem si Demir. Intalnirea pe strada cand Murat este in masina iar Hanseret ii ofera flori este aproape calchiata din Asi (lipsesc privirea patrunzatoare a lui Demir si mina sugubeata a lui Kerem), ma intreb daca nu apar in curand si un pod, eventual si o Melek. Acestea sunt doar cateva exemple si pot contiua cu inca o duzina. Norocul vine insa de la regizor care stie sa atenueze minusurile din scenariu (a dovedit deja lucrul acesta cu Asi) .
Nu stiu, din cate citesc nimeni nu a mai remarcat asemanarile acestea, poate ca lucrurile nu stau asa, poate ca sunt eu de vina fiindca abia am terminat de vizionat Asi (cam pe sarite insa imi imaginez ce descopeream daca il urmaream cap-coada ) ... Eu totusi astept partea originala din film si sper ca aceasta sa nu se rezume la straiele tiganesti, muzica si dialect ....
Nu stiu, sunt uimita ca, inclusiv turcoaicele care sunt extrem de incisive si critica asiduu lipsa de originalitate ce caracterizeaza telenovelele turcesti, nu observa ca aici nu se preiau doar teme ci , cu usoare cosmetizari, scene intregi dintr-un serial a carui difuzare s-a terminat de mai putin de un an (?!!?). Faptul ca ambele seriale apartin aceluias producator nu schimba datele problemei, tot lipsa de originalitate se numeste.
Va rog sa nu va suparati pe mine si sa ma scuzati pentru continutul si lungimea comentariului. Promit ca pe viitor sa fiu mult, mult mai succinta.

Oricum, voi incerca sa urmaresc serialul in continuare si sper ca scenaristii sa ma faca sa imi schimb impresia.
Noapte buna si sa aveti o saptamana usoara.
VA UREZ DIN INIMA SA AVETI UN 1 MARTIE FRUMOS , PLIN DE SOARE (IN SUFLET SI NU NUMAI) SI DE BUCURIE!!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Dum 28 Feb 2010, 11:48 pm

buna seara...
nu neg ca exista elemente comune cu asi....dar cele la care ne-a placut serialul..cred ca ne-am raportat putin la serialul lui murat! unde aclo nu ne place actrita principala....
ca actorul din serialul tubei...nu este nici pe aproape de murat..recunoastem...dar parca cei doi se potrivesc putin mai bine decat cei din AvC...
si eu ieri am revazut cateva episoade din Asi..pe sarite..de la ep 20 la ep 27...ce-i acolo e acolo..trebuie acum sa cautam partea buna si in noile lor proiecte....
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 01 Mar 2010, 12:09 am

fetelor..eu trag dreapta..ca maine la ora 6 e trezirea..si la 7 plec la serviciu..cu drag si spor
...va doresc fetelor sa aveti o primavara cat mai frumoasa..plina de iubire si bucurii!

flower floare flower
sa fiti iubite!
PS:nu uitati sa va alegeti o baba!
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 01 Mar 2010, 12:11 am

Cu drag de mărţişor, primiţi primavara în sufletul vostru , şi fie ca acest anotimp să vă aducă în viaţa voastră împlinire şi noroc, fericire şi iubire şi nu în ultimul rând căldură sufletescă de la cei dragi. vă doresc o primavară frumoasă!

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Nfex1lt1s

In această zi specială de mărţişor, permiteţi-mi să ofer fiecărei membre a acestui forum câte un mărţişor la alegere.

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Nfex1lu2crxhy6sxbof1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Nfex1lu3crxhy6sxbo1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 Nfex1lu1crxhy6sxbo

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Lun 01 Mar 2010, 12:22 am

multumim pt martisoare!
iti oferim o floare in dar flower !
sa avem o primavara cat mai frumoasa plina de bucurii!
1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Lun 01 Mar 2010, 12:25 am

MULTUMIM DENISA. SPER SA PRIMESTI SI TU MAINE MARTISORUL PE CARE TI-L DORESTI SI SA AI PARTE DE O ZI MINUNATA.
Noapte buna tuturor
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Lun 01 Mar 2010, 12:51 am

ATAT DE MIC SI DE FRAGIL
PARAND URAT SI INUTIL
DAR CUPRINZAND O NESFARSIRE
O MARE-NTREAGA DE IUBIRE
DE IDEALURI SI SPERANTA
UN MIC SIMBOL CU REZONANTA
UN MARTISOR TRADITIONAL
V-AM OFERIT SENTIMENTAL!!

VA DORESC SA AVETI NUMAI PRIMAVARA IN SUFLET ,SA FITI SANATOASE SI FERICITE ...!!
nutzi
nutzi
vip
vip

Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Lun 01 Mar 2010, 12:55 am

MULTUMIM DENISA!! FOARTE FRUMOASE MARTISOARE ,ITI MERG LA INIMA !
SA FII FERICITA SI IUBITA !!

nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Lun 01 Mar 2010, 8:02 am

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 136358 La multi ani ! 1 martie sa va aduca o primavara grozava! si multa iubire 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 441904 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 155520
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Lun 01 Mar 2010, 9:41 am

Buna dimineata harnicutelor kiss

Imi pare rau ca nu am putut fi cu voi in week-endul acesta dar sper sa recuperez curand sad
Va urez o primavara calda si plina de realizari.

Multumim pentru traduceri si subtitrari. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 517793
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Lun 01 Mar 2010, 10:06 am

BUNA DIMINEATA ,SCUMPE DOAMNE!
VA DORESC O ZI FERICITA ,PLINA DE SURPRIZE PLACUTE,BRATE CU FLORI SI CUVINTE DE IUBIRE!
VA PUP CU DRAG!!

nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de prytymeu Lun 01 Mar 2010, 11:10 am

Dragele mele , de 1 Martie, va rog sa va alegeti martisoare dupa dorinta si inima voastra. Insorita zi de astazi,sa va aduca sanatate, multa dragoste, bucurii si caldura in suflet kiss inima
https://www.youtube.com/watch?v=rVYRz3r_hns
prytymeu
prytymeu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 01 Mar 2010, 12:25 pm

ancheta in gecce.com. in care din seriile enumerate v-a placut tuba buyukustun. http://gecce.com/anket.aspx?Id=594
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Lun 01 Mar 2010, 6:28 pm

clip Gonulcelen
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Lun 01 Mar 2010, 6:47 pm

fetelor deoarece multi au cerut sa fie reluat primul ep ATV la reprogramat in seara asta la 22:40 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 11uyzc0
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Lun 01 Mar 2010, 7:03 pm

Nu i se potriveste rolul lui Cansel asta...L-ar fi prins mai degraba un rol de fotbalist...de sportiv... Poate de om de afaceri,..de camionagiu...de orice,dar nu de muzician...!
Stiti cine ar fi fost PERFECT pt rolul asta?? HALIT ERGENC !!
NU pot sa nu fac comparatii intre jocul lui si al baiatului astuia!
Halit avea si studii de specialitate...Cansel asta parca e la curatat de porumb,atunci cand,chipurile,canta la pian...(cand "traieste" muzica!) Nu mai zic de expresivitatea fetei..a ochilor, a mainilor...chiar si a corpului ! indragostit
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Lun 01 Mar 2010, 7:17 pm

Si varsta era mai credibila! Cansel pare prea tanar pt a fi ditamai prof.universitar,vestit in toata Europa..!!
Altceva : unde a mai jucat tiganca cu suvite (Cicek ?!? )
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Lun 01 Mar 2010, 7:20 pm

iulia1965 a scris:Si varsta era mai credibila! Cansel pare prea tanar pt a fi ditamai prof.universitar,vestit in toata Europa..!!
Altceva : unde a mai jucat tiganca cu suvite (Cicek ?!? )

a jucat in umbra teilor daca vb de acelasi personaj
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Lun 01 Mar 2010, 7:50 pm

florina1989 a scris:

a jucat in umbra teilor daca vb de acelasi personaj
Prietena lui Elif,nu ?? Aveam impresia ca in BBG,si-mi storceam creierii ..fara nici un folos! stupid
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia Lun 01 Mar 2010, 8:26 pm

Buna seara ladies, imi cer scuze pt. intarziere dar va doresc o primavara frumoasa, numai bucurii si multe impliniri. 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 242329
iulia
iulia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 24/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Lun 01 Mar 2010, 11:55 pm

iulia1965 a scris:Nu i se potriveste rolul lui Cansel asta...L-ar fi prins mai degraba un rol de fotbalist...de sportiv... Poate de om de afaceri,..de camionagiu...de orice,dar nu de muzician...!
Stiti cine ar fi fost PERFECT pt rolul asta?? HALIT ERGENC !!
NU pot sa nu fac comparatii intre jocul lui si al baiatului astuia!
Halit avea si studii de specialitate...Cansel asta parca e la curatat de porumb,atunci cand,chipurile,canta la pian...(cand "traieste" muzica!) Nu mai zic de expresivitatea fetei..a ochilor, a mainilor...chiar si a corpului ! indragostit

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 296580 Stii cui cred eu ca i s-ar fi potrivit rolul ... manusa???( si sunt sigura ca nu numai eu cred asta!) 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 355639 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 628444 ????
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Mar 02 Mar 2010, 10:38 am

vali1cluj a scris:

1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 296580 Stii cui cred eu ca i s-ar fi potrivit rolul ... manusa???( si sunt sigura ca nu numai eu cred asta!) 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 355639 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun - Pagina 19 628444 ????
Imi pare rau,dar nu-l vad cantand la pian... Smile
Facand abstractie de partenere,vorbind doar de joc..de expresivitate...stii ce rol cred ca l-ar fi prins? Cel al artistului neinteles din "Dudaktan Kalbe"...Ar fi jucat muuult mai bine decat Burak Haki... cupidon
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Mar 02 Mar 2010, 11:17 am

gonulcelen ep2 noul trailer https://www.facebook.com/video/video.php?v=333051082155&ref=mf
vivi
vivi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 44 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum