31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 32 din 44
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor cucuietelor noapte buna vise placute
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
io n-am vazut nicio nunta in trailrul ala imposibil!florica a scris:am mai intrebat voi stiti cine este mireasa in ep. viitor am revazut ep.si n-am cuvinte sunt trista ma duc la somnic ca ma ustura ochi de si am ochelari
va pup, fete, noapte buna
nu uitati sa dati ceasu-napoi cu o ora
maine la 8 ne trezim la 7 (hihihi, nu mai inteleg nimic)
Bună Elena iartă/mă că răspund așa târziu mai verificam să văd ce mai e de tradus.elena a scris:
Buna dragoste stiam eu ca apari exact atunci cind avem nevoie te pupic pe nasuc
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[Dragalaselooooor buna dimineaaaataa hai somnoroaselor trezirea asta a fost noaptea cea mai mare din an poftiti la cafeluta cafea cafea cafea cafea cafea cafea si sa aveti o duminaica frumoasa pe placul vostru pina atunci multi pentru toate fetele si nu iutati ca va iubesc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata Lica, buna dimineata fetelor va mai servesc si eu o tura de azi nu vine poate aflam de aici ceva noutati va doresc o zi frumoasa cu ca aici, putin ii cam dar iibine
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="florica"] buna dimineata Lica, buna dimineata fetelor va mai servesc si eu o tura de azi nu vine poate aflam de aici ceva noutati va doresc o zi frumoasa cu ca aici, putin ii cam dar ii bine
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna dimineata, fete!!!
incerc sa pun si eu o poza, ceva, o ceasca cu cafea, dar yok succes.
axxa246 a scris:buna dimineata, fete!!!
mori de Buna dim AXXA hai ca ai pus o
elena- vip
[quote="florica"]
Buna dim Florica mersy de cafea
La bucuresti este o zi placuta a iesit soarele iti doresc la fel o duminica splendida referitor la noutati o rasarii soarele odata si pe straduta noastra hai sa fim optimiste pa
Buna dim Florica mersy de cafea
La bucuresti este o zi placuta a iesit soarele iti doresc la fel o duminica splendida referitor la noutati o rasarii soarele odata si pe straduta noastra hai sa fim optimiste pa
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 31 Oct 2010, 9:54 am, editata de 1 ori
elena- vip
lica54 a scris:[Dragalaselooooor buna dimineaaaataa hai somnoroaselor trezirea asta a fost noaptea cea mai mare din an poftiti la cafeluta cafea cafea cafea cafea cafea cafea si sa aveti o duminaica frumoasa pe placul vostru pina atunci multi pentru toate fetele si nu iutati ca va iubesc
Buna dimineata Lica mersy este buna si tu sa ai o duminica excelenta
elena- vip
Buna dimineata fetelor ,sa bem si cu Cansel o ceasca de cafea ,eu am baut una si cu sotul ,ca tare mi-era dor sa bem impreuna o cafea ,dar acuma ca a plecat la o urgenta , am ramas cu Cansel acasa si cu voi.... Ce bine e acasa fetelor ... Ce cald ,ce frumos ,ce bine....Va doresc o duminica minunata...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Narcisa ,multumim pt traduceri... Specialitati turcesti... Pt tine...
dana17- vip
nu din asta, de la mine din calc.elena a scris:
mori de Buna dim AXXA hai ca ai pus o
Explozie la Instanbul...In Taksim...Buricul orasului...Tocmai vorbisem cu sotul dimineata sa mergem o fuga la Instanbul... sa dau o raita pe acolo ,sa vad noile locatii ...Ma mai gandesc...http://www.evz.ro/detalii/stiri/atentat-sinucigas-la-istanbul-910859.html
dana17- vip
dana17- vip
Bună ziua dragele mele. Flori, Lica, Elena, Dana Axxa mulțumesc pentru cafea și pentru bunătăți. Mă apuc de tradus partea a treia.
narcisa- vip
O reklamdan 4 yıldız çıktı
31.10.2010
2002 yılında Hülya Avşar'lı ped reklamında rol alan 4 kız, artık ünlü birer oyuncu. Tuba Büyüküstün 'Gönülçelen'de, Hande Katipoğlu 'Yahşi Cazibe'de, Nil Erkoçlar da 'Çakıl Taşları'nda oynuyor. Yasemin Ergene ise ekrana son olarak 'Doktorlar' dizisiyle gelmişti.
Sabah
31.10.2010
2002 yılında Hülya Avşar'lı ped reklamında rol alan 4 kız, artık ünlü birer oyuncu. Tuba Büyüküstün 'Gönülçelen'de, Hande Katipoğlu 'Yahşi Cazibe'de, Nil Erkoçlar da 'Çakıl Taşları'nda oynuyor. Yasemin Ergene ise ekrana son olarak 'Doktorlar' dizisiyle gelmişti.
Sabah
narcisa a scris:Bună ziua dragele mele. Flori, Lica, Elena, Dana Axxa mulțumesc pentru cafea și pentru bunătăți. Mă apuc de tradus partea a treia.
te pup, cumintico!!! ce ne-am face fara tine?? abia astept sa vad ce au vorbit oamenii aia in film, mai ales ce a vb hogea la ceainarie cu nenea ala!!!
VA PLACE AVATARUL MEEEEEU???
nu dati cu rosii, ca sunt scumpe.
si eu raman la simpatia mea, pana isi revine berbecul ala de hogea.
fetele, care aveti sau cum pot gasi cantecul cantat de hasret la inceputul ep. 26?
asta de trecu.
si pe ala de-l asculta hogea indurerat in masina, ala cantat si de hasret la ea pe "terasa" in tiganie.
pls!!!
asta de trecu.
si pe ala de-l asculta hogea indurerat in masina, ala cantat si de hasret la ea pe "terasa" in tiganie.
pls!!!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Dum 31 Oct 2010, 2:10 pm, editata de 1 ori
axxa246 a scris:
VA PLACE AVATARUL MEEEEEU???
nu dati cu rosii, ca sunt scumpe.
si eu raman la simpatia mea, pana isi revine berbecul ala de hogea.
Axxaaaaa vrei tu sa te iau de ciuf? tocmai imi mai revenisem Pai daca Hogea nu si mai revine in veci
elena- vip
ia vezi ia vezi lasa violentaelena a scris:
Axxaaaaa vrei tu sa te iau de ciuf? tocmai imi mai revenisem Pai daca Hogea nu si mai revine in veci
daca berbecul nu-si revene, asta e, insemana ca levent e bun.
axxa246 a scris:fetele, care aveti sau cum pot gasi cantecul cantat de hasret la inceputul ep. 26?
asta de trecu.
https://www.youtube.com/watch?v=tYu1NN5vtG8&feature=related [ uite l aici in ep 16 nesuferito
[ vezi ca te intilnesti cu hoca sa nu l jignesti da? :bom:
elena- vip
axxa246 a scris:fetele, care aveti sau cum pot gasi cantecul cantat de hasret la inceputul ep. 26?
asta de trecu.
pls!!!
pai cam ce vrei traduse sau cum ca asa sunt in episod?
elena- vip
multumesc, dar vroiam cantecul in sine, adica sa-l pot descarca in calc. la mine doar pe el.
poate ca exista pe undeva, indiferent cine-l canta...
poate ca exista pe undeva, indiferent cine-l canta...
http://video.mynet.com/baykalseyhan/Eylem-Aktas-Sensiz-Yillar-Ardarda-Siralansa/621412/axxa246 a scris:fetele, care aveti sau cum pot gasi cantecul cantat de hasret la inceputul ep. 26?
asta de trecu.
pls!!!
Sau cu un videoclip cu iubiţii noştri:
https://www.youtube.com/watch?v=CFbFw5UbSWU
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Dum 31 Oct 2010, 2:22 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 44 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum