30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
Garo
nellys18
lica54
dana17
Admin_dea05
melamoldovan
florina1989
axxa246
mihaela99
iulia1965
tiberici
rina-rina
iulianagl
florica
narcisa
elena
anuta1971
alitheea
22 participanți
Pagina 26 din 42
Pagina 26 din 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna flori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cred ca daca eram noi scenariste iesea un film super o sa vedem.. dar de ce Murat nu stia ca Selin are o sora?... ca la un moment dat a spus ca Selin era infiata si si-a cautat familia, dar nu a gasit-o niciodata.. chiar s-a mentionat la un moment dat ca asta aveau in comun Selin cu Hasret ca amandoua nu-si cunostea mameleiulianagl a scris:
Pai vorbele alea sunt cheia cred ca daca murea adevarata Selin Bahar n-avea de ce sa o razbune sau mai e si chestia ca poate amandoua surori il iubeau pe Hogea, ca doar n-aruncat-o el de pe balcon eu cred ca ea s-a aruncat ca poate si-a dat seama ca nu are nici o sansa cu Hogea la mijloc era cealalta sora care cu adevarat o iubea Hogea si poate nici chiar sorasa n-a stiut ca ea s-a dus la Hogea si s-a intamplat ce s-a intamplat poate geamana cealalta a vrut sa stie cum e o noapte cu Murat si ia placut asa de mult incat si-a facut vant de pe balcon.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
alitheea a scris:la un mom dat mi se pare ratacit rau , iar tuba radia prin toti porii
Pai eu am zis chestia asta cu toate ca era cu el ea se purta altfel fata de datile trecute.Stralucea si ma intrebam oare sa fie Sami de vina???
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
anuta1971 a scris:
cred ca daca eram noi scenariste iesea un film super o sa vedem.. dar de ce Murat nu stia ca Selin are o sora?... ca la un moment dat a spus ca Selin era infiata si si-a cautat familia, dar nu a gasit-o niciodata.. chiar s-a mentionat la un moment dat ca asta aveau in comun Selin cu Hasret ca amandoua nu-si cunostea mamele
Eu cred ca Selin mintea poate era o familie saraca si dupa cum stim ca Nesrin nu vrea ca Murat sa aibe pe cineva din familie necunoscuta.
iulianagl- moderator
vedeti voi ii bombanim noi cat e ziua de lunga pe scenaristi si pe regizor , dar faptul ca nu putem sa ne dam seama ce va fi in urmatoarele ep si ca reusesc sa ne surprinda tot mai des dovedeste ca isi fac bine treaba , dealtfel cansel intr-un interviu spunea ca vor fi schimbari majore fata de primul sezon
alitheea- vip
da uite ca la asta nu m-am gandit... ce m-as bucura ca Nesrin sa afle ca favorita ei este saraca oricum ati vazut ce privire razbunatoare are cateodata Bahar... eu spun ca sigur vrea sa-i faca ceva rau lui Murat... Hasret o sa afle nimeni nu o s-o creada dar ea o sa-l salveze bat campiiiulianagl a scris:
Eu cred ca Selin mintea poate era o familie saraca si dupa cum stim ca Nesrin nu vrea ca Murat sa aibe pe cineva din familie necunoscuta.
anuta1971- vip
asta spuneam si eu... fetele de aici prefera filmele romantice..cel putin asa presupun ca altfel nu ne-am fi intalnit pe forumul asta.. de aici vine si dezamagirea unora... ca sezonul 2 a fost mai sarac in momente romantice intre Murat si Hasret ... dar asta nu inseamna ca serialul nu e bun.. poate o sa supar dar mie imi place mai mult regizorul din sezonul astaalitheea a scris:vedeti voi ii bombanim noi cat e ziua de lunga pe scenaristi si pe regizor , dar faptul ca nu putem sa ne dam seama ce va fi in urmatoarele ep si ca reusesc sa ne surprinda tot mai des dovedeste ca isi fac bine treaba , dealtfel cansel intr-un interviu spunea ca vor fi schimbari majore fata de primul sezon
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
da uite ca la asta nu m-am gandit... ce m-as bucura ca Nesrin sa afle ca favorita ei este saraca oricum ati vazut ce privire razbunatoare are cateodata Bahar... eu spun ca sigur vrea sa-i faca ceva rau lui Murat... Hasret o sa afle nimeni nu o s-o creada dar ea o sa-l salveze bat campii
Nu, nu bati campii.
Are dreptate Ali totusi cred ca noul reg. merge pe urmele directivei fostului reg.Ca altfel nu l-ar tine Tomiris mai ales ca vuiesc forumurile ce crede-ti ca ei nu stiu ce se vorbeste?
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
asta spuneam si eu... fetele de aici prefera filmele romantice..cel putin asa presupun ca altfel nu ne-am fi intalnit pe forumul asta.. de aici vine si dezamagirea unora... ca sezonul 2 a fost mai sarac in momente romantice intre Murat si Hasret ... dar asta nu inseamna ca serialul nu e bun.. poate o sa supar dar mie imi place mai mult regizorul din sezonul asta
O fi el bun la drame ca la romantism lasa de dorit.
iulianagl- moderator
Ceva o sa i se intample lui Hogea de numai Hasret e leacul sper ca sa devieze un pic de la original.Sau mi-ar fi placut ca sa inverseze un pic rolurile Hasret sa fie cea care sa o salveze Murat.Acum eu bat campii.
iulianagl- moderator
si eu prefer momentele romantice , dar oare nu ne-am plictisi daca ar fi totul roz? ceea-ca sustin u este ca actuala echipa este in continua evolutie si face o treaba foarte buna , repet cu toate ca as vrea mai multe scene romantice , sunt fascinata de evolutia filmului si de faptul ca reusesc sa scoata atat de bine in evidenta caracterele personajeloranuta1971 a scris:
asta spuneam si eu... fetele de aici prefera filmele romantice..cel putin asa presupun ca altfel nu ne-am fi intalnit pe forumul asta.. de aici vine si dezamagirea unora... ca sezonul 2 a fost mai sarac in momente romantice intre Murat si Hasret ... dar asta nu inseamna ca serialul nu e bun.. poate o sa supar dar mie imi place mai mult regizorul din sezonul asta
alitheea- vip
asta cam asa e cred ca am mai vorbit despre asta, dar daca respecta actiunea din piesa din care s-au inspirat o sa avem mult de oftat... intamplarea face ca eu sa am cartea asta in biblioteca... nu va spun ca am facut munca de documentare si am rasfoit-o din nou... Higgins era tare tacanit si cand vad serialul imi dau seama ca Murat e un mic copil pe langa eliulianagl a scris:
O fi el bun la drame ca la romantism lasa de dorit.
anuta1971- vip
nu pot sa imi dau seama cum vor ajunge sa se impace , dar sunt sigura ca o sa ne placa tare mult acel momentiulianagl a scris:Ceva o sa i se intample lui Hogea de numai Hasret e leacul sper ca sa devieze un pic de la original.Sau mi-ar fi placut ca sa inverseze un pic rolurile Hasret sa fie cea care sa o salveze Murat.Acum eu bat campii.
alitheea- vip
ahaaaa deci recunosti ca eu am batut campii sa nu te superi glumesc Lasa ca ar fi bine sa se intample cum spui tu... si-ar da seama idiotul cat de mult este iubit, si poate si-ar analiza si sentimentele propriiiulianagl a scris:Ceva o sa i se intample lui Hogea de numai Hasret e leacul sper ca sa devieze un pic de la original.Sau mi-ar fi placut ca sa inverseze un pic rolurile Hasret sa fie cea care sa o salveze Murat.Acum eu bat campii.
Murat asta e un tip foarte rasfatat.. ati vazut cum e cocolosit si de Nesrin si de Nakish? De asta sunt reactiile sale asa de puerile... e prea sigur de Hasret.. sper din inima sa sufere sa-si dea seama ca e idiot (ma repet)
anuta1971- vip
eu cred ca se va trezi la realitate cand hasret ii va intoarce spatele si o va vedea in bratele lui levent , fie si macar pentru o incurajare prieteneasca , atunci sa vezi cum o sa isi mai dea cu capul de pereti, pentru ca este un tip foarte gelos si posesivanuta1971 a scris:
ahaaaa deci recunosti ca eu am batut campii sa nu te superi glumesc Lasa ca ar fi bine sa se intample cum spui tu... si-ar da seama idiotul cat de mult este iubit, si poate si-ar analiza si sentimentele proprii
Murat asta e un tip foarte rasfatat.. ati vazut cum e cocolosit si de Nesrin si de Nakish? De asta sunt reactiile sale asa de puerile... e prea sigur de Hasret.. sper din inima sa sufere sa-si dea seama ca e idiot (ma repet)
alitheea- vip
anuta1971 a scris:
ahaaaa deci recunosti ca eu am batut campii sa nu te superi glumesc Lasa ca ar fi bine sa se intample cum spui tu... si-ar da seama idiotul cat de mult este iubit, si poate si-ar analiza si sentimentele proprii
Tocmai ca e prea rasfatat ar trebui sa ia si el un pic de atitudine.Sa spuna odata si odata ce simte, nu sa se ascunda dupa deget si s-o dea cotita ca vezi draga doamne el e cel care sufera sentimentele Hasretei nu conteaza e un egoist.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:eu cred ca se va trezi la realitate cand hasret ii va intoarce spatele si o va vedea in bratele lui levent , fie si macar pentru o incurajare prieteneasca , atunci sa vezi cum o sa isi mai dea cu capul de pereti, pentru ca este un tip foarte gelos si posesiv
Imi place ce spui sper sa-si sparga si capul.
iulianagl- moderator
multe dintre noi rectionam imediat dupa episod... dar dupa ce citesti dialogurile iti dai seama ca lucrurile stau cu totul altfel altfel decat ti se pare cand urmaresti fara subtitrare... si mie imi place foarte mult serialul.. abia astept sa vina vineri.. dar mai este mult pana atunci nu stiu de ce dar cred ca in episodul urmator o sa vedem un fel de razbunare a Hasretei pentru toate umilintele suportate de la Murat... ma intreb oare o sa accepte Hasret piesa lui Murat? eu cred ca nu o acceptam...alitheea a scris:si eu prefer momentele romantice , dar oare nu ne-am plictisi daca ar fi totul roz? ceea-ca sustin u este ca actuala echipa este in continua evolutie si face o treaba foarte buna , repet cu toate ca as vrea mai multe scene romantice , sunt fascinata de evolutia filmului si de faptul ca reusesc sa scoata atat de bine in evidenta caracterele personajelor
anuta1971- vip
pai se vede in privirea ei ca e in stare sa se lupte cu murat, si chiar ii arata ca ia atitudine cand ii opreste masina , in mod sigur ca vor fi multe vorbe la gura ei atunci si nu foarte dragastoaseanuta1971 a scris:
multe dintre noi rectionam imediat dupa episod... dar dupa ce citesti dialogurile iti dai seama ca lucrurile stau cu totul altfel altfel decat ti se pare cand urmaresti fara subtitrare... si mie imi place foarte mult serialul.. abia astept sa vina vineri.. dar mai este mult pana atunci nu stiu de ce dar cred ca in episodul urmator o sa vedem un fel de razbunare a Hasretei pentru toate umilintele suportate de la Murat... ma intreb oare o sa accepte Hasret piesa lui Murat? eu cred ca nu o acceptam...
cine imi place foarte mult , atitudinea si loialitatea lui , este levent , si nu as fi crezut ca voi spune asta vreodata , dar asta e meritul scenaristilor , ca au reusit sa il puna intr-o lumina care ii scoate in evidenta calitatile si bineinteles al actorului , uitandu-te la el iti doresti sa ai un astfel de prieten (cel putin in aceasta faza a filmului , ca apoi o sa il uram din nou , asta este )
alitheea- vip
oricum ziarele au publicat articolul ala in care se spunea ca Hasret si Levent ar fi iubiti... va dati seama sa-i surprinda paparazii in niste ipostaze romantice ... face Murat atac de cord... il vezi ca se infiinteaza la usa Hasretei in plina noapte sper din inima sa nu-l faca scenaristii bonav psihic...sa nu se retraga sa sufere in singuratate.. ramane de vazut ce rol o sa aiva Baharalitheea a scris:eu cred ca se va trezi la realitate cand hasret ii va intoarce spatele si o va vedea in bratele lui levent , fie si macar pentru o incurajare prieteneasca , atunci sa vezi cum o sa isi mai dea cu capul de pereti, pentru ca este un tip foarte gelos si posesiv
anuta1971- vip
nu cred , lui ii trebuie un dus rece si sa realizeze ca s-ar putea sa o piarda ca sa se trezeasca , el e foarte sigur de sentimentele ei si stie ca daca s-ar duce la ea l-ar ierta , numai ca nu stie ca rabdarea ei a ajuns la limitaanuta1971 a scris:
oricum ziarele au publicat articolul ala in care se spunea ca Hasret si Levent ar fi iubiti... va dati seama sa-i surprinda paparazii in niste ipostaze romantice ... face Murat atac de cord... il vezi ca se infiinteaza la usa Hasretei in plina noapte sper din inima sa nu-l faca scenaristii bonav psihic...sa nu se retraga sa sufere in singuratate.. ramane de vazut ce rol o sa aiva Bahar
alitheea- vip
eu stiu sunt sceptica privind prietenia intre barbati si femei... nu spun ca nu exista dar e extrem de rara... cred ca Levent e totusi un om chinuit... obligat sa oscileze intre sentimentul de iubire pentru Hasret si cel de prietenie pe care il are pentru Murat... pentru ca eu continui sa cred ca Levent e un prieten pentru Murat... imi amintesc ce a tresarit cand a vazut-o pe Bahar(pentru ca semana cu Selin) si ce ingrijorat era pentru Murat atunci... vorba Danei... astia doi o sa-i faca sufletul ferfenitaalitheea a scris:pai se vede in privirea ei ca e in stare sa se lupte cu murat, si chiar ii arata ca ia atitudine cand ii opreste masina , in mod sigur ca vor fi multe vorbe la gura ei atunci si nu foarte dragastoase
cine imi place foarte mult , atitudinea si loialitatea lui , este levent , si nu as fi crezut ca voi spune asta vreodata , dar asta e meritul scenaristilor , ca au reusit sa il puna intr-o lumina care ii scoate in evidenta calitatile si bineinteles al actorului , uitandu-te la el iti doresti sa ai un astfel de prieten (cel putin in aceasta faza a filmului , ca apoi o sa il uram din nou , asta este )
anuta1971- vip
alitheea a scris:pai se vede in privirea ei ca e in stare sa se lupte cu murat, si chiar ii arata ca ia atitudine cand ii opreste masina , in mod sigur ca vor fi multe vorbe la gura ei atunci si nu foarte dragastoase
Levent aiiii Levent sincer mi-e nu-mi inspira incredere se da prietenul ei ca stie ca are de castigat de pe urma ei daca ii era prieten cu adevarat nu o impingea asa mult in toate numai cand a realizat ca e prea incapatanata a lasat-o mai moale si apoi cred ca la prima abatere ma rog o sa o abandoneze asa cum l-a abandonat pe Murat deci si-a uitat prietenul mai de demult.Vorba vine ca nici lui Murat nu i-a fost un prieten adevarat s-a aliat cu Nesrina cand a realizat ca Murat incepe sa se indragosteasca de Hasret.DE CE A FACUT EL ASTA?In loc sa fie fericit ca a inceput sa se trezeasca la viata prin Hasret putea foarte bine sa-l ajute nu sa puna mai rau paie pe foc. Eu n-as vrea sa am un asemenea prieten.Levent nu e prietenul nimenui el daca vede ca are de castigat e pritenul tau daca salut el e prietenul lui insusi e uns si el cu mai toate alifiile.
iulianagl- moderator
a facut-o pentru ca el insusi se indragostise de Hasret... si in dragoste ca la razboi.. A impins-o inainte si bine a facut... Murat ar fi vrut sa nu-i dea drumul niciodata... Hasret s-ar fi transformat intr-o fiinta fara personalitate total dependenta de Murat... nu ar fi evoluat deloc... el nu ar fi tratat-o niciodata ca pe o egala a sa ... ar fi privit-o tot timpul ca pe o opera a sa ... nerecunoscandu-i ei nici un merit.... asa o trateaza Murat acum pe Hasret... sper ca lucrurile sa se schimbeiulianagl a scris:
Levent aiiii Levent sincer mi-e nu-mi inspira incredere se da prietenul ei ca stie ca are de castigat de pe urma ei daca ii era prieten cu adevarat nu o impingea asa mult in toate numai cand a realizat ca e prea incapatanata a lasat-o mai moale si apoi cred ca la prima abatere ma rog o sa o abandoneze asa cum l-a abandonat pe Murat deci si-a uitat prietenul mai de demult.Vorba vine ca nici lui Murat nu i-a fost un prieten adevarat s-a aliat cu Nesrina cand a realizat ca Murat incepe sa se indragosteasca de Hasret.DE CE A FACUT EL ASTA?In loc sa fie fericit ca a inceput sa se trezeasca la viata prin Hasret putea foarte bine sa-l ajute nu sa puna mai rau paie pe foc. Eu n-as vrea sa am un asemenea prieten.
anuta1971- vip
ai si tu dreptate , dar acum chiar ii este alaturi , ma gandesc ca ar fi putut sa forteze nota pe langa hasret pt ca murat in nenumarate ori i-a spus ca nu il mai intereseaza deloc hasret , ca are cale libera , si totusi nu a incercat , poate si datorita faptului ca ea l-ar fi refuzat categoric , poate ai dreptate si acum va profita de vulnerabilitatea ei si va incerca sa o cucereascaiulianagl a scris:
Levent aiiii Levent sincer mi-e nu-mi inspira incredere se da prietenul ei ca stie ca are de castigat de pe urma ei daca ii era prieten cu adevarat nu o impingea asa mult in toate numai cand a realizat ca e prea incapatanata a lasat-o mai moale si apoi cred ca la prima abatere ma rog o sa o abandoneze asa cum l-a abandonat pe Murat deci si-a uitat prietenul mai de demult.Vorba vine ca nici lui Murat nu i-a fost un prieten adevarat s-a aliat cu Nesrina cand a realizat ca Murat incepe sa se indragosteasca de Hasret.DE CE A FACUT EL ASTA?In loc sa fie fericit ca a inceput sa se trezeasca la viata prin Hasret putea foarte bine sa-l ajute nu sa puna mai rau paie pe foc. Eu n-as vrea sa am un asemenea prieten.Levent nu e prietenul nimenui el daca vede ca are de castigat e pritenul tau daca salut el e prietenul lui insusi e uns si el cu mai toate alifiile.
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 42 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum