1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți
Pagina 29 din 44
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
pissycutz a scris:iulianagl a scris:Buna seara ladies.Ce mai face-ti?Totul este ok?
Buna
Eu m-am apucat de vocalize : Neeeeeee niiiiiiiiiiiiiiiiiii noooooooooooo nooooooooooooooo
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
fetelor aţi văzut gala ?? eu abia mi-am deschis mess-ul şi nu am răuşit să văd mesajul de la amicele mele turcoaice .
By the way, there are some TV channels that might have live broadcasting from Yüreğine Sor Gala.
Check these out aorund 20:10 pm Turkey time...
By the way, there are some TV channels that might have live broadcasting from Yüreğine Sor Gala.
Check these out aorund 20:10 pm Turkey time...
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Gonulcelen 3. Bolum Ozeti...
Burhan'ın hapisten çıkması mahallede büyük sevinç yaratır. Hasret'in, babasıyla özlem giderdikten sonra Murat'ın evine geri dönmesi, hakkında düşünülen 'hırsız' iddialarını boşa çıkartır. Murat, derslerinde başarılı olan Hasret'ten, akşam Nesrin Hanım'ın katındaki yemeğe katılmasını ister.
Sur Çıngar Çalgı Orkestrası, gece Kumkapı'da çalacaktır. Mahallede işe çıkmadan önce son hazırlıklar yapılır.
Berrin, Ethem ve Levent'in de olduğu yemekte Hasret'in yemek müziği olarak çaldığı CD, Murat'ın büyük tepkisini çeker. Kumkapı'da ise Burhan'ın sahneye çıkması bekleniyordur ancak o sahil kenarındadır.
Gece, Hasret ve Murat birbirlerinden özür dilerler ve Murat sabah Hasret'i sürpriz bir yere götüreceğinin haberini verir. Murat ve Hasret geziden döndüğünde, kapının önünde onları bir sürpriz beklemektedir…
Burhan'ın hapisten çıkması mahallede büyük sevinç yaratır. Hasret'in, babasıyla özlem giderdikten sonra Murat'ın evine geri dönmesi, hakkında düşünülen 'hırsız' iddialarını boşa çıkartır. Murat, derslerinde başarılı olan Hasret'ten, akşam Nesrin Hanım'ın katındaki yemeğe katılmasını ister.
Sur Çıngar Çalgı Orkestrası, gece Kumkapı'da çalacaktır. Mahallede işe çıkmadan önce son hazırlıklar yapılır.
Berrin, Ethem ve Levent'in de olduğu yemekte Hasret'in yemek müziği olarak çaldığı CD, Murat'ın büyük tepkisini çeker. Kumkapı'da ise Burhan'ın sahneye çıkması bekleniyordur ancak o sahil kenarındadır.
Gece, Hasret ve Murat birbirlerinden özür dilerler ve Murat sabah Hasret'i sürpriz bir yere götüreceğinin haberini verir. Murat ve Hasret geziden döndüğünde, kapının önünde onları bir sürpriz beklemektedir…
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Buna ziua dragalaselor!...
...cine este "duduita" de langa Cansel, sa nu-mi spuneti ca este prietena lui....cea ce 22 ani ca ma ia lesinul....pana la urma a fost sau nu a fost gala?...aseara am vazut in direct o emisiune in la care a participat Tuba, cei doi parteneri si regizorul si Tuba avea aceeasi tinuta ca si in poza aceea unde apare cu Kenan Ece si actrita care a jucat in BBG ( sora lui Peride)..
...cine este "duduita" de langa Cansel, sa nu-mi spuneti ca este prietena lui....cea ce 22 ani ca ma ia lesinul....pana la urma a fost sau nu a fost gala?...aseara am vazut in direct o emisiune in la care a participat Tuba, cei doi parteneri si regizorul si Tuba avea aceeasi tinuta ca si in poza aceea unde apare cu Kenan Ece si actrita care a jucat in BBG ( sora lui Peride)..
carina- vip
Buna ziua tuturor furnicutelor!
Primiti si de la mine,(cu inarziere) urarea de "LA MULTI ANI",sa fiti vesnic tinere si frumoase ca o primavara ,iar sufletul vostru ,vesnic indragostit de tot ce este frumos pe lumea asta!
Multumesc tuturor pt urari ,flori poze ,clipuri(asa cred ca au fost si pt mine:)))
multumesc Florinei pt. ce face si implicit intregii familii de aci...va pup cu mare drag!
Primiti si de la mine,(cu inarziere) urarea de "LA MULTI ANI",sa fiti vesnic tinere si frumoase ca o primavara ,iar sufletul vostru ,vesnic indragostit de tot ce este frumos pe lumea asta!
Multumesc tuturor pt urari ,flori poze ,clipuri(asa cred ca au fost si pt mine:)))
multumesc Florinei pt. ce face si implicit intregii familii de aci...va pup cu mare drag!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Eu nu prea inteleg relatia lui Hasret cu Cihan....E logodnicul ei ?? Par mai degraba frati !Relatia dintre ei pare mai degraba frateasca....
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
iulia1965 a scris:Eu nu prea inteleg relatia lui Hasret cu Cihan....E logodnicul ei ?? Par mai degraba frati !Relatia dintre ei pare mai degraba frateasca....
Din partea ei sunt sigura ca asta simte dar din partea lui cred ca este indragostit de ea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna!Nu cred ca este prietena lui..poza asta am gasit-o dar nu stiu daca este de la gala filmului Tubei sau de la alt film :nh8: sigur o sa ne luminam peste putin timp doar o sa mai apara si poze de la gala sunt sigura...carina a scris:Buna ziua dragalaselor!...
Admin_dea05- Admin
Traduc
The Sur neighborhood is really happy that Burhan is out of Jail. Hasret spends some time with her dad and comes back to Murat's house and everyone's thoughts about her being a thief changes. Hasret is better in her lessons so Murat asks her to join them at dinner .
The Sur Orkestra will be playing in Kumkapi. everyone in the group is getting ready in the neighborhood.
Murat gets really angry about the CD played by Hasret during the dinner in which Berrin, Ethem and Levent is present. In Kumkapi people are waiting for Burhan to go on stage however he is at the beach on his own.
At night after the dinner Hasret and Murat make up and say sorry to each other. Murat gives the news that he will take Hasret somewhere in the morning.When Murat and Hasret get back from their little trip a surprise will be waiting for them...
EPISODE 3
The Sur neighborhood is really happy that Burhan is out of Jail. Hasret spends some time with her dad and comes back to Murat's house and everyone's thoughts about her being a thief changes. Hasret is better in her lessons so Murat asks her to join them at dinner .
The Sur Orkestra will be playing in Kumkapi. everyone in the group is getting ready in the neighborhood.
Murat gets really angry about the CD played by Hasret during the dinner in which Berrin, Ethem and Levent is present. In Kumkapi people are waiting for Burhan to go on stage however he is at the beach on his own.
At night after the dinner Hasret and Murat make up and say sorry to each other. Murat gives the news that he will take Hasret somewhere in the morning.When Murat and Hasret get back from their little trip a surprise will be waiting for them...
pissycutz- vip
Rezumat episodul 3 - Arzu
Cartierul Sur este fericit pentru ieşirea lui Burhan din închisoare. Hasret petrece ceva timp cu tatǎl ei dupǎ care se întoarce în casa lui Murat şi toatǎ lumea îşi schimbǎ pǎrerea despre faptul cǎ ea ar fi hoţul. Hasret se descurcǎ mai bine cu lecţiile de muzicǎ şi Murat o invitǎ sǎ li se alǎture la cinǎ.
Orchestra Sur va cânta la Kumkapi şi toatǎ lumea din cartier se pregǎteşte pentru eveniment,
Murat se enerveazǎ din cauza CD-ului pus de Hasret in timpul cinei la care participǎ Berrin, Ethem şi Levent. În Kumkapi toatǎ lumea îl aşteaptǎ pe Burhan sǎ aparǎ pe scenǎ însǎ el este singur pe plajǎ.
Searǎ dupǎ cinǎ Hasret şi Murat se împacǎ, îşi cer scuze reciproc. Murat dǎ vestea cǎ o va duce undeva pe Hasret dimineaţǎ. Când Murat şi Hasret se întorc din mica lor excursie îi aşteaptǎ o surprizǎ.
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Rezumat episodul 3 - Arzu
Cartierul Sur este fericit pentru ieşirea lui Burhan din închisoare. Hasret petrece ceva timp cu tatǎl ei dupǎ care se întoarce în casa lui Murat şi toatǎ lumea îşi schimbǎ pǎrerea despre faptul cǎ ea ar fi hoţul. Hasret se descurcǎ mai bine cu lecţiile de muzicǎ şi Murat o invitǎ sǎ li se alǎture la cinǎ.
Orchestra Sur va cânta la Kumkapi şi toatǎ lumea din cartier se pregǎteşte pentru eveniment,
Murat se enerveazǎ din cauza CD-ului pus de Hasret in timpul cinei la care participǎ Berrin, Ethem şi Levent. În Kumkapi toatǎ lumea îl aşteaptǎ pe Burhan sǎ aparǎ pe scenǎ însǎ el este singur pe plajǎ.
Searǎ dupǎ cinǎ Hasret şi Murat se împacǎ, îşi cer scuze reciproc. Murat dǎ vestea cǎ o va duce undeva pe Hasret dimineaţǎ. Când Murat şi Hasret se întorc din mica lor excursie îi aşteaptǎ o surprizǎ.
fff interesant, abia astept episodul de maine
Admin_dea05- Admin
..offff Doameeeeee ce urat poate sa fie.....a orbit-o dragostea asta de tot saracuta nu mai vede bine.....Daca stau sa analizez bine perechile pai burcica arata de 1000 de ori mai bine in comparatie cu sami...offffffffDENISA a scris:
Poza asta o fi de la gala ,sau este mai veche :nh8:
Admin_dea05- Admin
Si eu ... se pare ca Murat planuieste sa o duca pe plaja pe Hasret, credeam ca vor ajunge acolo din intamplare. Cred ca se duc pe plaja sa asculte muzica valurilor pentru desavarsirea muzicala a lui Hasret, nu? Am vazut in trailer ca Murat asculta sunetul scoicilor, e clar ca e o lectie muzicala. Alta explicatie nu existaAdmin a scris:
pissycutz- vip
Poza cu Burci si Murat parca am mai vazut-o.
Amaaaaaaaan Sami am vazut si pozele de pe topicul Tubei se tin de mana strans E mare dragostea, bat-o focul
Amaaaaaaaan Sami am vazut si pozele de pe topicul Tubei se tin de mana strans E mare dragostea, bat-o focul
pissycutz- vip
pai asa incepe dragostea..azi pe plaja maine cine stie pe unde o mai duce si apoi...Murat numai simfonii va avea in cap...pissycutz a scris:Si eu ... se pare ca Murat planuieste sa o duca pe plaja pe Hasret, credeam ca vor ajunge acolo din intamplare. Cred ca se duc pe plaja sa asculte muzica valurilor pentru desavarsirea muzicala a lui Hasret, nu? Am vazut in trailer ca Murat asculta sunetul scoicilor, e clar ca e o lectie muzicala. Alta explicatie nu existaAdmin a scris:
Murat si Hasret
Admin_dea05- Admin
Poza asta o fi de la gala ,sau este mai veche :nh8:[/quote]
Să meargă la gala îmbrăcat in blugi şi cu geaca de şofer? Nu prea cred (cel puţin aşa sper), chiar daca nu e eleganta întruchipată. O fi dat Burci o bere, acum ca are şi ea slujbă.... :|
Să meargă la gala îmbrăcat in blugi şi cu geaca de şofer? Nu prea cred (cel puţin aşa sper), chiar daca nu e eleganta întruchipată. O fi dat Burci o bere, acum ca are şi ea slujbă.... :|
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
carina a scris:Buna ziua dragalaselor!...
Duduita nu este prietena lui Cansel..aia este mai roscovana...a jucat in filmul Hatarla Sevgili, impreuna cu Cansel,..in film era fata lui...Cea din poza, imi scapa numele a jucat in De pe buze la inima si in Son bahar..in ambele filme la inceput...Cred ca pe topicul De pe buze la inima..sunt poze cu ea..pupicei ...si o zi cat mai buna!!!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
pissycutz a scris:Rezumat episodul 3 - Arzu
Pissy ..ce harnica ai fost!!!Meriti un muratel si un :drunken:si un Abia astept si eu episodul de maine...si..sa nu dati cu rosii ca sunt scumpe...in poza de la gala Tubei ..mi-au placut doua lucruri..bratara Tubei si Sami
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Daca nu mi l-ai fi oferit pe el primul ... pregateam atacul cu rosiiclio 24 a scris:
Pissy ..ce harnica ai fost!!!Meriti un muratel si un :drunken:si un Abia astept si eu episodul de maine...si..sa nu dati cu rosii ca sunt scumpe...in poza de la gala Tubei ..mi-au placut doua lucruri..bratara Tubei si Sami
pissycutz- vip
clio 24 a scris:in poza de la gala Tubei ..mi-au placut doua lucruri..bratara Tubei si Sami
Brăţara mi-a plăcut , scheleţelul yok.....
uite ce faţă de speriat are aici .
Multumesc fff mult ptr lamuriri....ma gandeam ca si Cansel este contamitat de maladia " a la Tuba" si s-a captusit si el cu o "frumoasa"...ref gala...fara cuvinte, de data aceasta Tuba a reusit sa ma convinga ca doar frumusetea e de ea, prin capul ei cam bate vantul!!!! Va doresc o seara placuta si toate cele bune!
carina- vip
carina a scris:Multumesc fff mult ptr lamuriri....ma gandeam ca si Cansel este contamitat de maladia " a la Tuba" si s-a captusit si el cu o "frumoasa"...ref gala...fara cuvinte, de data aceasta Tuba a reusit sa ma convinga ca doar frumusetea e de ea, prin capul ei cam bate vantul!!!! Va doresc o seara placuta si toate cele bune!
bună iubita !! mă bucur că te-ai hotărât să şi vorbeşti cu noi ( de vizitat am văzut că ne mai vizitai , dar cu noi nu " vorbeai " . ce mai faci ?????????
parca este un schelet in costum
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
sa pare ca Tuba va fi pe 14.03.2010 la şeffaf oda pe kanal d
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Pagina 29 din 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 6. Gonulcelen-Inima furata