31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
DENISA
tiberici
pissycutz
iulia1965
iulianagl
narcisa
lica54
axxa246
alitheea
Garo
dana17
iulia80
elena
mihaela99
anuta1971
florica
rina-rina
Admin_dea05
22 participanți
Pagina 33 din 44
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
am un feeling ca Saime il ajuta pe Levent sa o cucereasca pe Hasret.
si e firesc, avand in vedere ca-si vede fiica umilita de neica pianistu.
si e firesc, avand in vedere ca-si vede fiica umilita de neica pianistu.
Re: 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
ia vezi ia vezi lasa violenta
daca berbecul nu-si revene, asta e, insemana ca levent e bun.
Hai ca mai mi am revenit l ai pus in avatar incruntat inseamna ca iok reusita ramane cu ... visele ca sunt gratis
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
asta e! saru mananarcisa a scris:
http://video.mynet.com/baykalseyhan/Eylem-Aktas-Sensiz-Yillar-Ardarda-Siralansa/621412/
dar nu il poci downloada cumva? tre sa ma loghez acolo? hait!
hai ca gata
l-am gasit la fel pe YT il iau de aoclo
saru mana
[quote="axxa246"]am un feeling ca Saime il ajuta pe Levent sa o cucereasca pe Hasret.
si e firesc, avand in vedere ca-si vede fiica umilita de neica pianistu.[/quote
hai hai ca la prima intilnire cu muratelu saime va fi de partea lui doar stii ca nu prea il agreaza pe Levent este o conjunctura nefavorabila pentru hoca dar Saime va fi de partea lui pentru ca STIE ca o iubeste a si spus lui Hasret acest lucru [ ai vrea tu nu i asa ?]
si e firesc, avand in vedere ca-si vede fiica umilita de neica pianistu.[/quote
hai hai ca la prima intilnire cu muratelu saime va fi de partea lui doar stii ca nu prea il agreaza pe Levent este o conjunctura nefavorabila pentru hoca dar Saime va fi de partea lui pentru ca STIE ca o iubeste a si spus lui Hasret acest lucru [ ai vrea tu nu i asa ?]
elena- vip
narcisa a scris:Bună ziua dragele mele. Flori, Lica, Elena, Dana Axxa mulțumesc pentru cafea și pentru bunătăți. Mă apuc de tradus partea a treia.
Dulceata
elena- vip
fetele, va pup, ne vedem mai pe seara!
Fetelor astazi am fost la biserica si ce credeti? [ pe langa celelalte m am rugat si pentru favoritii nostrii sa ramana IMPREUNA in veci [ hai ca sunt dusa rauuuu :roll
Si eu dispar in eter poate ne mai citim mai spre seara
Si eu dispar in eter poate ne mai citim mai spre seara
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 31 Oct 2010, 2:37 pm, editata de 1 ori
elena- vip
axxa246 a scris:fetele, va pup, ne vedem mai pe seara!
elena- vip
axxa246 a scris:multumesc, dar vroiam cantecul in sine, adica sa-l pot descarca in calc. la mine doar pe el.
poate ca exista pe undeva, indiferent cine-l canta...
https://www.youtube.com/watch?v=SaML8HYsKlo
Al doilea cântec pe care l-ai vrut dar nu-mi mai amintesc numele.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
totul pt. NARCISA
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Pentru atâția nu mai pierd vremea și mă apuc și de partea a patra. pentru tine.florica a scris: totul pt. NARCISA
narcisa- vip
Încep partea a cincea.
narcisa- vip
Buna ziua dragalaselor mam intors din plimbare am intrat sa va salut si sa vad ce mai tocati pe aici.Narcisa multumiri pentru tradus si inima buna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ce frummos suna cind este tradus stiu ca de mutam ii plin podu' cum se zice pe aici dar nu stiu ce altceva pot sa fac pt.munca si timpul pe care ni-l acorzi,saru-miina si unnarcisa a scris:Încep partea a cincea.
florica- vip
buna seara, doamnelor!
Narcisa, inima de aur, multumesc frumos este grozav sa si intelegi ce se intimpla in acest serial!
Fetelor, miine este 1Noiembrie- dupa ritul catolic si romano-catolic-este ziua mortilor; noi ortodoxii ne-am adaptat si omagiem si noi aceasta zi; se merge la mormint cu flori, se aprinde o luminare si un preot tine o scurta slujba; permiteti-mi ca pt. toti cei care nu mai sunt printre noi sa spun Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, Amin!
Narcisa, inima de aur, multumesc frumos este grozav sa si intelegi ce se intimpla in acest serial!
Fetelor, miine este 1Noiembrie- dupa ritul catolic si romano-catolic-este ziua mortilor; noi ortodoxii ne-am adaptat si omagiem si noi aceasta zi; se merge la mormint cu flori, se aprinde o luminare si un preot tine o scurta slujba; permiteti-mi ca pt. toti cei care nu mai sunt printre noi sa spun Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, Amin!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
ai dreptate si eu spun Dumnezeu sa-i odihneasca in pace,AminGaro a scris:buna seara, doamnelor!
florica- vip
Cu multă plăcere draga mea.lica54 a scris:Buna ziua dragalaselor mam intors din plimbare am intrat sa va salut si sa vad ce mai tocati pe aici.Narcisa multumiri pentru tradus si inima buna.
narcisa- vip
Eu mă bucur că pot să fac ceva să înțelegem filmul mai bine. Într-adevăr dialogul e foarte plăcut în episodul ăsta și mi-a adus aminte că filmul era o comedie în sezonul trecut.florica a scris: ce frummos suna cind este tradus stiu ca de mutam ii plin podu' cum se zice pe aici dar nu stiu ce altceva pot sa fac pt.munca si timpul pe care ni-l acorzi,saru-miina si un
narcisa- vip
Bună seara Garo. Mă alătur și eu celor spuse de tine, toți am pierdut pe cineva drag. Dumnezeu să-i odihneasca în pace, Amin!Garo a scris:buna seara, doamnelor!
narcisa- vip
au fost mai multe faze comice in ep.asta, dar mie mi-a placut cel mai mult cind a trebuit sa bea Nesrin medicamentul, cum se spune nu bate Dumnezeu cu bota,sau cine sapa groapa altuia cade el in eanarcisa a scris:
Eu mă bucur că pot să fac ceva să înțelegem filmul mai bine. Într-adevăr dialogul e foarte plăcut în episodul ăsta și mi-a adus aminte că filmul era o comedie în sezonul trecut.
florica- vip
Buna seara fetelor Narcisa dulceata mea obligado
elena- vip
[quote="elena"] Buna seara fetelor Narcisa dulceata mea obligado [/quote
https://www.youtube.com/watch?v=8J_djpnD-cA catot venii vorba de morti dumnezeu sa i odihneasca in pace o melodie cu niste cuvinte super am sa pun aici si niste versuri care mie mi au placut foarte mult.. era un moto la o carte pe care am citit-o si acum mi le-am amintit ascultind melodia de mai sus cartea se numea Reqviem pentru noi toti
Nu umbla hoinar
Si afla-ti drumul tau..
Lasati-ma..
Un vant puternic va veni cindva
Si pasii mi-i va indrepta
Spre locul ce mi-e harazit..
asa ca tot a fost vorba de o asemenea zi
https://www.youtube.com/watch?v=8J_djpnD-cA catot venii vorba de morti dumnezeu sa i odihneasca in pace o melodie cu niste cuvinte super am sa pun aici si niste versuri care mie mi au placut foarte mult.. era un moto la o carte pe care am citit-o si acum mi le-am amintit ascultind melodia de mai sus cartea se numea Reqviem pentru noi toti
Nu umbla hoinar
Si afla-ti drumul tau..
Lasati-ma..
Un vant puternic va veni cindva
Si pasii mi-i va indrepta
Spre locul ce mi-e harazit..
asa ca tot a fost vorba de o asemenea zi
Ultima editare efectuata de catre elena in Dum 31 Oct 2010, 7:25 pm, editata de 1 ori
elena- vip
[quote="elena"]buna seara Elena,si bine ai venit
florica- vip
[quote="florica"]
Bine te -am gasit ei care iti mai este starea de spirit? Ia sa te uiti la AXXA [cred ca o omor cu mana mea ce ciuda ne face l-a pus la avatar pe Levent si Hasret fata asta ne da cu tifla nu altceva ... si fie vorba intre noi ACUM ea a cistigat dar nu o sa dureze mult .. o sa vina si randul nostru
Bine te -am gasit ei care iti mai este starea de spirit? Ia sa te uiti la AXXA [cred ca o omor cu mana mea ce ciuda ne face l-a pus la avatar pe Levent si Hasret fata asta ne da cu tifla nu altceva ... si fie vorba intre noi ACUM ea a cistigat dar nu o sa dureze mult .. o sa vina si randul nostru
elena- vip
Bună seara Elena.elena a scris: Buna seara fetelor Narcisa dulceata mea obligado
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 44 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum