1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
+38
carina
Theo_1
torya
lindus43
iulianagl
windy_day
Motzişor
alimar
tia
violeta53
teodora_roman
iulia80
prytymeu
demiruta
ccn
iulia
iulia1965
octaviana1989
nutzi
Hatice2J
mioaranita60@.com
michiper68
clio 24
vali1cluj
elena50
vivi
lyvya
emilia63
corina
pissycutz
crem.caramel
Admin_dea05
DENISA
tubafan
florina1989
Luana
Bruni-My
dea05
42 participanți
Pagina 30 din 44
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Pacat
Buna seara doamne si domnisoare/Mare fraiera TUBA asta,pacat ca-i talentata frumoasa dar in ce priveste barbatii e varza.Chiar nu-i nimeni in cercul ei de prieteni sa-i spuna ,sa o invete de bine??????????/ Mare dezamagire
violeta53- membru incepator
Data de inscriere : 23/10/2009
Re: 1.Gonulcelen (inima furata)-Film serial cu Tuba Buyukustun
DENISA a scris:clio 24 a scris:in poza de la gala Tubei ..mi-au placut doua lucruri..bratara Tubei si Sami
Brăţara mi-a plăcut , scheleţelul yok.....
uite ce faţă de speriat are aici .
aceasta caricatura este iubitul tubei????????poate se desparte de el ca nu este de nasul ei
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
Am vrea noi.....ca am avea pe cineva special pentru ea, dar si acolo ...complicatii
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna Denisa, sunt bine, in schimb tare dezamagita de ceea ce am vazut astazi cu privire la gala Tubei...am senzatia ca Tuba joaca un rol, nu pot sa cred ca este adevarat....in afara faptului ca "individul" arata cum arata este si "marlan" pe deasupra, nu are nici un fel de maniere....am trait s-o vad si pe asta...avea si el o grija sa nu scape din mana sticla cu apa plata....ii mai lipsea punga cu seminte....
Pup toate fetele si o seara buna va doresc!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
....ps...ma gandesc la parintii ei ce-or fi simtit cand si-au vazut fiica tinandu-se de mana cu acest "mops-pug"? vai, vai, vai!!!! parinte sa nu fii! ...si daca ai incerca sa treci peste deficientele fizice macar daca ar plesni de desteptaciune, dar la cum se-nvarte debusolat in jurul Tubei cred ca este ....de da in gropi!!!!
De data aceasta chiar ca ma retrag, o seara buna va doresc!
De data aceasta chiar ca ma retrag, o seara buna va doresc!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
carina a scris:Buna Denisa, sunt bine, in schimb tare dezamagita de ceea ce am vazut astazi cu privire la gala Tubei...am senzatia ca Tuba joaca un rol, nu pot sa cred ca este adevarat....in afara faptului ca "individul" arata cum arata este si "marlan" pe deasupra, nu are nici un fel de maniere....am trait s-o vad si pe asta...avea si el o grija sa nu scape din mana sticla cu apa plata....ii mai lipsea punga cu seminte....
iubita sincer eu să fiu în locul ei mi-ar fi jenă apar alături el , mai ales că acum e pe felie nu m-aş afişa cu un atsfel de maimuţoi, chiar aşa la câţi turci arătoşi sunt ea doar pe acest specimen s-a gândit să-l aleagă .
De ce am ramas eu cu impresia ca tipul e nus' ce director de imagine si ca filmele pe care le-a "direcţionat" ar fi fost reusite si ca s-ar pricepe la ceva, totusi. Sau incurc personajul??? Ca altfel, nu dai 2 bani pe ....dansul.
teodora_roman- vip
Păi da, Tuba dragă, că nici pe mine nu m-ai lăsat să dorm!!!
Declar această ultimă imagine modelul pe care-l voi exersa începând de-acum!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata fetelor
E vineri ... e Tuba
Motzi multumim tie si Florinei pentru ceea ce faceti pentur noi
Diseara promit sa incerc si eu
E vineri ... e Tuba
Motzişor a scris:
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Buna dimineata fetelor
E vineri ... e TubaMotzişor a scris:
si eu o sa exersaz pozitia asta diseara dar promit ca numai dupa filmul tubei
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
fetelor mi-a picat faţa şi la propriu şi la figurat când mi-am deschis mess-ul şi mi-am cititi mesajele de la turcoaice , am mai intrat şi pe net şi mi-am stricat după -amiaza , oare cum poate Tuba să aibă o astfel de apariţie , ce o fi fost în capul ei ??? turcoaicele îi apreciază rochia deşi li se pare cam prea mare " crăpătura " rochiei , le plac machiajul ei , accesoriile dar nici lor ca şi nouă nu place " accesoriul " cel mai evident " SAMI . păcat de ea , la cât e de frumoasă şi talentată să aibă asemenea flocos lângă ea .
Nu imi place nici mie, dar de ..... inimii nu-i porunceşti! Desi as fi preferat sa se combine cu frumuselul langa care e in celelalte poze, probabil e partenerul din film, daca nu cu muri al nostru...Unde mai pui ca tipul nu e chiar in varsta si am inteles ca a divortat deja de vreo 2 ori (nu sunt foarte sigura). Dar daca e asa, iti pui niste intrebari: Măi femeile alea or fi fost niste nebune? Hai, mai merge una, dar un divort dupa altul, oare care e cauza adevarata? Nu cumva o fi buba la el? Dupa ce ca parca-i venit din Cartea Junglei. L-as fi preferat si pe Bulent, parca.....
teodora_roman- vip
teodora_roman a scris:Nu imi place nici mie, dar de ..... inimii nu-i porunceşti! Desi as fi preferat sa se combine cu frumuselul langa care e in celelalte poze, probabil e partenerul din film, daca nu cu muri al nostru...Unde mai pui ca tipul nu e chiar in varsta si am inteles ca a divortat deja de vreo 2 ori (nu sunt foarte sigura). Dar daca e asa, iti pui niste intrebari: Măi femeile alea or fi fost niste nebune? Hai, mai merge una, dar un divort dupa altul, oare care e cauza adevarata? Nu cumva o fi buba la el? Dupa ce ca parca-i venit din Cartea Junglei. L-as fi preferat si pe Bulent, parca.....
Oare chiar să-i iubească ?? un suflet cât de mare poate încăpea în carcasa asta scheletică de om ???
on the dizifilm not dmis to talk about her private life.
pe DIZIFILM nu se mai admit comentarii despre viaţa ei privată.
draga mea...daca i-am pus noi gand rau ce..nu putem sa ii punem cateva si schelet ?DENISA a scris:fetelor mi-a picat faţa şi la propriu şi la figurat când mi-am deschis mess-ul şi mi-am cititi mesajele de la turcoaice , am mai intrat şi pe net şi mi-am stricat după -amiaza , oare cum poate Tuba să aibă o astfel de apariţie , ce o fi fost în capul ei ??? turcoaicele îi apreciază rochia deşi li se pare cam prea mare " crăpătura " rochiei , le plac machiajul ei , accesoriile dar nici lor ca şi nouă nu place " accesoriul " cel mai evident " SAMI . păcat de ea , la cât e de frumoasă şi talentată să aibă asemenea flocos lângă ea .
tot se vorbeste de zilele astea..sa le rugam sa ne dee o mana de ajutor..o vraja 2--cat mai multe acolo..ar fi prea mult sa il transforme in muratel dar macar mai putin flocos,paros si fioros daca se poate?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
draga mea...daca i-am pus noi gand rau c.urca ce..nu putem sa ii punem cateva si schelet ?
tot se vorbeste de zilele astea..sa le rugam sa ne dee o mana de ajutor..o vraja 2--cat mai multe acolo..ar fi prea mult sail transforme in muratel dar macar mai putin flocos,paros si fioros daca se poate?
la el nu ne trebuiesc prea multe resurse îl ciuruim pisica infuriat pisica infuriat rapid la cât gramaj are el .
rezolvam cu ..prietenul meu e vanator...ii cer o jucarie!
dar ma tem ca stricam bunatate de munitie pe schelet !
iulia80- vip
Nu pare a fi rochie ce are Tuba pe ea , mai degrabă o bluză şi probabil o fustă cusută doar pe o parte .
- Spoiler:
iulia80 a scris:rezolvam cu ..prietenul meu e vanator...ii cer o jucarie!
îl rezolvăm rapid cu 2 max 3 gloanţe .
Deja fetelor folositi prea multa forta...cred ca ajunge sa suflam toate asupra lui si isi va lua zborul.........iulia80 a scris:rezolvam cu ..prietenul meu e vanator...ii cer o jucarie!
Admin_dea05- Admin
eu zic sa folosim flacara violet! am asa o senzatie ca pe el il prinde si il ia cu ea! de/
iulia80- vip
Admin a scris:
Deja fetelor folositi prea multa forta...cred ca ajunge sa suflam toate asupra lui si isi va lua zborul.........
poate are prin buzunare 2-3 cărămizi să-şi ţină echilibrul.
asa mi se pare si mie..oricum a fost o frumoasa....cred ca toti barbatii au fost cel putin cu un ochi la piciorul Tubei si au avut ce vedea...cred ca sami din cauza crapaturii a facut spumeDENISA a scris:Nu pare a fi rochie ce are Tuba pe ea , mai degrabă o bluză şi probabil o fustă cusută doar pe o parte .
- Spoiler:
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:
asa mi se pare si mie..oricum a fost o frumoasa....cred ca toti barbatii au fost cel putin cu un ochi la piciorul Tubei si au avut ce vedea...cred ca sami din cauza crapaturii a facut spume
numai cu un ochi crezi ?? erau leşinaţi pe jos, îi adunau cu făraşul .
M-am uitat mai bine rochita are pe ea .....DENISA a scris:Admin a scris:
Deja fetelor folositi prea multa forta...cred ca ajunge sa suflam toate asupra lui si isi va lua zborul.........
poate are prin buzunare 2-3 cărămizi să-şi ţină echilibrul.
Da noroc ca are ceas si curea cu catarama ........
Admin_dea05- Admin
pacat ca nu a venit si murat pe acolo sa-i pice un pic ochii...cred ca la oprit curcica acasa sa-i faca un dansDENISA a scris:Admin a scris:
asa mi se pare si mie..oricum a fost o frumoasa....cred ca toti barbatii au fost cel putin cu un ochi la piciorul Tubei si au avut ce vedea...cred ca sami din cauza crapaturii a facut spume
numai cu un ochi crezi ?? erau leşinaţi pe jos, îi adunau cu făraşul .
Admin_dea05- Admin
Pagina 30 din 44 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Subiecte similare
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)